Två veckor


Ta en bild

Igår så bad jag Johannes ta en bild på mig och Sara.
 

Inte längre namnlös

Nu känns det bra.


Tre veckor


Fräknar

Begav mig ut på landet idag för att mor min skulle skriva på lite papper. Då solen har varit närvarande hela dagen så passade jag även på att sola lite. Ligger på mage och glassar i godan ro när mamma plötsligt utbrister: "Haha Kajsa, du har ju fräknar på rumpan!" Jo jag tackar ja, de sprider sig som rykten på en frisersalong...


Almost done

Åååh det närmar sig. Idag blev det klart med försäkring, nästa vecka är det dags för vaccination.
Om mina resnerver kokar över? JA!

Långa dagar

Då det är närmare stiltje på jobbet blir dagarna längre än vad de vanligtvis är. Nu roar jag mig dock med att enbart kolla på mitt rosa hår (haha), lättroad? Jomenvisst!


Rosa


Registration for classes

1. Ska läsa två kurser som enligt mig bara verkar vara fånerier.
2. Har två "pre-registrations" till två ämnen som hör till min major (roliga ämnen)
3. Behöver en femte kurs att läsa under hösten också. Det verkar vara fullkomligt omöjligt att läsa någon som jag med en gång kände mig attraherad till. Nu kanske det blir till att läsa en kurs som har mathematics i kurs beskrivningen. Haha, jag som tycker matte är så galet skoj.

Massor med skoj.

Äsch, det ska bli kul, det är ju trots allt första terminen!

Det här med skyltar

vi har de senaste dagarna haft en telefon som inte har velat fungera så därför att det suttit en skylt med texten
"Telefonen fungerar inte, vänligen kom in."
Undrar hur folk skulle reagera om vi satte upp skylten
"Telefonen fungerar, vänligen kom inte in."
?

Vardagslyx

God mat och bubbelbad, idag har jag det bra. Har till och med sovmorgon imorgon!


50 år

Grattis mamma på 50-års dagen!
Du är bäst!


Fyra veckor


Åskan går

På riktigt, det här med att jobba suger verkligen musten ur en. Vad jag orkar nu ikväll är nog att äta en glass och kolla max en timme på serier.
Det blixtrade precis till utanför och nu öser regnet ner, tror alltså att det kommer vara skönt att gå och lägga mig till ljudet av det hela.
Var alltså en sväng till Stockholm idag på eftermiddagen, nu är mer eller mindre alla papper påskrivna, saknar lite men inte mycket.

F.ö. så har jag fått mitt visum, för typ fyra veckor sedan, det sitter alltså ihop med passet och är inte ett enskilt dokument. Dumma blondie. Haha.

Helgens bilder

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1213239/images/2012/pic_5003b8729606ee0d09000156.jpg" class="image">


Helgen

I fredags när jag ramlade hem från jobb var jag helt slut, inte van med att jobba hela dagarna, antar att detta släpper efter en vecka till då det bara handlar om att komma i fas. Hur som blev det en timmes power-nap.
Strax efter detta ringde Sara med sjukt tråkiga nyheter, vår vän Katarina hade gått bort i en drunkningsolycka i Norge (ARTIKEL FRÅN UNT.SE). Vi möttes upp ett par stycken och satte oss på V-dalas tak ett tag, bara för att slippa sitta själva.

I lördags så åkte jag ut på landet för att umgås lite med min mamma, det blev smultronplockning (drygt 1½liter), glässätning, bubbelpoolsbadande och sommarkrysskollande, en sjukt lugn och trevlig dag. Synd att solen inte sken bara för altanen där ute på landet är fantastisk.

När jag vaknade igår vid 12-snåret så var jag helt hundra på att jag hade försovit mig. Vilket inte alls var fallet. Var hem till morbror som böt termostat i min bil. Medan han gjorde det åt jag jordgubbar och terroriserade grodorna som hoppade omkring på tomten.

Idagjobbar jag till 14 efter det åker jag in till Stockholm och mötar lite med min stand-i-handledare på Kilroy, skall få lite hjälp och så att fylla i alla de miljonersmiljarder blanketter som skolan skickade.

Det börjar klarna upp

Igår ringde jag en del av de viktiga samtal som jag var tvungen att göra. Jag fick både bra svar och mindre bra svar. Det posititva är att den ekonomiksa biten verkar lösa sig utan att det ska dyka upp kravbrev i brevlådan. Det lite tyngre är att jag måste uppsöka ett vaccinationsställe och vaccinera mig mot det mesta. Detta då varenda människa som på något sätt skulle kunna hitta datum på när jag senast vaccinerade mig mot bl.a. stelkramp. Det resulterar i en lagom ofrivillig utgift på dryga 1500:-, och inte bara det utan en del stick med nålar också...
Nu ska jag bara försöka få tag på en schysst försäkring också så att jag (med min otroliga otur) kan koma undan sjukhusbesöken i USA på ett billigt sätt.

Oj då

Mamma rensar hemma och poängterade hur mycket pengar jag har spenderat på mina skor. Hon har en poäng...


Inte längre lika ung men precis lika dum

Japp, inte lika ung som för två månader men precis lika dum, eller glad kanske.
Ibland kan den besvikelse man känner över att bli ignorerad verkligen försvinna på ett kick när man ser ett välbekant ansikte. Det kändes bra (jag vet att du läser, J), och ja, jag saknar att umgås med någon med kolmårds-dialekt och dålig humor.

Värsta med skype är att jag blir som besatt av att kolla... på mig själv...

A U X

Glädjen över att de äntligen har skaffat en aux-sladd till radion på jobbet är total. Slipper numera lyssna på en skralig radionmottaging som störs ännu mer då lastbilarna åker förbi (som är nästintill hela tiden), alt. slipper lyssna sönder en av "sommarskivorna" som finns till hands som har varit scenariot så många gånger förr.
Spotify <3

Idag och imorgon är det jag som har "kvälls"passet (jobbar till 18.30) vilket innebär en hel del dötid. Skall försöka göra tiden effektiv genom att läsa den bok jag fick ifrån skolan. Hurrom.

Nedräkning


Aj mitt huvud

Förra veckan fick jag ett tjockare paket från skolan i USA, i det paketet låg det ett tjockare spiralbundet häfte. Det här häftet har jag nu grundligt gått igenom och mitt huvud värker verkligen. Jag jagar upp mig själv så pass mycket att jag inte vet om jag har huvudet ner eller fötterna upp.
Huvudet gör ont, har en sjukt stor klump i magen och vet inte riktigt vad jag ska göra eller än mindre hur jag ska göra det. Har dessutom en massa samtal jag måste ringa för att kolla upp en massa saker (bl.a. när jag senast fick en stelkrampsspruta osv).
Jag ser fram emot att åka, det gör jag verkligen, men nu mår jag mest bara illa. Ska maila hon som täcker upp för min handledare som har semester. Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva bara. Det ska jag klura på imorgon på jobbet (vääääldigt lugnt såhär i semstertider). 
Hoppas bara att jag får tillräckligt i lön så jag kan köpa två nya resväskor. Resväskor är dock löjligt dyra...

Ajaj
 
 

Svennebanan

Idag är starten på, inte bara industrisemestern, utan även starten på mina fyra veckor av 7-16 på Högbytorp. Eller okej, jag har ungefär lika många pass 10-18.30. Att jobba heltid på det här sättet ger insikt till varför vanliga döda (ej studenter dvs) verkligen längtar och lever för helgen. Så, fyra veckor (40,2h), sen en vecka ledig innan jag drar till USA. Gott liv!


Bokat

Jag har ju sedan jag första gånen försökte boka min flygbiljett till staterna trott att jag behövde ha mitt visum för att kunna boka, detta var inte fallet. 
Så, nu har jag bokat min flygbiljett, den 14e aaugusti flyger jag till USA, det vill säga jag jag flyttar dit för att påbörja mitt äventyr på college.
Just nu sitter jag dock bara med en stor klump i magen, för nu har jag ett "slut datum" det har jag inte haft innan vilket gör det hela så sjuuuuukt verkligt.
Det som är ännu jobbigare är att jag inte har någonstans att bo de första fyra dagarna då campus inte öppnar fören den 18e, menmen det löser sig säkert..

AAAH!!

Äntligen!

Nu fungerar bloggpunktesseappen igen, hurra!


Badpremiär

Igår så åkte en väldigt fullsatt bil ut mot Knivsta och Brunnbybadet. Årets första dopp väntade.
Jag, som är världens största badkruka, började med att kolla när de andra plaskade runt och det såg verkligen riktigt gött ut. Så efter lite korvgrillning så pallrade jag min frusna ända ner i vattnet. Och helt ärligt, det var inte så kallt.
Vi satt kvar ett par timmar medan solen gick ner och spelade kort, Loppan var bitter för att hon åkte på däng. idag har vi nog alla sjukt mycket myggbett. Mitt hår luktar dessutom sjövatten, ska ta en dusch, inte lukta usch!


Gårdagen

Igår var det alltså en jäkla massa öl som stod för underhållningen. Gött sällskap och sjukt mycket skratt, vi skulle också kunna säga att det spårade lite. Vi körde hundra minuter (en 2cl shot med öl i minuten i 100min), kommer ihåg nummer 50 men sen är det svart i ungefär 2-3h. Klarade tydligen alla 100 i alla fall.
Idag blev jag dock återigen påmind varför jag har slutat dricka enorma mängder med alkohol.



Bröl

Bloggpunktesse-appen har slutat fungera, eller det var typ två veckor sen. Inte för att jag använder den så ofta men den är bekväm att ha till hands då jag på något vänster har saker som jag så hemskt gärna vill dela med mig av.
Hursom. Nu blir det fyra timmars sömn innan det är dags att gå upp igen.

Som det ska vara

Så som det har vart i helgen har det, för min del, inte vart på länge. Jag tror det är därför jag kan uppskatta det och leva med att gå upp 05.30 imorgon bitti.

I torsdags så jobbade jag på Orvars och var inte hemma förrän vid 04-tiden, detta då vi dels hade vattenkrig och att jag dels gick nästan hela vägen hem, men vad gör man inte för lite sällskap?!
I fredags så jobbade på Torpet fram till kl18 ungefär, sen var det bara hem, fixa lite käk och byta skor för att sen ta min iBike till Saralicious för att dricka lite vin, köra lite ölspel och sen gå ut på Bryggan. Det var mycket folk och kul att träffa på folk man inte träffar sådär jätteofta längre. 
Avslutade kvällen med en sväng till Max innan vi beslutade oss för att gå hem.
Blev inte så mycket sömn igår heller då det var liv i lägenheten från 07-tiden. Blev lämnade själv vid lunch och deckade som en klubbad säl i soffan.

Igår kväll så blev det till att börja med fotboll i Luthagen, vi skulle vara fler men det slutade med att det var jag och pojkarna. Vi höll väl iaf på nästan två timmar eller något innan vi (jag&Viktor) gick hem till honom duschade, svidade om och gick till Orvars.
Lite öl på puben innan vi gick till Taket och hängde på "klubben", gött sällskap. Efter en sväng på v-dala så gick vi tillbaka hem till Viktor och tjötade fram till kl06-isch, sen var gruset i ögonen verkligen påtagligt.
Idag blev det fattiga riddare till frukost, mums!


Nu ska jag svida om igen och iBika mig själv till Orvars och jobba sommarens sista pass innan stänging. Hoppas att em-finalen är kul att se också.

Som sagt, upp 05.30 imorgon, Blir kul.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu