Tomt

Jag tömde min söta rara LG telefon tidigare idag, en del roligt:


I fredags var det såhär suddigt.


Saknar Sebbe. Gör dock en honom och drar själv till USA i höst!


Vinprovnings-efterfesten på Orvars i April, det var kul!


Var i Trosa i somras, det enda bra som fanns där var nyponrosor!


Finaste Skepptuna


Hade en igelkott som gäst en kväll i puben, han fick dock inte komma in då han inte hade nationskort,
bad han gå till Snerke istället.

Fröken Klant herself bröt ju som ni kanske minns hanleden i somras...


Haha, epic tentaplugg!


Fröken Klant vurpade lite med bilen...


Mjau ♥


Känner Harry P!!!

Cool kid

Idag sålde jag min själv lite. Jag hade ju lovat mig själv att om jag klarade tentan skulle jag få köpa en ny telefon. Med detta i tankarna räknade jag inte riktigt med att telefonfanskapet skulle ge upp nu i helgen. Tusan också tänkte jag och satte i simkortet i en gammal hederlig Sony Eriksson knapptelefon. En mycket märklig känsla infann sig.

Denna känsla resulterade i att jag idag var ner till Tele2 och fixade en ny telefon. Inte vilken telefon som helst heller tydligen. Nu har jag alltså en iPhone 4s i min ägo. Högst otippat men det känns ju bra att vara som alla andra liksom. Så nu ska vi bara ladda upp den här lilla vita godingen så får vi helt enkelt se om den är så fantastisk som alla säger.

Vad händer?

Hade tenta i onsdags, bajsade ord i mängder och i hoppet om att klara godkänt. Gick när det var 15min kvar av tiden vilket innebär att jag satt i nästan fyra timmar. Stressat sönder över bekymret om hurvida det skulle fungera med matlagningen till i fredags då vi i NoNSEns hade föreningskväll tillsammans med Attra och Nationsfotograferna. 
Det blev en lyckad kväll och jag hoppas att alla blev mätta och glada!

Nu taggar jag om inför tenta den 8e november i Idé- och lärdomshistoria, hoppas för allt i världen att jag kan klara skiten denna gång så jag blir av med den.
Träffar min handledare på Kilroy på tisdag, trots att det är drygt ett år kvar tills jag åker (om allt går som det ska) så har seperationsångesten redan satt in. USA är så att säga en bit bort och 3-4 år är en lång tid.

Det är en hel del som händer just nu, mycket på gång. Inget av det som händer vet jag utgången på men den som lever får se!


Lekte avatar på föreningskvällen. Blå kroppsstrumpa ftw!

Mr Skelett

Igår var det alltså Skelettgasque på Göteborgs. En liten trevlig tillställning må jag säga, kul att få klä upp sig lite, är inte ofta det är klänning på så att säga.
Mår även oförskämt bra idag, dock så tryter orken för plugget. Tenta på onsdag. Jag har dock sammanfattat alla våra böcker förutom två varav en jag seriöst tror jag kommer skippa. Orkar verkligen inte med den. Den är som Craig när vi läste historia a, honom öppnade jag bara ett fåtal gånger. Tror det kommer vara samma med denna McQuail. Amerikaner alltså, ordbajs 3000.

Hur som haver. 
Tycker det är kul med folk som avslöjar saker och sen anser att det är tråkigt hur en människa kan göra så. I det här fallet var det mest bara lite lustigt. Hoho. Jaja, nog om detta tror ingen fattar något ändå. :)

Mitt i veckan

Så, imorgon är en tidig dag, skall upp strax efter klockan slagit 05 för att sedan återvända som gästspelare på Torpet. Ja, tillbaka till gamla arbetsplatsen alltså, ser fram emot det, har saknat att vara där, gillar't lite faktiskt. Men schhh säg det inte högt till någon!

Imorgon missar jag även NoNSEns årsmöte, vilket är utav en missräkning av mig. Jag åker nämligen istället på Uppsala Ekonomernas nollekryssning. Tyckte tydligen att det är praktiskt att ta en 23h kryssning en veckan innan tenta, bra tänkt Kajsa, jättebra!
Nej men på riktigt, jag tror det kan bli kul det blir ju vad man gör det till. Jag har i alla fall laddat med paljetter, glitter och leopardtights = hur kan det inte lyckas? Haha!

Lika bra att packa väskan, lär inte orka göra det imorgon bitti...

RÖSTA RÄTT PÅ ONSDAG!


Sitter nere i norrlands källare och försök...

fxcam_1318849191 (MMS)

Sitter nere i norrlands källare och försöker få lite grepp om det som komma skall. Har dock lite väl svårt att fokusera på det som är relevant.


För en gångs skull

Så stämmer det ganska bra. Heja Spotify

Baroque Madness

I fredags festade vi till det på Djäknen då vår fina vän som bor där fyllde 20 i förra veckan. Tycker att det var en lyckad kväll med mycket trevliga personer och att det faktiskt inte var någon större panik i hetsen om vi skulle gå ut eller om vi skulle köra hemmafest hela natten. Vilket det blev. Vid 05.30 kollade jag på klockan för sista gången, vilket var ungefär samtidigt som vi kom innanför dörren. 
Folk hade vart ambitiösa med sina utklädnader också, vilket gjorde kvällen snäppet roligare!
Hänger i matikum i väntan på frikortskurs.

fxcam_1318342082 (MMS)

Hänger i matikum i väntan på frikortskurs.


Eriksblot! Lite sektvarning men ändå, vi ä...

img090 (MMS)

Eriksblot! Lite sektvarning men ändå, vi är glada ändå


Enorma mängder

Idag drar det alltså igång, årets ultimata händelse - Eriksblotet 2011! En helg ute i skogen med ca 30 spexare som ska elda, basta, leka och äta. Kommer säkert bli awesome!

Ska iväg och handla maten för helgen om ett par timmar och har nu suttit och räknat på hur mycket vi ska köpa. Det är vidirga mängder, haha. T.ex 2,5kg keso.. Inte nådigt.
Ska bli spännande o se var för utrustning det finns i köket där ute också. Samlingslokalen är för 60pers så jag hoppas att det är ett hyfsat kök. 

Längtar till bastun ikv, kanske kan tvinga bort min förkylning. Eller så blir det värre. Det vet man ju aldrig.
Vi hörs väl kanske igen på söndag eftermiddag.

Mästerkocken

Måste säga att det var en väldigt trevlig middag på Snerke igår när vi firade Otte som äntligen blivit 20, nu är hon inte fullt så liten längre.
Det blev inte jättesent igår vilket jag är glad över då jag har ett huvud som är alldeles igen täppt. Inte kul. Ställer jag mig upp&ner känns det som om huvudet ska explodera. Varför jag nu ska stå upp&ner är en annan gåta.

Var helt ledig idag vilket jag firade med sovmorgon och givetvis lite plugg också. Tråkigt nog inte så mycket jag hade önskat men som nämn är mitt huvud sprängfärdigt... Får troligen ta med mig böcker i helgen, vilket jag inte alls hade tänkt från början men vad gör man inte?

Ska prova lördagens middag på min mamma idag. Det luktar iallafall gott nu när det står o puttrar på spisen, hoppas att det smakar lika gott också, hehe :)

För det är ingen vanlig dag

Det är Ottes födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Vi började med en otrolig lyxfrukost imorse och planerar avsluta med middag och 02 släpp ikväll. Kommer bli grymt!!
Måste erkänna att efter enbart 3 timmars sömn så var cykelturen ut till Djäknen otroligt tung imorse, än värre var visserligen cykelturen hem. Har nu sovit drygt 3 timmar till så att jag är fit for fight senare.
Maria och jag var på Snerke innan vi sen gick till ett ställe efters stängning där vi blev kvar, kanske lite för länge. Ramlade i säng vid 04.30 imorse. Tror allt det inte är hälsosamt att gå o lägga sig då!

Födelsedagsfrukost. Grattis Otte 20år!

fxcam_1317799242 (MMS)

Födelsedagsfrukost. Grattis Otte 20år!


Dinera

Känns som om det hittills har vart en lång dag. Den lär inte kännas kortare, trots detta skall vi ut och äta ikväll, heja studentpubar. Så gött!

Är hemma en sväng, skulle lämna bilen som jag lämnade till morbror imorse. Så nu är den hemma och välbehållen, min lillla skrotpärla.
Undrar för övrigt vad som händer med den i höst.. 

Hur som haver, vem ger mig en spark i rätt riktning imorgon så att jag faktiskt pluggar? Någon?

Konsten att hänga på låset

Min morbror ringde mig i går och undrade om det var möjligt att han skule kunna låna min bil idag. Javisst sa jag innan han hade sagt att han behövde den kl07. Det vill säga att det bara var att pallra sig upp strax efter klockan 6. För er information kan jag meddela att det inte varnågon vidare höjdare att gå upp så tidigt.

Lämnade iallafall bilen till morbror och tog bussen tillbaka in till stan. Satt en dryg timme på centralstationen och åt en smärre frukost. Orkade inte sitta där längre, kolckan var typ 8 så då kände jag att jag kunde börja bege mig mot Carolina (som öppnar 08.30). Var framme 20 över. Alltså, vet inte om jag tycker att det är så fantastiskt att stå och verkligen hänga på låset men om saker och ting kunde öppna lite tidigare skulle detta inte vara några problem.
Detitiva i den här historien är att jag nu har en röd, varm och trivsam soffa alldeles för mig själv.

Utöver att jag tänker slumra en kvart så sker sista förberedelserna inför dagens seminarium vid 11 o sen vid13 kör vi vårt race. Eller något. Det blir nog bra. Sedan ska det läsas en del, är tanken iallafall, innan det kanske blir middag på någon nation. Har inte bestämt mig, beror också på om jag får med mig något sällskap.

Dagens oväntade lycka

Efter det trevligt basgruppsmötet med halva basgruppen så begav jag mig till Norrlands för att möta upp Loppan. Satt där ett tag och diskuterade det som skall ske till helgen. Skönt att allt känns klart samt att jag får ha en ursprungsrätt till middagen på lördag, hurra!

Efter att ha suttit där och diskuterat så blev det dags att åka hem. Kliver ut genom den där "tunneln" som är och ser något som verkar väldigt bekant. Går närmre, mycket närmre och ser att det är min cykel som försvann mellan fredag-lördag förra veckan!!! Kollar om det sitter något nytt lås på den - nej. 
Det droppade vatten om den, den luktar illa, det hänger lite sjögräs i ekrarna och reflexen i fram är sned - men den är tillbaka! Så glad!
Låste fast cykeln i stället med mitt lilla kabellås och planerar att cykla hem den imorgon (hade ju min andra cykel idag).

Alltså, det är någon som har fiskat upp min cykel ur ån, så otroligt glad och tacksam då det betyder att jag har en bra cykel att cykla på igen!


Här i ån vid Norrlands Nation har alltså min cykel spenderat en vecka.

Märkligt upplägg

Jag gick inte upp till den 08 föreläsning som jag hade tänkt gå på imorse. Jag helt enkelt bara vände på mig och somnade om. Vaknade igen strax efter 12. Oj som det kan bli. Ingen lunchdejt för mig, skulle inte hinna då ja ska möta halva basgruppen vid 14.
Hoppas på att få dricka kaffe med flickorna efter det. He he.

Imorgon är sista seminariet på denna delkursen. Vi har heller inga föreläsningar kvar (jag har några Idéhistoria föreläsningar kvar) utan nu är det PM skrivande och tentaplugg som gäller. PMet kommer nog gå ganska fort då vi kommer behöva skriva ca två sidor var bara.
Jag vet av egen erfarenhet att är det ingen som sparkar på mig kommer jag sova halva dagarna nu när jag faktiskt är "ledig", dåligt diciplinerad skulle man kunna kalla det.
Ser inte fram emot att tenta plugga. Skönt att det bara är en salstenta på denna höst. På de andra två delkurserna är det hemtanta som gäller!

Nej, först en dusch, inte lukta usch. Sen drar jag till studentvägen!

Serie A

Älskar att det är igång igen!!

Hot, hot, hot!

Har en lättsam bok

img087 (MMS)

Har en lättsam bok


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu