Cheeses

Ja nej inte ostar, men helt otroligt trött. idag har det vart en långa dag. Har vart i Västerås och funktionärat vid inne DM för Uppland / Västmanland. Stått i ena längd/ trestegs gropen. Tråkigt då vi inte såg så mycket av tävlingarna eftersom vi stod vid den dåliga gropen. 
Men det har gått bra för de flesta Rånäsare i alla fall, det är alltid kul! Känner själv att det hade ju varit kul att själv få tävla lite, det känns som om det var länge sen. :(

Juste körde fram och tillbaka, och det gick riktigt bra, inte ett enda kärringstop, och då var vi i alla fall upp till Donken i Enköping på vägen hem också. Sjukt nöjd. Ska snart ta tag i körskolan, lovar.


Fattiga riddare

Gick upp vid 11, kollade på Ice Age, insåg att jag var grymt hungrig, gjorde fattiga riddare, mår illa.
Nog för att det var gott men det blev nog lite för mycket om man så säger. 
Mina bihålor är helt igen täppta och svullna, mitt huvud håller på att explodera. Härliga tider just nu. Ska försöka få lite ro och sätta mig och läsa om antiken. Just nu känns det dock lite tungt att göra det. 

Have a nice day!Boho

Den har vart med i nästan två år, den har vart mig kär och jag har fyllt den med mycket och med lite. Det har spillts både alkohol och blod på denna och den har fullföljt sitt syfte. Men nu är tiden inne att säga hejdå, för att ha en väska där dragkedjan har gjort sitt och den inte längre går att stänga är inget värt.

Tack för den här tiden


Felfelfel

Nu är jag less på mig själv. Jag trodde allt att jag skulle hämta ut den bok som Studentbokhandeln inte hade från bokus idag. När jag kommer hem med mitt bokpaket visar det sig att jag har beställt fel bok. Fail. Så nu har jag två böcker om medeltiden i stället för en om antiken och en om medeltiden. Därför måste jag retunera boken och på det måste man maila bokus kundservice för att få adressen och gudvetnär man får svar därifrån.

Boken om antiken (den jag inte har) bör ju liksom vara utläst till nästa vecka för att jag den ska kunna börja på den från medeltiden.
Jag suger

Alive

Det har vart en väldigt lång dag, jag är både trött och tjurig. Tack och lov inte hungrig längre då mamma hade maten färdig då jag kom hem för ca 30 min sen. Det har inte vart en bra dag, trist nog.
Som grädde på moset dessutom har jag fått avslag från csn så måste ringa dem imorgon annars är det verkligen inte kul att vara jag denna månad.


Tack och godnatt! 

Näsblod

Är hemkommen från jobb, känns skönt då det på riktigt har vart en trög dag.  Jag är visserligen fortfarande glad över att jag faktiskt fick iväg en försäkring, den satt fint liksom! :D
Adress materialet tog tyvärr mer eller mindre slut på ACE så fick hoppa över till mina kära tandborstar (som förövrigt inte är så kära just nu då det går riktigt uselt). Till råge på att det gick ganska dåligt så började jag blöda näsblod. Great liksom, sprang fram och tillbaka till toaletten men det gick på riktigt inte att fortsätta sälja. Jag gick hem en timma tidigare.
Jag väntar fortfarande på mitt förbenade brev från csn, men det tycks inte vilja komma. s u g
I'm so happy. Jag har i dag sålt m

609fd362b4dd73e750a7e9f3e3b71f77.png

Kolla varifrån!

I'm so happy. Jag har i dag sålt min första försäkring :D


Matlagning

Nu ska jag ställa mig och göra lite köttfärssås och spaghetti. Önska mig lycka till!
Förövrigt sitter jag och pysslar med arbetsproverna till konstfack. Det börjar se bra ut trots att jag ritar som ett litet barn, haha!

Sterss

Hur kunde tiden rinna iväg såhär mycket?! Jag är inte ens halvfärdig och måste dra om typ 10 min. tur att det bara är till jobbet jag ska, haha.

Kurs litteraturen

Jag har vart en aning bitter och gnälligt nu på sistens, det går inte att neka. Ska bli ändring på detta nu har jag bestämt!

Hur som helt, jag var ner till Studentbokhandeln efter föreläsningen idag och hämtade ut min kurs litteratur. Dock så saknas det en bok, men den kommer i veckan.
1. Idéhistoriens huvudlinjer 2. Från Capfo till Cyborg 3. Tankens pilgrimmer
4. Svensk Idéhistoria 5. Den vetenskapliga revolutionen 6. Det politiska tänkandets historia

Jag ser faktiskt fram emot att läsa detta trots att det är en jäkla massa text!


Frustrerande

Torts att dagen nyss börjat ligger jag redan minus på mitt konto. Hur i helskotta gick detta till?!
Allt är egentligen csn's fel

Imorgon händer det

Imorgon trillar äntligen lönen in på kontot så då ska jag:
1. Hämta ut mina böcker hos studentbokhandeln
2. Köpa en ny mascara då min tog helt slut
3. Hämta ut två paket på ICA Väst, varav det ena är från H&M och innehåller en ny väska
Sen var det slut på lönen. Härliga tider!

Segt

Det har vart en riktigt seg helg, dock inte seg som om det har gått äckligt långsamt, utan mer som att jag inte har gjort något produktivt.
I fredags var det ju bara träning som gällde, var så grymt trött så trillade i säng direkt när vi kom hem från Lidingö.


I går så var jag ner till göteborgsnation vi 12 snåret ungefär, där satt vi i puben och kollade på film fram till kl 17. Det var trevligt, trots att det inte var full rulle så att säga. 

Roligare än så har det liksom inte blivit, ingen fotboll blir det idag heller då jag ska spara lite på mitt lår.

Utgång i universitets anda

Igår var ju jag och Desse ner till puben på Göteborgsnation för att hänga lite och sen följa med till "Stocken". Det var riktigt kul. Tråkigt nog blev kvällen inte så sen då sista bussen hem gick vid 00.20.
Hemskt dåligt sammanfattat. Men det var på riktigt länge sen det var så avslappnat och roligt!

Besviken

Fick alldeles nyss min lönespec och man kan väl säga att jag fick ungefär hälften av det jag trodde jag skulle få.. Om det inte blir något csn bidrag så kan det bli lite kärvt.
M Å S T E hitta ett annat jobb..

NiotillFem

Jag var alldeles nyss in på Söta Sandras blogg, NioTillFem, och hittade något riktigt mumsigt. Detta passade bra då jag väldigt gärna drar mig för att laga något själv, men var hungrig och behövde äta. Egentligen klassas väl det här som brunch mat?
Gott var det!

Tidig morgon

Jag har vart upp och sprungit sen kl 6 i morse och på något konstigt vänster känns det nästan bättre att gå upp då än vid denna tiden typ. 
Anledningen till att jag var upp så tidigt var den att det var föreläsning kl 8. Denna gång gick vi igenom nästan alla försokrater, filosofer i det antika Grekland, dock så hann vi inte riktigt klart så det fortsätter imorgon. Vilket gör att jag kan jobba max 2½ timme imorgon, om Janne samtycker såklart.
Sliiiiten!

Kurdinariskt

Min mamma drog till Partille igår och kommer inte hem fören idag om typ 2 tim. Jag fick lite ångest när hon sa detta för det betyder att jag behöver laga mat själv, haha. Alla lådorna med mat är slut, har ju käkat dem på jobbet och så och eftersom jag är för bekväm för att laga mat själv så blev det korv med bröd till middag. Hälsomat som fan verkligen... 

Måste börja fixa ordentlig mat själv när jag är ensam, annars kommer det gå käpp rätt åt skogen med just matbiten när jag flyttar hemifrån. Haha.

Kul med kameran

Adam sa för ett tag sen (typ 20 min sen) att han tyckte jag hade gjort en ball bild då jag klippt in mig själv i massor i en enda bild. Den han såg var den andra jag har gjort, den första jag gjort är mycket roligare, och bättre gjord för den delen, hehe.
Denna är tagen i Skepptuna hösten 2008 när vi fortfarande bodde där. Jag saknar det lite faktiskt.

Nya favorit skorna. Love. Fast jag

41eaa0d1af870af25214083aa6aa5741.png

Kolla varifrån!

Nya favorit skorna. Love. Fast jag kommer ha skavsår när jag kommer hem. Haha.


1303

Har alldeles nyss klickat hem kurs litteratur för 1303kr. Den svider lite faktiskt. Men det fanns inga begagnade så vad ska man göra liksom? Yäyä, ska man lära sig något så..

Arbetsprover

Klickade mig in på Konstfacks hemsida alldeles nyss och såg att arbetsproverna för 10/11 låg ut. Det bästa med de som de hade nu i år var att jag faktiskt kände mig inspirerad på en gång och kände hur kreativiteten sprutade ut genom öronen. Hoppas att detta finns kvar då jag tar tag i det hela ordentligt, nu har jag bara kladdat mina idéer i mitt skissblock.
10 mars ska det hela vara inskickat. Bara att kämpa på.
Måste höra med min gamla lärare om jag kan komma till skolan och använda skrivaren ^^


I lördags..

.. hade jag och min mamma lite kvalitets tid. Vi käkade lite på o'Connors och sen gick vi och såg Sherlock Holmes. Seriöst, Jude Law är min man, så är det bara!
Filmen var riktigt bra, och det är verkligen en sån film man kan se fler än en gång! :)

Ska bli spännande och se om jag få

79ac1d011653da65b0d0f65be250a5c3.png

Kolla varifrån!

Ska bli spännande och se om jag får vara med idag. Annars gick jag upp alldeles för tidigt helt i onödan, haha.


Skitliv!

Det visade sig att mitt upprop till kursen på universitet var i torsdags och att första föreläsningen är imorgon. Kul. Detta kan betyda att jag inte alls får gå kursen, och det vill jag ju verkligen! Fan fan fan. Någon annan kanske har fått min plats!?
Skickade iväg ett mail till hon som är ansvarig för den institutionen. Kommer antagligen inte få ett svar imorgon kl 6 på morgonen kan jag tänka mig. Jag håller tummarna för att jag får läsa den.
Åker väl dit imorgon i alla fall och ser om jag får vara med eller inte. He he

Tappade verkligen det humör jag hade.

Jag och mamma har nu ätit gott på

4d96e0d84798ab36da6a09e111435040.png

Kolla varifrån!

Jag och mamma har nu ätit gott på o' connors och ska snart se Sherlock Holmes :)


NYTT

Det var riktigt fräscht inne på Bosön, nya banor och allt, ser ut som ett enda stort blått hav med en stor orange ö i mitten. Haha. Dock så gick det inte att höja kurvan (?) så det blev inget testlopp vilket säkert var lika bra.
Sprang lite kortare lopp med Marcus i stället... Jag dog. Kondisen var verkligen inte på topp, haha.

Med tanke på gårdagens bravader är jag glad över att träningsvärken "bara" sitter i överkroppen, hade det vart benen också hade jag vart lite mer död, nu är jag bara stel ^^ 


Nog för att jag är lat och har tyckt att det har vart skönt att inte behövt springa på länge kände igår när jag snörade på mig spikskorna och framför allt när springandet var klart att
"Shit vad kul det är!"Inte nog med att jag sprang för fö

4b2c877d29a95e5b6edd86baec9e551c.png

Kolla varifrån!

Inte nog med att jag sprang för första gången på länge idag, jag sprang till och med med spikskor. Lycka kan vi kalla det, och att det inte gjorde ont i vaderna gjorde det hela ännu bättre! :)


Jag och desse tog en tur i domkyrk

0-29508ae1db5aa35901c05cec57def927.png

Kolla varifrån!

Jag och desse tog en tur i domkyrkan efteR äventyret på universitet ^^


Lugnt

Okej det löste sig. Allt är som vanligt igen. Vad nu det vanliga brukar vara. Yäyä whatever :)
Ser ni elaking som håller på att mogna precis intill ögat. Den gö ont som fan och jag hatar den..!

Hjälp tack!

Nu är jag snart fly förbannad. Skulle fixa till en bild i photoshop men det enda jag kan göra är att ändra i lagerna, inte använda något verktyg såsom t.ex. klonstämpeln. Det händer liksom inget. Har testat med flera bilder och jag har startat om programmet men det vill fortfarande inte fungera...
Hjälp någon?!

Infektion

Ja, det var ett litet typ pepparkorn som har orsakat all smärta i munnen. Detta pepparkornet hade fastnat under "fliken" där visdoms tanden håller på att växa fram. Samt att tandhelvetet växer ut i kinden p g a det är så tajt mellan mina tänder.
Var upp till jobbet efter tandis och sa att skolan börjar nu på måndag och jag inte vet hur jag måste lägga schema.
Har även pratat med Länsförsäkringar ang. min försäkring och har nu betalat en mellan skillnad. Annars skulle jag betala in 942kr och få tillbaka 512kr i februari tack vara att vi har ställt av bilen. Hon jag pratade med var hemskast trevlig måste jag säga!

Förändring

Ser ni någon skillnad eller? :)
Haha.
Har pillat i två veckor och jag är fortfarande inte nöjd. Men var less på det gamla så detta får fanimej duga.

Nu är allt rooooooosa!

TÄNDER

Det blev inget säljande av försäkringar idag, utan jag blev sängliggandes hemma. 
Det hela började igår med lite molande tandvärk. Fine liksom, visdoms tanden gör ont i mellan åt, inte mycket att göra åt. Men så vaknade jag imorse med att hela skiten var uppsvullen och att öppna munnen var en plåga. Ringde till tandläkaren och hon sa att jag skulle ta en alvedon, hoppas att lite av smärtan / febern försvinner och typ käka glass för att kyla ner det hela lite.
Nu sitter jag  här. Det gör fortfarande ont, men det är knappt svullet längre och detta utan att ha käkat glass. Jag vill ha glass. Har då inte känt mig tillräckligt pigg för att gå ner och köpa glass. Så har suttit med isbitar i stället. Inte lika gott men nog så svalkande.
Hoppas det känns bättre imorgon så jag kan komma iväg till jobbet. Det suger att bara sitta hemma. Faktiskt!

H?r laddar man med kaffe inf?r sis

0-41ef7f56b9cdb3fab6f270fc9a044d9c.png

Kolla varifrån!

H?r laddar man med kaffe inf?r sista timmen! :)


Jobbar precis som vanligt fast ida

350fd108a225a4fd559d46c1179dac3b.png

Kolla varifrån!

Jobbar precis som vanligt fast idag ?r det med tandborstar. Det g?r v?l hyfsat. Dock fick jag reda p? en sak och m?ste f?rs?ka sticka tidigare... Sux


PILL PILL

Kajsa är fixArn och trixArn! Snart får ni se resultat!
Kajsa, 15/16 år :)

Jobbar och står i. Kan konstatera

37cd723db1220006bb160a25c6e260e4.png

Kolla varifrån!

Jobbar och står i. Kan konstatera att jag är glad för den grundlönen jag har till försäkringarna, annars skulle det vara så ovärt..


AVATAR

Ska snart iväg på bio date. hehu nice.

TODAY

Förutom att vara på jobbet och inte jobba idag så var jag faktiskt iväg och simmade. Jag som suger på att simma höll på att dö. Bokstavligt talat, jag drunknade nästan!
Utöver detta tog jag en mysig kopp kaffe med Sandra, härligt att träffa den glädjespridaren igen. Vi ses inte så ofta längre nu när vi inte ses varje dag i skolan. Trist men sant. Ändring på detta? Ja tack!
Detta kort är taget på studenten, ni kanske ser det på mössorna? Och ja, det var känslosamt!

NYA RUTINER

Jag kommer numera inte kunna gå upp kl 9.30 på morgnarna utan nu ska jag faktiskt befinna mig på jobbet kl 9! Kommer nu jobba mån - torsdag 9.00 (9.15) - 17.00 (17.15) och på fredagar 9.00 - 15.00. Detta gäller i alla fall fram tills det att kursen på universitet börjar.
Jag är dock fasligt nervös inför att börja med försäkringarna. Ni ska se min samtalsmall, helt ner kladdad med allt som bör finnas med utöver det som står. Jösses säger jag bara. Får skriva en egen och ta med så det inte ser så kladdigt ut.

EN LUSTIG DAG

Till att börja med måste jag bara tala om att headseten på jobb är värdelösa. Antingen så fungerar de inta alls eller så hör man inte ett piss i dom. Efter ca 40 min jobb med att hitta ett fungerande headset fick jag även tag i en ljud förstärkare till det. SEN efter det gick det bra. Men det blev bara effektiv tid på ca 15 min den timmen. Sug.
Sen då, ja jag har ju ett ganska otacksamt jobb trots att det börjar kännas bättre att gå dit om dagarna då folket som jobbar där är mycket trevliga. Så är även coacherna. Men det är ju som sagt otacksamt. T.ex. fick jag en avsnäsning idag då jag använde mig av fel form av ord då jag undrade om jag pratade med rätt person då fick jag höra detta:
"Jag pratar inte med idioter som inte kan Svenska!!!!"

Härligt va? Hoho.
Det positiva idag var att jag kom upp över 100 hushåll som jag sålt till. Det kändes fint!

Yes, äntligen! Har nu sålt till 10

3b6499bf33e636286f1106237c146df0.png

Kolla varifrån!

Yes, äntligen! Har nu sålt till 100 hushåll! :D happy


LONG TIME AGO

Det var länge sedan jag gjorde något jag nyss gjort. Då min väska gick sönder på nyår är jag i stort behov av en ny och jag har nu klickat hem en, från H&M. Sen eftersom jag inte vet hur mycket jag får i nästa lön blev det ett hårband också för att komma över 200.- gränsen. Haha, snåljåpen Kajsa.
Hur som helst tror jag detta blir nice!Förskottsbetalade även till Italien resan idag. Den kändes. Det värsta är väl att veta att det ska betalas 4-5000 kr till.. Hualigen.

CANT LET GO

Haha, den är ju grym!

NYÅR

Ja, det var alltså grabbarna grus jag hängde på på nyår. Laddade precis in bilderna i datorn och måste konstatera att det inte fanns mycket roligt. Det ända är väl när Hampus försöker gå ner i spagat, haha.
Åh juste, tolvslaget spenderades i en snödriva (y)

FÖRJÄVLIGT

Det kommer se ut like hell här ett tag framöver. Ska fixa designen och då jag vill att det ska bli bra kan det ta ett tag, hehe.
Men bli inte oroliga. Det blir säkert bra i slutändan, hoppas vi. (y)

KÖTTBULLE

Måste bara dela med mig av en anekdot från nyår.
Klockan var väl runt tre nångång och vi började bli hungriga. Anders var så gullig så han ställde sig och började laga till lite köttbullar och spaghetti. Först kommer en Linus och tar en köttbulle, strax efter kommer hans kompis Stefan och också tar en. Efter ett tag så ska Stefan ta en till. Då blir Anders lite sur och säger att han faktiskt får vänta tills vi andra har fått. Stefan blir sur och grinig och går och sätter sig ett tag. Drygt 3 min senare hoppar han på Anders och säger att han saknar testostron och är dum i huvudet för att han inte lämnar i från sig en ynka köttbulle.

Anders menade att hade Stefan bara bett om lov hade han fått en. Vi andra försökte få honom att värma sina egna köttbullar. Det låg ju i alla fall ett till paket framme.

Detta har jag gått och småskrattat åt hela helgen, ni kanske kan förstå? Haha.

ÅTERHÄMTAD

Jag börjar äntligen känna mig återhämtad från denna helgen. Det har vart påfrestande både fysiskt och psykiskt men äntligen så känns det bra igen.

Har även nytt schema på jobbet, jobbar mån - tors 13.45 - 17.15. Alldeles lagom för mig, egentligen är detta jobbet för påfrestande men jag behöver den extra inkomsten så det är bara att hålla ut tills det dyker upp ett annat jobb. Nu ska jag väl kanske börja med försökringarna också, spännande!
Sen den 18e börjar skolan, nice! :)

Jag hatar upptåget! Har snart sutt

2251e1c9d649a8250c1891b8b89d32e6.png

Kolla varifrån!

Jag hatar upptåget! Har snart suttit en timme här. Vill verkligen hem och sova, helt sjukt jäkla trött. Hade inte direkt planerat att vara hemma kl 08 på morgonen, men nu är det som det är...


Jag och hampus gör snöänglar i nat

-ca243f8f8a632688bd85a6392619f4a.png

Kolla varifrån!

Jag och hampus gör snöänglar i natten


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu