Rankade 8

Med säsongens första match på intåg (onsdag) så har även årets ranking i vår conference kommit ut. Vi är rankade 8a för typ 3e året i rad. dock tror jag att vi kommer göra mycket bättre ifrån oss än vad folk förväntar sig.
Fick dessutom vara med på bild, ojojoj

Tjocktjocktjock

En vecka in i försäsongen och mina fötter är feta, svullna, och ömmande som om jag vore gravid i typ 8e månaden. Har haft himla flyt och klarat mig undan riktigt ömma muskler, men mina fötter, guys, ni anar inte hur jobbigt det är! Haha.

Laget ser i alla fall riktigt bra ut i år! Jag är sjukt pepp på att börja spela på riktigt. Vi ligger i hårdträning till på söndag sen börjar skolan på måndag och vi har första matchen på onsdag! Om det vore lagligt skulle jag nästan sätta pengar på att vi kommer vinna, så säker är jag. Hoppas att jag inte får äta upp det på onsdagkväll dock.. 100 dagar

Etthundra dagar. Tänk vad fort det går. När jag lämnade USA den 5e maj var det exakt etthundra dagar tills det att jag skulle åka tillbaka, vilket är nu imorgon. På ett sätt känns det helt ofattbart att tiden går så sjukt fort, och jag kan inte heller påstå att det känns som om jag har hunnit göra något medan jag har varit hemma. Fast det är en lögn. Jag har jobbat, jag har spelat fotboll (<3), jag har hunnit umgås med en del vänner (inte så många som jag velat tyvärr), och med familj. Jag har varit hemma för födelsedagar, två studenter, en konfirmation och ett dop. Mamma och jag tog en kort helgweekend till Skellefteå för att hälsa på min pappa och faster m familj, samt farmor. Började träffa F, vilket bara har varit fantastiskt. 

Sammanfattningsvis: sommaren har varit kort, det mesta har regnat bort, men jag har haft det otroligt bra.

Imorgon bär det alltså av tillbaka till USA, är otroligt kluven med att veta att jag kommer att ha kul, jag har saknat mina vänner, det kommer att vara kul att spela fotboll, men jag känner också att jag är klar med USA. Två terminer till står mellan mig och resan ut i riktiga vuxenlivet, det är dags för det nu. Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu