Twitter

För den som har missat det så är jag vad man skulle kunna kalla en hyfsat aktiv twittrare. Så om man vill hänga med på min vardag här borta så kan ni kolla @kajsakaufeldt


Studious

Försöker hitta det ställe på skolan där jag känner mig som mest flitigast. Just nu är det helt klart vid frukost inne i cafeterian men det måste ju finnas fler ställen tänker jag. Testade biblioteket igår kväll, vilket inte alls fungerade. Kanske p.g.a. sällskapet, jag vet inte. Just nu sitter jag i "the commons" och det går sådär. Jag tror jag har missuppfattat hela skrivuppgiften men wtf. Har ett A i denna klassen så om jag gör dåligt ifrån mig på en uppgift är det inte hela världen.


Let's go!


Redbull och bosatt i biblioteket. Nu gäller det bara att jag hittar ett ämne där jag kan hitta relevanta artiklar så jag kan skriva min förbenade uppsats. Det handlar bara om 5-6 sidor men måste ha 6 vetenskapliga artiklar och det är det som är det stora problemet. Det är inte dead-line förren nästa vecka men det vore gött att ha helgen någorlunda fri. Har en massa skit att göra.
Bara tre veckor kvar tills jag kommer hem!!

Pink

Åh ja juste ja, mitt hår är rosa igen


Inspirational

Av någon underlig anledning är jag alltid så sjukt produktiv på morgonen. Klockan är nu strax efter 9 och jag har fått ihop ytterligare tre sidor på min 10 sidiga uppsats. Totalen är då alltså sex sidor = jag behöver bara fyra till, woop. Sen håller jag mig extra fokuserad med en grym spellista på spotify, såklart.


Det här med att hantera stress

Jag skulle väl inte påstå att jag är en absolut katastrof på att hantera stress men jag är definitivt inte bäst på det. Hur jag hanterar det i de flesta situationer:
Jag prokrastinerar kanske lite mer än nödvändigt men jag sitter åtminstone med böckerna framför mig. Jag blir lite väl frånvarande, svårt att fokusera på min omgivning. Jag blir lite lätt otrevlig och fräsig.
Jag menar inte illa alls om jag fräser av folk men en del människor har det lättare att göra mig grinig än andra.

Jag har nu innan jul alltså två stycken uppsatser på 10 sidor vardera plus en uppsats på 6 sidor som även inkluderar en 10min presentation av mitt ämne. Icke att förglömma att jag innan jul även har ett prov till i sociologi, ett i marknadsföring (där jag även har en av uppsatserna) och jag ska göra en uppsats baserad på tidigare uppsats i min engelska klass. Roliga tre veckor att se fram emot.

Boston

Igår tog jag och Bronte en tur till Boston. Jag får bo hemma hos henne nu under Thanksgiving, vilket jag är otroligt tacksam över!
Hur som helst, vi tog en 25 min tur med tåget och befann oss sedan på stationen under Celtics hemmaarena (basketarenan för den som inte har koll). Vi åt fruksot på DD och sökte oss sedan ner mot hamnen för att möta upp med min vän från Finland och hans internationella vänner för att sedan gå på New England Aquarium. Det var riktigt intressant, tråkigt nog så var den stora tanken där de har både hajar och andra intressanta varelser stängd pga av renovering.
 
Vi gjorde sedan staden genom att virra omkring, äta lunch och dricka en hej dundrans massa kaffe. Kan konstareta att jag föredrar Starbucks vaniljlatte framför Dunkin Dounuts. Meeeen DD är billigare, så atteh.


En helt vanlig måndag


Cast pearls before before swine

 

London!

Okej, tanken var att jag skulle stanna hemma hela vinterlovet men jag pratade med min vän tidigare idag och han blev så besviken över att jag inte skulle komma och fira nyår med honom en en annan dude. Det här resulterade att jag letade upp de billigaste flygbiljetterna jag kunde hitta. Så, mellan den 30e december och 3e januari kommer jag att vara i London men mina pöjks Oli och Josh. Det kommer bli ett sinnesjukt fucked-up nyår, men det är det fasiken värt. Jag är så sjuuuuuukt exalterad!

Jag kommer hem till jul

Idag bokade jag mina biljetter fram och tillbaka till Sverige över jul och nyår. Jag landar i Sverige den 14e december och lämnar Stockholm igen den 8e januari. Kommer därmed missa de två första dagarna i skolan, vi börjar den 7e nämligen. Hade biljetterna inte varit så förbannat dyra så hade jag åkt några dagar tidigare...


Den här helgen

Har haft en bra helg, om man bortser från att jag måste börja skriva på mina slut uppsatser idag. Fredags var awesome, slutade med att mer eller mindre alla ate shit, haha (ramlade dvs). Igår kväll så lallade vi omkring och bara var allmänt dräggiga, som vanligt. Kul hade vi iaf!


It's me, Mario

Liten bildbomb.
 

just keep it simpel

Jag visste redan från början att hoppas på för mycket är bara dumt, jag har hört det någonstans att ett misstag är bara ett mistag om du gör en sak upprepade gånger och förväntar dig ett annorluna resultat.
Jag vill inte vara negativ och kinkig men jag har på något sätt lyckats undvika en sån här situation åtminstone det senaste året genom att distansera mig, det har fungerat fint hittills. Men det är svårt att utföra den typ av mirakel själv.
Trots att det har varit lite upp och ner det senaste året så har det varit mestadels bra, och det är det där jag är ute efter. Jag är inte ute efter att sätta en ettikett på något men på något sätt så har folk svårt att förstå det här.

Hur som haver, det skulle vara skönt om folk kunde förstå att jag inte har bett om den uppmärksamhet som faller på mig "I know that at least half of the guys on this campus is interested in you". Må så vara, jag bryr mig inte. Jag väljer själv vem jag vill umgås med och så har det alltid varit. 

Allt detta drama på den här förbenade skolan gör mig dumihuvudet. Jag är alldeles för okomplicerad för draman av denna kaliber.

Jag har lite Sverige absitnens just nu. I övrigt mår jag bra, jag lovar!
Ledsen att min avreaktion måste ske här. Men jag behöver avreagera mig på svenska också för ibland så hänger inte mina vänner här med i mina resonemang.

So happy


Frukoststund

Hade precis en två timmar lång frukost session med mig själv, eller nåja, jag hade sällskap den första halvtimmen. Men i skillnad mot mina kamrater har jag bara en lektion på tisdagar/torsdagar och den är inte fören 15.25 så jag har ganska mycket tid på morgnarna. Brukar i vanliga fall inte kliva upp ur sängen innan kl11 men nu har jag forskningsuppsatser att göra = behöver all tid jag kan få.
Det absolut bästa med att sitta i matsalen och plugga är att det är obegränsad tillgång till både dryck och mat.

I övrigt är jag fortfarande tvärförkyld med en fruktansvärd hosta som inte vill ge med sig. Har också lyckats försätta mig i en situation som jag har varit i så många gånger förr bara genom att vara mig själv. Helt ärligt förstår jag inte alls hur jag lyckas, antar att jag är en naturbegåvning.

Uppladdning

Laddar inför kvällen med en stooor skål med nudlar.


Donationsbrev

Vi håller alltså på att samlar in pengar till lacrosse-laget så att vi ska slippa betala allt för dyra pengar det läger som vi är tänkt att ha i Florida i vår. För de som kommer beröras av detta - förlåt, haha!
Just nu skickar de ut donationsbrev och de från min sida som berörs av detta och läser det här - NI BEHÖVER ABSOLUT INTE SVARA. Jag är bara så illa tvungen att göra min del i att försöka samla in pengar. Har redan krattat löv en förmiddag så är ganska säker på att jag inte behöver göra så mycket mer.

Nåja, jag behöver sälja 10st tshirtar. De kostar $20 och finns i storlekarna S till 2XL, maila mig på kajsakaufeldt@gmail.com om det finns intresse :)


Let's go TC, let's go!


Täppt

Fullständigt fantastiskt. Vaknade med brutal halsont och en näsa som inte längre går att andas genom. Stakars p, jag är ganska säker på att jag har snarkat som en tok hela natten.
Skulle uppskatta om sköterskan var inne på sitt rum också så jag kan få tag på lite mirakelmedicin, har nämligen träning och två floor hokey matcher ikväll. SAMT träningsmatcher på lördag så jag behöver all den träning jag kan få!

Livrädd

Jag har gått hos samma frisör i lite drygt tre år hemma i Uppsala så idag när vi äntligen pallrade oss till JCPenny jag var lätt nervös. En helt främmande människa skulle sätta saxen i mitt hår.
Det var en sjukt trevlig ung tjej som skötte sig exemplariskt! Mitt hår var så långt, slitet och trassligt så hon gjorde ett jättejobb med att snygga till det.
Ska tillbaka på fredag och slinga det, har en utväxt som heter duga!
Sjukt mycket billigare än hemma också, vilket är riktigt gött

Att roa mig själv på bästa sätt


Slött

Jag hade bra tur imorse. Jag orkade verkligen inte gå upp till min 08 lektion, så jag tog en sovmorgon. När jag vaknade såg jag att min lärare hade mailat vid 07.30 och sagt att lektionen var inställd. Jag har verkligen aldrig sån tur i vanliga fall!

hur som helst,
jag har en hel del läxor att ta itu med men sparar det till imorgon då jag bara har en lektion. Det gäller bara för mig att komma upp i tid...

Glad chey

Vet inte riktigt vad som pågår men jag är glad, för jag har något som många andra är inte har


NAC Champs

Igår stod vi ute i lite drygt 3h och frös häcken av oss för att heja på våra fotbollspojkar som spelade final i North Atlantic Conference D3 mot Husson. Vi var högljudda och blåste i våra vuvuzelor tills vi hade nästintill släskläppar allihopa. Det var en intensiv match en mycket tur som avgjorde det hela. Våra TC Boys vann med 3-0!!
Nästa helg åker de till Vermont för att spela regionals, vinner de två matcher går de vidare till Nationals vilket avgörs i Texas.
Vi kan inte göra annat än att hålla tummarna. Jag och Bronte kommer missa matchen på lördag då vi har två träningsmatcher at Husson på lördag i lacrosse. Det sugeer lite grann då vi båda gärna hade tagit oss till Vermont och se matchen(erna).

Hur som helst var det riktigt fylleslag igår efter matchen, många idag som inte mår riktigt 100. Det är det bästa med söndagsbrunchen, höra hur alla får återuppleva gårdagens svarta hål samt att se hur risigt alla mår. 
Jag mår fyi bra idag, hade en bra natt med ingenting att klaga på!


Vår maskot Tommy the Terrier (För dagen Anree)
Kyliga brudar! Sweden represent!
(Lindsy, Bronte, KY, Kaitlyn, Jane, Tyler)

Love you guys

I onsdags var det Halloween som bekant. Denna bilden togs och den är så representativ så det finns inte, fina vänner som inte är rädda för att skratta åt sig själva.

Lindsy & Bronte & KY

Åh herregud

 

Helg igen

Då var det fredag och därmed helg igen, veckorna passerar förbi i rasande fart!
Lacrosse är klart för denna veckan och min rygg gör ont som aldrig förr - använder muskler som jag definitivt inte är van med att använda. Det är fortfarande kul men lite frustrerande att inlärningsprocessen går så långasm..

Så, idag blir det nog garanterat en lugn fredag kolla serier på Netflix och ladda inför imorgon.
Vi ska börja dagen med att åka ut till någons hus och kratta löv, det kallas "Rent a Terrier" så lacrosse laget får in lite pengar. Vid 19 spelar våra TC pojkar final i NAC, det kommer bli galet. Och vare sig om de vinner eller ej så väntar ett redigt galej. Troligtvis i en källare.

Jag är återigen i en situation där jag inte kan läsa en människa, vilket är grymt frustrerande. Nästan lika frusterardande som att lära sig att cradla (vobbla??) utan att bollen ramlar ur lacrosse klubban.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu