Torsdagsdate

Torsdagskvällen blev mycket trevlig då Sara och jag begav oss till Koh Pangan för middag. Ölen var god, maten var god, och sällskapet var fantastiskt!


3 veckor

Det här med bloggandet går riktigt dåligt. Mycket för att jag egentligen inte har så mycket att skriva om, eller det är ju inte heller fallet, har en massa skojigheter som pågår i mitt liv.
Till att börja med är det drygt tre veckor sedan jag kom hem från USA, känns både bra och dåligt. Åker tillbaka den 9 augusti och är så sjukt pepp på att träffa mina vänner och min American Boy.

I helgen var det vårbal här i Uppsala, intensivt och alldeles underbart. Att sitta på Lännakatten söndagmorgon och åka genom det svenska landskapet fick en att inse hur underbart, fantastiskt och vackert Sverige är. En sann kärlekshistoria.

Jag väntar just nu på att min chef ska höra av sig så att jag kanske kan få jobba i sommar, hon är lite klurig att få tag på.. Och jag behöver VERKLIGEN jobba.. Men vi får väl se..


Birthday Girl

23.
Snart 25.
Åldersnoja.
Vad har jag egentligen gjort med mitt liv?
 
Känner visserligen då jag har utvecklats otroligt mycket under det senaste året, och det faktum att jag och två vänner hyr ett HUS nästa år (i USA) är en rätt märklig känsla.
Jag har varit hemma i tre dagar och känner attjag har börjat drabbas av lappsjuka, efter att i nio månader haft människor omkring mig 24/7 känns det nu lite tomt. Mest tomt känns det när det är dags för sömn, har inte sovit själv i min säng på säkert tre månader. Skulle kunna säga att jag saknar S, riktigt mycket. Att jag sen inte kommer att få se honom fören i agusti igen är riktigt tråkigt.
 
Hur som helst, födelsedag.
Idag ska jag fösöka baka lite kakor till helgen då släkten kommer över. Ikväll är det u-lagsmatch och efter den ska jag till puben och umgås med mina vänner över en öl. Eller två.
Morsan betalade för en ny skrothög till bil, en riktig pärla från '95. Så jag är glad och nöjd :)
 

Vi har ett hus

Idag har jag varit och lämnat in våra påskrivna kontrakt för det hus vi kommer hyra i ett år fr.o.m. 1juni. Jag och två av mina vänner kommer att bo på gångavstånd till Thomas nästa termin, i ett litet tvåvåningshus med tre rum och kök. Känns som om jag blir vuxen på riktigt nu, i alla fall med tanke på att jag fyller 23 om mindre än en vecka!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu