Vero Beach

Nu har vi alltså varit här i Vero Beach, Florida, hos Julies mormor sedan i lördags kväll. Man kan säga att vi alla är ganska stekta av solen. Idag var det meningen att det skulle vara molnigt, så vi åkte till stranden vid typ 11-tiden i förmiddags. Det var superblåsigt och vågorna var enorma, de slog oss nästan medvetslösa. Dessutom så har det varit "haj-vandring" förbi krokarna så det har varit förbud mot bad de senaste dagarna, helt galet, och lite läskigt! Imorgon ska vi norrut till Melbourne för att gå på zoo och lite ziplining då det är Julies födelsedag, det blir nog skoj! 
Suns out, bums out.
Jag, Julie, Kristen, Kasey. 
Vero Beach, måndag kväll. 
Här drunknar jag. Idag onsdag. 
Det är alltid kul när det händer någon annan, haha!

Daytona Beach

Efter två dagar på "vår" strand i Vero Beach bestämde vi oss för att ta en tripp norröver till Daytona Beach. Ni vet var Daytona 500 avgörs? Där man körde sin Cheva på 50/60-talet? Förutom alla pundare av diverse slag som var utbredda på parkbänkar runtom stranden, och att det "bara" var typ 22 grader varmt så var det fantastiskt. Stranden var stor, lagom grunt, mycket vågor, och finkornig vit sand. Vi såg även delfiner när vi var längst ute på piren och vid broad walken. Summa summarum, skulle inte ha något emot att spendera fler dagar där uppe! 

Spring Break

Då var det dags igen. Sista lovet. Den här gången bär det av till Vero Beach i Florida. Ni kan ju gissa hur pepp jag är på 30graders värme. Jag åker med tre tjejer, Julie, Kristen, Kasey, samt Julies mamma. Vi kommer husera hos Julies mormor, som bor någon kilometer från stranden, hur gött som helst! Vi åker imorgon lördag och stannar till på fredag nästa vecka. När vi kommer tillbaka är det bara fyra veckor kvar i skolan, helt galet!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu