En svaghet

En av mina svagheter är att jag älskar Disneyfilmer, alltså något så löjligt mycket. Men jag ser inget fel i det, det heter klassiker av en anledning, och de fungerar i alla åldrar. Räknade till 21st, och det är lite drygt hälften av alla klassiker. 
På väg hem

Har de senaste timmarna suttit i New Jersey på Newark Airport. Sjukt jävla tråkigt. Hade sällskap ett tag av en svensk kille som också går på Thomas, hans flyg gick för 30 min sedan så nu måste jag roa mig själv tills mitt går.
Det är snöstorm utanför fönstret så jag hoppas verkligen att mitt flyg är i tid och att allt går som det ska.
Landar imorgon (söndag) hemma i Stockholm och jag kunde inte vara mer exalterad!

Gårdagen

Det var en tuff natt. I morse när vi vaknade hade vi en dammsugare i vardagsrummet, ett par flip flop en mössa och ölburkar på gräsmattan, och ett däck på uppfarten. Ingen vet vart något av detta kom ifrån. 
En stor förlust för världen

It always seems impossible until it is done. --Nelson Mandela
Zlatan <3
Fluffing
Slask ute, sol inne

När det slaskar ute så får man unna sig 10min i solariet. 
Late night, early morning

Vet inte riktigt hur klockan blev så mycket, har varit relativt duktig på att komma i säng innan 12 de dagar jag har lektioner, men inte idag tydligen. 
Nätter som denna, när tankarna flyger iväg, får jag allt som oftast en väldig hemlängtan, mest för att det kan kännas mycket med plugg, vänner, träning, och hyra. Men jag flyger hem om två veckor, och det ska bli riktigt gött med lite ledighet. 
Tills dess så lyssnar jag på Coldplay för att slappna av, funkar jämt. 

Och juste, köpte en julstjärna här om dagen, den är blå och matchar min sverigeflagga som hänger på väggen. 

Snö & sol

Idag har varit en såndär dag, ni vet, en såndär dag som egentligen är väldigt tråkig men aldrig riktigt känns tråkig. 

Vi har de senaste dagarna haft runt 15 grader varmt (kallt) i huset, lätt hänt då vi skulle ha köpt olja för en månad sen. Nu är det akut så förhoppningsvis får vi leverans redan imorgon. Så trots tre lager täcke så måste vi sova i mjukisbyxor och collegetröja. Så när vi vaknade imorse, och det var snö på marken, bestämde jag och Katie att vi skulle dra och sola för att få upp värmen. 
Utöver det, läxor och umgänge. En helt lagom söndag. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu