Update

Så vad händer i övrigt då, förutom att vi mest bara äter hela tiden? 
Vi lever och frodas. Livet har sin stilla gång, vardagen är rätt trist med mycket ljusglimtar, utan mina vänner skulle jag bli tokig. Har galet mycket i skolan just nu, och har galen hemlängtan. 
Det faktum att jag inte kommer spendera jul och nyår hemma i Sverige med mina nära och köra där för första gången på 24år är hjärtekrossande, men en av mina goda vänner, Dakota, har så snällt bjudit hem mig till hans familj på jul så jag slipper vara själv, vilket jag uppskattar mer än något annat! 

Random bilder:
Jag har i alla fall en nyårsklänning! 
Favs <3


Thanksgiving-firande #2

Igår var det thanksgiving på riktigt, vilket vi firande hemma hos oss med några av våra närmaste vänner. Det var otroligt trevligt och vi har matrester så det räcker till alla fyra av oss den närmaste veckan haha. 
När vi vaknade igår var vi insnöade, det var kul, vi har huuuuuur mycket snö som helst, det snöar igen just nu i skrivande stund. 
För övrigt så var vi alla fyra uppe i lite mer i 24h. Fredagen efter thanksgiving är Black Friday då alla butiker har galna erbjudanden, och alla affärer öppnar vid midnatt. Vi gick i affärer mellan 00 till 08:00.. USA at it's best, let me tell you! 
Våran uppfart igår morse. Tacka bet vi snälla grabbar som skyfflade ut våra bilar!
Gjorde pannkakstårta till dessert!
Freeport var fantastiskt vintermysigt!

Thanksgiving-firande #1

I söndags i förra veckan bjöd Macy med Bronte och mig till hennes släkts thanksgiving-lunch ute på landet. Det var en supertrevlig tillställning med kalvar, alpackor och en massa mat. Folk här är så sjukt gästvänliga och alla tyckte att det var trevligt att vi följde med. Jag är tacksam över att fp uppleva allt jag får här, och att mina rumskompisar är en del av min dysfunktionella familj här borta. 
Jag, Bronte, Macy och Macy's kusin Nathalie 
Bondgården vi var på var granne med en alpacka farm där man föder upp alpackor för att göra Kashmir. 

Bildbomb

Ledsen för min inaktivitet, det är mycket nu! Vi närmar oss slutet på terminen så alla prov och projekt bör vara klara inom de närmsta veckorna. 
MEN för att kompensera får ni lite bilder:
Gipset kom av
Middagsdejt med roomies
Lukaaaaas


En lyckad halloweekend

I fredags var det som de flesta vet halloween, vilket vi firade då, igår så hade vi vårt eget halloween-firande i vårt hus med lite drygt de 70 av våra närmsta vänner inklämda i vårat lilla hus. 
Det var hur som helst en sjuuuuukt lyckad helg! Vi drog ut på krogen i fredags, och jag tror att jag aldrig har sett så mycket folk ute någonsin sen jag kom hit, hur grymt som helst. 
Men igår, herrejösses vilken kväll! Vi hade förberett hela veckan och hade höga förväntningar, men jag tror resultatet överträffade allas förväntningar. Alla som kom in genom dörren var utklädda. Några personer var tvungna att bli utsparkade ganska fort då de inte var inbjudna/var för fulla. Men förutom det så har jag bara hört bra saker från alla som var där! Galet att vi lyckades med, troligen, bästa hemmafesten Thomas har sett på över ett år! 
Idag mådde alla som vi förtjänade, som sig bör!

Bildbomb:
Miranda var en Dalmatin, jag var en hjort (nödlösning vilket resulterade i kvistar i håret), och Mailman var en grekisk gudinna. 
Min ride or die girl, min själsfrände och kärleken i mitt liv
Matthew 😂
Roomies <3 Macy var en gangster, jag var en enhörning, Bronte SWAT, och Mailman var en sailor. 
Min svenska biddie, Max, freshie.
Sverige är Sverige och Sverige är bra. Simon, Jocke och Rasmus. 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu