Att vara student

Vet att jag för inte så länge sedan delade en annan artikel om hur det är att gå på ett litet privatägt college. Idag hittade jag en artikel som egentligen beskriver det dagliga livet på college rätt så bra. Har ju inte så många månader kvar här så börjar få lite ångest över att jag inte kommer ta en daglig nap, bland annat.. Men i största allmänhet är jag glad att det snart är över. 

Här är artikeln iaf:
http://theodysseyonline.com/lsu/daily-routine-college-kid/283951


Det närmar sig slutet

Med två veckor in på den nya, och sista, terminen här på Thomas College börjar jag bli sentimental. Jag är så otroligt taggad på att ta examen och starta ett nytt kapitel i mitt liv, men jag är också otroligt ledsam över att jag inte längre kommer att bo med de vänner som har gjort mina fyra år här till något jag aldrig hade kunnat förvänta mig. 

Jag kom till USA utan att känna en kotte, nu har jag tre vänner som är min andra familj. Det kommer kännas märkligt att skiljas från dem i maj. Vi har varit med om allt! Utan att överdriva. Vi har gjort och sett så mycket att vi har hur mycket roliga historier som helst.

Oklart vart mitt liv hade sett ut om jag inte hade åkt hit. Jag ångrar ingenting, men jag skulle inte göra det igen, det har varit en galen resa. Och det bästa av allt är att den inte är slut ännu! 

P.S. Mitt betyg från förra terminen (4 kurser med A i alla) såg till att jag hamnade på Presidents List, vilket alltid känns bra. Ville vara skryta lite :)

Klart man ska representera

Med tanke på att halva mitt DNA hör hemma i norr gjorde min far mig en tjänst när han skickade denna. Jag tackar och bockar och ska i 08-land med stolthet representera SHLs bästa lag, SAIK ⚫️🔶
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu