Tackmiddag

Tackmiddag för den avgående spexstyrelsen var liten, intim och mysig, som spexet brukar vara. God mat och bra start för min efterträdare! Bristen på sömn slog till ganska bra med överskottsenergi och oprovocerat skrattanfall.


Möhippan

Hemma efter drygt ett dygn på Viking Lines Cinderella. Jag är helt död och är glad att det är över.
Det har varit ett sjukt roligt dygn, mycket lyckat på alla sätt och vis och jag hoppas de andra tjejerna, och framför allt bruden, hade lika kul som jag :)


På väg


Helt säker


Bar

Blev inringd vid 17.30. Har fått 10:- i dricks, har dock inte sålt något. Dricker massor med kaffe.


Sommarfräsch

Fräknarna på knäna blir bara fler och fler samt att de sprider sig neråt. Myggbetten är dock inte alls lika välkomna.


Lika nervös varje gång


Alla delar

Att söka visum är en hel vetenskap. Jag skojar inte, det är hur många delar som helst som ska vara med.
Jag börjar dock se slutet i tunneln, en del bitar saknas fortfarande innan jag ens kan boka tid på ambassaden men snart så!

Uppsatsen är också nästan klar, sitter med finliret just nu och det beräknas bli helt klart imorgon. Eller det måste bli klart för den ska vara inne på onsdag kl10.

Somande i solen tidigare, sjuuuukt skönt. Nu är jag dock röd. Inte jättebra och definitift inte skönt.

Noll noll

Det har varit riktigt varmt idag, sjukt skönt!
Låg två timmar ute på balkongen innan vi begav oss till Vattholma (utanför u-a) för en del fotboll.
Det var en bra match med bra spel från båda hållen. Bästa var att även vi hade riktigt bra målchanser men i sann LLBK-anda så vill bollen verkligen inte in i mål.

Det slutade 0-0

Det var ett par tjejer i vattholmas lag som faktiskt grät efter match. Det är inte lätt när man tror att man är bäst när det sen visar sig att man inte är det.

Vårbalen

Jag kan börja med att konstatera att gårdagen slutade lite abrupt för min del. Detta var sjukt tråkigt och besvikelsen hade inget direkt stopp.
Det var hur som helst en sjukt trevlig gårdag med en middag som smakade utomordentligt. Mycket fina människor, god stämning och grymt väder (regnade visserligen när jag åkte hem vid halv fyra-tiden).

Tråkigt att min troligen sista vårbal i Uppsala slutade som den gjorde.
Fina var vi allihopa iaf!

Jag och Maria innan vi klev in i taxin och åkte till Norrlands nation

Dagen då hela Uppsala klär upp sig

Lördag den 19 maj 2012.
Idag är det dags för vårbal, en av de absolut mest välklädda händelserna på hela året i Uppsala. I skillnad mot förra året när jag (och mina vänner) jobbade på Norrlands, hade sexa i teatern och missade allt vad vårbalssläpp hette så ska vi i år gå på Norrlands nations vårbal.
Jag är helt säker på att det kommer bli ett riktigt roligt dygn!

Jag har förstärkt axelbanden till min klänning då de lossnade under Gillebalen vilket var sjukt törigt då jag inte hade fäst klänningen i bhn med säkerhetsnålar = klänningen åkte ner. Det vill jag gärna unvika idag.
Mycket det här med förberedelser; hur ska jag göra med håret, vilka smycken ska jag ha, vilken väska blir bäst, vilken sjal ska jag ha, strumbyxor under klänningen eller inte, extra kläder till imorgon när vi åker Lännakatten eller inte etcetc 

Ja ni fattar kanske. Det jag har bestämt mig för är i alla fall att jag ska ha med mig Göteborgs nations sångbok, den har jag mest fina minnen i så tänkte att det kan fortsätta på den vägen.

Lika bra att sätta igång med förberedelserna, det kommer ta ett tag...

Erik Awards

Må säga att jag är sjukt nöjd med kvällens spexfest, allt var inte bara fint (dukning o dekorationer), det var inte bara bra tal, det var inte bara fina priser utan det var även OTROLIGT trevligt!! Tack till alla inblandade.
Har även hört att man ska avsluta på topp. Detta var min sista spexfest, i alla fall som jag är med och planerar kan ju kanske hända att jag ramlar in som besökare en annan gång i framtiden.
Nu är jag alltså ansvarslös och oansvarig.


22!

Tisdag 8 maj, även min födelsedag. Idag blir jag alltså 22 år gammal, trots att det har blivit goa skratt när jag har hävdat 14, kanske för att jag är lika entusiastisk som en 14 åring. Det är ju trots allt min dag idag.

Det har vart en sjukt bra dag, har vart otroligt lugn, solig och allt har bara kännts allmänt bra. Förutom den biten som inkluderar min otroligt ömmande hals och min just nu febrade kropp. Sjukt ovärt att inte kunna hänga med mina vänner och fira mig och tvillingarna Karlsson med en eller två öl. Buuu :(

Nog för att jag har påpekat för varenda människa att jag fyller år idag men idag är en sån dag där man märker vilka vänner som faktiskt står en nära. Nog för att jag har fått en bit över 100 gratulationer på facebook så är det trots allt de lite mer personliga gratulationerna som räknas; i verkliga livet, telefonsamtal och även via ett sms (samt att jag fick ett grattis-mail från min far i Skellefteå).
Så, de närmre vänner jag har är lätt de bästa. Jag hjärta er! 

image description
Det är ingen vanlig dag, för det är Kajsas födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Vad hände här?

Slappesöndag utan dess like, däckade i soffan igår vid typ 22.30 och vaknade igen imorse vid typ 09. Har alltså hunnit göra en hel del saker idag, inte ofta det händer.
Nu sitter jag vilket som tillsammans med Calle och Viktor, vi spelar Heroes of Might and Magic III och kollar på Star Trek. Nörderierna blir bara värre...

Imorgon ska jag, tillsammans med Maria, jobba servering på KMK-balen som i år är på Norrlands, ska bli kul, var länge sedan sist nu.

Freda'middag

I fredags (4/5) så var det middag på Göteborgs nation som gällde, temat var "jag trodde jag skulle till..." och jag tog verkligen till mig och satsade helhjärtat på temat. Middagen bestod mest av en massa finnar och en del snaps. Det var riktigt roligt. 
Roligast var nog dock att gå till Värmlands efter middagen, vakten bara skrattade åt mig. Och skoja inte vad med bilder folk tog - "Oh please can we take a picture of you". Antar att det blir så om man har en blå kroppsstruma med svans, blå målad i hela ansiktet samt en svart rasta peruk.


Jag var alltså en Avatar.Vardagskalas

I tisdags var det bra segt, helt sjukt. MEN det blev ganska gött med lite barfotafotboll i solen nere i Flogsta, rätt gött att sen bara slappa i solen. Det blev visserligen lite kyligt då det började blåsa så vi gick in igen. Satte mig på ett stycke balkong och hettade sönder. Det var skönt, heh.

Senare mot kvällen så gjorde vi, nej förlåt, Johan en tårta. 

Nåja, han vispade grädden och la på syltklumpen i mitten. Mycket tjusigt.

Valborgshelgen

Här har det inte hänt mycket den senaste veckan detta då jag har vart upptagen med annat, eller i alla fall inte direkt brytt mig om att uppdatera.
Vi kan säga som så att varlborgshelgen var slitsam. Tanken var att det skulle bli en femdagars-fest men jag orkade "bara" fyra, dvs fredag-måndag. Tycker det är rätt bra jobbat ändå, kul var det. Det blir inte roligare änså attjag slänger upp ett gäng bilder för det är alldeles för mycket att skriva så jag låter bilderna tala mer eller mindre flr sig själva.


Fredag, vi satt ute på Orvars uteterass i solen och drack öl innan vi hade en helt fantastiskt rolig galasexa.

Lördag, på't igen. Satt nere vid ån och mös till det innan vi gickoch såg Teknat Spex (Montesuma), har sett bättre spex så jag och Maria tog oss ett glas vin i pausen för att andra akten skulle få ett uppryck, det fick den. Vet inte om det berodde på vinet eller på skådespelarna...

Söndag, aka KVALBORG. Det var dammiddag på Norrlands nation, galet kul! Vi kan säga att det var bra att de delade ut dessa flaskor under middagen, det behövdes...

Dammiddag

Jack & Rose (det var filmtema) på dammiddagen.
Bilderna på de halvnakna karlarna undanvarar jag er och behåller för mig själv.

VALBORG!!!
Fint väder och grymma människor. Fullt som satan i ekonomikumparken

Snyggaste

En av dem känner jag väldigt väl, ni får gissa vem...

Ekoparken såg ut som ut som ett slagfält när alla hade dragit därifrån.

Glassar


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu