Jag har åtminstone en man!

Det rasar dessutom en jäkla massa glitter från mig!

En häst med horn

Ingen vidare aktivitet.

Har haft en vecka full av event. Kan möjligtvis ha inmungigat en del alkoholhaltiga drycker med bra sällskap. Lite för sena nätter/tidiga mornar. Detta har inte gjort mig så mycket då jag trots detta har vart (hyfsat) flitig med pluggandet också.
I tisdags var det alltså landskapet på Norrlands. Jag och Maria är överrrens om att vi minns samma saker...
I onsdags var det Monismaniepriscemoni samt middag. Hjälpte till med servering. Vilket gick lysande, vi var alla mycket duktiga. Detta belönades vi för efteråt. Gött var det. Göteborgs är bra!
Så som i tisdags ramlade jag inte in innanför dörren fören vid typ 04-tiden.
Detta kändes igår när jag helt ekelt valde att stanna hemma och kolla på Sex and the City istället för att hänga med mina kursare till Stocken.

Ikväll kör vi dock igen. Det är korridorsfest som har det festliga namnet Mythology Madness Fiesta. Eftersom det har temat som inkluderar mytologi kommer jag ikläda mig rollen som enhörning (enhorning) ikväll! Sitter dock med en del problem, får inte till mina öron. Vill inte se ut som en kanin. Det håller liksom inte. Så det blir spännande att se hur slutresultatet blir, jag lovar en bild! 
Note to Self:  GLÖM INTE SVANSEN!!

Nu kör vi!

fxcam_1317245022 (MMS)

Nu kör vi!


Som det kan gå

Igår var det alltså landskap på Norrlands Nation. Eftersom det var mitt första landskap så fick jag gå på den efterföljande sexan efter gratis. Alltså satan. Det var svinkul verkligen. Kanske lite för kul, vad vet väl jag.
Jag och Maria drog hur som till Snerikes efter middagen, med ett kort stopp på göteborgs där jag hällde öl på golvet. Hoppsan. Sen så var vi inne på Snerikes en stund sen åkte vi hem. 
Jag har typ världens läskigaste cykel, men det gick bra. Tror det tog ett rätt bra tag innan jag kom hem.
Bra kväll!


Eh ja...

Döda lite tid

Det var uppskrivet att vi skulle ha en två timmars genomgång till vårt projektarbete (PM) i morse mellan 8 & 10. Den här genomgången tog knappt 45 min. Det var dessutom inte sådär jättemättande att gå på den heller eftersom jag inte kände att jag fick så mycket annan info än vad jag har fått tidigare. Det verkar i allafall vara som om vi har ett ganska bra ämne att skriva om, jag och min basgrupp alltså. Det blir nog toppen!

Så, nästa föreläsning börjar kl11. Då blir det två timmar medieetik, dvs det kan bli intressant. Det mesta när det gäller medieetik är otroligt logiskt så det ska nog inte vara några konstigheter att kunna hänga med.

Jag har alltså drygt två timmar att slå ihjäl. Orkar inte åka hem för vad ska jag göra där? Därför gick jag upp till Engelska Parken, dels för att få en liten promenad, dels för att jag känner mig lite malplacerad på Ekonomikum och dels för att kaffet är både billigare och godare på EP!

KRYSS

unt.se

Ikväll går vi på gayklubb!

fxcam_1316790240 (MMS)

Ikväll går vi på gayklubb!


Att dra sig så länge som möjligt

Jag har alltså suttit med samma lilla uppgift (rest från seminarium 2, drygt som fan) i snart två dagar. Verkligen ute i typ sista stund, om jag vill ha VG alltså, för då är sista dagen idag att skicka in skiten. Jag gör verkligen vad som helst för att inte sätta mig med det. Idag till exempel - kaffe. Mums.

Just nu sitter jag och drar mig för att gå och duscha (har tränat) bara för att det betyder att efter jag har duschat så måste jag skriva det jag har kvar. Det här är egentligen jättefånigt då jag bara ska skriva in det jag skrivit för hand in i datorn. Går på en pisskvart. Trots detta sitter jag alltså och fånar mig. Behöver en spark i ändan.

Dock känner jag att jag luktar ganska nasty så lika bra att hoppa i duschen.
"Först alltid en dusch, inte lukta usch!" (8)


Intressant

JAg har för mig upplevt en vardagligt märklig dag med senilitet (heter det så) då jag glömde plånboken hemma imorse, märkte det när jag i godan ro tänkt köpa kaffe i pausen på föreläsningen. En föreläsning som jag även lämnade i pausen... Upp till Engelska Parken för att vara med på en annan föreläsning, som det visade sig när jag kom dit, redan hade missat för att de hade ändrat i schemat. Sjukt trist, hade velat vara med på den (Handlade om Thomas av Aquino och Machiavelli). Gick till bussen för att åka hem och hämta min plånbok.
Galen kvinna på cykel skriver på bussen, fattade ingenting. Sitter på bussen. Ser en fågels sista dödsryck (rätt obehagligt) men jag flinade och tyckte det såg lustigt ut.
Det är ungefär så kul det blir faktiskt.

Eller okej. Lång fikapaus på Norrlands ledde till lite plugg på Carolina och en än längre fikapaus. Fika är bra för själen! Önskar att plugga var det också för just nu känns det nmäligen lite lagom tungt. Att plugga alltså.

Imorgon tror jag att det blir en bra dag. Plugg på dagen vilket sedan ska avrundas med goda vänner, bubbel (och antagligen annan alkohol, om jag känner oss rätt), gayklubb och möjligtvis även en sväng till Orange. Det blir bra det här!Lite av detta på Orange imorgon!

Utvärderad

Jag var alltså in till Kilroy Education tidigare idag för att lämna över lite betyg och dylikt. Fick höra lite vad för möjligheter jag har att komma och spela fotboll samt studera i USA. Vi kan väl konstatera att jag hoppas på det bästa, jag är ju inte purfärsk och då är det lite klurigare att få den möjligheten (att spela fotboll alltså) än om jag hade vart typ 18 år gammal.
Det här är egentligen helt insane (att jag är för gammal) men de flesta collegen vill satsa och se till att de föder fram proffs, och det är lättare att forma människor desto yngre de är, typ.
Sen är det även så att om jag inte har möjlighet till fotboll i USA känns det mer "optimalt" att plugga i Australien, där har de inte några större sportaktiviteter, därav att det är mer soft att åka dit om jag "bara" ska plugga.

Ujuj, hejåhå. Lite jobbigt känns det allt (beslutsångest) men jag tror på han som ska hjälpa mig med detta. Hoppas att det blir bra, det är trots allt både tid&pengar jag måste lägga ner för att kunna få hjälp för att kunna komma iväg och allt som har med kontakt med coacher osv att göra.
MEN jag längtar till hösten 2012 för då flyr jag med största hopp Sverige!

Bland mina betyg från gymnasiet hittade ja...

fxcam_1316517749 (MMS)

Bland mina betyg från gymnasiet hittade jag motiveringen till det stipendium jag fick. Kul grej!


Alldeles för många gånger

Har suttit och klippt ihop ca 4-5min film från rimbomatchen. Jag har lessnat lite på att kolla på mig själv om man så säger, haha!
Nu får ni, precis som jag, hålla tummarna för att det går bra för mig imorgon. Måste hitta mina betyg också, både de från nian och gymnasiet. Hurra. Vet inte vart dom ligger...
Ska alltså träffa en kille på Kilroy imorgon, om ni undrade.

Jag har vart hos frissan och färgat håret, är blondare!

9


Fortfarande inte marginalerna på vår sida


unt.se

För jag tog min boll och gick till fotbollsplan


Vem hade anat?

Det var då alltså reccegasque igår, eller för vår del en alternativ sittning tillsammans med spexet. Vi kan klart konstatera att det startade lite kaotiskt men det ordnade upp sig otroligt bra. Fantastiskt trevligt, och högljutt - som vanligt skulle man kunna säga!
På släppet då? Jo jag har nästan lite träningsverk efter all fuldans och hoppande. Men det är ju så att är altkammaren tom på folk får man vara överallt. Yepp så är det! Sjukt kul!
När Norrlands stängde vid 02 så var vi ett par stycken hem till DanieloSara. Mmm punch+kaffe!

När jag sedan vid typ halv fem imorse cyklade hem imorse var det så jäkla lugnt ute, enbart en bil passerade på 55an, mötte bilen med morgontidningar i Bertåga och det var typ det. Hela Stenhagen sov tror jag. Inte tänt i något fönster, inte en kotte ute. Mycket mysigt.
Hade det inte vart för att det var lite småkallt och jag var dödstrött hade jag kunnat sätta mig ute ett tag. Nä, vvem försöker jag lura, det hade inte hänt vilket som.


Istället  för att åka hem och hämta kläder panikshoppade jag en rosa klaänning.
Den matchade jag med converse, mycket stiligt!

Alt.sittning med lite, förlåt, småstörda s...

fxcam_1316199529 (MMS)

Alt.sittning med lite, förlåt, småstörda spexare. Hjärta!


Pubisch

Beslutade mig alltså för att hänga med på pubrudan igår vilket i det stora hela var ett mycket bra val!
Vi var otroligt många, säkert uppe i ca 30 pers (sen är antalet deltagare på kursen 70-80st också...) så det blev lite klurigt det där med att sitta på samma ställe. Förutom på Göteborgs då.
Alla var glada alla  var taggade alla (tillsynes) hade kul.
Avslutade gjorde vi på Stocken, att vara för full på Stocken går inte och jag var alldeles för nykter. Det mest typiska hände givetvis när vi kom dit och det var ju att alla splittrades vilket inte alls var oväntat.
Med tanke på min nykterhet klarade jag en timme bland alla äckliga, dryga, fulla människor (ej mina kursare) innan jag gick hem.
Det vr en bra kväll med nya människor!

Sådärja


Pubrunda. Ja - Nej

Jag har idag, eftersom jag mådde mycket bättre imorse, vart på två föreläsningar idag. Mår fortfarande bra, eller okej min hals är svullen men det är typ det.
Ska iallafall inte vara med på fotbollsträningen, dels eftersom halsen gör ont dels för att det kan vara dumt att bli överansträngd. Därför funderar jag svagt på att hänga med en stund på den pubrunda mina kursare har planerat. Den är planerad att sluta på Stocken (Hey, det är ju torsdag) men det känns inte som ett alternativ.
En stund kan vara trevligt, man bondar trots allt ganska mycket på en pubrunda.

Jag har bestämt mig, en lite stund hänger jag nog allt med!

Dock blir det inga cosmos. Troligtvis inga öl heller.

Som magi

Jag vaknade imorse med drygt 40 grader i kroppen för tredje dagen i rad, halsen så svullen att jag knappt kunde andas, än mindre få i mig något innehållande näring (inte ens vatten...) så var ganska nöjd att jag hade tid på vårdcentralen vid 08.30.
Kommer dit ca 08.20 och går därifrån 08.45.
Snabbt och konsist konstaterade den trevliga (för ovanlighetens skull) sjuksköterskan att jag inte behöver äta penicillin utan det jag ska trycka i mig är alvedon och bafucin.
Som av ren magi för någon timme sedan visade sig att min kropps temperatur har sjunkit till 37,9 HURRA! Dock är halsen löjligt svullen fortfarande och gör löjligt ont, men kanske klarar åka in till stan imorgon! Att få lite plugg avklarat är aldrig fel! 

Kan meddela att jag har haft två helvetiska nätter, att ha så hög feber är vekligen inte kul!

Helt sänkt

Jag vet helt ärligt inte vad som hände igår. Hade ställt klockan på väldigt tidigt för jag skulle till Engelska Parken på föreläsning kl08. Trodde därför att jag bara led av vanlig morgontrötthet.
Det här visade sig inte vara fallet då det visade sig att jag hade dryga 40graders feber. Ingen riktig höjdare kan jag lova. Låg alltså däckad som en klubbad säl i soffan hela dagen igår, helt oförmögen att röra på mig.
Idag när jag vaknade kände jag bara att jag hade ont i halsen men eftersom febern var så hög igår så kände jag att det var lika bra att kolla efter. Hejåhå. 39,7 grader.

Jag känner mig dock "fräschare" idag än igår och förhoppningsvis ska jag orka ta mig igenom och göra seminariefrågorna till imorgon. Detta är nog tyvärr ett sånt fall där min basgrupp får smälla mig på fingrarna sedan. Man är ju inte direkt världens piggaste person med så hög feber...

Buttermutta

Det är andra matchen i rad jag känner mig bitter över förlusten. Gjorde dock mål idag (med armbågen, humhum) så bara det var rätt skönt. Totala resultatet blev 2-8. Jäkla skit. Straff fick de också. Turen var som vanligt inte på vår sida...
Var även iväg till Studan för att se Danmark-Sirius spela mot Gimo. D-S torskade även dem, dock med lite mindre siffror - 1-4.

Att det blev så mycket fotboll som det nu blev och med tanke på gårdagens mood så har jag inte läst så mycket som jag önskar jag hade gjort. Nu blir det i stället panikläsa imorgon för att vara förberedd till onsdagens seminarium. Ska träffa basgruppen på tisdag, även då kan det vara en bra grej att vara förberedd!!Är kär!

fxcam_1315735417 (MMS)

Är kär!


Förvirrad men beslutsam

Måste erkänna att det snurrar ganska mycket i mitt huvud gällande vad de sa idag på Kilroy Live.
1. Jag är för gammal för att söka idrottsstipendium, men detta kan på något sätt lösa sig och jag har trots detta möjlighet att få komma till USA och spela fotboll ändå.
2. Kan jag inte åka till USA och spela fotboll åker jag till Australien och pluggar.

Ja, så ser det ut just nu.
Åker jag förövrig till Australien och bestämmer mig för att studera på University of Queensland så kan jag spela fotboll även där.
Tycker att det var vettigt att åka in bara för att få höra representanter prata om de olika universiteten samt hur det fungerar med stipendium. Hoppas de hör av sig inom en snar framtid så jag vet hur och vad jag ska göra med mitt liv!
:)

Kilroy Live

Idag ska ja goch Maria åka in till Stockholm för att gå på Kilroy Live. Jag ska dit för att ta reda på hur det fungerar med idrottsstipendier, kanditatexamen i PR/kommunikation och vilket land som egentligen är bäst att åka till (USA eller Australien) om jag vill spela fotboll under min studietid.

Jag ser verkligen fram emot att höra lite mer ingående om hur det fungerar.
Har även hittat en till större förmedlare av studieresor så ska höra lite med dem också allt efter vad för svar jag får idag.
Ååååh vad jag vill åka iväg!


Lättnad

Förstår ni mig om jag säger att jag just nu är i ett moment känslan av lättnaden som uppstår när ett stressmoment är ur världen?
Färdigställde tidningen nu efter ett besök i teatern och middag på Bettys.
Har jobbat på att få det att se bra ut. Dock blir man lätt hemmablind så jag hoppas att den kommer se bra ut för alla parter som ska läsa tidningen också!

Med tanke på att jag har köttat sedan 08 imorse och bara kännt mig som en stressboll och bådle glömt av att borsta tänderna innan jag drog på föreläsning samt att äta lunch. Jag är glad att jag kom ihåg att dricka mitt te imorse innan det blev kallt.

Jag förtjänar att sova nu!
Tack & Godnatt

Bloggar om Jakob!

fxcam_1315421126 (MMS)

Bloggar om Jakob!


Omvänd effekt

Jag känner att det kommer bli mycket den här veckan. Inte en enda lugn stund. Just nu brottas jag med att läsa fyra olika böcker samtidigt (enbart kurs litteratur), ska sätta ihop en tidning där alla delar inte är klara ännu, seminarium, barskola, fotbollsträning imorgon. Deadline för tidningen på onsdag. Föreläsning på onsdag. Konvent på torsdag, hinner förhoppningsvis till fotbollen. Föreläsning + Reccemottagning på fredag.

Det som jag känner är tyngst att hinna med är att läsa min förbenade litteratur. Detta då jag känner mig stressad över alla saker som händer och överallt annars jag vill vara under dagarna (inte på bibblan o läsa).
Kör ju 15 + 7,5 hp nu fram till slutet av oktober. Efter det hoppas jag att det lugnar ner sig.

Kan tänka mig att det hela säkert inte låter så jobbigt men jag fugerar på så sätt att har jag mer än drygt tre saker jag behöver klara av så blir jag paralyzerad. Som nu. Jag borde läsa och kanske göra mig mer förberedd till seminariet imorgon, samt läsa om antika filosofer. Men vad gör jag i stället? Jo, kollar på The Big Bang Theory.

Att Uggla


By Sara

From the inside!

fxcam_1315145132 (MMS)

From the inside!


Barnsligheten kombinerad

Nu tänker jag kombinera min högst barnsliga filmer jag fick hem igår med extremt barnsligt (gott) godis. 
Ja jag vet att jag tidigare i veckan sa att jag skule skära ner (sluta) med sötsakerna, men det är ju så svårt! Jag börjar att sluta på måndag, okej!

Var förövrigt och käkade kinabuffé med mamma, det var stört gott och galet med folk. Vi var inte de enda i stan som var sugna på kinamat, uppenbarligen. 

Egentligen borde jag plugga, jättemycket, då vi har första seminariet på tisdag och jag ska träffa min basgrupp på måndag. Jag har läst första kapitlet i boken och inte kollat på någon av frågorna. Känns som om jag kanske ska ta tag i det och se till att inte utnyttja mina kursare, utan faktiskt bidra lite själv...

Bolaget levererar!

Vi har varit otursförföljda mer eller mindre hela säsongen, i båda lagen. Inget har fungerat för oss alls, vilket är otroligt trist! 
Idag var det alltså dags för u-lagets sista match för säsongen. Jag verkligen väntade in i det sista på att höra något om att få vara med, men nej, inget telefonsamtal. Vi (jag & min mor) åkte i alla fall ut till Långhundra för att kolla på matchen (standard!) och som den hemska människa jag är så hade jag packat väskan "utifall att". Man har ju vart med förr så att säga.
Kommer till fotbollsplanen ca 10min innan avspark, och ja, jag fick gå och byta och sätta mig på avbytarbänken. 
Anledningen till att man vill vara med och spela i b-laget är för att det ofta är en sån skön stämning, alla vill göra sitt bästa men det är inte "på blodigt allvar".
Visste att det inte skulle bli så mycket spelat för min del (a-lag imorgon) och det blev det inte heller. Jag lyckades i alla fall på de få minutrarna som jag var inne skada deras målvakt såpass att de fick sätta in en utespelare. Samt att jag i början av andra halvlek nätade.
Ja ni läste rätt! Det var oförskämt länge sedan och med tanke på alla frilägen jag brännt under de senaste matcherna kändes så löjligt skönt att på ett enkelt sätt lobba in bollen över målvaktens huvud. 

Vi vann förövrigt med 3-1, sjukt gött! (Stor cred till Jennifer som gjorde två baljor, Fanny som gjorde dubbla assist och till Linda som levererade bollen och assisterade till moi!)

Detta är dimkyskan mitt i natten!

img079 (MMS)

Detta är dimkyskan mitt i natten!


Hittade mig själv, igen!

fxcam_1314876917 (MMS)

Hittade mig själv, igen!


Jag hittade mig själv, tänka sig!

fxcam_1314866867 (MMS)

Jag hittade mig själv, tänka sig!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu