Knivstabygden

Var tvungen att kolla in vad Knivstabygden hade skrivit om matchen i lördags, samt även spana in lite bilder. Hittade en på mig själv, haha, otroligt hur ofotogenisk man är egentligen! ^^


Foto: Anders Lundgren


Mindre än två veckor

Idag var näst sista kvällen jag jobbade, nästa kväll är fredag den 27 augusti, vilket också är sommarens sista dag på hbt för min del. Det vill säga har jag bara två veckor kvar där borta, vilket känns både bra och dåligt. Bra för att slippa de, erm, idioterna som kommer dit och tråkigt för att det kommer bli så tomt utan alla knasiga och småroliga människor som jobbar där.
Så nu ska jag passa på att njuta av alla tidiga mornar jag har kvar så jag kan längta tillbaka sedan ;D

Tjyvkik


Allt är inte på plats ännu, så det ser fortfarande ut som fan, men det är ändå mycket bättre än vad det var innan!

I'm alive!


Torsdag

Ja, ännu en dag på hbt, men jag har faktiskt bara två veckor kvar här, vilket känns otroligt tråkigt. Anledningen till att det inte är mer tid kvar är att skolan börjar. Yes, jag kom in på historian, känns toppen och det ska bli riktigt kul!
Så det egntliga dilemmat är att hitta ett jobb, alltså ett jobb där det finns möjlighet att jobba typ kvällar och helger, att gå tillbaka till mitt förra jobb är helt uteslutet, jag vägrar sätta min fot där igen!


Något annat kul som händer är att om exakt en vecka kommer Christopher hem till Uppsala igen, vilket är fullkomligt fantastiskt, har saknat honom!


Resultat

Igår blev jag klar med målningen i mitt rum, idag har vi lagt nytt golv. Det sista som är kvar nu är att sätta upp nya lister och dörrfoder (samt att jag måste måla en vit kant längst upp mot taket, det ser nämligen ut som fan) sedan är det klart!
Så det blir väl kanske en - två nätter till ute i vardagsrummet. Det känns helt fel att sova där, samt att även min garderob står i hallen utan dörr.. Ja, har inget för mig själv för tillfället alltså..
Jaja, är än så länge väldigt nöjd, delar med mig av resultatet när allt är helt klart!

Den eviga väntan

Sitter just nu och väntar på min avlösning här på jobbet, på fredagar jobbar vi bara till kl 18 ist för till 1830 som på övriga vardagar (om vi jobbar kväll dvs). Min avlösning skall alltså vara här 1750 men har inte sett skymten av någon. Det är liksom bara folk som har åkt ut härifrån.

Jaja, roligare kväll än att måla en andra vända i mitt rum blir det faktiskt inte.
Är dessutom lite öm och så sedan gårdagens match (som vi förövrigt vann med 2-1). Krämporna efter gårdagen är då alltså en svullen fotled och efterkänningar från den brutala krampen jag fick i ena vaden.. Så att vara hemma och göra så lite som möjligt låter faktiskt riktigt skönt!

Dåligt

Det händer inte speciellt mycket här och det mesta beror på:
Jag jobbar dagligen
Jag tränar (inte just nu kanske är krasslig :()
Jag målar rummet
Jag lägger nytt golv (snart)

Utöver detta så äter och sover jag, det är ungefär det jag orkar med.

Förövrigt går mitt rum från grönt till hallonrosa, i like it!

Tillslut

Nu har jag äntligen kunnat fixa en ny telefon (haha den andra pajade för bara dryga veckan sen), och den ska anlända om 2-3 dagar.
Det blev faktiskt inte en Sony Ericsson x10mini pro som jag tänkte först, utan det blev en LG i samma stuk, men inte lika liten.

KajsaBajsa

Grattis till mig på min namnsdag, samt även grattis till alla andra kajsor och givetvis till er som heter Karin! :)

Nostalgisk


Haha, man hittar så mycket lustigt när man letar efter saker. Kollade igenom alla bilder från högstadiet, och helt ärligt, fy vad vi såg ut - små och, eh, jättesöta! Fast det får ni inte se ^^

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu