I svampskogen

Var ut med mormor och hunde i skogen idag. Jäkligt hurtigt och jäkligt mycket svamp, haha. Nej på riktigt så är det rätt mysigt att plocka svamp, men det är mest bara för att jag vet att smörstekta kantareller väntar när man kommer hem. Det är såååå värt det! Haha. 
Plockade dessutom lite mer än en liter hallon väl hemma också, så nu ska jag göra en hallonpaj :)

Just another runner

Idag var det en vanlig träningsdag. Precis som det brukar vara. Tränar ju mån- fre varje vecka nu fram tills, vet inte när. Kommer antagligen se så ut länge. Det passar mig förövrigt väldigt bra. 
Idag var det ett par 200m lopp jag sprang, helt OK, mina vader spökar lite fortfarande men liniment är en jäkligt bra uppfinning kan jag lova!
Jag är sjukt sugen på att bege mig ut att hoppa lite längd på någon mindre tävling. Var grymt länge sen nu, typ i höstas, det är fruktansvärt roligt att hoppa, men ryggen håller inte för att hoppa så mycket, likaså benhinnorna tar stryk.

Haha, shit jag låter  som värsta trasdockan! Min kropp är nog inte gjord för att idrotta, har bara ont överallt och hela tiden :p That's life

Bild från förra sommaren i Örebro i lagtävlingen, 
jag ser verkligen ut som en skinny bitch där, jösses alltså 

Coolaste katten i stan

Man kan inte göra annat än att älska kattaskrället!

Minnen

En av de roligast kvällarna någonsin, LSK's årsfest 07. Jag skulle vilja ha det som jag hade det då, problemfritt! :)
Kajsa, Martina, Filippa

I ärlighetens namn

Jag har inte tänkt på det så mycket, faktiskt. Jag tog illa upp och insåg att det inte var så mycket att bry sig om egentligen. Nu när jag börjar tänka på det, helt appropå ingenting, så gör det faktiskt ont, det tycks vara något med hela saken som det är svårt att släppa. Det är första gången på typ 2 veckor som jag på riktigt känner någonting såhär i efterhand.
Hm, nej! Det är som sagt inget att bry sig om för att jag vet att ingenting jag känner är ömsesidigt!

En hel natt av bravader

Full rulle var det igår. Först grillning hemma hos familjen Alzén hemskast trevligt. Blev möjligtvis en öl för mycket, men det är så det ska vara! Efter att ha umgåtts med folket frog vi till några andra människor. Lyckades tappa ett glas med öl på mattan i vardagsrummet, inte meningen. Olyckor händer så lätt! 
Stackars Desse skulle iväg och jobba imorse och med tanke på att vi trillade i säng strax innan klockan 04 imorse kändes väl sådär skulle jag tro. Haha. Stå och gäspa kunderna i ansiktet är inte så trevligt ;)

Ikväll är det träningsmatch hemma på Stenevi mot Vallentuna. Det ska bli kul trots att jag kanske får sitta på bänken mer eller mindre hela matchen (trots att jag skulle tro att jag tränar mer än vad någon annan i laget gör). Fotboll är kul, jag gillar det! :)


Tycker själv att det ser ut som om jag har spaghetti-ben på den här bilden, haha. (Sommar 08)

Ingen höjdare

Nej, mina vader är inte med mig. Det har dem inta vart på i stort sätt hela sommar säsongen muskelknutar och överansträngningar stup i kvarten. Muskleknutarna kan jag leva med för de kan man faktiskt massera ut. Men när det blir en sånhär överansträning är det enda man kan göra är att vila. Vilket suger. Man blir ju inte direkt snabbare av att vila.. Skitliv.
Ska testa köra massa tåhävningar nu framöver om det är så att det är dåligt med muskler i vaderna, hoppas det hjälper för jag är verkligen trött på att jämt ha ont!
Bild från april då vi var i Italien på träningsläger. Det var där typ nästsista dagen eller något som mina vader började krångla. Btw är man inte speciellt snygg när man tränar ;)

Here we go again

Dags att plocka fram tigerbalsamet och regnjackan. Ska ner till studenternas och köra ett träningspass. Hoppas att vaderna håller idag också, det är ju nu ändå bara två pass kvar denna vecka och sen är det vila över helgen. N I C E ! 

Grattis till babyn

Sussi och Mathias! Kul att den äntligen kom. 
Kolla in deras nyfödda Meja på www.ltblekinge.se och klicka sedan in på webis till höger!

Det här med tillägspaket

Jag blev fångad av en telefonförsäljare på centralstationen för ca 2månader sen. Jag fick en bra deal till ett billigt abbonemang (en förlängning av det jag hade i stort sätt) där jag också fick en ny mobil. En blommig Sony Ericsson W595. När jag tecknade detta "nya" abbonemang fick jag även en månad gratis med music unlimited och ett tv-mixpaket. Fattade aldrig hur jag skulle göra för att använda dem.
Nu idag då jag fick min lönebesked kollade jag även min mobilräkning varav jag upptäcker att dessa två tillägstjänsterna ligger kvar och för dom två tillsammans blev ddet ca 100:- extra på min räkning. Vilket inte min kära ekonomi klarar av rikigt. Av den lilla lön jag fick (jobbade inte så många timmar) blir det nu 10:- kvar. Yey! Dock så sa jag upp dessa två nu och slutar jag wappa på min mobil kanske jag slipper en räkning på 800-900:- varje månad!
Ska nog överväga att skaffa ett jobb där jag kan få lite cash så jag t.ex. kan göra något roligt med mina vänner för på 10:- klara man sig inte långt.. Haha.


Happy b-day


Idag fyller min kära kusin Robert 23 år. Det bjuds på fika i den nya lägenheten i Märsta idag, förhoppningsvis har han fixat fika, haha.
I present kommer han få som en "första hjälpen"-låda. Den innehåller följande: huvudvärkstabletter, plåster, kondomer, sårrengöring, bindor och tamponger. Det hela är egentligen bara ett skämt, ett litet "ge igen" för de fina julklapparna jag har fått av han och hans bror nu de två senaste jularna, det de har vart så generösa med har vart en dildo och en gagball. Så ja, välkommen i släkten säger jag bara, händer alltid något kul ;)

Konsten att ta tummen ur



Mina underbara skor från Tiamo (Scorette) har vart trasiga i snart en månad. Jag måste ta mig till en skomakare för att fixa dom. Det är klacken som är helt paj, inte så att de behöver klackas om. Men klackaen är hur som trasig. 
Skorna är helt underbart sköna att gå i, så det är frustrerande att dom inte går att använda (endast använda tre gånger).
Någon som känner till en bra skomakare i Uppsala, vet inte vad man kan lite på för folk liksom ^^ 

"Ta det lugnt..."

När man ständigt hör att "du är ju alltid upptagen", "du är aldrig hemma" & "du tränar ju jämt bara" så blir man så grymt besviken när ens kompis inte ens hör av sig när hon befinner sig 15min från en själv. Det är inte många ånger hon är i Uppsala, men när hon väl är det kan hon ju iaf slå en plong. 
Nu sa hon det "Jag har vart i Uppsala hela dagen, men du svarar ju inte när jag ringer eller smsar" (hon ringde för ca en timme sen, och då för att höra hur mycket det kostade att åka tåget). Och sen att "Hehe det är lugnt jag tänker inte komma och hälsa på dig.."
Hm, nej - skärpning!

Busy day

Har vart hemma hos min kära mormor hela dagen idag. Klippt hennes jäkla djungel till gräsmatta. Fick dra klipparn två varv och nu kan man nästan säga att det ser ut som en golfbana ;) I'm the klipp master! Haha
Ska iväg och träna nu snart också, men är heeeelt slut i armarna, jag driver inte, det var äckligt mycket gräs & det var både blött och tjockt.
Nu händer inte så mycket, ska ta en dusch och se hur mycket gräs det kommer från håret.
Later!


Lite små kul


Hittade just den här bilden som är tagen vid skolavslutningen förra året, vis sitter på tåget påväg mot Upplands Väsby och i Rosersberg kliver denne man och hans vän på. Det är inte första gånegn Pierre är ner och rotar i min väska, men det var inte det som var det största händelsen, han stal mitt godis..!
Ujujuj jösses.
Nä ni, Pierre är en trevlig herre. Har även en gång chockat mig (och Sandra också för den delen) på dansgolvet inne på People här i Uppsala. Det var en kul kväll, haha. 

Resultat dag 2

Ett ihållande regn som härjade i Gävle gav med sig under min uppvärmining och under loppet. Allt kändes bra på uppvärmningen och jag kände att det kunde gå vägen. 
Skit nervös!
Första 200m kände jag att jag var med, det kändes bra och det kändes som om jag kunde få en tid ner mot 62s. I utgången av sista kurvan var det som att springa in i en vägg, vilken jäkla motvind säger jag bara! Hade en tjej framför mig som var imom räckhåll, men krafterna räckte inte till för att komma ikapp. Tråkigt nog!
Tiden hamnade slutligen på 63,74, en bättring på ca 1½s från förra veckan. Skönt att tiderna går åt rätt håll, men jag är ändå besviken för jag känner att jag kan springa bättre! Synd att det inte visar sig bara...

Nu är det lite uppehåll på tävlingar, hår träning fram till nästa som antingen blir Huddinge, Västerås eller möjligen Skellefteå (!!!) Jag vill kunna få en bra tid innan säsongen är slut, även om det betyder att jag inte kommer ha något liv! 

Hur som helst kan man resumera helgen med att det var okej, 200ingen var positivt överraskande men 400ingen är jag lite lätt besviken på...

Kvällning

Det regnar som satan ute, det slåt i plåten som sitter på utsidan av fönstrerna. Jätte mysigt! Det är dags att sova nu och det finns nog nästan inge mysigare än att sova när det smattrar som det gör ute just nu. Det som skulle göra det ännu mysigare skulle vara att ha någon att kramas med. Men det sket sig ju, haha. 
Nejnej, godnatt!


Resultat dag 1

Ja, det var ju första 200m loppet för säsongen. Jag trodde jag skulle få en riktigt sketen tid och med tanke på min löpning (kände mig som en höna som skulle försöka flyga (hönor kan inte flyga)) och med tanke på hur nervös jag var samt att jag bara tränat hårt i ca 1½ månad nu. Tiden landade på inte allt för glänsande 28,07s. Jag blev faktiskt glatt överraskad när jag hörde det, för den tiden är bara en sekund över mitt personliga rekord som ligger på typ 27,06 eller något liknande.
Eftersom tiden var "positiv" så känns det som om det finns mycket att ta på, känner det själv. 
Nu satsar vi på 400m imorgon och en tid som är ca 3 sekunder snabbare än förra veckan! Jag tror jag kan lyckas! :)

Bild från maj 2008 då vi var upp till Sundsvall för att springa 400m, en hyfasd tid om jag minns rätt och så fick jag ju stå på pallen, bara det ;)

Säsongens andra


Idag är det dags för sommar säsongens andra tävling, Valbo Games i Gävle. 200m står på programmet idag och jag hoppas att jag kommer klara av att springa någesådär fort i alla fall. Är inte riktigt i topp form, milt sagt, så en tid på låga 27s är nog inte att räkna med. Det är bara att springa så fort jag klarar så får vi se hur det blir.

Imorgon är det 400m som ska springas, min huvudgren, och det kan ju verkligen inte gå sämre än vad det gjorde förra veckan i Bollnäs då jag sprang på 65,18s. Det är nog den sämsta tid jag gjort på ca 3 år! Nä, imorgon ska jag springa runt och inte bara jogga!

Dagens hår



Jag sov med dubbla utbakade flätor inatt, och eftersom det bli rätt fluffigt så satte jag upp håret lit slarvigt med ett stort hårspänne. Det ser väldigt sommar fräscht ut tillsammans med den blommiga kjol som jag har valt att ha idag. Dessutom när håret är uppsatt sådär så är det urvägen, vilket är jätte skönt då det ska ätas tårta lite senare.


Utöver det faktum att jag har äckligt mycket fräknar och att mitt ena öga är större än det andra (hemskt frustrerande!) så använder jag mig en sån här dag, och de flesta andra dagar också, bara mascara och ögonbrynspenna. Den mascara jag anväder måste vara den bästa någnsin, Loreal's Telescopic Clear Definition. Svår borste att använda men fransarna blir sjukt långa. Det är nice! 

Snart kommer släkten, kanske ska bädda sängen.
Later!

Nej ingen vanlig dag



Det är min mammas födelsedag, hurra hurra hurra! 
Grattis mamma!

Vid 18snåret idag så kommer släkten och käkar lite tårta. Det ska bli kul att träffa dem, det händer ju inte så ofta att man träffar mer eller mindre allihopa vid samma tillfälle. Som sagt, trevligt trevligt!

Home of the luxury

Sitter nu hemma hos min morbror, eller snarare hos mina kusiner. Morbror + fru är ute på hulabalej. Lillkusin och hennes kompis ligger i poolen och jag och den lite större kusinen (Emilia 13 år) ska fixa lite käk.
Ikväll blir det massor med gotts, 3 chipspåsar + dipp, ca 1½kg godis och en påse popcorn finns att konsumera. Och jag som nu inte behöver känna att jag ska se slimmad ut naken kan ju stoppa i mig ganska mycket ;) Dock så brukar det ju inte synas hur mycket jag än stoppar i mig...

Morbror + fru håller på att renovera gästrummet, hur jäkla läckert som helst. tror min kompis Desse skulle älska rummet då rubbet kommer från IKEA, hon har en lite fetisch på det varuhuset kan jag lova. Haha.

Ha en trevlig kväll allihopa. PUSS

Det tar lite tid


Jag har jätte svårt för det här på blogg.se, designen alltså. Jag kan det där med koder men går i taket då jag sitter här med all layout design. Mycket simplare, och visserligen ganska tråkigt, går det ju att få på blogspot. Där ligger min andra blogg, mobil bloggar mest på den, mycket simplare och ja det är direkt länkat i min mobil, vilket gör det ännu simplare.

Jag lovar att jag nu någon dag, möjligtvis imorgon kväll då jag sitter barnvakt, ska fixa desigen. För det är en aning roligare om det ser lite bättre ut dit in man nu kommer. Eller hur?

Inte bra skit


Nej, en sak som jag har lärt mig är att någon som mer än gärna tar sin kompis före allt och alla är ingen bra pojkvän, speciellt inte då man mer än sällan är inplanerad i planerna. Nej, sånt funkar inte.
Men att göra slut på telefon är oacceptabelt, så det så! Visst att allt var ganska nytt och så, men över telefon är det ALDRIG okej! Dessutom att du säger att du övervägt msn gör det ännu mindre acceptabelt. 
Nej, väx upp lilla du. Det tror jag skulle göra dig gott!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu