Djurisk


Otråkig

Min ena garderobsdörr är ett finfint ställe att sätta affischer på.
Vill egentligen tapetsera insidan också men där vill jag ha coola affischer.


På Carolina

Dag två med hemtenta.

Den ska alltså vara inne imorgon, jag är mer eller mindre klar med 2 av 3 uppgifter. Det jobbiga med fråga två är att den begränsas genom 1000 ord, vilket just nu känns väldigt lite. Tror inte ens att jag svarar på frågan korrekt då den är väldigt tvetydig och ger mig lite smått med ångest.

Ännu värre är att jag ha kommit på mig själv med att referera löjligt dåligt. Bådar inte gott.

Fortsätter jag att skriva i denna takten så kommer jag ändå, förhoppningsvis, kunna bli klar kanske redan idag. Det här hänger på om jag åker och tränar eller ej...

Nästa vecka ska jag komma igång med min ordentliga träning igen. I tisdags så kände jag mig långsam och tjock, inte okej. Nu jäklar ska jag bli fit!


Oh scho schexxi

Produktiv

Har placerat mig på Carolina Rediviva dagen till ära, sitter med min hemtenta. För första gången (under min tid med MKV) så ångrar jag mig att jag inte har gått på alla föreläsningar. Har under våren i första hand bara vart på de som har varit obligatoriska, dvs gästföreläsningarna.
Tror dock att jag kanske lyckas få ihop det rätt bra ändå. Det är något speciellt med detta bibliotek, känner mig mer produktiv än på länge.


Nedräkning till Valborg har de också!

Två veckor

Min mardrömsmiddag i lördags gick riktigt bra, hade grym kökshjälp och det gjorde verkligen susen. Fick massor blev beröm och kände mig lite som en stolt mor. Jag hade ju mest bara hackat lök och dirigerat de andra två.

Denna veckan är det hemmtenta som gäller. Har läst igenom den samt börjat läsa det som känns någesådär relevant i litteraturen. Jag vet inte ja men något ska det väl gå att få ihop. Tänkte sitta på Carolina Rediviva imorgon för att få lite pluggro, var evigheter sedan jag var där men sitter hellre där en typ ekonomikum eller alternativt Norrlands för att kunna få något gjort alls. Dessutom är det lite småmysigt.'

Känns som om det kommer hända mycket denna valborgshelgen. Eller okej, söndag är spikad för dammiddag på Norrlands och på måndag är det ju valborg vilket i vanlig ordning lär bli allt annat än händelselös. 
Blir nog kul detta.

Sen om exakt två veckor fyller jag 22 år ung, hejåhå!

Allt är i sin ordning

Trots en massa sömn så är jag fortfarande i zoombie-tillstånd, jag är fortfarande stressad och har sjukt mycket ångest inför middagen på lördag (som jag trots allt tror kommer gå bra, kommer ha awesome hjälp i köket), allmänt stressad över allt (typ plugg). Jag behöver något som gör att jag kan koppla av ordentligt.

Imorgon ska jag scanna in mitt pass och skicka till admissions office på skolan så jag kan få mitt I-20 så jag kan söka visum. Wiiie. Sen skall det bokas flygbiljett osv. Inte konstigt jag är stressad och förvirrad det är mycket nu.

FYI, då jag inte har tränat på en vecka (buu!!!!) så sökte jag mig mot backen idag på träningen, knäskålarna blev med detsamma brända, blåa och svullna. Ingen jeans för min del imorgon inte.

24 UNT

Vid gårkvällens genrep var 24 UNT på plats, kolla klippet HÄR!!


Ikväll är det premiär. Jag ser mest fram emot premiärsexan.

Balans

Jag känner mig verkligen som en hormonstinn 15-åring (kanske inte lika hormonstinn som morsan just nu) men fortfarande sådär labil, som i alla fall jag var, när jag var 15. Det vill säga att mitt humör pendlar upp och ner, från glad till bitter, från att vara tillmötesgående till att fräsa åt folk.
Jag kommer på mig själv när det blir såhär. Jag vet vad allt bottnar i - stress. Det. är. mycket. nu.
Ser fram emot när denna veckan är över, jättekul med föreställningar och allt men galan på lördag... Icke att förglömma att jag faktiskt pluggar också, så mycket jag hinner. Det jag däremot inte hinner är att träna, vilket gör mig ännu grinigare.
Att träna är mitt sätt att koppla av.

Visst att det finns fler faktorer till min brutala spänningshuvudvärk som inte vill släppa, till den stressklump som ligger tungt i magen och till mitt humörsvängande. En av dem har inte gjort sig till uttryck så uppenbart på senaste men den ligger där i bakhuvudet och är jobbig på sitt eget vis. Det värsta av allt är att jag visste att det skulle bli såhär.

Kan det inte bara bli söndag.

This morning

Det första jag såg när jag vaknade idag var detta.  Jag förstår vad hon menar, även om det ser heldumt ut, haha.


Pressrepet

Igår var det pressrep i teatern och tv4 var där på besök. Kolla klippet här:
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_uppsala?title=spexet_al_pocahone_maffia_forbjuden_karlek_och_jazz&videoid=2182481
länken öppnas i ett nytt fönster.

Dagens

Idag så önskade jag väldigt mycket att jag kunde klona mig själv. Var tvungen att gå mitt i en bra föreläsning. Enda gången jag såg solen efter kl14 var när vi var och köpte mat vid 18.30. Kom precis hem, spänningshuvudvärken är påtaglig och jag önskar mig lite starkare piller än Ipren så att jag ska få sova i natt.
Imorgon måste jag ta mig till gymet och träna sönder, jag behöver den avkopplingen!

Dagens bilder


Stay positive

Jag skulle helst av allt vilja isolera mig hemma nu när jag känner att jag egentligen inte har någon ork eller lust till att göra något alls. Största problemet är att allt jag ska göra är så utspritt och jag känner verkligen att jag inte har någon tid till att göra det jag vill göra. 
Det som oroar mig mest och som bidrar till den största klumpen i magen är galan på lördag. Vill att det ska bli så bra som möjligt men min planering känns så urusel. Desssutom känns det trist att själv inte få vara med på galan.

Det som ändå känns bra är Erik Awards, jag känner ett visst lugn. Kanske för att vi för en gångs skull är ute i ganska god tid samt att vi är två som ska organisera. Skall även se till så det är utomstående som fixar med mat och allting. Nu må jag vara matansvarig men jag har inte fått vara med som en "normal" människa på nnågon av våra festligheter det senaste året, så det är något jag ser fram emot.

Idag är det pressvisning av spexet. Det finns en del saker kvar att göra så jag har i själva verket inte tid att gå på min obligatoriska föreläsning som börjar vid den dumma tiden 1300. Hoppas den är bra!

Som i en bunker

Jag borde egentligen inte gnälla då jag egentligen inte är befogad till att göra det. Detta då jag på långa vägar inte spenderat alls lika mycket tid i teatern som resten av produktionsfolket, men ärligt, jag är helt slut i huvudet. Känner mig bokstavligt talat fullkomligt hjärndöd.
För min del är det denna vecka som kommer spenderas i teatern på heltid. Nästan i alla fall. Har lite föreläsningar och ett seminarium samt att tanken är att det ska förberedas mat till lördagens gala. Nog om detta.

Hjälpte fröken utställningsmästare idag. Det var ett helvete att måla då pennorna sög men jag gjorde något som jag faktiskt är väldigt nöjd över. Jag suger på att rita på fri hand så detta är för mig en riktig prestation.


SvampBob

LLBK Kick-off

Det var en kul kväll igår, hade inte förväntat mig något annat heller.
Det var mycket av allt, minst sagt.

Enda händelsen som jag inte uppskattade sådär jättemycket, även om det inte var medvetet eller med mening alls, var det krocken huvud mot ögonbryn som gjorde atans ont. På båda parter som jag förstod det. Krocken resulterade inte i ett sprucket ögonbryn (tack och lov) utan det är bara blått och svullet. Kommer se ut som fän när blåmärket börjar skifta i lila/gult/grönt. Sjukt snygg...

Men som sagt, det var riktigt roligt igår!


Blev lite suddigt efter ett tag...

Den blev lång

Det blev en lång dag.
Att göra en beställningslista till en middag med över 80 sittande är inte det mest rofyllda jag har gjort. Tog mig ungefär 2-3 timmar att göra detta, med lite rast imellan såklart.
Jag hör till en av dem som var absolut mest produktiv idag.
Nu ljög jag.
Spelade en del Heroes of Might and Magic, det var kul.

PM-seminariet gick bra också, var nästan säker på att det skulle kännas bra då det känns som om jag och grabbarna har mycket och bra material att arbeta med. Jag tror på oss!

Har just sett ett avsnitt Game of Thrones. Förstår inte hypen, tycker inte att det är jättebra (såg E04S1) men fortsätter kolla bara för att se om jag kanske kan bli lite fast för det som andra som älskar serien.

Match ock kick-off fest imorgon!

Godnatt.

Lång dag

Idag är tanken att jag ska hinna med allt jag inte hann med igår. Detta är bl.a. beställa mat till Al Pocahone-galan och fixa en teckningslista till Erik Awards som är den 12 maj (alla spexare, sista och bästa festen för året!). Tuöver detta ska jag snart bege mig mot ekonomikum för att möta upp min uppsatssgrupp, förbereda dagens uppsats pm-opponering. Seminarium kl13-15.
Efter seminariet skalljag till Hemköp och rejda dem på diverse ätbart och ta med detta till alla människor i teatern som är där och repar/sjunger/fixar/trixar.
Då mina vänner allihopa på ett eller annat sätt är insyltade i produktionen så skulle jag tro att jag kommer bli där resten av kvällen med dem. Eller okej, längst bak i teatern spelandes HOMM3, woop.


Har redan blivit bra fräknig och det har knappt vart varmt, känns bra!

SAIK

För en tid sedan fick jag ett mail av min pappa där han skrev att jag faktiskt skulle passa på att påpeka mitt norrländska blod nu när det har gått så bra för Skellefteå AIK i hockeyallsvenskan. Jag avslog detta som hockeytrams, fotboll är lite mer min grej, jobbar med bollar inte puckar.
Nu såg jag dock att de tydligen är i final (visserligen torskade första finalmatchen), vem hade anat.

Heja SAIK!

Mycket nu

Det verkar som om det blir kärvt att hinna med att träna denna veckan, även om jag då har hunnit med nästan allt som jag skulle hinna med idag redan innan lunch måste jag nog flytta fram torsdagens och fredagens måste-göranden till idag. Imorgon ska jag i alla fall hinna vara med på fotbollsträning, så det så!

Idag var jag alltså uppe svintidigt (med mina mått mätt) för att lämna in vårt uppsats-pm i handledarens fack på Ekonomikum kl9. Sen var jag till banken och förde över min housing och tution deposit samt en sväng till Laxen Sportpriser för att få lite prisuppgifter. Nu dricker jag en stressfri kopp kaffe för att ladda till att cykla tillbaka till Ekonomikum för att träffa basgruppen. Vi har seminarium 15-17 (sämsta tänkabara tid?!). 18.30 är det spexmöte och jag känner att jag behöver infinna mig där för att få svar på en del frågor som jag känner behöver besvaras. 

Hej och hå.

Imorgon är jag schemafri. Imorgon ska jag provlaga maten vi ska ha på Al Pocahone-galan. Imorgon ska jag ta en sovmorgon. Imorgon måste jag läsa. Lagom mycket att göra dvs.

You keep me under your spell

Har haft en bra måndag, önskar dock att jag kanske hade varit lite mer produktiv. Tar igen det imorgon.
Vi vann dagens träningsmatch med 3-0, kändes riktigt gött och det var en kul match att kolla på. Spenderade ungefär halva matchen på bänken då min fot uppenbarligen inte är riktgt schysst ännu, vilket gör mig sådär lagom frustrerad.

Sitter nu tillsammans med Viktor och Calle och spelar Heroes of Might and Magic III, jag campar i min borg medan grabbarna härjar omkring. Skulle kunna uttrycka det som så att jag tror de äger mig lite, haha. Dock börjar mitt campande löna sig då min armé bara växer sig större (lite skadeglädje då Viktors tydligen dog).

Game night

Gissa vad det är för spel vi kör

Game day

Träningsmatch borta mot UIF på Ekebys konstgräs, Uppsala. Matchstart 12.30.
Let's do this!


Tjockheten själv

Tänkte ni ville veta vad jag har gjort idag? Förutom att böla till raderna av antagningsbeskedet alltså. Jo det är ju så att jag idag har levt ett väldigt spännande liv. Jag ljuger inte när jag skriver att denna fantastiska påskdag har varit full av aktiviteter. Helt sjukt.

Jag har;
Ätit upp det lilla godis som fanns kvar i skålen
Ätit ett halvt glasspaket
Nästan ätit 250g chips
Snart druckit upp 1½ l påskmust

Jag har lämnat soffan för en sak idag och det var för att cykla ner till maxi och köpa chips. Japp, en bra dag.

Nä nu ljög jag, det är lite så jag jobbar på söndagar. Kanske blir lite tungt att komma igång imorgon, träningsmatch på Ekeby konstgräs. Woha.

Glädjetårar

Jag har inte kollat min mail sedan i onsdags ungefär, detta då det har vart en massa röda dagar så ingen, rent logist, ha skickat något viktigt och officiellt. Se så fel jag hade.
I fredags hade det ramlat in två mail från USA, det ena innehöll mitt acceptance letter som gratulerade mig och jag har fått en plats till att få läsa the Bachelor of Science in Communications with a concentration in Public Relations and Marketing program.
Detta är fan helt sjukt. Jag blev lite överväldigad och grät en skvätt men det mesta beror på att det verkligen är på riktigt nu. Jag åker i höst. Jag bli borta i fyra år. Waterville, Maine, kommer vara mitt hem de nästkommande åren. Sinnesssjukt!

Jisses. Jag hade inte tänkt gå ner och köpa något onyttigt då jag har ätit så satans mycket nu i helgen, samt att det finns en massa gott hemma. Jag känner dock att jag har gjort mig välförtjänt av lite segerchips!

Blondie

Idag hjälpte Sara mig att slinga håret, nu är jag alltså blond. Så tjusig så!


Nog nu

Måste. Sluta. Äta. Godis!

Alltså seriöst, så mycket godis som jag har stoppat i mig de senaste dagarna kan inte vara hälsosamt. Jag som i vanliga fall inte är jätteförtjust i lösviktsgodis, kan äta ett par bitar och sen mår jag illa. Ni kanske kan gissa hur illa jag mår nu efter att ha ätit konstant i typ tre dagar.

Kommer förresten att bryta mitt träningsschema redan idag. Dels för att min kropp är död och dels för att det är match på måndag. Jag flyttar i själva verket träningen till imorgon för att inte bli stilla sittandes hela helgen och därmed vara alldeles seg i benen på måndag. Så att bryta schemat på riktigt gör jag ju inte, bara byter träningsdag. :)

Meow


Sjukt kul


Grönt ska det va'

Imorgon ska vi fortsätta med planeringen inför vår b-uppsats, försöker komma på något att skriva som kanske kan bidra till något. Jag vet ungefär vad jag vill ha ut men har otroligt svårt att formulera det hela. Lite har jag i alla fall fått ner men antar att jag borde få ner ännu mer.

Hur som helst.
Har vart kul att få vara med och filmat material till Al Pocahone idag, alla är så duktiga!
Jag är matt och alldeles mör i hela kroppen, lär ha träningsvärk imorgon, blir kul att simma om armarna är mer eller mindre rörelsehindrade på grund av muskelvärk. Avslutar morgondagen med fotbollsträning, hurra!

Träning ute i det gröna

Då jag idag skulle köra två kortare program som inte krävde att jag skulle ha någon utrustning bestämde jag mig för att skita i gymet och köra hemma ute i spåret istället. Det jag tog med mig var dock en yogamatta så jag skulle slippa kräla omkring i gruset.
Det var tungt men intensivt det jag gjorde, tycker jag själv, och mjölksyran i mina lår och höfter känns på ett smärtsamt sätt skön., 
Med tanke på den mjölksyran kommer det vara tungt att cykla till ekonomikum om en stund. Skulle vara skönt att ta bussen meeeeeen jag har inga pengar på mitt busskort...


J, jag slog båda dina tider...

Träningsvärk ftw

Efter gårdagens pass på gymet har jag, kan jag meddela, en fruktansvärd träningsvärk i min ända. Den är så pass fruktansvärd att det gjorde ont att cykla. Tur att det inte är ändan som arbetar mest när man simmar (den kanske ska men jag är så dålig på att simma så det är garanterat inte den som jobbar mest) då det var vad jag gjorde idag.

Nu har jag sovit i två timmar och laddar för fotbollsträning, den lär också vara ganska tung idag då det verkar vara ett genomgående tema på tisdagar. Ska bli kul!

Jag är fö sjuuuuuuuukt mätt sedan lunchen (fortfarande), vi åt alltså asiatiskbuffé på Fugu, vilket var gott men det blev nog lite för mycket.

Kinabuffé

Imorgon ska vi lyxa till det ordentligt. Då vår vän Rova försvinner åter till de mörka gruvorna i Kiruna så ska vi äta lyxlunch (i studentögon sett) på Fugu imorgon. Detta ska bli mycket trevlig.
Med tanke på att vi skall äta vid 12 och jag antar att det kan vara bättre att simma innan jag har smällt i mig massa friterad fläskfilé så tror jag allt att det börjar bli dags att sova. Så har jag känt sedan kl åtta men jag tycks inte komma till skott riktigt. Seg som attan.

Kollade på Göteborgs nations hemsida, hade för mig att det har tagits i alla fall en bild på mig som är hyfsat schysst. Tänkte att detta tillfället var typ skelett gasquen i höstas. Hittade den bilden jag trodde var schysst. Och nej, inte snygg, bara överförfriskad. För ovanlighetens skull.
Det var hur som en kul kväll.
Och förutom i lördags så har jag faktiskt var väldigt alkoholfri. Något jag tänker fortsätta med. Tänkte ni ville veta.


Kollar man på håll så är den ändå hyfsat okej.Idag har varit en bra dag. Jag har en tränigsplan och jag sa se till att hålla den så hårt det går i alla fall i tre veckor så får vi se hur det känns. Hoppas att det ska bli lite varmare ute så jag kan börja springa på Studenterna utan att vara påpälsad till tänderna.

Veckoschema

Jag har nu lagt upp, vad som känns, ett bra schema för min träning. Måndag till fredag är vad jag ska jobba med. Tisdagar och torsdagar tränar jag också fotboll så då är planen att jag ska simma på dagen.
Jag tror på det här, ska bara se till att hålla det också :)


Så sjukt taggad

Jag har ju sedan tidig vinter känt att jag vill komma redigt i form så att jag kan köra ett okej 400m lopp i sommar innan jag drar till USA. Mitt största problem ligger i motivationen, jag må ha ett mål men jag behöver någon som sparkar mig i ändan och puschar mig så att jag slutar maska.
Också ett problem är att jag är lat, det förnekar jag inte, men jag älskar att pressa mig till den yttersta gränsen, finns nog ingen skönare känsla än att vara helt slut i kroppen (jo visst finns det men just i detta sammanhanget gör det de inte).
Jag tänker fr.o.m. imorgon komplettera fotbollstränandet med mycket styrka (fokus överkropp då jag har väldigt mycket ben). Fick även en (vad jag hoppas) en liten utmaning, jag ska kunna, innan augusti är slut klara av att gör fem stycken pullups. Detta låter väldigt lite men jag klarar i dagsläget ingen alls. Är så sjukt klen att jag inte ens orkar lyfta mig själv det minsta. Löjligt. Detta ska det hur som helst bli ändring på! Nu kör vi!

Dumlemuffins

Hade riktigt roligt igår, jag känner mig fortfarande väldigt smickrad över att få ta del av det hela.
Idag känns mitt huvud inte alls lika roligt som igår men ska nu ta mig i kragen, tvätta bort gårdagens smink och börja bege mig mot Norrlands och dagens spexrep.
Startade min dag med att baka lite muffins som jag ska ta med dig. Dock är de fortfarande lite varma och småkladdiga så vet inte hur jag på bästa sätt ska kunna frakta de till nationen. Det hela löser sig men risken att det slutgiltiga resultatet är muffinsmos, haha.

Ikväll ska vi gå på Upplands nations spex, "Ursäkta Göran, vi bygger om", som börjar vid 19. Av det jag har hört så är det riktigt bra. Hoppas på detta också, skulle vara kul att få skratta till det att det krämpar i magen.

My universe will never be the same

Det var en riktigt rolig kväll! Kan konstatera att det absolut bästa är att gå utan några förväntningar alls, då blir det som bäst!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu