På soptippen

Ja ni, det blev en resa från den ena soptippen till den andra nu på eftermiddagen. Just nu är jag alltså placerad på Brista uppe i Märsta. LLBKs dam och herrlag ska plocka soppor (känn ironin att det är på just en soptipp)!
På ett sätt hoppas jag att det inte kommer någon så vi kan åka hem igen.

Första dagen på jobbet då?
- Det gick fint, satt vid utvägningsdatorn och det enda jag behövde göra var att tryck F6+F5+Enter. Väldigt smidigt måste jag säga. Vi får väl se när de börjar ge mig lite mer "avancerade" arbetsuppgifter, det är nämligen så att det är ganska mycket sifferkombinationer att hålla reda på...


Lite press bara

Har fått mitt schema och upptäckte att det skulle vara väldigt praktiskt med ett körkort till på fredag. Börjar nämligen kl10 då, och då blir det lite tungt att åka med mamma...

Nya jobbet

05.15 ringde klockan imorse, det var lagom tungt kan jag lova! Det ska även bli spännande att se hur väl alla sifferbemanningar på avfall sätter sig..

Avslutning

Har nu påbörjat andra säsongen av grey's anatomy. Kollar på teven i rummet så det ser nästan ut som en dålig kopia, haha. Dock är det bra ändå :)

Helgens slut

Stafetten blev lyckad, vi hade inga egentliga förhoppningar så det blev en klockren 5e plats. Härligt av samtliga tjejor! Jag vet i alla fall att jag kommer ha en äcklig träningsvärk i mina baksida lår imorgon, har inte sprungit max samt startat ur startblock på nästan ett år. Vilket är sorgligt men sant.

Kan dessutom tala om att helgen i helhet har vart väldigt bra, det enda dåliga var regnet igår. 


Har lite sömn att ta igen, men det var det värt, mycket värt! :)

Final 4x100m

Sitter på bussen påväg till norrtälje, dvs en busstur på närmare en och en halv timme. Det betyder att det är gått om tid att ladda (sova) inför 100m stafetten senare idag. Det är dessutom direktfinal så det är verkligen bara att satsa allt! :)

Blött och kallt

Denna dagen har vart så otroligt lång. Det har vart kul att se alla stafetter men så inåt helskotta kallt och det har regnat till och från hela dagen. Det blir en överdrivet varm dusch när vi kommer hem kan jag lova!

Funkis


Stafett SM dag 1

Ja då var det dags årets upplaga av stafett SM och i år går det på vår fina hemma arena i Norrtälje. Dock så är det skitväder så hade mer än gärna stannat i den väldigt varma sköna sängen jag lämnade för en dryg timme sen..

Live update

Från nationen: nu kommer efterrätten

The end

Och så var det slut på det roliga för denna gången. Vi har bara det stora 'orosmomentet' kvar nu och det är uppkörningen, teorin är jag väldigt säker på så det ska inte vara några problem. Hoppas att jag har fått min kod idag så jag kan boka skiten bara ^^

VEM VARE?!

Ser ni nu hur det går när fel person skickas för att representera Sverige? Salem <3

Sladda satan

Nyss avklarat halkan, det var hur kul som helst! Jag förstår inte vad det var att vara nervös över, haha. Skulle lätt kunna göra det igen!

Halkbanan

Sitter och trycker i mig lite frukost, bussen till V-ås går om en timme ungefär.
Idag är det halkbanan i Eskilstuna som gäller, jag är spänd och väldigt förväntansfull.. Och nervös.. Dock ska det bli väldigt kul att få sitta själv i bilen, utan någon bredvid som gormar på en, hehe.

Hur många är det här som har kört halkbana, vad tyckte ni om det? :)

GLÄDJE!

Idag blev jag glad, och en gnutta nervös. Körskoleläraren sa att det inte fanns någon anledning att inte boka en uppkörning. Detta måste jag dock göra själv eftersom vi dels inte har hunnit gå igenom hela utbildningsplanen och det finns en del delar (cykelbanor bl.a.) som jag inte är 100 på. 
Så nu är det alltså dags!
Vi får se om det blir i Västerås eller i Uppsala detta sker..

Återigen

Så gick jag vilse i Västerås... Fast det gick fortare att hitta rätt igen denna gången, det negativa var att det regnade satan så nu ser jag ut som en blöt katt...

Något gammalt

Det gick riktigt bra på körskolan idag, förvånansvärt! Det är ju visserligen alltid kul att det i alla fall går framåt, och att jag inte längre blir så stressad att det är en massa bilar runt omkring, hehe.

Har även fått min lönespec (sista från Provoice!!) och jag är lite bitter, det värsta är väl att timmarna stämmer.. Jaja, det är bara att svälja.
Jag börjar längta till det jag börjar på Ragn-Sells där jag vet vad som kommer komma in på kontot, det är liksom lite mindre stressfullt!


Kollade min gamla blogg efter något kul och hittade denna två år gamla bild från Gamla Stan,
jag kommer mer eller mindre ihåg denna eftermiddag/kväll med
Desse och Sara!

Sista veckan

Måndag idag, vilket innebär att jag börjar nya jobbet om exakt en vecka men också att det är sista veckan i Västerås! Vi får se om min lärare tycker jag har mycket kvar till att kunna göra en uppkörning eller om det bara är vissa bitar som behöver bättras på. Har även halkbanan på torsdag, det ska bli riktigt kul.

Annars då? Jo då, solen skiner så det kan ju inte bli mycket bättre! :)

I bilder

Det har vart en ganska seg helg, har mest kör omkring med min lilla bil, haha. I övrigt så har det vart en fotbollsmatch och ett födelsedagsfirande. Matchen gick bra, 1-1, a-lagets första poäng!
Hur som helst, bilder (som egentligen inte har med detta och göra):


Var först hem till mormor och hämtade bilen, där fanns en tjock katt


Idag sjöng vi för Emilia och åt tårta!

14 år!

Ska senare idag iväg på födelsedagsfika hos min morbror, "lill"kusin Emilia fyller nämligen 14 idag! Så, fjortis på riktigt alltså haha.
Skämt-å-sido! :)


På 40+40 års festen för nu 1½ år sedan.

Sann vetenskap

Haha, hittade detta i en gammal Illustrerad Vetenskap imorse. ^^

Väldigt snart

Just nu har jag ett mindre bekymmer. De biobiljetter jag fick i födelsedagspresent går ut nu den 6 juni, vilket då innebär att det skulle vara bra att förbruka dessa. Så, är det någon som vill gå på bio den närmsta veckan? Jag bjuder ^^,

Tjurig

Jag är inte en person som blir arg i första taget, jag blir ofta lite små (eller mycket beroende på) sur, förutom idag. Jag blev riktigt arg. Över vad undrar ni, på min körskolelärare säger jag. Tack och lov för att V-ås har ett hyfsat centrum annars jag nog klappat till någon, utan att tveka.
Jag lugnande ner mig efter ett tag och var mest bara tjurig...


Har börjat fått en smårosa nyans, läckert...

Sista

Äntligen startar dagens sista etapp på bilskolan, en teorilektion på ca 1,5 timme. Kommer vara hemma vid 8-tiden ikväll.

Njutbart

Sitter på en parkbänk i solen med en kopp kaffe, hur underbart som helst! 30 min kvar till dagens körlektion. Ska spendera verkligen hela dagen här i västerås, lite små trist eftersom det inte finns så mycket till sällskap... Ursäkta bilden om den ser cp ut, men ser inget här ute, hehe.

Skäms

Jag ber om ursäkt för dagens uppdatering, ni börjar nämligen bli många att tillfredsställa! Hemskt roligt måste jag säga även fast jag får dåligt samvete över att jag inte kommer med något vettigt, hehe!

Hur som haver har jag verkligen suttit i en bil/ på bilskolan hela dagen. Helt slut är jag, vilket märktes mycket väl i kvällens b-lagsmatch. Vilket för övrigt blev bolagets första förlust för i år, surt dock, men vi är ruskigt bra då vi verkligen får flyt!
(Match borta mot Bälinge, torsk med 3-0)

Ja som sagt, blev inte mycket vettigt skrivet denna gången heller. Ska göra ett tappert försök att vara mer underhållande imorgon, jag lovar!

Och igen

Sitter för tillfället och väntar på min körskoleläsare, ganska segt då jag är sjukt hungrig! Jag fick förresten veta att det blir ett jag till stafett SM, roligt att få tävla nånting i sommar då iaf! :)

Brumm brumm

Ja hörni, jag har ju bestämt mig för att bli en körkorts ägare inom en snar framtid. Nu är det som så imorgon att jag har två stycken dubbellektioner på körskolan under dagen samt att eftersom mamma också ska till västerås imorgon kommer jag även att köra dit. Herrejösses. Det värsta är nog att jag inte kommer hitta bilvägen till körskolan på morgonen, ganska fail ^^

Ohumant

Seriöst kl 5 ringde klockan imorse, jag hade två larm laddade bara för att verkligen komma upp! Strax efter 6 stod jag och väntade på bussen, bussen kom och den var proppad med människor!! Helt sjukt! Fick sitta i själva 'dragspelet' och kan tala om att det inte är de bästa sätena att sova på, folk går in i en hela tiden... Nu är det iaf riskutbildning, laddar med mycket starkt kaffe för att inte somna, finns nämligen en viss risk för det, haha.

Var det någon som sa fräknar?


Hej sommar!

Vilse

Idag påbörjade jag min två veckors långa intensivutbildning i Västerås. Alltså, jag hoppas på att lära mig att köra bil och inte för att skryta men jag fick faktiskt beröm idag efter första lektionen. Det trodde jag aldrig!

Det var hur som helst problematiskt att ta sig till körskolan i morse, eller egentligen var det inte det, men jag gick vilse - i Västerås. Jag önskar mig ett lokalsinne i julklapp! Tack och lov fanns det en trevlig karl i någon lite tobaksaffär som hjälpte mig att hitta rätt, han är dagens stjärna.

Imorgon ska jag åka bussen som går 06.20 för att vara framme i V-ås vid 07.25. Snälla skjut mig!

Gårdagens

Var iväg till Långhundra igår eftermiddag för att kika på b-lags matchen de skulle spela. Jag var en aningens besviken över att inte få vara med, men det kommer ju fler tillfällen!
Det var i alla fall en kul match att kolla på, dundermål och ett slut resultat med 4-1, härligt spelat tjejer!


Jag tror i främsta hand det var min fot som satte stopp för spelandet. 
Det är alltså den högra foten som är svullen, den var ännu värre på kvällen sen...


Halvtid.
Fasiken vad kass mobilkameran är egentligen, haha.

Vårbalen

Ja alltså, jag kan inte direkt skryta med att jag var aktiv med kameran, men några bilder blev det allt. Dock så suger denna lilla kameran så kvallen är inte den bästa...



En väldigt läcker bästa vän - Lite musik underhållning - s p e x



Min bordsherre var Jonte - bordsällskapet var ytterst trevligt!


Haha, jag ser ut som en häxa, men jag kände mig asball med manteln!

Utstyrsel

Såhär såg jag ut igår, skoja inte vad jag kände mig lång (haha) och slank. Fast långklänning är väl kanske inte min grej direkt, jag trampade på kjolen hela tiden, så gjorde även alla andra. 
Fin var den i alla fall - cred till mamma som har sytt den!


Ganska kass hållning på bilden tagen bakifrån.. Samt att min rumpa ser huge ut!

Slänger upp lite fler bilder från igår senare, nu ska jag iväg på fotboll!

Dagen efter

Ofräschare än vanligt med nattens smink. En öm haka en svullen fotled och en fruktansvärd huvudvärk, det är en tuff söndag...

Vårbal

Snart bär det av till göteborgsnations vårbal. Klänningen är på och håret är lockat.
Ses i dimman?

Laddar



Jag hoppas att mina ben vill samarbeta med mig idag så att det faktiskt går att springa! Det är egentligen lite av ett "derby", fast ändå inte. Hm jaja det blir hur som helst en tuff match.
Önska oss lycka till, det kan nämligen behövas!

Trängsel

Jag var ner en vända på stan idag då jag behövde köpa busskort, och jag som har svårt med stora folksamlingar höll på att avlida. Seriöst!
Nej usch.
Förutom mitt busskort (som även fungerar på stadsbussen, yey) så blev det nipplecovers, hårspänne och en clutch till imorgon. Eller okej, jag är osäker på väska eftersom den är lagom rosa, det löser sig säkert, men ändå.


Nu är det "bara" klänningen som skall bli klar...

Fredagsgöra

Jag har, tro det eller ej, vart upp och sprungit sedan kl 7 i morse. Någon hade nämligen sett till att sätta tvättiden då, och denna någon bestämde sig för att åka och jobba så jag var tvungen att ta tvättstugan. Vadå tvungen tänker ni, jag har ju en egen vilja, men min egna vilja hade inga rena underkläder...

Sitter just nu och väntar på posten, väntar mig två paket och ett avi, tror dock att mitt avi kommer nästa vecka.
När posten har vart förbi måste jag ta en tur in till stan för att införskaffa mig ett busskort och efter det får vi helt enkelt se vad som händer.
Blir i alla fall ingen träning idag det klarar inte mina ben utan det blir vila till i morgon..

Gårdagen

Jag skäms nästan över gårdagens match, fast, det är bara att bryta ihop och komma igen. Det är faktiskt så att det är imorgon vi måste komma igen då det väntas match mot RIK/MIK.
Ujuj, ni kan kolla in resultatet och välskrivet match referat här!

Får väl vara glad att trots att matchen sög så gick mini-träningspasset efteråt rätt bra. Dock så var det en del krämpor, känner av i fotlederna och benhinnorna även idag. Det är hur som helst väldigt skönt att jag börjar få pli på kroppshållningen när jag springer, grymt skönt! :)


Bild från träningshelgen vi hade i april ^^, Foto by Conny!

Mot Enköping



Detta + ett träningspass står på dagens schema. Anledningen till att jag kör ett träningspass efter matchen är för att jag inte tror att jag kommer få så mycket speltid. Fast man ska väl aldrig vara riktigt säker, vad som helst kan ju faktiskt hända...

1, 2 ... Kör på LSK!

Tog det som en pik

Det var ju som så att jag fyllde år där i lördags och ja, det var tydligen folk som var intresserade så jag slänger upp vad som kom inslaget! :)



♥ Först ut är i alla fall muffinsplåten jag fick av Desse & Sandra som inte är med på bild.
♥ Smyckesset av min mor
♥ Den gudomliga fårskinsspläden "Ludde" av mormor
♥ Lite "flytta hemifrån stuff" & biobiljetter av familjen Kaufeldt/Lindqvist/Linde
♥ Kokbok & presentkort (1000.-) på IKEA av Johnne & Anna
♥ En finfin fikus (ska försöka hålla den vid liv) av Gösta & Ellis (Sylvi)
♥ 500.- av pappa
♥ 300.- av faster Birgitta med familj

Stort tack till allihopa!

Det var en så bra födelsedag (trots febern) så att jag nu faktiskt har ställt mig i bostadskö, woha! :D



Varför?

Jag har verkligen inte gjort mig förtjänt av detta, jag lovar!


Studan

Det börjar bli dags för mig att dra på träningskläderna, ska nämligen om dryga timmen befinna mig nere på ett soligt Studenternas. Mitt sällskap har återvänt till Uppsala efter en tripp till Göteborg, vilket jag är glad över ^^,

Är en aningens seg efter matchen igår, blev trots allt 90 min speltid en en de lång löpningar, samt hyfsat kass stretch efteråt. Så får helt enkelt skylla, mig själv :p


Bild från Bosbarrsspelen som alltid går på Studenternas här i Uppsala.
Detta måste ha vart typ '06 eller '07, satan vad det regnade vill jag minnas!

Mini


Vinst

Gårdagen bjöd på en b-lags match mot Knivsta. Stundtals väldigt bra spel så det var riktigt roligt! Min måltorka är också härmed över, matchen slutade 2-0 till oss och jag var den som lyckades klämma in båda två. ^^,

Härligt jobbat tjejer, nu fortsätter segertåget! :D

Här har ni ett väldigt kort sammanfattat matchreferat

I tidningen

Hittade mig själv på kylskåpet i en artikel från 2007 ^^, slottsstafetten ftw..

På landet

Är just nu ute hos min mormor utanför Rimbo. Jag skulle ta hand om min pärla lite, men stereon tycks ha fått hicka och den slutar inte gå, detta trots att den inte får någon som helst ström. Mycket märkligt!

Slut

Nu är kalasandet slut för denna gången, men det var mucho trevligt och de åt mina kakor, hehe ^^,
Fick finfina presenter, tar och visar upp dem i morgon eller något, orkar verkligen inte nu och så fick vi även träffa lilla Clinton, så jäkla söt! Man blir ju lite kär faktiskt :)


Här är han bara ett par timmar gammal, men ärligt, hur söt?!

Frossa

Till att börja med kan jag tala om att denna förbenade feberfrossa inte har släppt ännu, har gått på alvedon sen i torsdags. Fast värst var det igår efter matchen när vi var iväg och handlade inför smörgåstårtan som ska förtäras idag. Det var fruktansvärt.

Idag kommer släkten för att del gratta mig, men även då trycka i sig smörgåstårta, hehe.
Kan dessutom konstatera att jag inte känner mig ett år äldre :P

20!!!

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Kajsas födelsedag, hurra hurra hurra!

Väntar



Det enda som inte är klart är köttfärsen, men den fixar om ett tag. Typ när det lilla sällskapet anländer.

Gödning på G

Nyss hemkommen från maxi, och med ett enkelt konstaterande kommer jag göda mina gäster ordentligt ikväll, hoppas att ni är hungriga ^^, Haha.
Så nu är bara skitgörat var, hacka grönsaker, woho!

Måste dessutom hitta en del skålar att hälla upp saker och ting i, det är ganska svårt har jag insett då vi av någon anledning inte har så mycket skålar. Skumt..

Laddar

Alvedon + Ipren
Nu går jag loss med dammsugaren!

Piller

Har nu ätit och knaprat i mig lite alvedon och hoppas att dessa förkylningskänslor (frossan) ska släppa. Ska börja packa ihop lite träningskläder och sedan bege mig. Har ett stopp uppe på Göteborgsnation innan centralstationen, ska köpa balbiljett till min käre vän! :)

Tjing!

Nejnejnej!

Jag tror jag håller på att bli sjuk, jag bokstavligen vägrar att bli sjuk nu! Dels för att jag vill ha kontinuitet i träningen och dels att jag bara har 1½ vecka till som jag är helt ledig, och då vill jag verkligen inte vara säng liggandes! 

I kväll är det fotbollsträning, det var gryyymt länge sen jag var med på någon sådan, om man räknar bort träningshelgen i Lagga. Förhoppningsvis får jag då även vara med och sitta på bänken på lördag på matchen mot IK Rex. Det är ju trots allt min födelsedag då ^^,

Överambitiös?

Igår bakade jag kakor och muffins, idag bakar jag bullar! Det värsta är att jag ska göra 4 olika "sorters" bullar, alltså olika fyllningar. Därför tänkte jag göra två satser, men den bekväma sidan av mig bestämde att jag skulle göra en dubbel, alltså köra båda på samma gång. Vill ni veta hur mycket mjöl det blev?! Shit, jag har på riktigt kramp i högerarmen, och det värsta där var att jag inte kunde byta och röra med vänster för det blir helt bakvänt och det känns jätteskumt.

Degen ligger i alla fall på jäsning nu, jag tror den komma svämma över bunken, great.
Önska mig lycka till, för det finns ju en viss risk att degen blir ett monster och slukar mig. Man ska aldrig vara nog så säker!

Bebbe

Ett stort grattis till kusin Patrik och hans Christin som idag har fått en liten pojke! Hur kul?!

Detta är dessutom mitt andra kusin barn :)

Muffins

Just nu är jag inne på sista plåten med chokladdrömmar, herrejisses vad med kakor, 62 vanliga vaniljdrömmar och 62 chokladdrömmar. Gjorde även en plåt med totalt misslyckade chokolatchipcookies också. 

Ni måste dock erkänna att mina chokladmuffins blev riktigt fina? Det är blandat med ljus,mörk och vit blockchoklad i dem dessutom ^^


Baka liten kaka

Nu ni jäklar, har vart ner och storhandlat inför ett storbak! Det blir typ 7 sorters kakor :)


Visste ni att

Jag hade sommar på balkongen under förmiddagen! Dock åkte det på en aningens mer kläder efter lunch då solen hade gömt sig bland molnen och det hade börja blåsa.



Snart ensam

Imorgon bitti sticker mamma till, hm, något ställe i Sverige (troligen Trollhättan) för att jobba. Detta innebär att jag kommer vara själv här hemma fram till torsdag kväll. Hur skönt?!
Verkligen en kanon vecka: ensam hemma, inget jobb och jag fyller 20 på lördag. :D

Så vad kommer jag roa mig med denna vecka måntro? Jo, det är så att jag kommer träna (otippat), det blir till och med fotbollsträning på torsdag (DET var otippat) och sedan kommer jag baka så mycket att jag inte kommer vilja se en påse mjöl någonsin mer igen (antagligen inte)

Har ni några bra förslag på kakor som är värda att baka, let me know!

I HELVETE!!

Alltså ärligt, jag tror jag inte har sett något vidrigare. Frågan är nu om jag verkligen vill fortsätta spela fotboll?
- Eh ja, detta kan ju inte vara hur vanligt som helst, eller?



Patient 67

Jisses, har suttit ute ett bra tag nu det var varmt i början då solen låg på, så har en fin röd nyans just nu. Dock blev det lite väl kallt när solen gick i moln.
Varför jag satt ute trots att jag var tvungen att gå och sätta på mig lite mer kläder var att boken jag hade kommit lite mer än halvägs i Patient 67, alltså boken bakom filmen Shutter Island, började tillta och bli riktigt spännande. Spännande är visserligen helt fel ord, men det blev så pass att jag inte kunde lägga ifrån mig den. 
Slutet var oväntat, inte alls vad jag trodde skulle hända.

Nu skulle jag faktiskt vilja se filmen också, bara för att se hur de har fått ihop den.

Vi kommer igen

Det var ett soligt Årsta IP som mötte oss, dock var slutresultatet inte lika soligt, tråkigt nog. Överlag var det faktiskt en bra match - till och från riktigt bra spel, och det gillar vi ju. Slutresultatet blev i alla fall 4-3 till Vaksala.
Här kommer det nog ganska garanterat komma upp en finfint matchreferat om någon är sugen på att läsa det!
(länken öppnas i ett nytt fönster)

Tråkigt nog

Jag missar min kära kusins födelsedagsfika idag, hon fyllde 19 för en vecka sedan. Detta eftersom det är fotboll, som ni kanske noterade i förra inlägget.
Hur som helst är det lite tråkigt att inte åka hela vägen till förorten då vi inte brukar ses så ofta. Dock tar hon ju studenten den 11 juni, då jäklar! :D


Jag och Ellinor november 2007, long time ago.
(observera vad blond jag var, haha!)

Start

Imorgon är det serie premiär mot Vaksala. Överraskande nog var jag kallad till match, det ska bli grymt kul. Även fast det kanske bara blir bänken. 

Ni som har vägarna förbi Uppsala kan pallra er till Årsta konstgräs till kl16 och se Lagga/Långhundra BK kicka some ass!


Laget ser lite annorlunda ut numera, men hittade ingen annan bild just för tillfället.

För mig själv

Har precis kollat på Avatar, med mor min. Den slutade precis som den gjorde förra gången, så inget nytt där inte.
Nu sitter jag här och poppar lite för mig själv, det har anlänt lite nya låtar till datorn som skall föras vidare till min lille iPod. Bland annat så har vi denna:


It's getting late but I don't mind

Bakis (?) träning

Det blev en lagom lång vistelse på Studenternas i dag. Sprang då även dagens intervaller som gick förvånansvärt bra trots gårdagen. Det blåste dock redig motvind, så när man kom in på upploppsrakan så var det som att springa in i en vägg!
Nej, det var riktigt skönt att springa faktiskt och det hela går mycket lättare när man ett sällskap som är väldigt trevligt att samtala med. Det är ju något av en lyx om man jämför med de senaste typ tre åren då jag har tränat helt själv. Så detta tycker vi mycket bra om! :)


Nu blir det hur som helst en pizza och en sväng till maxi för att införskaffa förnödenheter till i kväll. Typ chips, jag känner att jag har förtjänat det! ^^

Dagen efter dagen före

Har precis satt på lite frukost, känns nästan som om den inte kommer bli färdigt snart nog (tevattnet), är så grymt hungrig och har så grymt ont i huvudet. Så, med lite frukost i magen och en huvudvärkstablett så blir det nog en fortsatt fin dag!

Det var i alla fall en bra dag idag, så pass bra väder att jag har bränt både ansiktet och ena axeln helt otroligt brutalt. Det svider lagom mycket nu kan jag garantera.
Sen träffade vi väldigt många trevliga människor och humöret låg på topp!

En bra valborg som den ska vara!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu