En gång är ingen gång

Den här veckan började bra, peppad på livet och vi har haft sjukt kul. Sen kom drama.
Jag slås av livskris ångest och undrar vad jag egentligen gör här. Folk beter sig som om de vore tillbaka på gymnasiet. Jag bryr mig i ärlighetens namn inte mycket om allt som pågår, jag tycker det bara är löjligt men en del människor tar illa upp och mår seriöst dåligt av vad som sägs.

Hur som helst.
Vi har två matcher nu i helgen en idag och en imorgon. Båda är conference games vilket betyder att de är viktiga. Hoppas på att vi kan få gå vinnande ur iaf en. Jag har ingen koll på motståndet så jag vet att jag går in med allt jag har innan varje match. Om jag nu får spela.

Love this girl, she's awesome!

Denna helgen

Fredags: black light party. Mycket intressant, men vi gjorde det rätt kul ändå.
Lördag: inguardiation, eller hur det nu stavas, för den nya rektorn. Vi bar på den svenska flaggan och representerade Sverige. Kvällen avslutades med en massa fyrverkerier.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1213239/images/2012/pic_505ff6d1ddf2b3562b005bb8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1213239/images/2012/pic_505ff72bddf2b3564000561f.jpg" class="image">


Att bli amerikaniserad

Hittade en baseballkeps - inte cool bara fånig.


Virrig

Satt igår och tänkte att jag skulle skriva några rader, sedan blev jag distraherad och glömde bort det.

Dagarna här går fort även om det emellan åt är lite långttråkigt, trots detta så har vi väldigt roligt.
Fick resultatet på den hemtenta vi gjorde i sociologin förra veckan 87/100 var min poäng. Anser att det var bra jobbat å den som hade högst poäng hade 92 och den som hade lägst hade 34. Det låga resultatet var chockerande då det var en hemtenta och vi hade tillgång till boken...

Hur som helst. Nu i helgen har vi två matcher, en idag vilket är vår andra conference game och en på söndag som är en non-conference game. Imorgon så är det en massa saker som händer på campus då det är "Presidential inauguration". Ingen aning om vad det innebär, det jag vet är att jag ska klä upp mig.

Det största problemet jag brottas med just nu är time management. Det är inte direkt brist på tid, det är bara det att jag inte utnyttjar tiden på det sättet som jag borde. Nu hade jag bara flyt att jag i söndas satt 6h med en uppgift som jag trodde skulle vara inne på måndagen men det visade sig att den ska vara inne den 29e = jag har tid att göra om och göra bättre - utan att behöva stressa.

Prov i marketing på onsdag och fredag, det blir spännande!

TC Soccer 2012


King and queen


Team dinner

Idag så hade vi middag hela laget i ena coachens hus. Riktigt gött med hemlagad mat!!
Riktigt gött umgänge, och bra uppladdning inför vår första conference game som vi har imorgon.

Denna sitter numera på min vägg


En månad

Idag har jag vart i USA på pricken en månad, kan inte direkt säga att det känns overkligt, den enda omställningen är väl egentligen språket annars är det mesta sig likt. Men bra känns det!


Konstgräs

Denna veckan blev vår nya konstgräsplan äntligen klar, vi har väntat hela hösten.
Vi har haft två träningar på planen innan dagens match mot Unity, så det kändes rätt gött att kliva ut.
Jag har troligen lyckats få en nerv eller liknande i kläm i mitt vänstra ben så det känns lite som jag har dålig blodcirkulation, sjukt obhagligt är det kan jag lova. Hoppas dock att det går över (eller något) snart.

Hur som helst.
Dagens drabbning var alltså mot Unity College of Maine, förra året förlorade Thomas 1-0 mot dem.
Redan efter 30sekunder så manglar jag in bollen i mål från en sjukt bra krossboll från vår högerback. Sen tar hon saker i egna händer och gör själv två mål.
Matchen slutade i sin helhet 3-1 till oss, vilket innebär att vi var det första laget att vinna på planen, hur gött som helst. (Field Hockey tjejerna hade match där igår men de förlorade tyvärr).

Nästa match på lördag borta mot Husson
Thomas Terries Girls Soccer Team 2012

Vinst

Igår tog vi en resa på drygt 3h för att spela mot Machias, som jag förstod det så torskade Thomas mot dem förra året.
Så var inte fallet i år. Fick veta innan matchen att de hade en släpande mittback som var tuff, resultatet på matchen var att det var tufft mot tufft, hon var sjukt arg på mig. Hon hade troligen inte väntat sig att en person huvudet kortare än henne skulle köra över henne totalt. Jag hade i alla fall, det var en rolig match.

Slutresultatet? 0-2 till oss efter fulltid. Jag bidrog med en assist till det första målet.

Days like this

Ibland när jag känner att jag saknar mina vänner där hemma lite extra mycket så kollar jag i den fantastiska kalendern jag fick innan jag åkte så mår jag genast mycket bättre.
Jag vill bara påpeka att de vänner jag har fått här är fantastiska, utan dem skulle det här stället inte vara så bra alls.


Frustration

Att jag är en dålig förlorare är inget jag sticker under stol med, att jag kan hantera förluster är något jag står för, i alla fall när det gäller att torska en fotbollsmatch. Där går jag efter mottot "Det är bara att bryta ihop och komma igen".

Idag bröt jag ihop totalt, den prestationsångest jag känner är fruktansvärd.
Vi torskade med 6-0, och jag hade kunnat leva med det om jag inte var så sjukt arg på mig själv. Under de närmare 90 min jag spelade så presterade jag inte alls det jag faktiskt kan prestera.

Shaking my head

Ny bakgrund och nytt språk. Min stackars telefon har varit exponerad ikväll.


Musik

Det här är vad de lyssnar på här borta. Det värsta är att den sätter sig på huvudet.Målskytt

Matchen igår visade sig bli lite av en nagelbitare, när det är typ 8min kvar av match ligger vi under med 0-2 varpå jag får en löpboll längskanten, tar ett kliv och drar ett skott med vänsterfoten. Hade målvakten vart lite snabbare hade hon tagit den men det gjorde hon inte 1-2. 48sekunder senare så får jag återigen en löpboll, drar en försvarare, drar målvakten och placerar bollen med en bredsida i öppet mål.
Gött med oavgjort tänkta jag när slutsignalen löd. MEN ICKE. Det blev förlänging 15 min....
6 min in i förlängningen gör motståndarna mål och matchen var över så en förlust på övertid 2-3. Men om man ser till förra året då Thomas spelade mot samma lag så torskade de med 6-0, så en klar förbättring!

Blev intervjuad efter matchen (hahahahahah, jag döör, var så sjukt svettig och äcklig)

Vår athletic trainer står för sjukt mycket bilder, riktigt roligt!

National Anthem

Idag hade vi vår första riktiga match, vi torskade dessvärre med 0-1.
Jag är knappt halvnöjd med min prestation då jag kände mig som en förvirrad kyckling hela första halvlek. Spelade yttermittfält, vilket jag gjort hemma det senaste året så jag borde inte känna mig förvirrad, förutom att jag hatar idiotlöpningarna man måste göra som ytter så trivs jag rätt bra på den positionen..

Hur som helst, nu är det bara till att kyla alla ömma kroppsdelar, dricka en massa vatten/gatorade och äta ordentligt för imorgon har vi match nummer två.

Kul grej, de presenterar alla spelare och lyssnar på nationalsången innan varje match, kände mig lite malplacerad i den situationen, haha.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu