Sådärja

Efter en väldigt lång natt utan sömn och med en massa år snurrandes i huvudet var det dags för tenta nummer tre i morse. Hög som ett hus på koffein och med en ångest utan nåde drog det igång.
Alltså, ni kan inte förstå lättnaden när jag såg vad för frågor det var, det var liksom som om tentan var gjord för mig, det kändes så grymt bra!

Dock var det ingen höjdare under tentan, p.g.a tröttheten så kom rena rama syndafloden med näsblod mitt i allt, inte så kul, men det gick bra ändå.
Bara att vänta ca tre veckor på resultatet och bara för att jävlas blir jag säkert tvungen till att göra en omtenta..

Nu blir det ett par timmars sömn innan det är dags att ladda för tentafest, det vill säga det bästa med att göra en tenta!


Gustav III var väl änna en stilig karl?

Bokstrejk

Jag skulle vilja ha medgivande på att jag slipper öppna en bok på åtminstone en vecka efter tentan! Kan jag få det? Snälla?


Det börjar kännas ganska hopplöst nu, bara två dagar kvar!!


Men annars mår jag väldigt bra. :)

Vinter i Stenhagen

fxcam_1290841026 (MMS)

Vinter i Stenhagen


Moget med håll käften, men det är ju trots...

img006 (MMS)

Moget med håll käften, men det är ju trots allt stocken...


Teatersport @ v-dalarna

img004 (MMS)

Teatersport @ v-dalarna


Mys på pinoccio

fxcam_1290699652 (MMS)

Mys på pinoccio


Jag vet att ni har saknat mina missbildade...

img001 (MMS)

Jag vet att ni har saknat mina missbildade hästar! :)


Dagens random


Februari 2008

Nytt rekord

11,5 h på Carolina idag. 2min till och det hade vart ett halvt dygn där. Imorgon kör vi igen!

Det otroliga här är att jag faktiskt börjar förstå mycket av det vi har gått igenom, sjukt nöjd med mig själv. Och det är ju alltid bra!

Triangelhandeln

Tänkte att jag skulle göra något, men det blir inget. Mitt huvud är även alldeles mosigt idag precis som igår. Sparar min grova genomgång om den transatlantiska handeln till imorgon bitti. 
Långa dagar nu känns det som, men det är bara en vecka kvar nu! Tentafesten känns dock väldigt lockande så längtar lite också faktiskt, hehe.

Bara för att jag inte fick nog av franska revolutionen igår tänker jag nu gå i sängs med Europa i världen ca 1700-1900. Och det känns ju inte helt fel, eller vad tycker ni? ;)

Sola?

Jag är skitblek. Ingen nyhet kanske då de flesta av er vet att jag i grund och botten är rödhårig och därmed inte har något pigment. Jag vägrar brun-utan-sol då det dels luktar jätteäckligt och gärna både blir fläckigt och lite mer oranget än brunt. Så funderar faktiskt på att ta några minuter i ett solarium, skulle ju verkligen inte banga på att trolla fram mina fräknar!

Frääääknaaar! :)

Det kommer krypandes

Tragiskt men sant så infann jag mig på Carolina Rediviva vid ungefär 9.30 imorse och drog därifrån vid ungefär 18.30. Detta är enkelt uttryckt många timmar på biblioteket!
Det blev lite läst och efter lunch satt vi med franska revolutionen, och bland det som snurrar finns bland annat galna kvinnor som gjorde allt för att få bröd. Det var helt enkelt en kvinnlig brödkris under revolutionen.

Imorgon blir det ytterligare en ganska tidig morgon på Carolina innan det kl14 är dags för momentets sista föreläsning.

Jag känner att tenta-ångesten är på väg, det är bara en vecka kvar. Om jag skall vara helt ärlig så är det inte mycket som har fastnat.
Fast känner jag mig rätt kan jag säkert mer än vad jag tror...

Det börjar närma sig tentamen!

fxcam_1290434279 (MMS)

Det börjar närma sig tentamen!


Still nothing.

fxcam_1290375294 (MMS)

Still nothing.


Gårdagen

Det slutade nu som det gjorde, blir tyvärr inga detaljer.


En 6a är större än en 4a, glöm aldrig det!

Btw

Såg att Sture skvallrat så att min far har hittat hit, så:
HEJ UFFE! :)

Festligheter

Ikväll är det dags för 50-års jubileum på Göteborgsnation. Det är alltså nationshuset som fyller år, den fina gråa betongbyggnaden! Egentligen så börjar det hela kl14 med både det ena och det andra, men jag och min karl har bestämt oss för att komma lite senare, typ en aningens innan middagen som börjar runt 18.

Dock är jag kommenderad till dammsugaren nu på dagen.. Sen skall jag göra ett försök att komma i den klänning jag tänkt att använda, ni får nog allt önska mig lycka till då det var länge sedan jag hade klänningen och diverse kroppsdelar på mig är större än tidigare..Saknar att gå på nationsfestligheter med min älskade vän!

Nu snöar det i Bro!

img017 (MMS)

Nu snöar det i Bro!


Ajje

Först ett pass i fredags (inte tränat alls på dryga månaden så det var tungt) och idag fys i Lagga, typ bodybalance. Kommer nästan med all säkerhet inte kunna gå alls imorgon. Det blir kul!

Right now, mitt första Bosö-pass för i år....

fxcam_1289578268 (MMS)

Right now, mitt första Bosö-pass för i år.. :)


Lite nytt

Jag har lessnat lite smått å det jag har i min garderob och framför allt på det jag brukar trä på mig då det är något annat än skola/jobb. Så skickade efter två klänningar, den ena var mer som ett skämt, men den satt riktigt bra på och bara var allmänt läcker.. Den andra kom som på köpet då den första klänningen bara kostade 50 pix!

Kan ni gissa vilken som var tänkt som en kul grej? ^^,

Funny looking!

fxcam_1289477612 (MMS)

Funny looking!


TOMTE!

img016 (MMS)

TOMTE!


Man skulle lite lätt kunna säga att det är...

img015 (MMS)

Man skulle lite lätt kunna säga att det är snöstorm här i Uppsala!


Har äntligen tagit tummen ur och köpt ett ...

fxcam_1288878545 (MMS)

Har äntligen tagit tummen ur och köpt ett par svarta tygskor. Kände att det var på tiden!


Ingenting

Har haft denna på huvudet hela dagen, mest för att det är folk från just Ingening som kör.


Kaffe och pepparkaka (y) makabert nog åt j...

fxcam_1288784299 (MMS)

Kaffe och pepparkaka (y) makabert nog åt jag huvudet på gumman innan jag fotade ^_^


No

Have nothing to say

Helgen

I torsdags drog jag och min karl vårt pickochpack och begav oss mot Sveriges baksida, har även hört att det kallas Göteborg.
Väl i Göteborg möttes vi av en väldigt trevlig familj med typ världens sötaste kattunge!

De aktiviteter vi roade oss med var felkörningar, bio (Scott Pilgrim Vs. The world) och äta. Var även i lördags en tur ut till Kungälv för att besöka min käre vän. Blev en kväll med mat (mmm knapriga potatisklyftor) och sen bara allmänt häng i lägenheten.
Bör kanske även tala om att det tog en timme för mig att komma "hem" efter mitt besök där. Först en vända till Mölndal, en sväng vid centralstationen som ledde mig ut på Hissingen och slutligen en vända i stan till innan jag hittade rätt. Haha tragiskt men sant.

Igår var det då dags att bege sig hemåt, dagarna där nere gick verkligen jättefort.
Valde vägen via Jönköping och Gränna. Vid Södertälje hade det hänt någon  typ av olycka så det var världens jävla kö. Detta klarade inte min bil, så den överhettade. Jäklar vad det rykte och luktade bränt!! Efter drygt en timme stillastående hade motorn svalnat lite, vilket var skön.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu