Blondie

Nu är jag blond, i alla fall halvvägs. Det är så att säga lagom för mig som antagligen inte skulle passa (eller trivas för den delen) i jätteblondt hår. 
Sandra var här en stund vid middagstid och hjälpte mig med slingningen. Ett stort tack till henne. Jag hoppas att det ser lite bättre ut för omgivningen också och att det inte bara är jag som tycker att det blev bra ^^,
TACK Sandra!

Namnsdag

28 februari - Maria
Grattis till mig på min (och alla andra Marior) på namnsdagen!Ja,

Sandra räddar mig ändå, tack hjärtat! :)Fuligt

... som i fult alltså, det vill säga mitt hår. Försökte lite fint flörta in mig hos Sandra så hon kunde fixa det idag, men hon åker med sin karl till Bålsta på innebandymatch idag. That's life. Hehe. ^^,
Jag försökte till och med få mamma att fixa slingorna, genom att säga att hon alltså frivilligt får sticka mig i huvudet. Men inte det heller, haha.
Det skulle vara skönt att ha håret lite fräschare till på måndag (Max Albin) men ja.. Man kan ju inte få allt här i världen..

Ingen annan som har lust att ta sig an mig? :P

Testar de olika röda läppstiften v

-deebf9f7c01df28b3f5f54e1db0b3e8.png

Kolla varifrån!

Testar de olika röda läppstiften vi har hemma. Kan konstatera att jag inte passar i det :p haha


Gott!

Här har ni min otroligt lyckade lasange, satan i gatan vad god den blev. Jag var lite skeptisk först, men nu ska jag hämta en bit till ^^,
Det bästa är väl att detta kanske är ett steg till att börja laga mer mat här hemma. Eller jag vet inte...


Ajajaj

Nu har jag gjort något dumt igen...

Jag idag

Lite slarvigt, men det är inte lätt alla gånger..
Dessutom bråkade photoshop med mig, och det tycker jag inte om!

Äckligt

Jag försökte mig precis på att dricka lite tomat juice. Fy satan vad äckligt säger jag bara nu har jag därför inte bara förbannat ont i halsen utan mår lagom illa också. Kul.
Nej ni, det är inte mycket kvar av min röst nu. Så därför unnar jag mig inte så mycket som att ens prata lite med mig själv, vilket känns jättetråkigt. Men ska spara på stämbanden så jag kan jobba imorgon.

Ska i alla fall ut i det fina (kalla) vädret och gå ner till maxi och köpa lite citroner.Imorgon kommer lönen och jag är glad glad glad

Gammal goding

Alla ni som på något sätt stötte på mig runt student tider (framför allt på studenten) kommer kanske ihåg att jag inte kunde prata. Alls! Rösten försvann helt på grund av ett virus på typ stämbanden eller något sånt, kommer inte riktigt ihåg hur det var förutom att det var otroligt smärtsamt. Det värsta här var väl att skiten var som värst på just själva studentdagen. Bajs.

Hur som helst är jag lite rädd över att jag har fått samma skit igen. Det har i alla fall börjat på samma sätt. Och jag ber till vem som helst bara jag slipper det.! Det är ju för fasiken snart dags för Italien, bara en månad kvar! Yey!
Sjuk som ett jäkla djur. Men en riktigt läcker klänning köpt i Rom ;)

Oåterställd

Min röt är inte hundra än, trots att jag försökte med alla medel igår i ett försök att det åtminstone skulle sluta raspa i halsen när jag pratar. Mitt jobb är liksom ganska meningslöst om jag inte kan prata.
Jag jobbar i alla fall mellan 13.00 & 19.00 ikväll, anledningen till att jag inte jobbar till 21.00 (d.v.s. hela passet) är den att jag MÅSTE läsa en massa. Jag har typ 10 sidor kvar i första boken nu och dom avverkar jag nu på morgonen och sen är det bara börja på nästa ikväll sen.


Förresten var det grejt av svenska damerna att ta ett silver i sprintstafetten igår!

Well done

På riktigt, jag hade varken känsel i rumpan eller i låren när jag klampade in i föreläsningssalen. Så jääääkla kallt!
Hur som helst så pratade vi om om reformen vid sen medeltiden samt även lite om reformationen i Sverige. Intressant må jag säga. Sprang även (okej jag satt ner) på en gammal bekant (?) vilket det var ett ganska otippat ställe att springa på honom på d.v.s utanför Geijer-Salen.. Om ni inte förstår så förstår jag er. Haha.
Sen blev det även jobb i 4h och totalt 1 order. Det kändes okej, det skulle kännas bättre om jag ändå fick iväg 2-3st om dagen, om inte fler såklart.

Överlag har det hittills vart en bra dag! :)


Ändrade planer

Det var faktiskt tänkt som så att jag skulle befinna mig i Knivsta idag. Fick ett sms tidigare i veckan från Ulrica, Sandras mamma, att de tänkte ha lite "öppet hus" för att fira Sandras 20 års dag, som förövrigt var i onsdags. Dock så har jag dragit på mig något skit, igen, så jag har ingen lust att dels smitta dem och jag är alldeles för sliten för att orka ta mig någonstans. Sjukt tråkigt, men om kroppen säger ifrån är det bara att lyda.

I'm hanging in there (y)

-18b78d85fa149549b581c2190d3f023.png

Kolla varifrån!

I'm hanging in there (y)


Idag är det jag som är stjärnan!

0-1b171def889521565ac2d3b21fdb4635.png

Kolla varifrån!

Idag är det jag som är stjärnan!


Sandra 20 bast

Grattis hjärtat, du vet att du är bäst!Bortglömd

Alltså, jag visste att det var ett album av The Killers jag inte hört på länge. Massor med låtar som liksom "wft, jag borde ju ha dem på datorn", ickesanicke. SEN kom jag på det. Kollade 20 frågor på lunar (ja fråga inte) och då var det en fråga
"Ringsignal? - Galmourus Indie Rock And Roll"
Den är typ bäst.!

Hemskickad

Eller okej, jag gick hem "självmant". Man kostar ju tydligen en massa pengar för företaget då man inte ligger på mål. Helt ärligt vet jag inte vad som har hänt nu, det går verkligen inte för mig att sälja, jättefrustrerande är det!
Och jag tackar för Desirees stöd! Måste i alla fall komma upp på en födelsedagsfika! :)

Hemskick

Jobbar mellan 9.15 och 17.15 idag, kulkul. Det som är lite jobbigt bara är att de har återinfört hemskick. Den känns sådär då jag inte har sålt sådär jätte bra under februari månad. Eller, jag har sålt skit dåligt denna månaden. Och därför gäller det att ligga på mål (minst 3st/h) för annars är det byebye.
Hårda bud!
Jag ska fanimej kränga satan, behöver ju cash till Italien!

Blåa


Glad överraskning

Jag trodde på riktigt att jag skulle jobba fram till kl 21 ikväll, men icke slutade 17.15. Dessutom så nollade jag inte någon av de 3 timmar jag jobbade, vilket var nice.
Något som är ännu mer nice är att jag nu kan gå ut och springa. Yeeeey!

Dagens tanke

Hantera alla stressiga situationer som en hund.
Om du inte kan äta det, dricka det eller leka med det,
bara pissa på det och gå din väg.
Ha en bra dag! :)

Hard work

Idag jobbar jag till 9. Tungt tycker jag men är tvungen att ta igen lite timmar. Det värsta är väl att mina "lediga" måndagar har försvunnit helt nu, sug.

Vi kör en Ernst på detta. Trots att Ernst är något bra.

Lonely

Jag sitter här ensam och tuggar i mig den stackars kladdkakan jag gjorde idag mitt på dagen. Det som ändå har vart positivt idag är att Desse och lökade här fram tills kl typ 16 eller något. Det som inte är så positivt är att jag fortfarande har ont i huvudet trots att jag både har ätit och druckit en massa vatten.


Det var alltså riktigt kul igår. Dock tror jag att jag spårade ordentligt då det är en aning hög klack på mina förbenade skor. Att gå på is/snö var liksom inte sådär jätte stabilt. Annars kändes det bra. Tror jag.

Igår kväll

Bordssällskap, Christoffer, Helena och Lina
Vackra som få, hoho
Under middagen
Yes!
Happyclappy
Viktor och Anne, cute huh
Yes?

Till hösten

Jag har nog kommit underfund med vad jag kommer läsa till hösten, om jag inte lyckas få ett nice jobb någonstans. Det lutar mot medie- och kommunikationsvetenskap, det är riktigt roligt och på något vänster hoppas jag att detta ska ta mig någonstans. Alltså inte bara efter själva A-kursen utan efter att kanske ha läst till sig ett par påbyggnadskurser!
:)

(Saken är den att jag verkligen inte har tid att göra klart mina arbetsprover till konstfack just nu, vilket suger. Men gör det bästa av situationen!)

Yäyä

Jag jobbar, that's why!

Bebbe

Idag så kom det förbi ett praktexemplar av en 1 veckas gammal (ung) liten bebis. Hur söt som helst, och då är det faktiskt så att jag inte är så över förtjust i små barn, men denna lilla krabaten var sjukt söt. Nästan 1 månad för tidigt född var han också så det var verkligen inte mycket för världen ^^,
Sen tycker jag faktiskt att det är fantastiskt roligt att kusin ska bli far i april också :)

Tog nyss en snabb fika med Sandra,

0-431260f97cf7399b6bfd1ff4097445bb.png

Kolla varifrån!

Tog nyss en snabb fika med Sandra, mysigt även fast den var väldigt kort! Hon fyller fanimig 20 på onsdag, hur nice? :D


Reccemottagningen

Ja, i lördags var det ju dags för den första "sittningen" på nationen. Det var en så kallad recce mottagning där vi gick en liten rund vandring på nationen och sen bjöds på en 3 rätters middag. Det var mycket sång/skål/tal under middagen, vilket var mycket trevlig. Dock var riset till huvudrätten varken färdigkokt eller varmt så man satt där och knaprade (bokstavligen) i sig det.
Det bjöds dessutom på en del alkohol.

Jag tycker att vi hade väldigt bra bordssällskap, bl.a. 1q, 3q och hon som hade ordning på sången (?).
Guess who? :D
Helena och han-jag-inte-kommer-ihåg-vad-han-hette

Louise (3Q) och Caroline (1Q)

Bizi

Den här helgen har vart typ kaos.
I fredags var det ju sittningen på Göteborgs, som var hemskast trevlig!
I lördags var jag in till den stora staden och träffade finaste Sussi, vi tog en tur till Pizza Hut och åt god pizza.
Igår jobbade jag. 

Det är faktiskt som så att vansinnet fortsätter den här veckan. Måndag - lördag jobbar jag! Måste dock ändra lite på lördag då det är en gasque som gäller (woho). Idag är det även utbildning på barnförsäkringar. Roligt.

Är påväg in till den stora staden

0-315dbef7552a718822ccdcce9908ae54.png

Kolla varifrån!

Är påväg in till den stora staden ska ta mig en tur till bosön innan jag ska möta upp Sussi som är på besök i sthlm. Lägger upp bilderna på gårdagens bordssällskap senare :)


Det är trevligt här. Inne på andra

764b45c19a4bff49cbbe86b1e3f0f362.png

Kolla varifrån!

Det är trevligt här. Inne på andra snapsen och känseln i överläppen börjar försvinna (y)


On the go

Nu drar vi på sittning!

Pudel

200f55eb0bdba4376f98eeff23ac3d9a.png

Kolla varifrån!

Pudel


Gratulationer

Hemskt mycket grattis till min kära vän Desiree som idag blir hela 22 år gammal! ;DHennes pojkvän Christian ringde mig faktiskt för drygt en vecka sen och undrade om jag hade möjlighet att komma hem till dem i Falun. Dock kunde jag inte ta ledigt från jobbet. Men det var en urgullig gest av honom måste jag säga!
Grattis igen stumpan!

Redigering

Om någon inte skulle lägga märke till det så har jag bytt den mittersta bilden i headern. Lite variation måste man väl ändå ha även fast den inte är stor?

Luftrörs infektion

Ja ni mina vänner. Oturen fortsätter att förfölja mig, nu är det så att jag har lyckats med bedriften att få en luftrörs infektion och en lättare bihåls inflammation. Blir det inte bättre ska jag på lördag börja käka penicillin. Jag jobbade alltså inte all igår och idag blev det bara en timme. Ovärt. Nu känns det ju liksom som om det kan vara bra att jobba denna månaden så att jag har massor med pengar till Italien ^^,Nu är det i alla fall så att jag ska ta det onödigt lugnt med en kopp te. Tidig sänggång då jag M Å S T E, för min egen skull, jobba hela passet imorgon samt att det är reccemottagning på kvällen. 


Kör på raggsockor idag förövrigt.Maten var god, men då i stället gå

0aba2147939e698f7429a019605e746a.png

Kolla varifrån!

Maten var god, men då i stället går bowlingen ganska kasst, haha


Jobbar hårt. Insåg att jag hade al

4f780a05ee8e900da82c5d7c9fc7e779.png

Kolla varifrån!

Jobbar hårt. Insåg att jag hade alldeles för lite mat med mig vilket sög. Tur att det finns frukt. Dessutom är det bara 3 och en halv timme kvar. Yey


Härligt jobbat, jobbet!

För någon timme sen ringde min chef (?) / coach och sa att vi hade uppnått målet för januari månad med 3500 sålda tandborstar. Härligt jobbat säger jag (har själv sålt ganska dåligt men det kvittar just nu) så imorgon ska vi "fira" med middag kl 21 på Bowlaget samt lite bowling efteråt. Kul! Det jobbiga blir väl att kliva upp onsdag morgon, haha. 

Klicka på bilden för att komma till deras hemsida

Just nu umgås jag med en bråkig hu

34a1e36ac40c723489d6f7ba66ee7714.png

Kolla varifrån!

Just nu umgås jag med en bråkig hund vid namn Aron


Sitter på föreläsning. Det är den

0-7f1c70ee8ce2e2b2139465d225d02005.png

Kolla varifrån!

Sitter på föreläsning. Det är den sista om antiken. På torsdag är det dags för medeltiden.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu