BYE BYE


NYÅRSFIRANDE

Nu efter att ha både bränt mig på plattången och locktången börjar jag äntligen bli klar. Ska åka tåget till Märsta vid 16-snåret och sen hoppas jag att mister Hampus möter upp mig vid centrum då jag inte vet vart männskan bor. Hos Hampus kommer Anders befinna sig och senare därpå ska vi tydligen till Väsby. Detta är allt jag vet.

Kul och se hur stor martyr jag blir ikväll.
Ha ett gott nytt år allesammans!

JC

För det första måste jag bara tala om att skomakaren i Svava Gallerian är grym! Det tog bara en timme att få mina skor klara och ännu bättre var att det bara gick på 120.- kanon!

Medan jag väntade på att mina skor skulle bli klara slö gick jag på stan. Vilket resulterade i ett par nya jeans från Diesel samt två tees från JC. Allt på rea.
I övrigt måste jag säga att detta års rea har vart katastrofal. Det finns typ inget roligt alls. Jag är mest glad att jag hittade ett par nya jeans, och utöver det var resten en bonus.

Perfekta att glida omkring i!

SPRING PÅ STAN

Ska snart ta mig in till city, ska klacka om mina stövlar. Jag tappade nämligen en sån där grej som sitter på själva klacken, om ni fattar vad jag menar? Ska även ta en tur upp på Scorett, kolla om de har nå läckra skor. Ska även försöka ragga upp en ny väska. Vi får se hur detta går.
Have it good!

LYCKA

Det är tur att Hampus finns...

Fick finfina ägg koppar av tomten

041c263ad136b216888840658a4b2d3c.png

Kolla varifrån!

Fick finfina ägg koppar av tomten här på jobbet. Det gjorde min dag, haha!


HUMÖR

Jag vet inte vad det är men mitt humör har inte vart som det borde den senaste veckan. Jag har känt mig trött och grinig varje jäkla dag. Små saker irriterar mig och går mig verkligen på nerverna. Och har någon sagt något opassande har jag nästan blivit knäckt.
Är nere i en svacka, vilket suger.
Mitt jobb ger mig magkatarr, någon som vill ge mig ett som inte gör det?

JOBB

Trots att folk sa att det var annandag jul idag (vilket det förövrigt inte är) så jobbade jag. Herrejessus vad jag jobbade. Ena timmen skickade jag iväg 5st ordrar (= 220kr :D). Senare gick det lite sämre.
Men eftersom det var SuperSöndagPV idag så var det en massa tvälingar. Bl.a så vann jag hela havet stormar och fick därmed en julklapp ;) Haha. Nej, det var riktigt trevligt att jobba idag trots att det inte gick så bra de sista två timmarna. :)


Nu - mat!

JULDAGEN

Snacka om att det har vart en slö dag idag! Var visserligen iväg till gymmet en sväng, så lite produktiv har jag allt varit!

Gårdagen var ljuvlig. Men det är alltid kul att träffa hela släkten på samma gång. Riktigt nöjd med klapparna är jag också, men de får ni se sen, precis som med de andra bilderna från gårdagen!

Nu om ett litet tag så är det dags att bege sig hem till mormor och käka lite rester och annat gottis. D.v.s. julmat idag igen. Sen tillbaka till Uppsala och möta upp lite brudar vid centralstation. Äventyr ikväll (y)

Nu sitter vi och väntar på tomten.

5a345941a984d425997e5b3677028087.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi och väntar på tomten. Hungrig som satan dessutom...


DOPPAREDAN

Julafton idag! Vaknade upp av de ljuvliga tonerna av mammas mobil telefon, jag skyller alltså det hela på Patrik som ringde att jag var tvungen att gå upp. Trots att morgonhumöret sög så var det skönt att vakna upp och se att det fortfarande var vitt på backen. Och efter en frukost bestående av julknäcke med julskinka & senap var dagen gensat mycket bättre.
Nu är det de sista förberedelserna innan vi åker till Anna & Johnne. Jag har lite klappar att slå in, samt en välbehövlig dusch. Ska få ur lite mer av det tokröda i håret.

I år blir det ändring på schemat dessutom, vi börjar med fika till Kalle, efter det MAT och efter det så är det klappöppning. Undrar om inte Elin kommer gå i taket för hon får vänta så länge, hehe.
Nä, GOD JUL på er kära vänner! :)

TRANSFORMATION

17.00

18.00

EN GRANN GRAN

Den må vara liten, men ack så söt!

JULSTÖK

Just nu städas det in i minsta vrå här hemma. Granen står och tinar så senare blir det till att klä den. Skinkan kokar i grytan så den är klar lagom till eftermiddagen. Det är ganska härligt faktiskt. Jag har till & med julklappar kvar att slå in.
Ni får en bild på granen senare! :)

WTF

Vad är det för fel på människor här i Sverige? Ja, att man kanske är trött, ja att det är stressigt innan jul. Men vanligt jävla hyfs kan man väl ha ändå?
För, om någon ringer hem till dig lyfter du då luren och skriker "Du kan dra åt helvete, jag vill inte prata med dig!!!!!" och sen slänger på luren?
Nej skulle inte tro det... Dock finns det folk i Sverige som faktiskt gör detta. Tröttsamt!

FETT

Näst sista passet på jobbet idag innan julen, jobbar bara imorgon också och sen är jag ledig fram till på söndag! Skönt!
Jag känner mig tung idag, det kan bero på att min hår känns rätt äckligt, men orkar inte tvätta det nu då jag ändå måste göra det ikväll efter gymmet. Så i med en massa hårspray och en stram fläta i bak så syns det inte, samt att jag inte behöver gå och dra fingrarna genom det, vilket bara gör det ännu fetare. Haha, nu vet ni det också...
Min pärla besiktigas idag och jag hoppas att hon går igenom! :)

VINTER

Var nyss ut och gick en promenad med mamma min. Det blev ingen tur till gymmet idag, tar det imorgon i stället!
Tagen hos Gösta.
Funderar på att plocka med mig kameran ut i "skogen" här hemma medan det är snö, det är ju så jäkla vackert!

MÅNDAG?

Det har vart en fruktansvärd dag. Eller nej inte fruktansvärd kanske men den har vart tung. Jobbat hela dagen, från kl 12, och det har inte gått direkt bra. Vilket är trist! Men sen har jag haft måndag hela dagen. Så när jag kom hem var första tanken " Åh jag borde ha fått min löne spec!", men surprice - jag tror inte de skickar ut dem på söndagar...
Haha.
Jobbar måndag och tisdag denna vecka. Inte så långa pass heller, skönt!
Nu bär det iväg till gymmet! :)

I SKOGEN

Har underhållit mig lite ute i skogen under dagen. Har även agerat tjattermaja inne i garaget, d.v.s. inte vart sådär jätte hjälpsam utan mer bara pratat en massa. Nu är i alla det som skulle lagas på pärlan lagat. Nu ska hon förhoppningsvis gå igenom besiktningen.
Tråkigt nog tog batterierna till min kamera slut innan min inspiration tog slut, vilket var tråkigt då jag verkligen kände mig på G...

Är i garaget hos morbror och pilla

52a029d48faf4132ca1eaec6374d340a.png

Kolla varifrån!

Är i garaget hos morbror och pillar på pärlan. Dagdrömmer om att kunna bygga om den och göra den asball ^^
Dock ska vi fixa bakbromsarna innan vi gör något annat :p


I vinter landskapet sitter en tjoc

1a484da3c22ea93180deb14d2daaff80.png

Kolla varifrån!

I vinter landskapet sitter en tjock fågel :)


Ska nu läsa denna serie av böcker

0-269471d14506a1abee3bc8739e0b5990.png

Kolla varifrån!

Ska nu läsa denna serie av böcker än en gång. Det var ett tag sen sist...


KATTAFAN

Världens finaste och snart tjockaste katt. Hon har redan börjat få dubbelhaka.
Men man kan inte låta bli att älska henne ändå <3

WHY OH WHY

Livet på ett callcenter är tufft! Folk tror vi bara sitter där framför våra datorer och pratar med slumpmässigt utvalda människor, får en ut skällning då och då och säljer våra produkter. Det må vara sant, och jag hatar delen med ut skällningar, men vi jobbar även en ganska stor press. Säljer vi inget så tjänar varken vi själva eller företaget några pengar, och då blir det lätt så att det blir hemskick. Jag tror även att det i värsta fall kan sluta i avskedande. Inte kul!

Jag har nu på senaste börjat känna av att om det blir allt för mycket kommer jag få magsår. Hemska tanke! Saken är ju den att jag har drabbats av stressmage förut och det är verkligen ingen höjdare. Trots detta känner jag att jag ändå "trivs" på jobbet då folket där är hemskast trevligt.
(Fast idag var det inge kul. Det gick dåligt...)
Och något som är ändå roligare är att provisionen har blivit bättre nu ligger stegen på 10, 10, 50, 50, 50 osv. Alltså 10kr för första två säljen och sen går det över i 50kr/sälj fr.o.m. det 3:e säljet!

Hoppas även att Petra ringer något  ^^

TÄPPT

Det värsta jag vet är att vara täppt i näsan! Det började igår kväll och under natten har det bara blivigt värre, kan slå vad om att jag har snarkat som en hel indianstam i natt. Dessutom vaknade jag ett par gånger av att jag inte fick luft. Mycket obehagligt! Jobbigt när nässpreyen inte hjälper också...

Gårdagen, måste jag säga, var ytterst trevlig. Desiree är så härlig att umgås med!
Synd bara att jag inte fick med mig toningarna hem, kollade på kontot idag och såg att jag faktiskt hade 150kronor där, så det var ju inte p.g.a det som det strulade igår. Menmen, det finns ju Åhlens här i Uppsala också så ^^

En till grej, de hade det underbara pannbandet från Lindex för halva priset där borta i Norrtälje, måste tala om det för mamma, jag pekade nämligen på det och sa att jag ville ha det och med tanke på att det är julafton om en vecka vore det ju oturligt om hon har köpt det liksom. Haha. Om hon inte har det kommer jag köpa det snarast! :)

JUST NU

Sitter här hemma hos min kära vän. Hon håller på med paket inslagning..
Åker väl tillbaka till Uppsala om ett tag, hon ska med tåget som går vid 20,30.
Trevlig dag i Norrtälje blev det i alla fall. & ingen hårfärg bör tillläggas mitt kort slutade fungera (y) Det får bli en annan gång med andra ord ^^,

Det skulle ju vara kul, men vågar

1173efeb0a4c3c58c4fd173cf608198a.png

Kolla varifrån!

Det skulle ju vara kul, men vågar jag?


Halvvägs till norrtälje (y)

48bc53f51706eb43624d348b2c4e4d3a.png

Kolla varifrån!

Halvvägs till norrtälje (y)


TILL NORRTÄLJE

Imorgon kommer jag åka till Norrtälje och spendera dagen där med D.Andersson (Desirée). Mycket trevligt då det var allt för längesen. Fröken bor ju numera i Falun.
Slänger upp bilden på oss när vi sitter på Spanska trappan i Rom :)
Det är förresten så att 2010 års träningsläger går till exakt samma ställe, alltså Lido de Ostia i Italien! Trevligt!

SNÖÖÖÖ

När jag skickade det mmset igår så var det inte fullt så mycket snö ute, det täckte asfalten. Men idag när jag vaknade så herrejösses säger jag bara, dryga decimetern har det i alla fall kommit och det snöar fortfarande! Hur underbart?
Jag hoppas att snön ligger kvar en vecka så det för en gångs skull kan vara en vit jul!

Snö, massor med snö! :D

73aa65c8a35d366fee6b2f5d6b3dabfb.png

Kolla varifrån!

Snö, massor med snö! :D


ANDRA FÖRSÖKET

Jag ska snart ta mig i kragen och läsa lite juridik. Varför undrar ni, det är som så att imorgon ska jag göra ett nytt försök till att klara provet på ACE. Alltså klara provet så jag kan bli försäkringsförmedlare. Jag är skitnervös faktiskt, trots att jag ändå känner mig hyfsat säker på att jag klarar det denna gången... 
Hur som helst MÅSTE jag läsa på och försöka att inte fastna framför mitt zoo eller Betapet. Önska mig lycka till! :)

JÖSSES

Det var för att upplysa er, en väldigt trevlig kväll igår. Tycker jag i alla fall. Många människor, trots att det droppade av ganska fort, synd.
Tack Sandra och Adde för att ni hade styrt ihop det, det gjorde ni bra! :)

Nu var det slut, tut

61cf0341063d3d3082a0a39d51dc5542.png

Kolla varifrån!

Nu var det slut, tut


Jag mål Madde slår på stort, två i

3760e273897377262775fa4682a2d3b5.png

Kolla varifrån!

Jag mål Madde slår på stort, två i var (y)


Sådär ja, nu ska jag iväg ^^

0eff3eb475425af79789ab4eba8514de.png

Kolla varifrån!

Sådär ja, nu ska jag iväg ^^


I LIKE IT!

Tänk att få vara snygg, framgångsrik, ha en het man och som grädde på moset kunna sjunga. Jag vill vara henne. Jag vill vara Scarlett Johansson!


SLÖTT

Det blev en slölördag idag. Har inte gjort något produktivt alls. Gick upp, kollade på film med tjejerna, åkte till Uppsala, lunch på donken (tack!) och sen hem och spela betapet.
Det är min dag så långt gången.
Ska försöka hitta något och ha på mig ikväll, men det blir väl jeans och något till. Det är ju trots allt O'learys jag ska till. Ska där möta upp Sandra och en massa människor till. Blir trevligt tror jag :) Om inte annat så är det ju inte så långt hem, haha ;)

Tack och godnatt :)

0-6938664cf462814061806cb718d9b707.png

Kolla varifrån!

Tack och godnatt :)


Knivstabon Erik vann idol. Kul för

0-6c62124e996aa1a05f95eb3ba6c47589.png

Kolla varifrån!

Knivstabon Erik vann idol. Kul för honom (y)


HEJA HEJA

IDOLFINALEN är det vi kollar på just nu, jag och mina kusiner alltså. Det är nog team Erik här gissar jag, dock tycker jag att det skulle vara kul om Calle vann.

Imorgon så är det födelsedagsfirande för Sandras Adde på O'learys i Uppsala. Vet inte om jag ska gå ner dit och göra dem sällskap eller om det blir annan utång med flickorna i Märsta. Vi får se helt enkelt.
Visserligen så saknar jag Sandra vid detta laget, var så äckligt länge sen vi sågs. Nästan pinsamt!


Hade förväntat mig massage vid det

0-4799923a2855378710c43ce65e8461e5.png

Kolla varifrån!

Hade förväntat mig massage vid det här tillfället. Men han som ska ge mig massage är ännu inte här. Frågan är då om han kommer alls (y)


FREDAGELFTEDECEMBER

Fredag idag, nice. Eller ja, det är ingen större skillnad på dagarna nu mera tycker jag :P Hur som helst. Idag ska jag sitta sällskap med mina kusiner Emilia, 13, och Elin, 9. Ska även in till Bosön och träffa Jesper. Samt samtala om cirkel programmen, en del saker där jag inte ens vet vad det är. Vilket kanske inte är sådär jättebra :P 

Tvättstugan kallar, yey!

TODAY

Inte nog med att jag sov dåligt (hey, drömmer man dessutom om PH är det riktigt illa) så har ja gheller inte kunnat äta idag. Vad det än har vart så har jag haft fruktansvärda kramper i magen, plus att jag har haft frossa. Ingen höjdare.
Så inget jobb för mig idag. Vilket känns trist då det faktiskt har gått rätt bra de senaste passen! :)
Hoppas det släpper i alla fall, ska sitta "barnsällskap" imorgon.
Känslan just nu:

SKUM DRÖM

I natt var det faktiskt så illa att jag drömde om Paradise Hotel Stefan. Ingen snusk bör tilläggas, haha, utan han var liksom bara med hela tiden. Jag tror detta är ett tecken på att jag har kollat alldeles för mycket på den egentligen hemska sopan! Men det är vardagsunderhållning på hög nivå, älska tv6 play
Sen en annan sak som kan ha bidragit med att denna Stefan figurerar i mina drömmar kan bero på denna bilden som jag såg på Classes blogg

Här har vi alltså Stefan längs till höger och påriktigt ser han äckligt slemmig ut. Nu har han väl dock rakat av både håret på huvudet och den skiten som sitter runt munnen!
& nej, jag tänker inte sluta titta på PH, jag är fast i deras intriger :P

FROM THE PAST

Nu har det hänt en rätt små rolig sak. Min morbror som bor ute i skogen fick igår besök av en kille vid namn Christian Tammert som sålde honom ett tjuvalarm. Morbror fick hans nummer och i morse ringde mamma och frågade om jag ville ha det.. För det första undrar jag varför Gösta gav numret till mamma och för det andra undrar jag lite smått hur det kommer sig att Gösta fick det från första början.

Kanske dags att berätta att denna Tammert gick i parallell klassen på högstadiet, han har mest vart känd som Kotten och vi har umgicks en sommar. Den sommaren så fanns det en en period då han verkligen tyckte illa om mig. Varför kommer jag inte ihåg, haha.

Konsten med att se sönder knarkad

0-36c2b77b812416483b935cb40951c3f3.png

Kolla varifrån!

Konsten med att se sönder knarkad ut? Det gäller bara att få en hygglig allergisk reaktion (y)


ME MYSELF AND I

Jag funderar på att göra lite justeringar på mig själv, det är liksom tråkigt att se sig själv i spegeln varje dag. Om ni fattar? Något måste göras...

Fick en reflex av moster. Den som

6b79e98c6dc3850cbae60f606d725790.png

Kolla varifrån!

Fick en reflex av moster. Den som inte ser vad det föreställer så kan jag upplysa om att det är nicke nyfiken ^^


Tårta hos mormor. Hon fyllde år ig

61034ff66b62ca871fc769278b3ba758.png

Kolla varifrån!

Tårta hos mormor. Hon fyllde år igår men eftersom jag jobbade så var det svårt att komma hit då... :)


After work (y)

5b372aaa4963deeade7d0df8a33c8f32.png

Kolla varifrån!

After work (y)


KLENIS

Nyss hemkommen från gymmet. Fick nytt schema (två olika pass som ska utövas fem gånger i veckan) igår så då körde jag det ena idag, hm. Och ja, det var tungt och det blev ännu tyngre då jag frågade han som äger gymmet vad miltärpress är. Då dog jag. Helskotta vad klen i axlar/rygg jag egentligen är, och det märktes ganska väl här, och Antoni höll med, haha. Mjölksyra så det sprutade ut genom öronen, detta kommer resultera i rejäl träningsvärk imorgon!

Sen kom han även med ett råd, att jag efter träningen ska dricka nå typ av protein för att kroppen ska återhämta sig snabbare samt att få ut mer av själva passet. Så jag fick en liten broschyr med olika slags pulver som jag ska kolla igenom. Vi får helt enkelt se. Mucho spännande!

BIRTHDAYKID

En viss fröken fyller 20 idag.
Finfina bilder från kryssningen i februari hittade jag. :)
Grattis Sandra!

TUNGT

Den här veckan kommer en hemskt nära släkting till mig att opereras p.g.a elaka knölar i bröstet. Jag hoppas att allt går bra och att hon får må bra efter detta!

FRUKTANSVÄRT

Herrejösses vilken huvudvärk jag har, det känns som om min hjärna är för stor för mitt huvud och ska försöka ge sig lite mer plats. Ljuvligt alltså.
Ska käka lite nu och hoppas på att det går över...


Föresten, min (hihihihihihi) lilla skoda är typ underbar att köra! Bara så att ni vet ^^

Min nya pärla ;)

0-1d6f2b9aca59999a552eb3abeb7a68aa.png

Kolla varifrån!

Min nya pärla ;)


TIDIGARE IDAG

Idag var jag och min kära mor ner till Gränby Centrum. Mucho trevligt, och det är ju verkligen ett ställe där man kan springa på mycket folk man känner. Sagt och gjort, gamla klasskompisar och bekanta man brukar träffa på diverse kalas hos diverse släktingar. Kul kul.

Träffade även på ett stycke Siri, och hennes systrar, och man kan väl konstatera
1. Det var sjukt länge sen vi sågs (studenten)
2. Vi måste samla så många som möjligt från gamla klassen och dra ut på krogen. 
Vi var både väldigt sams om punkt två! :)

Fräknarna har bleknat, snälla solen kom fram :)

MENINGSSKILJAKTIGHETER

Gårdagen var rätt så oväntad måste jag säga. Mot alla odds följde jag med min vän Roffe ut med hans vänner i Alunda. Bör tillägga att dessa killar är Skinheads... Jag kände mig ganska bortkommen bland alla tatueringar och snack om "Höhö jag henne satte jag på häromsistens", ja ni kanske kan tänka er?
Men jag blev positivt, låter skumt, överraskad över hur trevliga de faktiskt var. Hade a moment där jag trodde jag skulle dö, men det gick över då de bara skrattade åt mig.

Då chauffören drack så bestämde jag mig för att ta bussen hem, och det var nog bra det annars vet jag inte när jag skulle ha kommit hem, men nu blev det en rätt okej tid, strax innan 3 ramlade jag i säng. 

Och bara för att man riktigt inte tycker lika om allt betyder det inte att man kan komma överrens. Visserligen så kläckte jag väl inte ur mig något som kunde ha väckt diskussion så det var rätt lugnt, haha. 

Allt som allt hade jag faktiskt kul :)

ULTIMATUM

Jag ska till Alunda. Woho.
Om det inte duger tar jag bussen hem!

Julklapp nummer 1 klar :)

0-57a2ae04fb22c23e3c726fb24b6d27f8.png

Kolla varifrån!

Julklapp nummer 1 klar :)


en fin fin stjärnosaurius!

4a30b653c4e8efe55260b5ea6caf183f.png

Kolla varifrån!

en fin fin stjärnosaurius!


HÅR


Med tanke på rufset så kan man nog med all säkerhet konstatera att jag behöver göra ett besök hos frissan!

4 TIMMAR FILM

Har just sett klart Doktor Zjivago. Filmhelvetet är 4 timmar lång. Det var inte direkt något jag tänkte på när jag köpte den. Fast nu såhär i efterhand så gjorde det inte ett dugg att den var så lång, hade den vart kortare hade den varit värdelös. En helt underbar men fruktansvärt tragisk kärlekshistoria under första världskriget och revolutionen i Ryssland.
Värd att se!

NU BÖRJAS DET

Gissa vad det är jag ska göra! Vi har Pepparmyntsarom, skumbananer, rosa kristyr, vit choklad, mörk choklad, vispgrädde, florsocker & några få ägg.


De delade dessutom ut bröd och majonäs på Maxi, så ska nog göra en macka med tonfiskröra :)

MYCKET ATT TÄNKA PÅ

Nu är det ju så att jag inom kort kommer vara stolt ägare till en liten silverfärgad Skoda Felicia, och i och med ett bilköp måste man haffa en försäkring. Ett himla hallå kan jag tala om, det finns hur många olika försäkringsbolag som helst. Det visade sig i alla fall att Länsförsäkringar är billigast, vilket känns skönt då det är ett av de "större" försäkringsbolagen.
Men jag kollade på en hemsida först där man jämför försäkringar, insplanet.se, och där är man tvungen att skriva in sina person uppgifter (??) och de har nu ringt mig två gånger, dock missade jag det då jag hade stängt av både ljud och vibration på telefonen. Men vad ska dom säga mig? Sjukt skumt.
Hur som, snart bilägare, det ni ;)

JULGODIS

Jag har fått ett infall, jag har idag bestämt mig för att göra lite julgodis!
Saken är den att jag verkligen blev sugen på en massa, hittade en hel del recept på spännande godis. Så ska snart ner till Maxi och införskaffa vit choklad och skumbananer ^^

(julgodis.se)

FAILURE

Jag är besviken på mig själv. Allt kändes ju ändå så jättebra när jag satt där och ändå kugga jag med bara ett par få poäng, hade behövt ungefär 4 poäng mer eller liknande. Jag kallar detta slarv!
Måste läsa på om juridiken, det är svårt ska jag tala om, vem som får vad, vem som ärver vem osv. Jag har två försök till på mig, och jag hoppas och vill vara säker på att jag klarar det nästa gång! 

Så nej, jag är ännu inte försäkringsförmedlare, men snart så!

OFASTNINGSBART

Jag vet att rubriken inte är ett riktigt ord, men det beskriver exakt det jag håller på med, jag får verkligen inte in alla försäkringsformer, hur mycket man får ut i sjukersättning från de olika försäkringsformerna, sambolagen måste vara det mest krångliga som finns, samt alla andra skumma lagar som hör till.
Det jobbiga är att jag ska ha prov på detta om ett par timmar, men med tanke på att det är typ 3 saker som har fastnat å kan det bli ganska jobbigt.
Ni får med andra ord hålla alla fingrar och tår korsade så att jag klarar det!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu