Njutning deluxe

Sitter ute på VGs terass i solen och har det jäkligt fint.

Smygbild ftw, ledsen, men solen skiner!


Oops


Snigg som fän

Tur till och från Stockholm, kul med tåg. Känner mig lite sliten sedan gårdagen, hade bara typ säga hej inne på Orvar men det var så trevligt så satt kvar där till stängning, värt idag då jag skulle upp 07.30, hurra.
Givande möte vid 10 iallafall, det känns som och jag hoppas att vi börjar närma oss det slutgiltiga beslutet snart :)


Bra dag

Är inte bara nyklippt, ser mongo ut också.


En favorit

I förrgår så var jag även då sjukt otaggad på att göra min förbenade tenta så i stället så tog jag en tur på stan. Utöver en massa glitter till min fotobok så hittade jag en ny favorit inne på glitter, visst är den fiiiiiin? ^_^


He he he

Leker med allt mitt glitter i stället för att göra tentan. Det gäller att prioritera!

Det blir en fin fotobok om inte annat.


Hej!

Har jag sagt att jag mår bra? Inte? Okej, då ska jag berätta!
Jag mår lite sådär löjligt bra, eller alltså. Jag är otroligt trött och seg hela dagarna just nu, har nog att göra med stressen jag känner över min hemtenta som ska vara inne på måndag och idag har jag också känt mig lite hängig. Utöver detta känns livet så ljust just nu. Kan inte riktigt sätta fingret på det men jag känner mig otroligt bekymmerslös.
Min största panik ligger i att jag är bekymmerslös, varför liksom? Vad är det för bakslag som kommer att dyka upp? Hur stort kommer det här bakslaget vara? 
Jag vet en lite jobbig grej som kommer att hända men det är inget som jag kan påverka.

Som det ser ut nu ser även mina framtidsplaner rätt ljusa ut och det glädjer mig otroligt. Jag håller så många tummar jag kan för att allt ska flyta på smärtfritt. Hoppas på att jag äger på TOEFL-provet jag ska till att ta itu med den 10e mars. (ett språktest alltså)

Fortsätter med hemtentan nu, hade den ett huvud skulle jag vilja skjuta den i det. Alternativt att den kunde göra sig själv.

Sanningen (till en viss del)


PUSS


På landet

Är hemma hos mormor, har blivit lite plugg och mycket snöbollskastande med hunden. Slödag skulle man kunna kalla det.

Finkissien


All work, no fun

Jag hade aldrig anat att jag var tvungen att lägga ner så mycket tid jag snart har gjort på den hemtenta jag sitter med. Massor att läsa - så lite tid. Alltså, inte lite tid för att göra tentan utan snarare att göra en massa annat som jag måste göra, eller vill göra.

Imorgon åker jag i alla fall hem till mormor och är där hela dagen, måste ta med mig böckerna och åtminstone läsa klart den text som återstår. Samt ringa en massa samtal mm. Hah, kul att hälsa på mormor när jag ändå knappt har tid att umgås med henne.
Får se det som så att jag kanske får mer gjort på landet än vad jag skulle få av att sitta på Norrlands hela dagen ^_^


Sommarvärme

Hade inte en tanke på att dra på mig överdragskläder till fotbollsträningen idag. Kan ha berott på att det var plusgrader ute, lite kallt var det dock...


En bal på slottet

Idag var det bal på Göteborgs, var rätt så otaggad då jag verkligen mådde som jag förtjänade efter gårdagen (VEM tyckte en ubåt var en bra idé?). Men en dusch och ett gäng ipren gjorde mig i stånd att ändå komma iväg. Jag är glad att jag tog mig i kragen för hur kul var det inte?
Att sitta på honnören med bästa tänkbara bordsällskap är svårt att bräcka, var längesen jag skrattade så att magen krampade, hur hjärtligt som helst!
Blev inte så sent då jag fortfarande mår som fän, ska bli skönt att sova!


Chillar

På balkongen i 15 graders värme. Vinterjackan må vara på men solen värmer sådär löjligt bra!


Pubcrawl

Igår var det reccepubrunda på Norrlands. Det var kul! Jag och Boden hade en bra taktik för att klara alla 13 nationer utan att behöva krypa till den sista, värt.

Så gangster på v-dala.


Måndag

Efter en heldag i sängen igår (jag anser det välförtjänt!) så var det idag återigen dags att ta tag i mitt liv. Vi ska inte diskutera hur långt jag har kommit, men jag är på gång. Så. Det. Så.

Just nu kan jag i alla fall meddela att jag gör något som jag gör väldigt bra, står och ser dum och vilse ut. Till råge på allt så gör jag detta på ekonomikum. Yeey.


Never leaving this bed

Efter en finfin tackling i ryggen som resulterade en redig duns i golvet i matchen mot Rimbo är jag idag i behov av en redig massage. Satan vad ont jag har!
Kan konstatera att jag idag tänker göra fler knop än vad som krävs av mig, dvs, inga alls. Solen må skina ute men jag tänker stanna inne och kolla på film. Så det så.

Känner mig risig som fän, syns det?


Utpumpad

Intensiv dag idag, började dagen med ett amerikanskt högskoleprov (ACT) på livets ord mellan 8 & 12, sedan race till Rimbo för att precis hinna vara med på lag 2s första match. Efter det väntade två matcher till. Blev tyvärr torsk i sista matchen vilket innebär att det inte blir slutspel imorgon. Kul var det i alla fall! Mina knän kanske protesterar då de är helt sönderbrända, så värt.


Underhållning

Alltså, jag har såmånga fantastiska bilder på datorn, ni anar inte. De flesta ligger uppe på fb (dock bara de som är städade samt en aningens redigerade). Blir så glad i själen när jag ser dem.
Rensade ju dessutom min förra mobil när jag skaffade iPhone och det finns mycket underhållande bilder i den mappen. Skulle kunna säga att jag fotat all min olycka från föregående år. Det är väl kanske inte så mycket olycka (okej, kullerbyttan med bilden var en verklig olycka), utan mycket om oförsiktighet och det mesta görs utan eftertanke, det mesta är fotbollsskador = jag tvekar inte i situationer = ibland gör det ont = jag bryr mig oftast inte, lite ont ska det göra. 
Här är t.ex. exempel på hur man kan se ut efter att ha spelat på en torr och hård fotbollsplan, som grädde på moste bröt jag handleden en vecka senare;Finns så mycket jag vill dela med mig av, dock är så himla mycket internt så det är så trist för de som inte var med.
Efter att ha kollat på en massa sommarbilder känner jag mig f.ö. sugen på att sola lite solarium. Saknar mina fräknar (ja, de finns där men syns inte så mycket som de skulle kunna göra)

Fotoalbum

Jag har nu skickat iväg ett gäng bilder till framkallning. Dessa bilder är från HT10/VT11 eller som jag skulle vilja kalla det - Historiskt år, A+B.
Tråkigt nog saknar jag en hel del bilder, de ligger på den gamla stationära datorn som kraschat. Det ska (vad it-proffset sagt) inte vara några konstigheter att få tag på bilder och andra dokument som ligger på den datorn. Problemet ligger väl i att både jag och min mor är för lata för att göra något, haha.
Hur som helst, detta albumet (garanterar att det kommer förekomma glitter) gör jag då dels året med historia kan ha vart det bästa året, typ någonsin, samt att det kommer innehålla de människor som betyder väldigt mycket för mig. Samt, albumet kommer självklart följa med till USA!


Aldrig tidigare visat, oredigerad bild från vårbalssexan 2011. Det var kul!

Bästa ever

Jag är glad, känner mig som en nörd. Gråter lite varje gång en säl dör. Gråter av glädje när en pingvin överlever.


Gissa vad jag kollar på


Bara 200 avsnitt.

Torsdags


Hem igen

Efter en mycket trevlig eftermiddag i Falun är jag nu åter på väg hem, tillbaka till Uppsala.
Är ganska säker på att jag kommer att hålla mig hemma idag igen, känner mig fortfarande inte schysst efter torsdagens svarta hål... Helt sjukt!
Nu vill jag i alla fall ha sushi. Eller hamburgare.


Kyligt

Sitter på tåget som ska ta mig till Falun. Desirée fyller som tidigare sagt år idag så skall gratta henne. Blir kul att se fröken igen!

Åker hem senare i eftermiddag så det blir inte en jättelång visit.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1213239/images/2012/pic_187682162.jpg" class="image">


Reccemottagning

Idag representerar vi NoNSEns i sann maffiosoanda. Al Pachone är vår utgångspunkt.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu