China

Jag var ut och hämtade ut mönstret till ett stycke klänning idag. Dock var beskrivningen på engelska så för att mamma ska kunna förstå hur hon ska göra måste jag nu översätta allt. Tröttsamt, men jag tror att klänningen blir hur bra som helst!

Efter in handlandet av nästan 3m tyg så gick vi och käkade lite kina. Hur gott som helst, friterad banan är ju bland det bästa som finns, hehe ^^,
Om ni käkar kina/thai vad brukar det bli för något ni helst äter då?

Biokåt

Det trillade in ytterligare en biobiljett till min samling. Så om det är någon som vill gå på bio är det bara att säga till! ;)


Arg

Uppkopplingen i mobilen fungerar fortfarande inte!!!

3 dagar kvar

Det var en okej dag på jobbet idag faktiskt. Kul att Oscar trodde att jag var på Friskis i morse, haha, men inte var det jag som var där och sprang på bandet. Friskis och Svettis ligger dessutom lite taskit till för att jag ska kunna träna där.
Hur som helst, jag är fortfarande för snäll i mina avslut, och det stör mig något så fruktansvärt. Sålde dock idag så något gör jag ju uppenbarligen rätt :)

Det är inte mer än tre hela dagar kvar fören vi åker till Italien. Längtar som en tok! Var dum nog att köpa skavsårsplåster på apoteket när jag kunde ha tjänat en 10a genom att inhandla dessa på Stadium ist, vilken miss i kassan. ^^,


Ska bli så skönt att möta våren i Rom!

Förbenat

Uppkoppling på min mobil har inte fungerat alls under dagen, mycket frustrerande då jag både brukar kolla min mail och spana läget på facebook. Detta då jag inte har tillgång alls till internet på min jobb dator. Fast det kanske är lika bra så man koncentrerar sig på att sälja och inte på någons senaste facebook uppdatering, haha.

Grönlunds

Nu ska jag försöka hitta min väg till körskolan i boländerna. Detta kan blir riktigt spännande då jag inte riktigt har koll på vart jag ska, vet bara vilken buss jag ska ta, men inte helt säker på vilken hållplats denna går ifrån.
Önska mig lycka till!

Ska dessutom inhandla det nödvändiga inför Italien idag, så som skavsårsplåster, tejp, batterier, solskyddsfaktor osv. :) Det är inte många dagar kvar nu!

4 dagar

Jag vill åka nu!

Jag är för övrigt fortfarande jäkligt öm i hela kroppen, så om det är någon som frivilligt vill signa upp sig på att ge en massage, så är det bara att ta kontakt med mig!

Dags att blir kvitt träningsvärken

0-488f4c51d7ab493f12998ea211f48bb3.png

Kolla varifrån!

Dags att blir kvitt träningsvärken!


Öm

Såhär dagen efter ska jag bara meddela att
1. Min näsa är svullen (någon skickade ett skott på den)
2. Mitt knä är både blått och svullet, försvinner nog under dagen.
3. Jag har en bula i huvudet (vart kom den ifrån?)
4. Min tå är inte okej!
5. Axlar - rygg - rumpa, ÖM!! 

Efter dagens träningspass tror jag det mesta av ömheten, träningsvärken, är väck. Jag är dock orolig för min näsa, jag tycker inte om att ha en större knöl på den än vad jag brukar, haha.

Matchen

God kväll!
Till att börja med måste jag säga att Skuttunge var bra, dom var dessutom mycket mer taggade än vi var så de var värda att vinna.. Typ.
Såhär i efterhand är jag frustrerad över att jag känner att jag mer eller mindre bara sprang omkring som en skållad höna och inte gjorde någon smärre nytta överhuvudtaget, jag är även frustrerad över att jag blev kapad tre (3) gånger av samma tjej, bakifrån! Allt som hände var en frispark och att jag käkade lite för mycket såna där gummipluttar som finns i konstgräset. Fy.

Nu ska vi vara positiva! Ehm... Jag har typ en blodblåsa på min stortå där det inte längre är en nagel, fast det är inte positivt, det gör bara ont..

Lika bra att ge sig, skriver något otroligt roligt imorgon. Samt att jag fortsätter med meningar om livet - positiva såna!

Ikväll igen


Ikväll är det dags för mig att snöra på mig fotbollsskorna för andra gången i år. Ubbe ringde igår och det är väl klart att man inte kan säga nej?
Ska hålla mig i skinnet bara så att det inte blir några onödiga krämpor efter matchen, hehe.

5 dagar kvar till Italien

My man

Alltså, Remember me är ingen film man ska se på bio om man inte tycker om att gråta offentligt. Tänker inte avslöja något, men jösses vilken fin handling. Något som var ännu finare, eller nej han är råsnygg, Robert Pattinson! Ojojoj, som vampyr är han så stel och tråkig, men i denna filmen, aaaah!

Okej, nog om filmen, den var great, likaså sällskapet!
Måste slänga in ett tack till Thomas som faktiskt hann och gjorde så jag slapp vänta en timme i Väsby på nästa upptåg!

Tack och godnatt.
Imorgon är det DM mot Skuttunge på Alsike konstgräs!

första klass till märsta (y) fanns

052e30379f019f65557dbc61aad2391f.png

Kolla varifrån!

första klass till märsta (y) fanns inga andra platser så vad gör man då liksom?


Tävling


Tänkte att jag behöver utöka min garderob med ytterligare en My Little Pony t-shirt, so here we go! :D

Rätt sjukt, jag tror nämligen att det snart är under en 3 års period som jag har följt Mys blogg!

Korvgumma

Det var Brukslunken i Rånäs idag, jag var satt att funktionära vid försäljningen av kaffe mm. Och seriöst, vi sålde slut på varmkorven, 90st, och jag kan lova att servera korv snabbt inte är några problem alls numera, haha.
I övrigt så hände det inte sådär jättemycket kul därborta... Eller vad vet jag, stod ju inne i stenkvarn hela förmiddagen...

Ikväll så blir det bio i Kista. Remember me blir det, vilket innebär då att vi kommer sitta och dregla lite ^^

God morgon! Står i rånås och ladda

37efd01cad4626573fdf84318a87cca6.png

Kolla varifrån!

God morgon! Står i rånås och laddar inför korvruset. Jag är bäst på glada korvar ^^


Känsliga läsare varnas. Men min tå

0-71e5be08767a588d324ae743e650dd85.png

Kolla varifrån!

Känsliga läsare varnas. Men min tå är åt helvete och jag får antagligen sota för detta imorgon då jag ska stå och sälja korv halva dagen...


Är påväg hem efter ett pass på bos

0-2cdd721ac4ddd50a57c5de17b56b5bac.png

Kolla varifrån!

Är påväg hem efter ett pass på bosön. Det var kul, dock dog jag lite under massagen jag fick. Kvinnlig naparpat med rejäla nypor är inte att leka med, mina väder är alldeles ömma. Hoppas att allt känns bra imorgon också bara :)


Dröm
Amerikanska flaggan

Exalterad över att lönen trillade in på kontot idag så tog jag tag i en grej som har stört mig sen förra året, jag behövde en ny bikini. Så efter jag hade vart och hämtat min tenta (kan inte sluta skratta över mitt eget misslyckande) så drog jag till H&M.
Det fanns en del att välja bland, men beslutade mig för en blå bandeau. Tycker den är underbar. Hur som haver så senare under dagen när jag sitter mellan mina samtal och har det lite tråkigt så slog det mig att jag kommer se ut som den amerikanska flaggan i denna.
Med tanke på att jag redan är vit, det är stjärnor på bikinin, jag bränner mig och blir röd, och bikinin är huvudsakligen blå.
Lite misslyckat av mig, menmen visst är den ganska läcker? :)


Sen att man skulle kunna putsa lite på kroppen också är en annan femma ;)

Jag är imponerad över att jag fick

748c342156aba306ceb5e8e81073fe27.png

Kolla varifrån!

Jag är imponerad över att jag fick några poäng överhuvudtaget, men 9,5 av 50 möjliga är inte sådär jättebra. Omtenta den 16 (y)


Spring

Idag kommer det vara full rulle på mig innan jag klampar in på jobbet (13-19). Jag ska först upp till Engelska Parken och prata med en kvinna där. Efter det ner på stan och köpa diverse busskort, lunch och även växla lite pengar. Tänkte att jag gör det redan idag för annars är det inte omöjligt att jag glömmer bort det.

Hoppas även att mitt förbenade paket jag snart har väntat en månad på kommer nästa vecka. Jag vill ha mina skor!

Spännande

Ramlade av en händelse in på en okänd blogg, läste kommentarer på en större blogg och såg att en Kajsa hade kommenterat. Klickade in där och insåg att hon är naken, på varenda bild. Efter några sekunders chock insåg jag att bilderna faktiskt är "konstnärliga", eller det var så jag uppfattade det i alla fall utifrån kommentarer från andra och från henne själv.

Spana in hennes blogg här

Lev idag
Bad med grönsaker

Jag kände av mina vader i morse på ett sätt som påminner lite grann om sendrag. På med lite voltaren gel tänkte jag då som tidigare har haft ganska stora problem just med mina vader. Vid ungefär kl 2 mitt på dagen fick jag världens kramp i höger vad, fruktansvärt. Inte så långt efter det börjar det även värka som fasiken i min vänstra. Helvete tänker jag men rusar in på toa och smörjer på med ännu mer voltaren (bra att träningsväskan var med, i en finns allt).
Efter min färd in och massera mig själv på toa så diskuterar jag och min närmaste granne i sälj salen, Bjarne, om hur vida man egentligen ska behandla muskelvärk. Ingefära är ju en bra grej säger han och liksom förklarar lite hit och dit. Han säger bland annat att han en gång hade riven färsk ingefära i ett varmt bad och musklerna verkligen slappnade av då och "värken försvann".
Okej tänkte jag när jag gick hem, jag ger det ett försök. Köpte en knopp ingefära och tappade upp en varmt bad när jag klev innanför dörren.

Jag känner mig nu oerhört avslappnad och mjuk i kroppen, luktar som en blandning mellan körsbärsblom och ingefära och undrar lite grann om han egentligen inte bara drev med mig...

Det gula är ingefäran

Dagens häst. Återigen ett bevis på

3111508e506bb410e0865e975a3f7455.png

Kolla varifrån!

Dagens häst. Återigen ett bevis på min konstnärliga icke talang. Haha :)


Onsdag

Till att börja med gratulerar vi Adam som blir vuxen idag, hela 18 år ;)
I övrigt så är det en helt vanlig onsdag, jobbar mellan 9 & 17 och efter det är det träning som gäller.
Jag förstår inte ens varför jag skriver detta meningslösa inlägg överhuvudtaget. Jag skyller på att jag väntar på att mina frukost mackor ska tina. Vilket de borde ha gjort vi detta laget.
Så, nu blir det frukost.

Have a nice day! :)

Meningen med livet

Tänker nu börja med något nytt då jag har ett ganska normal och ett inte allt för intressant liv (hey, försäkringsförmedlare liksom). Därför kommer jag nu i fortsättningen publicera kloka meningar om livet. Dessa meningar hittas i en bok jag fick av min kära kusin Ellinor för två jular sen eller något. Det är riktigt underhållande att bläddra i denna i mellan åt, så just därför ska ni nu också få ta del av tankar från stora män genom tiderna!

Vi börjar med någon som har varit ganska aktuell för min del den senaste tiden - Platon

Hämtat ur denna boken

Shutdown

Kul slut på arbetsdagen, programmet vi använder oss av kraschade, i alla fall inne hos oss. Detta vid ungefär 18.30, så när Lucy vid 18.40 ringde och frågade NÄR det skulle börja fungera igen kände jag att det skulle vara ganska ovärt att vara kvar då jag skulle sluta vid 19. Alltid skönt att sluta lite tidigare dock :)
Mina avslut börjar bli bättre så snart är jag storsäljar'n no. 1, haha.

Jag har föresten haft en låt i huvudet hela dagen, den sista jag lyssnade på innan det var dags att dra på sig headsetet i morse. Det värsta är att jag tycker nog egentligen inte om den... Eller jag vet inte.
Vad tycker ni?


Jag har en flodhäst som gör mig sä

0-3e0062db1ea1bd476a8b86cf90845477.png

Kolla varifrån!

Jag har en flodhäst som gör mig sällskap i tuffa tider, det gillar vi :)


Tisdag

Goooood förmiddag!
Har vart uppe och sprungit sen kl 9 imorse, så känner mig måttligt pigg just nu vilket är väldigt skönt då det är jobb mellan 13 & 19 idag.
Det är så att jag la upp en ny taktik på mitt "säljande" igår. Att jag sen bara sålde en enkel (sjukt kass provision - 30kr) igår och har sålt jäkligt dåligt de senaste passen är en annan femma. Jag ska nu bara köra i stället för att fråga om lov! 

I övrigt hoppas jag att mamma kollar upp det där med lön osv. på Ragn-Sells (sommarjobb :D) så jag vet hur och när jag kan boka intensiven.


Nytt projekt

Jag drar så jag har skavsår på fingrarna. Dock så är denna mer lila än vad den ser ut!
Snillet Kajsa

Den snilleblixten jag fick igår kväll (avslöjar inget ännu) förr även min mor i smaken. Hon ska kolla hur det ligger till så att det verkligen är säkert att det blir som jag har tänkt. 
Blir det som jag har tänkt så kommer jag under maj månad göra något riktigt roligt! :)

Visste ni att jag har en tendens a

409d490da0e9aeb762f240aeea410260.png

Kolla varifrån!

Visste ni att jag har en tendens att rita en massa hästar när jag sitter mellan samtalen. Man måste ju liksom underhålla sig själv med något så att säga. Det tråkiga är att jag skitkass på att just rita, haha.


Måndag

Vaknade imorse, kollade ut och insåg att det skulle bli tufft att springa med tanke på att det inte var plogat. Jag trotsade de oplogade gångvägarna, det var ganska dumt egentligen för det gick verkligen inte att springa. Höll väl igång i ca 15 min innan jag bestämde mig för att gå hem igen och göra ett nytt försök ikväll efter jobbet..

Det går ganska okej för mig gällande att inte stoppa mig massa onyttigheter, förutom cidern i fredags och kakorna jag bakade. Haha, det låter illa. Men vi kan se det som såhär - jag har gått ner 2 kg. Inte så att jag behövde det, och det känns ganska konstigt med tanke på att jag kör ju ändå ganska mycket styrka. Muskler väger mer än fett.
Äh, det viktiga är väl att man känner sig i form? :)

Förlåt

Men vem frågar MIG om något sånt här egentligen. Ni som känner mig kanske har koll på mina erfarenheter?
Det är nästan kul att han frågade mig. Vad ska man vänta sig av någon som blir 18 på onsdag? 
Skämt-å-sido. Adam vet att jag tycker om honom ^^


Trygghet


Mindre rulle

Ja, det blev mer eller mindre en heldag springandes i alla möbel/inrednings butiker som finns upp vid boländerna. Vilket då även inkluderar IKEA, där blev det lunch.
Hittade en kanon garderob till mitt rum då jag vill slänga ut byrån. Frågan om det blir köp av den på denna lönen eller nästa - det är ju Italien nu om två veckor.
Vi hittade även köket + köksbordet från heaven, dock inte från IKEA, så det blir nice. 

Ska sätta mig och kolla på Moulin Rouge nu, var alldeles för länge sen.

Jag är förälskad i Ewan McGregor i denna fantastiska film!

Full rulle

Det är söndag idag, vilket innebär att jag skulle föredra att halvsova i soffan hela dagen, framför allt idag då det faktiskt är snöstorm här i Uppsala. MEN så blir det inte, utan jag och min kära mor ska ta en sväng till EM/Chilli/Jysk för att inspektera köksbord/soffbord.
En ganska bra söndags sysselsättning trots allt. Plus att det är ju ganska skönt att göra något vettigt så att dagen flyter förbi utan att man blir så grymt uttråkad..

Smärta

Jag lyckades slita av min stortånagel idag. I helvete vad det blödde och i helvete vad ont det gjorde. Det gör för övrigt fortfarande ont...

Augusti 2006

Yeah!

Efteråt

Det var så att jag var klar med mitt skrivande redan efter 20min imorse, satt dock kvar 40min extra för man vet ju aldrig om det kommer en snilleblixt eller inte. Det gjorde dock inte det utan jag skrev ner massa som egentligen bara var massa dravel. Förhoppningsvis var något av det dravlet vettigt. Jag fick även till det på detta sett:
"Beskriv Aristoteles syn på natur och kosmos och något mer."
- Massor om kosmos blablabla.
Naturen var för Aristoteles en väldigt fin plats att vara i, och sen lite mer utvecklat vad han tyckte och tänkte på riktigt...

Seriöst, ibland är jag förvånad över min egen dumhet. Inte konstigt att det var Kokonut där en period, haha.

Hur som helst gick jag till gymmet efteråt, som komiskt nog ligger precis vid skriv salarna, körde programmet där då jag inte åker till Bosön idag utan imorgon. Passade även på att sola, i hela 6 min, och surprise - prickig korv. (medveten sär skrivning)

Vårinspiration

Då jag har vart soffliggandes och inte orkat läsa om gamla gubbar med åsikter så har jag gjort lite nya ljuslyktor. Kände att det var dags för några nya. Dessa är dock lite små tråkiga på sitt sätt då de är enfärgade, men dom är väldigt söta!


Ljuslila


& gula

Tentan var bland det värsta jag ha

07dad519918cdb4142e82b2cf0696533.png

Kolla varifrån!

Tentan var bland det värsta jag har upplevt. Måste garanterat göras om dessutom, värdelöst. Men det är svårt att komma ihåg när man får en total blackout. Jag skakar fortfarande...


Omotiverad

Nej det går inge bra för mig. Ingen ork eller lust alls att plugga. Sen att instuderingsfrågorna på riktigt är pain in the ass gör saken inte mycket roligare.
Ska äta lite och se om jag får någon motivation.

Jag ursäktar min negativitet, men det är jobbigt nu...

17 år

Jag vet att det var jag, Sandra, Idaskida och Feuer som gick från McDonald's. Haha. 


Sen en obligatorisk SandraKajsa-dag i ettan.

Photoboth ftw

Politiskt tänkande

Jag är ett stycke plugghäst idag. Det känns lite jobbigt att verkligen sitta med näsan i böckerna, är inte riktigt vad jag är van med. Klarade ju mer eller mindre både högstadiet och gymnasiet utan att anstränga mig vidare mycket (syns nog dessutom på mina betyg, hehe), men nu känner jag att jag verkligen måste kunna namnet på alla gamla gubbar.
Tentan är imorgon, har lite lätt panik, jag vill att det ska gå bra, men är högst tveksam.
Hualigen.
Det är bara att tagga till!
Jag känner mig ganska dum dessutom, jag läser högt för mig själv för att något ska fastna, och när jag menar högt så är det i normal samtalston. D.v.s. inte bara mumlar. Haha. Högläsning är mig grej liksom...

Fjörtis

Jag hittade en massa roligt från typ 06, 07 & 08. Huuuur mycket bilder som helst, och jag kan nästan slå vad om att om jag hittar min gamla mp3 så finns det musik som går med alla bilderna.
En person som är med mer eller mindre i alla olika mappar är Desse, helt sinnessjukt egentligen, men kul! ^^,
Andra som är med en hel del är Sandra N, Sara, Madde, Gabriella, Sofia, Desirée A, Jessica, Hannah, Sanna och såklart Sandra L.
Jag satt på riktigt och skrattade högt åt en hel del! Dock tänker jag inte slänga upp så mycket bilder, alla som var med vet ju vad som hände, förhoppningsvis. Men söker ni bilder från något speciellt tillfälle kan ni ju höra om det finns! :)

Ett gammalt kollage med mig och Desse kan ni ju iaf få njuta av. Haha
Så jäkla dåligt gjort är det..

Kusinvitamin

Min äldsta kusin Patrik ringde och frågade om jag var uppe vid Akademiska och gick. Nix, inte var jag det. Samtalade lite och han hånade bl.a. sin sambo för att hon är så tjock. Inte så konstigt kanske med tanke på att hon ska ha barn nu i april. Elakt tycker jag då han har försett henne med tjockheten. Haha. Han hånade även sin 30-åriga praktikant. Det var dock lite mer åt det komiska hållet.

Julafton 06 eller 07 (y)

Kvinnligt

Detta är vad jag nu ska trycka i mig varje dag. Smakar kattpiss men det innehåller alla nyttiga vitaminer & mineraler man behöver. Framför allt så innehåller det järn!

Dryga 50 lappen på ICA, tumme upp! (Y)

Jag överdriver inte när jag säger

0-73ae86dd6df1883a4560cca5416c9e07.png

Kolla varifrån!

Jag överdriver inte när jag säger att jag är illamående, halva min stortånagel sitter inte längre där den ska. Det här kan vara något av det värsta jag har varit med om. Det går ju inte direkt att få bort den biten som sitter löst heller, då följer väl hela tån med... Så grymt nasty!


New Moon

Nu blir det film. Måste ju dregla lite.
Mums!

Vitaminer och mineraler

Ska gå ner till Maxi och köpa alla de vitaminer de har tror jag. Vätskeersättning inhandlade jag igår då jag trodde att det var det jag tuppade av, men jag kan ju inte vara helt uttorkad fortfarande, eller?
Vet inte hur min kropp fungerar egentligen.. Kolla blodtrycket ska jag också göra.

Jag har fanimej blåmärken sen dunsen i golvet igår. Nice.

Drömmar

Eftersom jag blev hemma idag, och för att jag var så grymt uttråkad när jag vaknade för ett par timmar sen så bestämde jag mig för att göra drömmar. 
Dom är ljuvligt goda, dock så har jag slarvat bort sladden till kameran (BRA KAJSA -.-') så ni får tyvärr vara utan bild på mina godingar..

babyKajsa

Ja, jag gråter som ett litet barn i slutet av den här filmen. Varje gång. Men den är så pluttinuttisöt. Dock brukar jag kolla på den svenska versionen där Martin Stenmark gör rösten till Spirit.


Sista

Idag var sista föreläsningen för min del. På ett sätt känns det ganska skönt, på ett annat ganska tråkigt. Tentan är på fredag och jag är så nervös så jag vet inte vad. Positiva jag tror att det blir en omtenta...

Förövrigt mår jag som en skit idag. Ska ta en alvedon och en ipren och gå och lägga mig en stund, så jag kan jobba imorgon så att säga. Idag blev det inte så.

1-0

Det blev en vinst idag, nice. Det var Olivia som halkade in målet, härligt!
En annan sprang där på vänsterkanten och halkade omkring, en riktigt härlig störtdykning på mage gjorde jag också. Fast egentligen kan man väl säga att det är som vanligt. Brukar ju ligga ganska mycket på backen även då det inte är is på plan, även mitt i sommaren alltså.
Hur som haver var det riktigt kul, även fast man kanske inte tillförde så mycket. But I like it, alot!
Fotboll <3

LSK - Östervåla

Ikväll är det dags för träningsmatch på Aliske konstgräs. Jag är sjukt nervös, fast det kanske är så att jag inte får spela så mycket pga min träningsnärvaro.
Hur som helst ska det bli kul!
Bild från i höstas. Jag är ju den som gjorde första matchmålet någonsin i Alsike.
Med huvudet dessutom ^^ Sen ser jag ut som stryk också :)

Bilder från i fredags

Jag tänkte att jag slänger upp lite utvalda bilder från i fredags, annars så finns det ett helt album att beskåda HÄR

Födelsedagsbarnet, Sara & Kajsa
Madde, Sandra & Anas
Sandra & Linda
Hitta muschen (y)
Du vet att vi tycker om dig ändå ;)

Landsflykt

Tack vare att Anna Bergendahl vann Melodifestivalen kommer jag nu att lämna Sverige. Den människan har NOLL  utstrålning och är verkligen så tråkig att kolla på. Helt ärligt kvittar det om hon nu vinner hela skiten, hon är tråkig!
Ja, jag är bitter. Salem al Fakir <3


Ha girig

Inatt, strax efter 00.
Utanför K-15

D - Jag vill dansa, har ni dansgolv?
V - Ja, två stycken. Räcker det åt dig eller?
D - ... hehe

Hos Desse

Yes, nyss hemkommen till Desse. Kvällen blev väl inte direkt som den var planerad på grund av ett par skor, fråga inte, men den va r mycket bra ändå! Och en trevlig avslutning på kvällen på Märsta station, oväntat med kul. Fulla graabz från Kungsholmen.

Tack till alla som kom och var närvarande idag, det var värt det :)Förberedelse pågår. Snart drar det

0-145c2a1367af21c9f2c5a7168daa6daa.png

Kolla varifrån!

Förberedelse pågår. Snart drar det iväg in till sthlm. Det blir nog en bra rolig kväll! :) ses i dimman


Imorgon

Det är som så att min kära vän Des, fyller hela 20 år imorgon. Det är också som så att vi ska fira henne, såklart. Vi är ca 11 pers som vid 18-tiden ska åka in till Sthlm och gå och käka på en thai restaurang för att därefter traska vidare och sen skaka rumpa (haha ^^) på Collage.
Jag är sjukt taggad, det är dock bara ett problem - jag vet inte vad jag ska ha på mig!
Känner ju inte att jag pallar rusa runt imorgon och leta efter något nytt. Dels pga att jag även måste köpa ett nytt busskort. Så något ur den nuvarande garderoben måste det ju bli, tråkigt nog.
Skulle visserligen kunna dra på mig ett par shorts. Hm. Ja nog tåls det att tänka på alla gånger...

Oh yeah ^^

Roligt!

Det ska bli riktigt kul!

Värme

Det är på riktigt tragiskt att man sitter inne hela dagarna när det är så jäkla skönt ute (det är vad jag tror i alla fall, sitter ju inne), det är hemskt frustrerande att sitta och kolla ut på solskenet. Tyvärr är min arbete lite problematiskt att utöva utomhus. Fasiken alltså.

Vi har förövrigt fått veta provisionerna för familjeskyddet. & det är typ världens bästa provision! Nåväl, det är bättre än vad det har vart innan.

Toknice

Betalade just de sista 1600.- till Italien. Skönt att ha det ur vägen. Förhoppningsvis blir jag ganska tät till nästa månad så det blir en del till fickpengar. Kan underlätta då det blir till att investera i både lunch & middag varje dag där nere (y) humhum.

För övrigt borde jag läsa klart en bok, men jag är så äckligt sällskapssjuk, detta kan nu bero på att det är tomt och ensamt i lägenheten. Fast att ringa och vara irriterande (Adam ligger lite risigt till här :P) känns rätt jobbigt det också. Haha. Jaja, har ju inga större problem att prata med mig själv egentligen, men jag tror det kan bli bestående men om jag fortsätter med det...

Ha en trevlig kväll/natt nu hörni! :)

Vilken träff!

Ja, ni skulle bara veta. Sen kl 13 idag har jag haft en otrolig träff. Tyvärr inte den träff man skulle önska utan det har mer vart en onödigt stor träff procent på familjeskyddet, negativ sådan, bara massa nej. Plus att jag sålde en som jag inte ens är säker på att den kommer gå igenom. Vilken röta. Hur som helst.
Det finns ju andra som vill ha mig om det går dåligt.
Jag känner mig poppis. Haha. Fast det blir väl kanske det om man är glad och trevlig om dagarna? :)

Tjing

Nu drar jag och jobbar lite.

Jag vill nu

Nog för att solen skiner men jag vill till våren, nu tack! Kan vi inte bara skippa mars så vi hamnar i april med en gång? Snälla?
Det är väl troligtvis inte lika varmt i Ostia i år som det var förra året.

Fail

Alltså, jag är dålig på att hålla mina ord. Det fungerar inge bra med att vara sådär överdrivet positiv till allt, mest p.g.a att jag inte har något att vara positiv om. 
Någon som vill hjälpa mig att hitta något att vara positiv om? Vad som helst? Någon?

Tji fick jag. Vi har typ 2 projekt

0-4475622cd26ca6547753df354788cf12.png

Kolla varifrån!

Tji fick jag. Vi har typ 2 projekt men inga adresser. Det är såna dagar som denna man verkligen uppskattar. Bara sitta och dricka kaffe och få betalt ändå, haha :) skämt å sido


Sitter i vanlig ordning uppe i eng

0-15311c134205e073dc1051019f86c24f.png

Kolla varifrån!

Sitter i vanlig ordning uppe i engelska parken, och kommer i vanlig ordning skena genom stan till jobbet. Nytt projekt idag - familjeskydd!


Here we go again

Pratade med ett stycke fotbollscoach för ett tag sen. Han undrade hur mycket snabbare jag hade blivit (hahaha) och sådär. Och eftersom jag nu har mina helger hyfsat lediga så ska jag faktiskt vara med och spela på söndag, eller jag blir i alla fall kallad. Och denna säsong kommer jag få springa på vänster ytter, som det lät på honom i alla fall. Det blir roligt!
Tänkte att jag skulle komma och visa mitt intresse på någon träning, men med tanke på att jag jobbar som jag gör och ska hinna med övrig träning i veckorna så blir det dessvärre inte så. 
Som sagt, Alsike konstgräs (?) på söndag ^^,

Rena rama fotbollstalangen, or not!

Schyssta puckar

Han frågade ju först i alla fall! (y)

Stabil frukost

Snart dags för ett pass i snön, det positiva är att solen skiner, innan det är dags att sätta sig med böckerna igen. Startade i alla fall dagen på bästa sätt, frukosten bestod av lite chips och cola från igår (yepp, roligare än så var det inte igår). Imorgon börjar nyttiga veckan, eller i alla fall inte-äta-en-massa-skit veckan, och detta ska förhoppningsvis hålla i sig till den 2 april.
Håll tummarna för nyttiga veckan innebär alltså inge godis, cola (det blir tufft), chips ELLER alkohol. Så det blir säkert bra det här.

...

Skrev ju igår att jag skulle bli jättejättejättejätte positiv. Dock så har det skitit sig redan idag. Jag är så grymt uttråkad efter en dag med näsan i Svensk Idéhistoria så jag tror jag dör. På riktigt. 
måste. göra. något. annat.!
Vad vet jag då inte, vi får se sen.

20 grader varmt

Har suttit ute på balkongen i dryga timmen, och eftersom solen ligger på är det riktigt varmt där ute. Dessutom ploppar fräknarna nästan fram med en gång.
Längtar till Italien, då jäklar blir jag frökenfräken på riktigt hoppas vi. Om det nu är fint väder när vi är där ^^,

Stört

Inne på gymmet (Bosön) var det bara en massa bra musik idag. Bl.a spelade de en gammal stor favorit

My Chemical Romance - "Welcome to the Black Parade"


Jag blev lite sentimental

Positivt

Nyss hemkommen från ett ganska, eller väldigt, milt pass på Bosön. Det var accelerationer som stod på programmet. Skönt att det inte var så tungt, faktiskt. Tråkigt nog fick jag inte springa med spikskor, boho :(

Jag har hur som helst kommit överrens med mig själv om att jag ska bli positiv. Alltså verkligen sådär jättejättejättejätte positiv. Med andra ord så pass positiv att jag kommer gå andra människor på nerverna för att jag är så förbannat positiv. Är ni med på vad jag menar?
Tänkte bara förbereda er för att jag kommer bli mer jobbig än vad jag redan är ^^, Haha.


Yey äntligen nya lurar på jobbet!

686e3dee9fccc227fe0508ee2eba758b.png

Kolla varifrån!

Yey äntligen nya lurar på jobbet! Nu hör man ju nästan vad de säger på andra sidan linjen, vilket underlättar det mesta. Haha :)


Sömntuta

Jag somnade vid halv 9 igår, vi konstaterar att jag är överdrivet pigg.

Firre

Det blir färsk torsk till middag idag. Det smakar bra, men fasiken vad jag hatar det. Alla jävla ben!! Sitter som en alldeles för kinkig 5 åring och letar febrilt efter ben. Sjukt jobbig. Ännu jobbigare är om jag får ett i mun och börjar tugga på det, då går det nästan att inte käka mer fisk alls. 
Fysatan.
Det var en gång en liten mört (8)

Föreläsning

Alltså förlåt men detta måste vara den hitintills träligaste föreläsningen. Kvinnliga mystiker är inte så spännande som det kanske låter. Men det är bara en timme kvar nu tills det är slut sen är det bara att skena genom stan så jag hinner äta lunch innan mitt pass på jobbet drar igång... Blogg.se är för övrigt ingen höjdare när man har en dålig telefon. Bara så ni vet, haha ^^

Godmorgon

Började dagen med att sommaren är räddad. Jobbmässigt alltså. Det enda som krävs att jag fixar körkortet innan midsommar, och ja, det ska väl inte vara några problem hoppas vi!

Var ner en sväng till Gbgs igår också. Det var okej, ganska lite folk. Det går dock inte att komma undan att de på själva nationen är hur härliga som helst. Tummen upp på dem! (y)

Nu är det i alla fall först föreläsning om kvinnliga mystiker och sen jobb mellan 13 & 19 trots allt, om det finns några adresser kvar överhuvudtaget (vilket jag inte tror), men fine liksom. Det ger ju betalt i alla fall.

Långsamt

Idag var det trögt på jobbet, precis som igår med ungefär 10min mellan varje samtal. Fick dock iväg en stackars försäkring till en 6barns familj. Det är tungt om man missar på en sån faktiskt, men jag lyckades... Yey.!

Ja, på riktigt har jag inget vettigt att skriva. Som vanlig visserligen, men mitt liv är ganska händelselöst för tillfället. Haha.
Skriver kanske något produktivt sen (eller inte), vi får se. (y)
Tillsvidare får ni roa er med att kolla på bilden av Aron! ^^,


Mitt "nya" hår

När jag ska ta ett kort på mig själv för att visa något eller möjligtvis uttrycka något, går det alltid över styr. Det är helt sjukt, men att vara seriös verkar inte vara en av mina styrkor.
Det jag idag vill visa lite är mitt hår som Sandra så snällt tog hand om i söndags. Dock gör verkligen bilden inte håret/färgen rättvisa, men vi kan ju konstatera att det är mycket bättre än innan!

Sen att jag ser ut som en jäkla fågelholk kan ni ju ignorera kanske? :)

Gårdagen

Det var en hemskt intressant kväll på Göteborgsnation igår. Det var sagotema så en del folk var utklädda till tänderna, hemskt kul att se.
Efter middagen dansade vi lite och hade riktigt roligt. P.g.a det så fick jag allt veta att jag hade "vart med alla" där inne (ja, inte alla kanske), vafan är dansa att "vika ut sig"? Nä jag vet inte, men att bli kallad slampa, det var iaf det han ville ha fram, mer eller mindre, är faktiskt ingen höjdare. Jag kände mig just i det ögonblicket väldigt kränkt. Det värsta är väl att jag inte kan släppa det riktigt heller.

Förutom detta så var det riktigt kul igår! :)

Detta var förövrigt min "dam-vid-hovet"- utstyrsel.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu