Tog mig en tur över stan och det känns skö...

dsc00612 (MMS)

Tog mig en tur över stan och det känns skönt att se att någon pluggar hårt! ^^, (ja du får slå mig om/när du ser detta)


Lite höst

Jag var borta vid Berthåga Kyrkoplats och lekte lite i löven, det var kul!

Äventyr!

dsc00611 (MMS)

Äventyr!


Sitter i engelska parken, solen skiner och...

dsc00609 (MMS)

Sitter i engelska parken, solen skiner och just för tillfället känns livet underbart. Vår föreläsning blev för övrigt inställd, så åker hem och tränar och gör ett försök till att plugga något, kanske... ^^,


Två timmar kvar på dagens arbetspass. Mitt...

dsc00608 (MMS)

Två timmar kvar på dagens arbetspass. Mitt huvud väger hur mycket som helst, äckligt tungt. Men en kopp kaffe på det här så blir det bra sen!


Testing

dsc00596 (MMS)

Testing


SuperduperTisdag

Jag har jobbat idag, hur underbart. Kul att komma tillbaka efter en månad och se att absolut ingenting har förändrats, haha, så därför har det inte vart några större konstigheter. Eller okej, något smartskaft har grävt av telias telekabel så våra telefoner (samt vågarna i Märsta & Åkersberga) inte har fungerat, vilket inte är så toppen.

Igår var en bra dag föresten!
Började med tentan, som gick oväntat bra, tror jag lyckas med bedriften att gå godkänt. Efter tentan var vi några kursare som tog oss en långluch på Fugu, hemskt trevligt.
Hem till Christopher, världens bästa, och sen drog vi vidare till landskapet på Göteborgs.
Vi blev inte gamla där då det var otroligt segt, men ett stort grattis till Johannes som blev vald till 1Q!
När vi stuckit från Gbgs så gick vi till Baslico och tog en väldigt sen middag, gott som satan var det.
Från värmen ut i kylan, dock har jag aldrig varit så varm som jag blev igår kväll, aldrig någonsin, varm hela vägen inifrån hjärtat!

S T I L

Igår blev okej kväll. Iväg med Jenny på STIL (ekonomernas årliga modevisning) på V-Dala. Efter det några drinkar på Göteborgs där vi även mötte upp söta Sofia som läser historia med oss (givetvis var det ett helt gäng göteborgare på göteborgs också, icke att förglömma!)
Vidare till Kalmars.

En till parentes, sprang på Jocke och Linda, kuuuuul vare! 

På Kalmar är det en del människor. 3 shots för mycket. Christopher fick mig att böla - nästan hela vägen hem till honom.
MEN han är bäst i världen trots detta!

Äntligen

TACK CSN!

Gustav II Adolf


Höstigt

Jag vet, inte sådär jätterolig design, men jag var less på det andra, och i väntan på inspiration får detta duga...

September 2008, Skepptuna kyrkogård

Clintons dop

I lördags (11/9) så döptes mitt kusinbarn Clinton i Husby-Långhunda kyrka. Dopet var jättefint och Clinton uppförde sig exemplarisk, en stencool unge kan man även säga.
Tog inte så många bilder, dels för att Christin & Patrik hade fixat en fotograf och dels för att jag tycker detär jobbigt när man hela tiden hör "Har du tagit kort?" "Men ska du inte ta några kort?", då känner jag lite "MEN TA KAMERAN SJÄLV DÅ!!", så ja, ni får hålla till godo med de tre korten som blev bra, haha.


Världens sötaste unge!


Mamma, Pappa, Barn


Givetvis var det fler kusiner på plats!

GRATTIS!

Till Desse & Daniel som har gått och blivit med lägenhet!

3 poäng

Har nyss pratat med csn, uppriven och jäklig, och fick reda på att jag för att få studiestöd saknar tre poäng. Skall upp till Idéhistoriska institutionen och höra om det är möjligt att vaska 3 poäng där eller om det är så att jag måste vänta 3 veckor på studiestödet (dvs att jag klarar den första historia tentan).
Just nu känns det rätt hopplöst.. Men tre poäng, jisses...

Luftballong

Idag på träningen flög det en luftballong över fotbollsplanen. De tog kort på oss. Det var lite smålustigt.
Undrar om bilderna blev bra?

Försöker

Jag överdriver inte när jag säger att huvudboken till historiakursen är en tegelsten, en liten raring på 1200 sidor, dessutom på engelska. Jag förstår inte alls allt som står då min engelska uppenbarligen är lite begränsad. Jag tycker dock att det är intressant så anstränger mig att förstå vad som står.
Första tentan är om dryga tre veckor! Jag hoppas innerligt att jag klarar den, har redan lite lätt ångest. Detta tack vare att det är hyfsat mycket att läsa, och sedan förstå vad som menas.
Skulle därför inte alls förvåna mig om jag kommer blöda näsblod i tre veckors tid (om inte längre då kursen håller på fram till januari) p g a panikångest. Det började så igår nämligen...

Min bästa

<3 Christopher

Skämmes

Jag gör allt annat än att sitta framför datorn, och min mobil är inte heller speciellt blogg-vänlig.

Historiakursen drog igång för en vecka sen, och sedan dess har jag dragits med en förkylning. kan vara så att den har hållit i sig så pass länge eftersom jag inte direkt har legat nerbäddad med en kopp te, utan har irrat omkring på fotbollsplanen. Detta både i onsdags, lördags och så igår. I onsdags blev det torsk mot Rex med 4-1, i lördags blev det vinst mot Gamlis med 5-0 och igår när B-laget spelade blev det 1-1 mot Upplands-Ekeby.

I övrigt så börjar paniken växa sig starkare, jag behöver ett jobb. Ett jobb där jag kan jobba extra kvällar och helger, så är det någon som läser detta som känner att det finns en möjlighet till detta så hojta! :)


Den obligatoriska fruktstunden i halvlek

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu