På lördag

På lördag är det en mycket fin tjej som fyller 24 år, den är flickan bor i Falun.
Bokade just biljett till och från Falun på lördag, skall bli så kul att träffa henne igen, var alldeles för länge sedan sist.
Sedan jag träffade henne sist har de skaffat katt, flyttat till större lägenhet samt att de väntar nedkomsten av en liten flicka. Mycket har skett.
Ååh, tycker att lördag är alldeles för långt borta!


Ostia, Italien, 2010.

InneDM

Hittade mitt taxi-kvitto från igår och såg att jag var hemma vid 5 i morse. Kanske inte det mest optimala när jag skulle upp igen vid 8.
Varför detta?
Jo - friidrotts dm i Västerås. Hade lovat att vara funktionär, så det var till att bita i det sura äpplet. Än så länge går det bra, så länge jag inte hamnar upp och ner.
Blir inte måttligt sugen på att springa själv, beror mycket på den ljuva doften av gummibanor.


Min termos och jag

Det var en bra kväll igår, i alla fall jag hade riktigt roligt och hoppas alla andra som var nere i Norrlands teater hade det också!
Dock så straffar det sig lite idag. Var hemma runt 02 inatt vilket innebar två och en halvtimmes sömn. Klockan ringde nämligen 04.30 i morse...
Sitter på tåget mot Stockholm nu där jag ska jag försök nummer två på ett SAT. Fick ett bra resultat sist, dock inte tillräckligt bra. Med rätt mängd koffein i kroppen så ska det nog gå vägen även idag, håller tummarna för bättre än sist i alla fall!


Paltfredag

Ikväll är det äntligen dags för mellanstadiediscot med NoNSEns. Har äntligen kommit upp i det antal människor jag räknade budgeten ifrån, känns skönt och kul att vi blir så många!
Kvällen kommer alltså bjuda på gammal musik, danstävlingar (kanske skulle fixa priser...), limbo, massa snacks och discolampor. Vad kan gå fel?

Det tråkiga i den här kråksången är att jag gör mitt SAT imorgon, kl08, i Stockholm. Hurra.
Blir alltså ingen vidare sen eller alkoholhaltig kväll för mig. Hälsomsamt - javisst!

Har även lovat bort mig på söndag. Skall då vara funktionär på inne DM i friidrott i v-ås. Det blir kul men skulle väl kanske ha prioriterat bättre. Men vad gör man inte, skall bli kul att känna doften av gummi trots attjag inte kommer att springa själv.
Hm, efteranmälan på längd kanske...
Haha nej, ska nog inte påfresta kroppen så mycket. Den är så öm, stel och blåslagen redan.

Full fart hela helgen så att säga.

Förberedning

Det är alltså mellanstadiedisco vi ska ha på fredag, föreningskvällen på Norrlands. Jag tror att det blir riktigt roligt om det dyker upp en del folk. Var iväg och handlade två kilo chips idag. Sinnes!
Samt nästan 100 ballonger som jag hoppas någon vänlig själ vill hjälpa mig med att blåsa upp...


Brought to you by Spexet Sparkles aka NoNSEns

The End

Vi alla är oftast medvetna om att bra saker för det mesta inte kommer att alltid vara bra. Eller okej, detta beror väl helt och hållet på vad det är det gäller, såklart.
Jag har nu i alla fall att det inte är så bra längre men säger som jag så många gånger sagt under föregående fotbollssäsong när det heller inte gick så bra - Det är bara att bryta ihop och komma igen! Dock utan det häär brytande ihop då, det känns lite väl överdrivet. 
Är lite besviken men det går över.

Ska träffa min handledare på Kilroy imorgon, jag hoppas på att efter det är jag kanske kan ha känslan av att vara ett steg närmare the beginning men vi får se. Det är trots allt ett tag kvar.
Gör mitt andra SAT-prov på lördag. Heja mig!

Sluta säga ja.

Det är mycket som händer nu. Nya kursen sparkade igång kvickt, föreningskväll den 27 som ska planeras och förberedas, idag jobb på Göteborgs (kom och sjung kareoke!) och på lördag ska vi servera på Norrlands.
Ska hinna plugga.
Kanske inte just idag bara.


Full fart

Tycker att isen kan försvinna så jag utan att slå ihjäl mig kan cykla i stället för att ta bussen. För tar man bussen och är kvar i stan längre än till 02.30 måste man ta taxi hem. Gissa vart mina drickspengar gick? Jo till UppsalaTaxi. Sjukt ovärt måste jag säga.

Jobbade alltså bar både fredag och lördag. Lördagen var nästan roligast för då blandades det mest bara drinkar (gör numer en awesome Cosmopolitan, så att ni vet) och det var riktigt bra stämning.
Det var överlag första gången jag jobbade riktig bar (alltså inte bara ölservering) i fredags. Det var kul.

Nu är vi tre vänner som ska jobba servering på lördag. Helt själva. Vi ska alltså komma överens om vem som ska vara hovmästare (d.v.s. någon av oss) och så ska vi sköta allt som hör till servering. Kul att vi får förtroendet att göra detta!

Imorgon är första dagen på nya kursen (medie- och kommunikationsvetenskap B), det blir också kul!

JA!!

Tentan inskickad och klar! Nu får vi se om det blir rest eller ej.

Nu; Till Norrlands för att hänga sen kl21 så är det barjobb som väntar. Massa jurister. Blir kul!

Inte mer otur den 13e än vanligt

Ni, mina vänner, som har umgås en del med mig vet att jag är rätt klumpig och många gånger har ett väldigt oflyt (men också ett jäkla flyt ibland). Jag är helt säker på att jag är otursförföljd. Detta gör att jag idag, fredag den trettonde januari tjugohundratolv, är ganska säker på att jag inte kommer ha mer otur än någon annan dag under året. 
Det första jag gjorde när jag gick utanför dörren var att dratta på ändan, men hey, det är väl sånt som händer när massa pudersnö täcker isplättarna?

Fick frågan tidigare om jag är lycklig. Vad svarar man på det egentligen? Jag är lycklig med min tillvaro, önskar väl att jag inte var fullt så fattig (livet som student) men jag älskar mina vänner och min familj, de är de bästa. Jag har en trygg tillvaro, jag är fri att göra vad jag vill och jag får spela fotboll. Visst att det finns saker som skulle förgylla tillvaron ytterligare men trots detta så är allt vad jag önskar.

Jag har även satt mig i samma soppa som många gånger tidigare, det här p.g.a. brist på muntlig kommunikation från min sida. Tycker att ni ska se det roliga i det här då jag just nu sitter med min tenta i strategisk kommunikation där jag skriver att ärlighet är det som håller längst. Synd att jag själv är så dålig på att tillämpa detta. 
Alltså, det är inte det att jag ljuger (sånt gör jag verkligen inte) det är bara det att jag inte kan kommunicera, alls.

Ledsen att ni får stå ut med allt dravel men har snart inte pratat med någon på två timmar. Behöver ventilera lite.

Samma slut som alltid

Idag var vi och såg Romeo & Julia på stadsteatern här i Uppsala. Alltså, den var bra men jag kände att jag kunde gått hem i första akten. Detta pga av flera anledningar;
1. Jag var trött och nickade till för en kort stund ungeför i mitten av första akten.
2. Jag fick ut min hemtenta idag, ska vara inlämnad imorgon.
3. Den tragiska historien slutar alltid på samma tragiska sätt.

Jag stannade hur som helst och såg den andra akten också. 

Sitter och försöker skriva i alla fall lite på min hemtenta så jag slipper göra allt imorgon. Vet inte riktigt hur min logik går ihop men jag tror att jag i slutändan tänkt att jag ska kunna göra absolut ingenting en stund även imorgon (precis som idag).


Helgen är löjligt fullspäckad. Ska jobba bar på Norrlands både imorgon och på lördag. Ska på planeringsmöte på lördag eftermiddag. Spelarmöte och träning på söndag. Jag vet vad jag skulle vilja göra i helgen men det lär inte ske. Som det ser ut nu kanske det inte ens sker nästa vecka heller, kanske inte alls någonsin. Det här finner jag högst tråkigt då jag tycker om det. Ganska mycket till och med.

Inte sönder lyssnat

Jag har ju jobbat hela denna vecka, vilket innebär ganska mycket tid har spenderats i bilen (jobbar i Bro, bor i Uppsala...) och eftersom P3 har valt att inte alltid velat fungera på sträckan mellan hem och jobb har jag fått lyssna på mina utomordentliga skivor jag har liggandes i bilen (och nej, jag har inte lyssnat på honk if you are horny hela veckan). Eftersom skivan spelas om och om igen så blir det ju lätt att man sjunger med. Ska vara ganska glad att ingen åker med mig...
Så vilken sjunger jag bäst till då? Jo, Adeles Someone Like You såklart, ni skulle höra vad fint det låter!Så är vi där igen

Skulle kunna sammanfatta den här helgen som såhär; inte jättemycket pluggande men desto mer serietittande.
Har under helgen sett de sju första avsnitten av Once Upon a Time. Jag gillar't, det är ju Disney prinsessorna, haha.
Det är kanske inte är den absolut bästa serien jag har sett men den är mysig på ett lite sådär "jag är ond och får bete mig precis som jag vill"-vis. Tänker dock fortsätta att kolla för jag vill se hur de får ihop det hela!


En produktion av ABC, så det går att kolla på det senaste avsnittet på deras hemsida!
KLICKA HÄR

Känner entusiasmen

Hade tänkt att ha riktigt roligt den här helgen. Läsa en löjlig mängd litteratur, utan att somna. Önska mig lycka till!

Såhär pepp känner jag mig;


Lång dag

Jag hade iskallt räknat med att jobba fram till 16 idag, tji fick jag när jag igår fick klart för mig att jag skulle jobba 10-18.30. Skönt med sovmorgon visserligen, men dag före helgdag då folk jobbar halvdag är inte riktigt dagar då det finns mycket att göra. Tyvärr.

Så, blir allt till att plugga lite. Kanske. Har inte bestämt mig än.

Bytte min ajfån till en ny, högst modern, lur idag. Den fungerar fantastiskt!


Alla på samma gång

Runt 13 så var det lite utav en rusch här, nu ha det återgått till den vanliga högst långsamma takten.
Jobbar till 18.30 idag. Ni kanske kan förstå min glädje när jag igår insåg att jag skulle få sova till 08, lyx!
Planerar att läsa ut kursbok nummer ett idag = bara två kvar. Såg litteraturlistan till första delkursen nu på b-kursen. Satan att det alltid ska vara så förbannat mycket böcker. Blir less.


Sjukt lyckat

Vi hade en riktigt trevlig afton igår på GH, bra med folk, bra stämning och bra mat. Enda grejen med maten var den kanin som serverades till varmrätt. För det första hade jag mer eller mindre inget ätbart på min bit och för det andra så fick Maria och David varsin ryggrad och Maria fick ett bakben (bokstavligt talat, vi kunde sätta ihop en halv kanin när vi hade ätit upp), det här var rätt sjukt och just i det ögonblicket då Maria satt och petade ut kött mellan kaninstackarns reben ville jag bli vegetarian!
Hur som helst, bra var det!
Tråkigt att det var så förbannat kallt inatt, annars hade vi stått ute och kollat på raketerna lite till, rätt trivsamt.
Jag är glad att jag fick fira in det nya året med några av de bästa människorna jag känner (några saknade igår under festligheterna).

Släppet var också riktugt kul då det var rätt bra med folk men vi hade fortfarande plats att kunna fuldansa ordentligt på. Vidrog från gh strax innan klockan blev 04, bästa av allt var att vi (eller okej, Maria) fick tag på en taxi som kunde transportera oss alla fem till nattens slutdestination.

Närmare 06 så var det tack och godnatt.


Vid 12-slaget, alla samlade

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu