Myser till det på terrassen

fxcam_1304197687 (MMS)

Myser till det på terrassen


Tre timmars sömn, nu kör vi på riktigt!

fxcam_1304148276 (MMS)

Tre timmars sömn, nu kör vi på riktigt!


En grön humla! Har hög arbetsmoral

fxcam_1304108022 (MMS)

En grön humla! Har hög arbetsmoral


Framåt

Eftersom jag igår insåg min tidspress har jag begränsat mig ner till en händelse men med mer information ur fler tidningar. Det vill säga att jag har artiklar ur 1933 års version av aftonbladet och den svenske nationalsocialisten. Måste erkänna att jag blev lite rädd när jag läste det som stod i sistnämnda tidning.
Hur som helst är jag klar med mikorfilmer och ska nu gå vidare, den stora frågan är egentligen hur - har inte hittat någon forskning som berör det jag skriver. Det borde finnas massor.

Asch äter lite lunch och tar tag i detta i eftermiddag.

Jag hittade min telefon... eller?

fxcam_1303934449 (MMS)

Jag hittade min telefon... eller?


Potatisåker

Vi är återigen ute i Stenevi och spelar på naturgräs. Eller gräs är väl kanske å ta i mest bara lera med gräs lite fläckvis. Lite mer tungsprunget än vad det är på konstgräset så att säga plus att det är otroligt mer ojämt underlag. Dock känns det verkligen som sommar när man kan komma ut och spela på gräs utan underställ, helt fantastiskt!

Första matchen hemma är om två veckor (får vår del) hoppas tills dess att de har kört med en ångvält över planen så att den inte är fullr så gropig och guppig!

1933 års fångar ser inte ut som dagens fån...

fxcam_1303816428 (MMS)

1933 års fångar ser inte ut som dagens fångar, dessa var nästan stiliga. I fluga o allt.


Något att se fram emot

Den 8e maj är inte bara min 21 födelsedag utan iår är det så att vi är fyra tjejer som sticker till Edinburgh. Det ska bli sjukt kul att få åka iväg och inte minst med det fantastiska sällskapet. Vi blir inte borta så länge utan åker hem igen på kvällen den 11e. Trots detta blir det lite turistande och lite pubande!


Ooops

Kan ha råkat beställa något...

Brännmärkt

Ja man kan ju inte direkt påstå att vi briljerade idag, tyvärr. Redigt med däng. Inte nådigt vad killarna var snabba, det gick lite fortare än vad vi är vana vid. Dock så tycker jag att det var rätt kul, det är trots allt ganska stor skillnad på killar och tjejer (no shit).
Både jag och Tove fick iallafall göra varsitt mål, så helt hopplöst var det inte.

För den som inte märkt det så är det galet varmt ute idag och det kändes på planen vilket för min del slutade i solsting, fyyy. Kändes som en baksmälla utan alkohol, inte kul.

Skrev att jag skulle vara besviken om jag inte blev blåslagen och till min stora "lycka" känns knäskålen krossad, galna brännmärken på armbågarna samt även brännmärken på axlarna (konstgräs <3)

Tidsoptimist

Skall om ca 40min börja bege mig ut mot Alsike konstgräs, idag vankas match mot Sigtunas pojkar 96/97. Ja ni läste rätt - vi ska spela mot ett pojklag (observera att jag spelar i ett dam div3 lag). Eftersom jag inte var med sist då vi spelade mot grabbarna är jag spänd av förväntan, dvs är jag inte blåslagen när jag kommer hem är jag besviken. Haha.

Jag borde kanske börja igång, eller åtminstone äta frukost. Matchen börjar 13.00 så lunch hade också vart en grej men tog mig en sovmorgon (idag igen) så det är bara att glömma.

Ett.. Två..
LLBK!

Tårta!

fxcam_1303657833 (MMS)

Tårta!


Födelsedagssöndag

Idag så fyller både min kusin Ellinor och min kusins sambo år. Ellis blir 20 och Christin blir några år äldre än så. Det blir alltså tårta idag igen (woho)
Jag ska göra ett försök och leta mig ut till förorten, lär åka totalt vilse även fast "Det bara är att svänga höger".

Juste, axlarna blev bra röda igår = solskyddfaktor på idag, haha.


20Åringen

Lite röd

Nyss hemkommen efter ett par timmar på en stekande het altan hos morbror. Det bjöds både på en smarrig påsklunch och tårta, så nu är jag nöjd för idag, haha.
Helt galet vad varmt i solen det är, alldles fantastiskt, så utan några större konstigheter skiftar mina axlar nu i en fin röd nyans.

Ja, resten av dagen är fri, vet inte alls vad jag ska sysselsätta mig med. Det tåls att fundera på. Något förslag, öppen för det mesta! :)

Nämde jag förresten att jag tagit ett till...

fxcam_1303552472 (MMS)

Nämde jag förresten att jag tagit ett till hål i högra örat? Jag tycker dock att den i targus är bäst, nästan läkt är den också!


Påskafton

Sitter och är lite smågring såhär på förmiddagen, eftersom vi återigen har en fungerande stationär dator så kan jag spela Heroes (och jag har dessutom tid för att göra det ^_^). Det är sjukt kul men jag blir så bitter av att bara dö hela tiden, haha. Har kört samma uppdrag flera gånger men jag får liksom inte till det. Buu.

Egentligen borde jag kanske börja klä mig lite anständigt och fräscha upp mig för att åka till morbror som fyller 43 idag, därför pallrar jag mig ut på landet och hoppas på tårta!


Cirkusshow

Nu har jag och Maria suttit här hemma i Stenhagen och spanat in en massa youtube-klipp, börjar bli dags att åter åka in mot stan och gå och se Water for Elephants. Åååh jag hoppas att den är någorlunda lika bra som boken den är baserad på! 



Å-häng

fxcam_1303475102 (MMS)

Å-häng


Disciplinera mera

Tanken var att jag skulle dra ner till studenternas och kötta sönder mig själv med ett par intervaller och en hel massa styrka. Se hur långt jag har kommit. 
Helt ärligt tänker jag då inte åka in dit idag, gör ett nytt försök imorgon innan påsklunch/födelsedagslunch hos min morbror..


Just nu är fotboll det roligaste som finns!

1 maj

Seriepremiär dagen efter valborg, vem gör något sådant? Vår ena tränare som även jobbar som polis gav oss ett redigt hot om hur det skulle bli om han träffar någon av oss på just valborg.. Inte snällt, haha!


Ducka förhelvete

Längs med ån

Nyss hemkommen efter en trevlig eftermiddag på stan med Maria. Det blev glass och jordgubbar vid ån tills det började att regna, typ.
Det blev även lite spring på stan, en fika på Linné och öronhålstagning. Yep, tog ytterligare ett höger öra, mest bara för att jag vill ha en fjäder hängandes där, haha.

Dock blev det en skum avslutning på rännandet på stan, humhum.

Imorgon ska vi se Water for Elephants!!!!


Ett jätteägg

Tycker att det var en trevlig onsdagskväll men jag inser såhär dagen efter att jag kanske är sådär lagom högljudd. Anledningen till att jag reflekterar över detta är att jag är grymt hes..
För att förklara mmset jag skickade in med bild på en flaska rosé så drack jag verkligen inte hela flaskan själv!! Loppan och jag ville ha ett varsitt glas men eftersom de inte hade rosé på dunk så köpte vi en flaska som vi delade på. Det var nog även någon mer som tog sig en klunk.

Jag vaknade hur som helst upp till det bästa på länge - ett påskägg fyllt med två kilo godis. Halleluja!
Känner att jag borde ut och springa men med den diciplinen jag innesitter kommer detta antagligen inte ske, får nöja mig med att sparka lite boll ikväll istället.

Ute och svirar

Jag tänkte skriva vart vi var först ikväll, men det kom jag helt ärilgt inte ihåg fören jag tänkte efter riktigt noga..

Det började med lite brännboll/häng i ekonomikumparken, otroligt trevligt måste jag säga. Det var både nya och gamla ansikten och jag blev även förvånad då det dök upp ansikten som var hemskt oväntade. Vi drog vidare till Gotlands där det slutade med att jag o Loppan mer eller mindre delade på en flaska rosé, det var mycket gott!
Vidare så drog vi till v-dala där vi först drog i oss en varsin glass (omnomnom) innan vi klev in på puben. Fantastiskt pubhäng, det bästa på länge!

Nyss hemkommen och egentligen inte i stånd att skriva något alls, men ha överseende med det! :)

Och vill inte ha en repris på måndagen!

img054 (MMS)

Och vill inte ha en repris på måndagen!


På taket

För någon vecka sedan var jag hem till min mormor och hade lyckats slänga med mig kameran i väskan. Det är nämligen alltid lika spännande att ha den med sig dit då det finns djur av diverse slag. Okej, två katter och en hund. Som har lite lustiga saker för sig. 
Ni som har hängt medhär vet att katten Mini ofta är den som figurerar på mina bilder, mest för att hon är så galet vacker (och tjock) och dessabilder är inget undantag.




Made for walking


Bzzz

Jag har hunnit långt ifrån allt jag hade tänkt göra innan lunchtid, vet inte om detta beror på att jag sov till 10.30? Hur som helst har jag plockat fram de datum/händelser som jag tänker ha med i min uppsats och ska nu se om jag hittar några kick-ass tidningar som skrev något vettigt om dessa händelser då de skedde. 
Mitt stora problem är egentligen inte vilka tidningar som fanns på 30-talet utan snarare vilken politiskfärg de hade. Någon som vet vart man kan få reda på det?

Skulle även ha ringt ett jobbsamtal innan lunch, vilket jag helt glömde bort, så får göra det om någon timme då lunchen förhoppningsvis är slut.

I eftermiddag blir det i alla fall brännboll!


Är awesome i Illustratior, hoho.

Partypooper

Har haft en alldles strålande eftermiddag i Gottsunda tillsammans med tre underbara tjejer. Grillning och lite skitsnack i solens värmande strålar. Känner nu när jag sitter hemma att mitt redan brända ansikte sen matchen i söndags har blivit än mer bränt.

Tråkigt nog så har jag både vart omänskligt bakis och alldeles fruktansvärt trött vilket resulterade i att jag satt och halvsov i soffan hemma hos Maria. Världens trevligaste sällskap, verkligen.. 
Ja, det blev alltså, för den som har dragit den slutsatsen, ingen fotboll för mig idag. Var verkligen inte i stånd att köra bil, buu. Åker och tränar på torsdag istället!


Myser till det i gottsunda. Vi har det bra...

img048 (MMS)

Myser till det i gottsunda. Vi har det bra här i solen!


Blubb blubb

Sitter och försöker ladda för att ta mig hemifrån. Har tryckt i mig en massa vatten och en stor portion makaroner, mår riktigt dåligt.
Jag och Sara hade alltså vår vinprovning igår, med i testpanelen fanns även Maria och Ottilia. Hade köpt fem flaskor vin och vid kvällens slut var allt vin slut.
Jag hade fantastiskt kul igår, kan inte tala för er andra som var med, och som nämnt mår jag som jag förtjänar. 
Blåslagen är jag också.. Undrar var jag låg på backen och sprattlade...

Vinprovning vid fyrisån

img040 (MMS)

Vinprovning vid fyrisån


Nu var det slut

Nu är storspexet över för denna gången, tack NoNSEns för att jag fick äran att sitta med bakom kulisserna och bära stolar. Det har vart fantastiskt roligt och ni är såna enastående personer!
Det bästa med idag var att jag;
1. ÄNTLIGEN fick krypa under Alvidas kjol (på scenen alltså)
2. Jag fick flyga in över slutscenen och damma av lite, sjukt kul! :D 

Trodde aldrig att jag skulle bli så NoNSEns frälst som jag nu blivit..!

Nu var det slut

Nu är storspexet över för denna gången, tack NoNSEns för att jag fick äran att sitta med bakom kulisserna och bära stolar. Det har vart fantastiskt roligt och ni är såna enastående personer!
Det bästa med idag var att jag;
1. ÄNTLIGEN fick krypa under Alvidas kjol (på scenen alltså)
2. Jag fick flyga in över slutscenen och damma av lite, sjukt kul! :D 

Trodde aldrig att jag skulle bli så NoNSEns frälst som jag nu blivit..!

Vår på riktigt

På ett oväntat sätt hade vi årets första matchpå gräs idag. Träningsmatch hemma på kära Stenevi mot UIF som slutade i torsk; 0-2 blev resultatet (eller gjorde de tre mål?).
Att det var på naturgräs kommer kännas rejält i vaderna imorgon, fy vad tung sprunget det var!
Om två veckor är det seriepremiär.

Hade tänkt byta om och börja bege mig in mot stan, sista föreställningen är idag kl19.00. Kristina-galan igår var riktigt trevlig, massor med sång. Det slutade i alla fall med att jag hängde på Malin till Kalas där vi mötte upp hennes vän Malin och skuttade runt på dansgolvet. Eller okej det var jag som hoppade runt som rena rama duracellkaninen... Kul var det i alla fall!

Segast i världen

Det var nästan läskigt hur trött jag var igår kväll, vilket medförde att det blev en väldigt tidig kväll. Hur som helst varäven gårdagens föreställning av Lejonninan från Norden väldigt bra!

Blev en hyfsat lång sovmorgon (otroligt välbehövligt) och innan jag ska börja bege mig mot stan så ska jag hinna duscha, städa och göra rent den klänning jag planerat ha ikväll på Kristina-galan.
Hur som helst borde jag sätta igång och stänga ner datorn annars lär jag aldrig komma härifrån..

Fräääääknar

fxcam_1302869 (MMS)

Fräääääknar


Brist på mycket

Usch vad jag känner mig vresig om dagarna. Det har haft sina orsaker men någon måtta på mitt humör får det banne mig vara. Kör sista passet imorgon 07.00-14.30 och eftersom det är fredag bjuds det på frallor, woho.
Fotboll ikväll, hoppas att det dyker upp ett gäng, det är så tråkigt när vi är så få! Träningsmatch på söndag mot UIF.

Fröken bortskämd är lite orolig att hon måste laga sin egen middag.


En oldie.

Attans

Tji får man för att man tar saker lite väl förgivet. Känner lite panik. Det går nog över, kommer nog klara mig ganska bra i sommar. Hoppas jag!
Den största paniken jag känner är egnetligen över min förbenade bil.

Jaja, det löser sig.

Varvat

Efter tredje dagen på jobbet denna vecka är jag lite slut i huvudet, två dagar kvar. Det är verkligen en markant skillnad på jobb och plugg (kanske för att jag bara har 30min paus varje dag). Att det sen inte finns allt för mycket att göra så blir man rätt slö i huvudet.

Jag och slambilschaffis Karlsson pratade om båt idag. Ska bli spännande och se hur det slutar.

Slutar tidigare idag för att hinna till Uppsala för att kunna vara med på premiären av Lejonninan från Norden - Drottning Kristina i Spexil. Blir dessvärre ingen premiär sexa för min del (buu) då jag börjar kl07 imorgon.

Fick en marsipankyckling av chefen. Jobbet <3

img069 (MMS)

Fick en marsipankyckling av chefen. Jobbet <3


Först till kvarn

För min del är det jobb hela denna vecka, otroligt trevligt då jag vet att det lönar sig i slutändan.
Dock är det trist att jag inte hinner fika eller äta lunch med tjejerna i Uppsala. Buu.

Det är förövrigt spexvecka, och jag blev på något sätt indragen att vara med bakom kulisserna iförd en pig-utstyrsel, som verkligen är jättefin. Så jag gör alltså det jag är bäst på, vara ivägen. Det var genrep igår och premiär imorgon.
Jag som tidigare inte sett så mycket repetitioner eller läst hela manuset blev positivt överraskad. Såg inget eftersom jag befann mig bakom kulisserna men hörde allt och det var helt fantatsiskt bra manus. Sjukt kul!

idag ska jag även byta till sommardäck på bilen. Woho!

Alltid samma visa

Idag var det derby i Alsike, det var vi mot Knivsta. Resultatet var inte riktigt rättvist då jag tycker att vi faktiskt hade fler chanser framåt än vad dom hade, 1-1 blev det i alla fall.
Idag var det hur som helst en riktig plattmatch å mina vägnar. Kanske ska börja med att jag har en sjuhelvetes ansträngningsastma som behandlar mig lite som den vill. Den hatar när det blåser massa t.ex. och blåste gjorde deet ju redigt idag.
Fick alltså börja men var tvungen byta illa kvickt då jag inte fick något syre. Detta var alltså början på skiten. Jag lider inte bara av ansträningsastma utan också en stark prestationsångest, jag har så storaförväntningar på mig själv att jag blir förbannad på mig själv när jag inte kan prestera. Och när jag blir argoch sur på mig själv kan jag inte prestera alls, det är bara det som gnager i huvudet.

Så, andningssvårigheter och allmänt kass och ivägen och orörlig och helt vilse i pannkakan.. Kul dag. Dock lade jag assisten till vårt mål och sköt sedan självi stolpen. Så bara jättedålig var jag ju inte...

Buu

För ett år sen var vi i Ostia. För ett år sen hade jag hopp om att komma iform och äntligen få springa fort.
I dagensläge spelar jag bara fotboll. Vill egentligen forfarande känna mjölksyran i benen efter ett bra lopp, allt har sin tid men jag har tyvärr inte tid just nu. Som det ser ut nu blir det bara en dröm.

För exakt ett år sen var vi i Italien:
Jag saknar dig sötan. Ska banne mig komma och våldgästa
Falun så fort uppsats jäkeln är klar!

Jobbade på norrlands lördagscafé idag, det...

fxcam_1302378307 (MMS)

Jobbade på norrlands lördagscafé idag, det var kul. Känner mig mer död än levande. Match imorgon, derby mot Knivsta - i Alsike kl12. Kom och kolla!


Water for elephants

Jag och Maria har ju vart en massa på bio och vid varje föreställning (nästan) så har vi fått se trailern till "Water for elephants" som har premiär den 15 april. Såg att den var baserad på en bok, så jag köpte boken. Läste ut den på ett par dagar och längtar nu tills filmen kommer på bio. Jag tror den är fantastisk, för det är just det boken är!!



Lugna puckar

Det blir en fredag med mig själv idag. Skall nog springa ner och köpa lite nötter för att sedan placera mig i ryggläge framför teven. Det är en sån fredag idag, lite småtrist då jag får social abstinens efter någon timme.

Skall upp tidigt imorgon för att infinna mig på norrlands nation kl 08 imorgon. Ska hjälpa till medlördagsfikat, skall bli kul. Wiiie!
Kom och fika! :D

På söndag är det derby på Alsikes konstgräsplan. LLBK vs. Knivsta. Har en känsla av att det kommer göra ont, det brukar göra det efter Knivstamatcherna. Heja oss! :D

Abstinens

Jag o Maria kör ju någon slags detox sedan ca en-två veckor tillbaka. Denna detox innebär att vi inte ska stoppa i oss en massa sötsaker såsom kakor, godis och chips. Känner att det har fungerat bra men just idag är mitt chipssug värre än någonsin.
Det är just det faktum att jag har en hang-up på just chips, det är typ det bästa jag vet. Det är jobbigt nu, men jag lovar mig själv nu att jag inte ska röra en påse (eller ett rör) med chips fören efterden sista april. Det är mitt mål. Vi får väl se hur det går med den saken...

Jag vet att ni vill!

img032 (MMS)

Jag vet att ni vill!


Är hos mormor och gosar med kissen :)

img047 (MMS)

Är hos mormor och gosar med kissen :)


Uppslutning

Just hemkommen från Alsike. Det var en kul träning i regnet och det bästa av allt var att va var 17st som var där!! Bra jobbat då det mest har legat runt 10st väldigt länge. Tror inte att vi var så många någonsin under förra säsongen så det är kul att folk har hittat intresset igen.
Det ska bli spännande att se vad vi kan åstakomma iår. Vi ligger kvar i division tre men det var på håret att vi åkte ner förra året, skulle vara kul om vi kunde klamra oss fast en säsong till!



Bästa laget i världen LSK - tigers F90,
bild anno Gothia Cup 2007 när vi fortfarande var flicklag

Heja

Skellefteå AIK!

Snälla, ge mig mer ångest

Jag har stora problem just nu. Jag trodde jag hade klart för mig hur jag ville göra höst. Det lutade väldigt mycket åt Malmö. Jag har nu omvärderat Göteborg och hittade typ Sveriges mest intressanta program (efter mina mått mätta) i Sundsvall. Jag vet inte alls hur eller vad jag ska göra. Vill mest bara dö lite, fast ändå inte.
Första valet står just nu mellan Göteborg och Sundsvall. Otippat va.
Det hela bottnar i om jag vill läsa politik/ekonomi/juridik (Gbg) eller inte. Jobbigt det där.

Synd att det syns så dåligt..

Men kom igen då!!!

Kan det inte bara bli sommar? Seriöst!
Nu med piercingen så fick jag inte ligga i någe mer cancersolarium. Jag som ville få igång fräkenproduktionen. Okej, jag fick faktiskt färg på de totalt 16 min jag tillbringat i solariet (2x8min med en veckas mellanrum). Jag vet att jag inte har hud för att vara exponerad för sol och inge som helst pigment. Tro mig, 21 år som rödhårig har inte gått obemärkt föri...
Och jag har tragiskt nog sett ut så här allt för många gånger:
Sommar för något år sedan.
Träning tre timmar samt ett par timmar på stranden efter det
resulterade i en fantastisk kokt-kräfta-kostym. Mmm that's hot!
Och ja, det gjorde djävulskt ont.

Here we go again

Även den här veckan startar med måndag. Ligger en aningens efter i skolan eftersom jag jobbade förra veckan, inte jättekul men såg att jag var schemafri imorgon så kan ju plugga hela dagen då (nästan).
Hade tänkt pallra mig ut och springa imorse men var så förbannat trött så sov en timme till istället. Har en sån fantastisk diciplin. Skall göra något åt det, planerar att komma igång och träna på riktigt. Kommer kanske inte se några resultat på något annat ställe än på fotbollsplan, men spillerill.

Jag och Maria såg en massa film på bio igår. Vi började med Rango, en animerad film där Johnny Depp gör rösten till huvudkaraktären. Den var helt underbar, en spaghettivästern i bästa tappning. Sen på den sena visningen såg vi Black Swan, och herregud det var inte med nådig ångest vi lämnade biosalongen. Väldigt vacker var den i alla fall!!


"Han kom på Kafka!!"

img054 (MMS)

"Han kom på Kafka!!"


Har det bra. Mycket bra, bra mat bra sälls...

img045 (MMS)

Har det bra. Mycket bra, bra mat bra sällskap och bra alkohol! Kan inte bli mycket bättre!


Balklänning på!

im (MMS)

Balklänning på!


Spännande

Är lite förväntansfull. Håller på att snygga till mig, det hela ska sluta med en balklänning. Jag vet bara tid och plats men inte mycket mer än så. Eller okej, jag vet ingenting frutom just tid och plats. Det ska bli spännande, bara det faktum att jag ska dra på mig balklänningen är en vinnande start. 

Ja som ni kanske förstår är det alltså bal jag ska på. Blev medbjuden förraonsdagen då jag satt i dörren på göteborgs nation.
Det mystiska med detta är ordet mantel. Mer än så får ni inte veta ;)

Såhärsåg det ut i våras förövrigt, på vårbalen. KLICKA HÄR för att se bilderna!!

Stilla eftermiddag

Fick nyss höra en berättelse innehållande viagra. Det är väl det mest hysteriska som har hänt idag. Lugnt fast mycket trafik, som det ska vara. Inga konstigheter alls.

Har vart här sedan 7.30 idag och jobbar fram till 18.00. Långt pass men har hört att det lönar sig i slutet. Efter jobbet åker jag tillbaka hem till Uppsala för att käka middag med tjejerna. Har saknat dem under de tre dagar jag har vart här. Ingen långlunch med extra lång kaffepaus här inte.

Nu ska jag äta en riskaka. Tänkte att ni ville veta!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu