Ett riktigt radarpar

En del människor betyder mer än andra, hon är min andra halva både på och utanför planen Vinna eller försvinna

Den kommande helgen så har vi våra sista matcher i våran regular season, vilket betyder att om vi inte vinner åtminstone en match är vi ute och går inte vidare till slutspel. Jag är inte redo för säsongen att vara över ännu och skulle bli sjukt ledsen om vi inte går vidare till kvartsfinal!
Vi har denna veckan jobbat med en ny helt uppställning och ett annat spelsätt, så det kommer vara sjukt intressant att se hur det fungerar på lördag. På söndag hoppas jag att det kommer vara möjligt att lyckas sätta några kassar, men vi får väl se.
Jag är sjukt pepp och trots att vi har förlorat med 1 måls skillnad majoriteten av våra matcher tror jag att vi kan vinna i helgen. Jag tror stenhårt på mitt lag!

Amerikansk Litteratur

Den har terminen sa tar jag en engelskakurs som heter American Romaticism and Realism, vilket innebar att vi laser manga verk av kanda amerikanska forfattare fran 1800- och tidigt 1900-tal. Den senaste veckan har vi last manga berattelser av Edgar Allan Poe, en foregangare till Stephen King. Till en av hans mest kanda verk, "The Tell-Tale Heart" var vi tvungna att skriva en dikt. Kreativiteten flodade och jag maste erkanna att min dikt blev lika mork som Poe's egna noveller:
 

You looked at me

I smiled, - for what had I to fear?

All the things that you said

I heard all things in the heaven and in the earth

I was mad for you

You smiled gaily

All in vain,

You dismembered my heart


Det är nu det gäller

Vi har bara tre matcher kvar för i år, om vi inte lyckas med att ta oss vidare till slutspel, vilket är hemskt tveksamt - men absolut inte omöjligt! Jag är sjukt pepp och vill inte alls att säsongen ska vara över ännu, det betyder att jag måste börja gå till gymmet, haha!Självmål

Vi åkte på en bitter 3-0 förlust idag. Vi borde ha hållt 0-0 i andra halvlek men vi en rensning i straffområdet fick en av våra försvarare en benskyddsträff på bollen oc den studsade in i eget mål. Vi spelade relativt bra men vi behöver vända vår förlustrend som vi har just nu. 

Inatt sover vi på hotell och laddar för en ny match imorgon!

Colby-Sawyer College plan, beläget på en höjd, hur vackert som helst!Fullt upp

Denna helgen kommer vi overnatta pa hotell, bada fotbollslagen, en bit soderut. Detta da vi har tva bortamatcher I helgen. Det har innebar att det ar sakrast att bli klar med alla laxor osv sa gott det gar innan lordagmorgon. Ingen vill skriva en uppsats pa en skakig buss.

Jag hoppas att vi kommer hem med tva vinster, vi behover det!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu