Tillbaks till Florida

Just nu så befinner vi oss hos Macy och fördriver dötid innan vi beger oss mot Manchester, New Hampshire, för att kl6 imorgon bitti ta flyget till Orlando. En vecka i Florida solen! Ska bli hur gött som helst!


Vad säger man

Vi hade tv-reportar på skolan igår.
HÄR ÄR KLIPPET SOM GICK PÅ NYHETERNA IGÅR KVÄLL


Man kan skymta min vän Macys ända i slutet av klippet... Lite roligare trivia än det faktum att vår vän Mell sitter i häktet.

Overkligt

För drygt 30min sedan fick jag reda på att en väldigt god vän till mig blev arresterad i morse. Polisen var på campus. Just nu pratar folk en massa skit och ingen vet egentligen vad som hände. För mig kommer han alltid vara den stora, vänliga teddybjörn som jag har haft ett gäng spårade kvällar med.

https://cdn3.cdnme.se/1213239/7-3/pic_51507ea0ddf2b36dbbaa3e58.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1213239/7-3/pic_51507ea0ddf2b36dbbaa3e58.jpg" class="image">


Vart kommer allt ifrån

Tidigare i veckan hittade jag en t-shirt som inte var min egen. Nu när jag klev in hittade jag både en Nike sweatshirt och en snap back. Frågan är om han tycker att hans garderob inte är stor nog så han måste lagra saker i mitt rum också...


Florida


Big and little sis


På väg

Klockan är nu 06.00 och vi sitter på Boston Logan Airport. Bussresan hit gick sjukt fort. Jag är trött som tusan men galet exalterad. F L O R I D A here we come!


Florida

Om två timmar lämnar vi skolan och beger oss mot Boston för att ta flyget till Orlando. Fem dagar i värmen, jag är så sjukt exalterad, det ska bli så grymt skönt. Vi har visserligen två lacrosse matcher och totalt 9 timmar av träning där nere. Men fortfarande väldigt mycket tid att göra precis vad vi vill. Till exempel på torsdag så drar vi till stranden och chillar hela dagen, gaah, sol bad värme.

Idag så vann vi 20-6. Jag spelade drygt 15min, gjorde inget större intryck. Känner mig mest i vägen hela tiden och måste dessutom använda tandskydd, vilket bara är löjligt, men jag blir bättre!
Efter denna veckan i Florida kommer jag vara grym! haha.

Vinst x2

Vi har spenderat helgen i Massachusetts och spelat två lacrosse matcher. I lördags mot Elm College där vi vann med 17-4. Jag fick spela hela tre minuter och tappade inte bollen en enda gång (!!). Idag så spelade vi mot Beccer College och vann med 10-8, mycket tightare match så vilket var mycket roligare att se än den i lördags.

Nu i helgen spelar mot ett lag som tydligen är rätt kassa. Matchen är hemma och om det är så att vi har en bra ledning kanske jag får ett par minuters speltid igen, lycka.

Nästa måndag pyser vi till Florida!

Och juste, är är mitt mug-shot. Det är inte mycket som de har fått rätt...

Haircut

Var till frissan igår och klippte av mitt slitna hår. Jag fick friseringen gratis då frisören förstörde mitt hår sist jag varför och blekte det. Tack sa jag och kommer aldrig mer tillbaka.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu