Fortfarande bränd

Eftersom handfan gör ont och jag sa att jag skulle bli hemma iaf resten av denna veckan så har jag sen kl10 imorse legat ute i hopp om att jämna ut den röda färgen. För tillfället känns det förgäves men får väl se hur det ser ut ikväll.
Har nu på knappt två dagar läst ut en bok, som jag nu hoppas att det finns en forsättning på. Det var en såndär halvkass cicklit som är mer eller mindre omöjlig att lägga ifrån sig - Babbeldrottningen i New York.

Ikväll väntar grillning med fotbollslaget på Furuvallen. Om jag kan ta mig dit så att säga, vette1000 om jag klarar växla med min hand, skulle haft en automatväxlad bil i detta nu känner jag, haha! Om jag kommer dit tror jag ändå att det kan bli otroligt trevligt!


En icke-smickarande bild Soffi tog på Åland. Skiter i detta då jag älskar mina fula brillor från Monki!

Fröken sjukskriven.

fxcam_1309344813 (MMS)

Fröken sjukskriven.


Upp&Ner

Var tillbaka på jobbet idag efter nästan en vecka (blev ju hemma både onsdag och torsdag förra veckan) och satan vad kul de hade åt min gipsade handled. Många av kollegorna ville fira midsommar med mig framöver.. (trots att detta hände på fotbollsplanen)

Jag är ofantligt högerhänt vilket har gjort det klurigt med hur jag ska arbeta. När kunder har ringt in ordrar så har jag suttit med mina klena höger fingarar och skivit, har ett par gånger i efterhand inte sett alls va som står. Medan jag har jobbat med datormusen med vänster hand. Otroligt bakvänt och jag kommer få grym träningsvärk i vänsterhanden, haha.

På onsdag ska jag tillbaka till Akademiska för att röntga och få ett utlåtande av ortopeden. Föhoppningsvis byta gipsskenna också då mitt ser för taskigt ut, heh.

Fint gips efter midsommar..

fxcam_1309168702 (MMS)

Fint gips efter midsommar..


Dödsringar

För ett par timmar sedan ramlade jag hem här hemma efter tre dagar mitt ute i ingenstans,någostans söder om Sthlm, eller något. Det har alltså vart ett redigt midsommarfirande och jag är glad över att fina Maria o jag fick följa med dit ut.
Ska beskriva helgen kortfattat:
Bruten handled. Gästvänlighet. Frysbox. Alkohol i mängder. Regn. Brasa. Filtar. Chinese Crested dog. Douglas. Soffa. Fränt. Skratt. Galenskaper. Mankini. Naket. Fotografering. Tält. Sovsäckar. Liggunderlag. Mys. Mat. Slut på alkohol. Trevligt sällskap. Blomsterkransar. Sill. Nakenbad. Mälaren. Myggor. Kubb. Luftgevär. Öl. Tvestjärtar. Panikattack. Diskussioner. Skratt. Värme. Snusk. Gliringar. Skämt. Toapapper. Husvagn. Älg. Fårtestiklar. Tipspromenad. Puss. 

Så mycket mer egentligen men det är mer runt omring, det lite mer abstrakta.
Jag har haft det grymt i alla fall! 


Inget midsommar utan blomsterkrans!

fxcam_1308911343 (MMS)

Inget midsommar utan blomsterkrans!


Vi hittade mälaren!

fxcam_1308902983 (MMS)

Vi hittade mälaren!


Ser ni älgen?

fxcam_1308858120 (MMS)

Ser ni älgen?


Åtta timmar på akuten.

Inte nog med att vi åkte på stryk på matchen igår så sköt även rik/miks målvakt sönder min handled. Hur tusan kunde hon skjuta sönder din handled, det är väl fotboll du spelar tänker ni.
Jo det var så att jag sprang mot målvakten för att försöka hinna bryta en hemåt pass, jag hinner inte riktigt och i samma stund som målvaktens fot lämnar bollen träffar bollen min hand. Skulle kunna säga att det var en redig hands då det smällde till som fan.
Jag tror att jag aldrig har haft så ont i hela mitt liv.
Blev i alla fall lindad och efter matchen åkte vi till akuten. Lång väntetid var bara förnamnet men blev istoppad morfin, tack och lov. Tre omgångar upp på röntgen, tillbaka dragning av benet så att det hamnade på rätt ställe och lite gips senare fick jag äntligen åka hem

Det som hade hänt var att det var två frakturer som gick ut i leden. Ska vara gipsad i fyra veckor om inte röntgen nästa vecka säger att handleden måste opereras...

Åkte på en smäll på matchen, underarmen är...

fxcam_1308796196 (MMS)

Åkte på en smäll på matchen, underarmen är nu gipsad. Håller tummarna för att slippa en operation...


Åka båt


Mås

Vi var ju på Åland i helgen. Alldeles fantastiskt kul var det (trots att jag var dödstrött i lördags)! Kul att träffa Sofia igen, var ju trots allt typ tre veckor sedan vi var klara med plugget o det var då hon for hem. 
Vi åkte dit i fredags med 15 båten från Grisslehamn och alkholförtärandet drocg igång någon timme vi landat på Åland. Det var en sjukt kul kväll med trevlig förfest, roliga timmar på Arken (sjukt kul att träffa Idaskida där också!!!!) och en lagom efterfest. Jag o Maria trillade in i den lånade lägenheten vid 08-tiden i lördagsmorse.

Trötta och sega (bakis) så tog vi oss ut på sjön (havet) i ett stycke båt. Wroooom! Löjligt roligt! Vi hamnade på en ö (?) där vi grillade korv och mös. Var där ute ett par timmar innan vi begav oss tillbaka till lägenheten för att snygga till oss för ytterligare en utekväll.
Det blev inte så mycket ut vi kom (förutom Soffi) utan vi hängde i lägenheten. Jag kastade in handduken först och däckade som en klubbad säl vid 01 medan de andra fröknarna satt uppe ett par timmar till.

På söndagen var det matchdag för min del, och tro det eller ej, alla fyra flickorna kom och såg hela matchen. Det tycker jag var otroligt roligt, framförallt då vi spelade otroligt bra!

Bilderna kommer komma upp på facebook. Orkar inte sitta och laddau pp dem här. En bild får ni dock:

Är nöjd över att det är en kort arbetsveck...

fxcam_1308630357 (MMS)

Är nöjd över att det är en kort arbetsvecka, hurra!


Poäng

Bra avslut på en awesome helg på Åland!


Helgvistelse

Kl 15 går båten mot Åland. Det ska bli sjukt kul att, iaf för mig, åka iväg på en minisemester under helgen. Vi är fyra tjejer som alltså åker till Åland för att hänga med den femte (o hennes åländska vänner). Hoppas på fint väder då det just nu regnar i Uppsala..
Helgen kommer att avslutas på Marcusböle 1 på söndag, där Lagga/Långhundra möter Mariehamn.

Ååååålaaand!
Detta ska bli skoj!

Första

Hej hörrni!
Detta är alltså första posten från nya arbetsplatsen. Har äntligen fått tillgång till programmet vi använder vilket innebär att jag faktiskt är igång på riktigt. Känns galet bra.

Har även blivit av med min fördömda hjärnskakning. Som det känns nu i alla fall, ska vara med och lalla omkring lite på fotbollsplanen så får vi se sen. Vill ju vara med och spela på söndag när vi ska spela på Åland!
Ja, vi ska imorgon (inte fotbollslaget) åka till Åland för att spendera helgen i gott sällskap!


Ja, uppenbarligen så har det vart dåligt med update men har inte så mycket att meddela då jag mest bara har haft ont i huvudet.
Se om jag orkar ta tag i det hela. Inte huvudvärken alltså, den är jag ju redan av med.
Tjing.  

Absolut Torr genom Buzzador

Har nu genom Buzzador fått testa på Absolut Torr, för mig perfekt eftersom jag tränar och är ett litet svettmonster. Helt ärligt måste jag säga att när jag använde det under armarna ville jag gråta och klösa sönder armhålorna, satan vad det sved. Sveda och vånda är dock något jag kan jobba med och slutresultatet går inte att klaga på. Absolut torr är absolut godkänt!

Psst... Absolut Torr fungerar även på händer och fötter - perfekt nu till sommaren då man t.ex. använder sandaler..


Jag fick testa på den här produkten och dela med mig av test exemplar till mina vänner då jag Buzzador. Bli medlem du också och få möjligheten att testa produkter helt gratis.

Ojdå

Det verkar som om blogg.se har valt att inte publicera mina mms inlägg. Mycket tråkigt må jag säga då jag inte har haft tillgång till dator och har kunnat informera er om det otroligt fina skrubbsåret på min rumpa, om den fina begravningen jag var på eller om den otroligt onödiga hjärnskakningen jag dragit på mig.

Idag var första riktiga dagen på jobbet. Ser fram emot att få börja sätta igång själv! Blev dock inte många timmar då jag vid 10-tiden begav mig till närakuten för att kolla upp mitt huvud. Ja resultatetav det besöket var ett konstaterande på att jag har lågt blodtryck och att om huvudvärken inte är borta till på fredag så måste jag uppsöka läkare igen, hurra.
Det här betyder också att det inte blir någon fotboll för mig åtminstone idag men som detser ut nu blir det inte det på torsdag heller. Bu.

Ja det gör fortfarande galet ont och det v...

fxcam_1307356378 (MMS)

Ja det gör fortfarande galet ont och det varar som fan. Tror dessutom att jag ligger i risken för en hjärnskakning, men det pratar vi inte högt om för det spelas fotboll om ett par timmar!


Min stjärt blev köttad på u-lagsmatchen. O...

fxcam_1307197358 (MMS)

Min stjärt blev köttad på u-lagsmatchen. Ont gör den..


Kolla det svallet, jag är nöjd som tusan! ...

fxcam_1307115023 (MMS)

Kolla det svallet, jag är nöjd som tusan! Taco, Tequila, Trans kväll hoss Sebbe och Loppan ikv!


Tillbaka i kära gamla Skepptuna. dock inge...

fxcam_1307090424 (MMS)

Tillbaka i kära gamla Skepptuna. dock inget muntert besök - det är begravning.


JAA!

Alltså ni anar inte hur skön gårdagens seger kändes. Känslan när slutsignalen ljöd var fantastisk! Alla vara grymma och personligen tycker jag att detta var ett bevis på att vi fanimig kan spela rolig och bra fotboll, utan problem!

Måste skryta lite, det var mina första mål i a-lagströjan (och alltså spelat i a-laget typ 4 år) så att göra två i samma match var awesome! Hade dock inte blibit mål utan de snygga framspelen!

Trots trötthet och illamående (samt lycka ...

fxcam_1307045053 (MMS)

Trots trötthet och illamående (samt lycka för vinst och två gjorda mål på matchen) så blev det kvalitetstid med min mor!


Jag vill också plantera korv!

fxcam_1306983975 (MMS)

Jag vill också plantera korv!


I stadsskogen efter en trevlig "sittning" ...

img079 (MMS)

I stadsskogen efter en trevlig "sittning" hittade jag och loppan en lekpark. Alltså Loppan på bilden när hon gungar!


Två år sedan

Idag tar Uppsalas gymnasietreor studenten!
Jag avundas de lite då jag vet att min student var fantastisk (trots 40graders feber och stämbandsinflammation) och jag hoppas att de också får en galet underbar dag.

2009 var alltså året då vi äntligen var klara med grundskolan, vi fick tåga ut från skolan till Lännakatten. Vid Östrastation springa ut för att sen åka flak. Oförglömligt!


Längst fram i tåget!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu