JA ELLER NEJ

Jag har nu möjligheten att tacka ja eller nej till en Skoda Felicia. Denna ska kosta 6000kr och det är då mamma som tar fram det stora kortet. Denna lilla rackare ska i så fall fixas i ordning, besiktigas och sedan ställas av tills dess då jag har fått mitt körkort. Det ända som är är det faktum att mamma inte ger mig bilen utan jag måste betala tillbaka dessa 6000kronorna. En liten invikelse är att jag då måste skaffa ett mer välbetalt jobb, haha. Men jag tror att det är värt det, den är tydligen fräsch, bara en del saker som behöver putsas på.
Brumbrum?

Har lite andra bekymmer också men de får lösa sig senare då det kanske är mer aktuellt...

JULMARKNADEN

När vi först anlände till Upplands Väsby igår förmiddag var jag spänd men hade inga större förväntningar, vi skulle ju bara testa och se hur det gick. Och man kan väl säga att det gick över förväntan, blev av med 6st burkar och intjänade 150:-, varav 100:- gick till hyran. Så en total vinst på 50:-. Ingen större summa direkt men jag gick ju åtminstone inte minus, haha.
Förövrigt var det svinitkallt, trots att jag hade ett mindre tält på mig, så det var skönt att komma hem och ta en överdrivet varm dusch!
Tack till Anki, mormor och Ellinor :)
Ellinor precis när vi kom och skulle börja packa upp allt.

Taggad innan det hela började komma igång (ser dessutom flintis ut)

Innan det var någon som hade investerat.
Var lite ledsen i ögat, men sen kom Ellinors mormor och lillasyster
och haffade de röda med granar på, då släppte det lite.

ALIVE

Överlevde gårdagen utan diverse frostskador!

I SOFFAN

Har precis städat klart och nu är det dags för julpyntet att åka fram. Mysigt värre! Om ett par timmar så av det dags att bege sig hem till kusin, har dock ett problem med vad jag ska ha på mig, haha. Glöm inte marknaden i väsby imorgon, 11-16!! Hoppas jag blir av med de dryga 20 burkarna jag har med mig ^^

Jag driver inte när jag nu skriver

608f7ca0ed709908bb927e1c09929586.png

Kolla varifrån!

Jag driver inte när jag nu skriver att det är mycket man ska kunna, vet ni till exempel vad itp, saf-lo, kap-kl eller vad pa03 är? :p


LÖNEBRYT? WHAT?

söndag är det dags för Gamla Apotekets Julmarknad i Upplands Väsby och nu vet jag att alla är välkomna dit mellan kl 11 - 16. Det ska bli spännande att se hur det går för mina förbenade burkar (har skavsår på fingrarna och är urless på dem, haha). Dock så hinner jag inte göra fler nu, ska plugga till mitt försäkringsprov på tisdag.
Kan förövrigt inte se kursmaterialet, vilket inte är så jättebra..



Fick nyss ett sms från jobbet där det stod att de bjuder alla som jobbar imorgon på pizza samt att det är lönebryt efter helgen, vad innebär lönebryt egentligen, någon som vet?


BOSÖN

Efter mitt lilla tränings maraton i onsdags så har jag faktiskt fortfarande ont i kroppen. Fast det gör inte så mycket, det var rätt kul ändå och speciellt att få röra lite på fotbollen och att träffa tjejerna igen!

Igår var jag som sagt hemma hos mormor, satte upp lite ljusslingor ute och sådär, så nu är det början på julstämning hemma hos henne, och jag sätter upp våran idag. 

Idag är det i alla fall en resa till Lidingö och Bosön som hägrar. Första träningen för mig där för i år, det som skrämmer mig är dock mina vader, kände av dem redan i onsdags när jag sprang mina 300 meters intervaller på bana. Hoppas de håller med hjälp av mycket liniment och mycket stretch!

Är hos mormor :)

-4ccd056b604bcfbd0bb5147338a79a1.png

Kolla varifrån!

Är hos mormor :)


ÄN EN GÅNG

På fredag ska jag och Desse än en gång se New Moon. Fast denna gången så hänger Selim och Pontus med och kollar. Det ska bli kul, och jag tror filmen kommer vara bättre en sist (inte det att den är annorlunda utan att man kommer uppleva den annorlunda). Det värsta nu var att det har dragits ca 440:- på kontot, haha. Och jag som planerat att gå med fribiljett och grejer, men bättre upp är att jag kommer få igen pengarna på fredag (hoppas jag :P).


JULKLAPPSTIPS

Den som vill göra mig glad på julafton ger mig denna underbara Sookie Stackhouse - box med böcker. Ljuvligt! Kostar runt 350:- på bokia.se

Dagens hurtbulle, bara gymmet och

67f9efdc2caefe5286dad015928d8e72.png

Kolla varifrån!

Dagens hurtbulle, bara gymmet och cykel turen hem kvar. Det roliga är att det kommer blåsa motvind (y)


BRA START PÅ DAGEN

Idag är det en fullspäckad dag, hela dagen kommer bestå av träning!
Just därför började jag dagen med två rejäla äggmackor så att jag ska stå pall tills jag kommer hem igen. Det är nämligen som så att först ska jag cykla bort till Studenternas (hoppas att det är öppet), köra mitt intervall pass (3x300m eller liknande) och efter det ska jag cykla till gymmet och sen hem. Ganska tufft med all cykling och jag kommer med all säkerhet ha ont i rumpan imorgon, haha.

Senare ikväll så ska jag till Alsikes konstgräsplan och ja ni kanske kan gissa? Fotboll!
Har ju kört nu de senaste 2-3 åren att jag inte spelar någon fotboll på vintrarna utan kör igång igen på våren när det börjar bli varmt ute. Men nu idag så jobbar jag ju inte så varför inte passa på liksom. Blir lite sent dock, det börjar 20.30 och är slut 22.00, tungt, men whatever :)

Dags att packa väskan och sen pumpa däcken på cykeln så pyser jag iväg.

A SIGN?

Nej jag är inte ett fanatiskt fan. Tycker bara männskan är äckligt fräsch! ;)

RAWR


LYCKA

Idag fick jag min lönespec. På ett sätt känns det skönt, första riktiga inkomsten sen i juni, på ett sätt känns det hemskt för att hade gärna ha fått klirra till lite mer. Dock får jag vara glad för det lilla, kan införskaffa både en och två julklappar nu ;)

Hoppas dessutom på att få slut på alla mina ljus/glas burkar på söndag. Kom förbi Gamla Apotekets julmarknad i Väsby nu på söndag och träffa mig vettja ;) 


BÖRJAN

Jag lider av en fruktansvärd beslutsångest nu på morgonen, och det är inte hur vida vad jag ska ha på mig, utan om jag ska tacka ja till ett kundtjänst jobb jag blev erbjuden igår eller om jag ska fortsätta där jag är. Det vill säga att jag ska gå den här utbildningen för att bli "försäkringsförmedlare".
Kundtjänst jobbet ligger i Sundbyberg, det skulle betyda en del pendlade. Ska ringa min handledare på bemanningsföretaget och höra lite om arbetstider och lön. Det ska ju vara lönt att pendla också.

BAKET FRÅN HELVETET DEL 2

Ja, den som inte fattade att det var saffran på bilden i inlägget nedan så kan jag då upplysa dessa om att det var lussekatter jag skulle baka. Och på riktigt, jävla deg! Kändes som jag använde säkert 20 liter mjöl för att det var så äckligt kladdigt hela tiden. Jag är dock helt okej nöjd med resultatet. I alla fall plåt nummer 2, riktigt fina saffransbullar!

Första plåten, dessa fick stå inne en aningen för länge. Men det smakade ändå bra!

BAKET FRÅN HELVETET

Gissa vad jag gör?

SNART ÄR JULEN HÄR

The Killers är bäst!

ROBERT PATTINSON

Idag tog jag mig tid (?, har inget planerat på hela dagen så tid har jag ju) och kollade på Harry Potter och den Flammande Bägaren, mest för att jag ville spana in en viss Pattinson. Saken är den att tycker inte den karln är snygg, alltså i verkligheten. I denna filmen såg han dessutom jätteung ut, han var väl 17,18,19 eller något sådant när de spelade in den? Och nej, läcker är han inte. Men då så ser man honom som Edward Cullen i Twilight-sagan och wow, vilken läckerbit!

Jag tror egentligen att det är så som Desse sa efter vi hade sett New Moon att "Det är själva karaktären Edward som man älskar inte Robert himself". Det tror jag stämmer så jäkla bra! Man vill ju verkligen bara vara med honom, hoho. 

Mmm, yummie!

SYSSELSÄTTNING

Just nu sitter jag och lyssnar på The Wave Radio och spelar Betapet. Bra skit med andra ord :) Det roliga är att jag vinner en massa på betapet också = ännu roligare!

PÄRLOR

Jag kämpar på med mina burkar. Har en vecka på mig att göra fler. Det jobbiga nu är att inspirationen börjar sina och jag vill ju inte att alla ska likna varann.

Sen är det ju inflyttningsfest hos Patrik och Christin på lördag, jag som hade tänkt åka hem till mormor så att vi kunde åka direkt till Upplands Väsbysöndag morgon. Nu får vi helt enkelt se hur jag gör.

NÄR VI ÄNDÅ ÄR INNE PÅ LENNON

Underbara låt. Here comes the sun


WORKING CLASS HERO

Har jobbat hela dagen idag. Sista passet som det ser ut på den avdelningen jag har suttit på. Och vad är då egentligen bättre än att avsluta på ett bra sätt? Totalt över dagen har jag fått iväg 10st eltandborstar. Detta är jag väldigt nöjd med då de två senaste passen jag har suttit med dessa har jag inte fått iväg en enda, idag släppte det!
Jag är nöjd.
På tisdag börjar utbildningen till att bli försäkringsförmedlare. Spännande.


Ja, Working Class Hero med John Lennon :)

NOT MUCH

Sitter och kollar på Idol, nej inte just nu, är skit trött och har ont i magen för jag har ätit för mycket godis (Det blev måttligt mycket kvar sen bion igår). Det blir tidig sänggång ikväll då jag jobbar imorgon, 12 - 18.

Blev även inbjuden på inflyttningsfest den 28onde, hemma hos Patrik och Christin. Mycket nice.
Som sagt har inte så mycket mer att komma med. Tråkigt men sant, sånt är livet. Haha.

NEW MOON

Var ju som sagt och såg New Moon igår. Och egentligen vet jag inte vad jag ska säga. De hade inte riktigt återskapat samma känsla som det är i boken, och det var en del saker som blev jätteskumma då de inte hade tagit med en del saker. I det stora hela är jag nöjd, typ. Fast det blir väl såhär då man har för stora förväntningar.
Men just att det inte var samma känslor som i boken var en besvikelse. Dock tror jag filmen kan växa om man ser den fler gånger!
Ska vi se den igen om en vecka Desse? ;)
Charmerande bild på sällskapet i pausen mellan filmerna.
Ja tack, honom vill jag ha!

NEW MOON IKVÄLL!!

Ikväll är det då dags. Jag, Desse och Sara ska in till Kista och kolla dubbelvisningen av först Twilight och direkt efter New Moon. Det ska bli så jäkla nice! Det jobbiga är bara att vi ska sitta i en biosalong i ca 4½ timme, skönast då hade vart ett par mjukisbyxor, fast jag vägrar visa mig ute i ett par nu för tiden så det blev ett par strumpbyxor och en stor tröja :p
hoho.
Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag hoppas få :)

En snabbis på gymmet för att hämta

3f27c024923bb0bd8241f21c7686e05a.png

Kolla varifrån!

En snabbis på gymmet för att hämta ikapp lite. Väldigt lätta vikter då jag inte vill göra mig illa :p


KINESER KINESER

Detta kan vara bland det vidrigaste jag har sett. Hittat hos Fröken Bitterfitta (bloggar hos Katrins goodiebag). Det är ett par kockar i Kina som har kommit på hur man friterar en fisk men ändå håller den levande.
Djurplågeri på hög nivå!


FÖRSÄKRINGS VADÅ?

Igår på jobb gick det väl inte sådär superbra, jag fick än en gång lyssna på mig själv, vilket är riktigt jobbigt, hehe. Det blev inte heller när kvällspasset började så jag traskade hemåt.
Det som hände under dagen var i alla fall att min coach berättade att de håller på med lite rekryteringar till en annan avdelning på jobbet, och han frågade om jag var intresserad. Okej visst, varför inte.

nu kommer jag bli utbildad försäkringsförmedlare, haha, ganska oväntat att jag kommer sitta och sälja försäkringar! Det lustigaste av allt är att "naken-Janne", Jan O, kommer att bli min chef.
Håll tummarna för mig att det kommer gå bra! :)

"Under 2.0 första timmen = hemgång

0-349d4af52f5cb07d75ad20d6332b9b6f.png

Kolla varifrån!

"Under 2.0 första timmen = hemgång" det är praktiskt då man säljer 0.0 första timmen (y) som tur är är det inte bara mig det går dåligt för, haha.


KÄNSLAN

Hopplöshet är det jag känner.

OBEHAGLIGT

Det är på riktigt äckligt hur trött jag är jämt. Säger till mig själv att kliva upp vid 9-tiden då radion går igång, men nej, jag måste allt sova en timme till. Det räcker knappt för jag är fortfarande obehagligt trött.

Sen är jag lite, vet inte hur jag ska beskriva det - besviken kanske, över att jag inte gick vidare till lång intervju till Coop. Jag har har bara mig själv att skylla då man tydligen ska vara överdrivet serviceminded när man gör den enkäten som skickas ut.
Så nu måste jag kämpa igen för på riktigt, telefonförsäljare är inget jag vill syssla med under en längre period. Trots att det har gått okej nu senaste.

TIDSBRIST

Ja alltså, det är så typiskt att jag ska börja pilla med saker och ting när jag egentligen känner att jag inte har tid. Och detta syns då även på resultatet. Kan direkt säga att det verkar vara totalt omöjligt för mig att få en header som är bra och som jag trivs med. Denna nu är i alla fall mer personlig än innan så den får duga tillsvidare. 
Kan även konstatera att jag älskar att ha Illustrator (CS4) installerat på datorn, för Photoshop är inte kul när det kommer till att behandla text överhuvudtaget. Bara så ni vet, hehe ;)


Header:
Bild 1. Jag och Desiree A på Spanska trappan i Italien
Bild 2. Snela hestar
Bild 3. Desse & jag i Gävle innan Itchy Daze spelning
Bild 4. Filippa och jag hos D.Andersson (ett tag sen nu)
Bild 5. My BBF and me ^^
Bild 6. Rödtottarna i släkten Kaufeldt
Bild 7. Landet <3
Bild 8. Jag och Sandra festade till det ;p <3

ANDNÖD

Tisdag. Var nyss ut och sprang, och lik som igår, höll jag på att dö. Efter att inte ha gjort något alls på nästan två veckor så är det ganska tungt att komma tillbaka & för att inte ta ut mig för hårt på en gång så att det blir skador så kör jag distans nu ett par dagar för att komma ikapp flåset lite. Dock så är det fruktansvärt tungt, men det gäller att verkligen pressa sig annars så är det ingen mening med det hela.
Jag vill verkligen komma igång ordentligt igen för jag vill att det ska bli en inomhussäsong och jag vill att det ska vara en bra sådan. Helt ärligt tror jag att jag aldrig har haft en riktigt bra inomhussäsong, kanske för att jag inte har vart frisk under uppbyggnads stadiet...

Som grädde på moset värker mina vader också.
Nu ska jag sluta gnälla :)

Gratis är gott eller vad är det ma

0-12316b03a42c2d7c6197574fc5dc1766.png

Kolla varifrån!

Gratis är gott eller vad är det man säger?


NY VECKA

Måndag igen då. Var ut och sprang i morse för första gången på två veckor, behöver jag tala om att jag typ dog? Ska bli skönt att komma igång igen, det är så fruktansvärt tråkigt bara att det blev ett så långt uppehåll!
Ska även iväg och jobba idag (13.45 - 21.00), jag är nervös, får sån ångest ibland där jag inbillar mig att det kommer gå jättedåligt. Vi har ju trots allt manus och är man bara bestämt så brukar det gå vägen. Men som sagt, nu innan har jag typ magknip - jobbigt alltså.

Denna vecka hoppas jag få svar från Coop också, kommer snart gå i taket om jag inte får något svar, ett bra svar skulle ju vara det bästa också.
Måste köpa mer pärlor idag också, ska ha röda, rosa och transparenta.

BILDER SOM UTLOVAT

Här kommer bilderna på helgens producerade burkar. Säg vad ni tycker om dom.
Har ni dessutom tips på färger/mönster är det bara att hojta :)
Dom här har ni sett förut. Men jag satte ljus i dem för att demonstrera hur det egentligen ska se ut ;)

1. Grön + limegrön. Ett tidigare projekt som jag avslutade. 2. Rosa med vita/transparenta ränder, ska gör en till likadan. 3. En stor svart/vit randig. Ett jäkla jobb men jag är nöjd :) (Alla är klickbara)


Och så mina favoriter. 3st likadant mönster fast i 3st olika storlekar.
Älskar kontrasten mellan det gröna och rosa :)

Wtf, det verkar som om det är dags

46f4ec3705b565be442881cd6c5acd52.png

Kolla varifrån!

Wtf, det verkar som om det är dags att plocka fram moon bootsen igen. I alla fall om cosmo får bestämma :p


TRÅK

Jag vet att headern ser sjukt tråkig ut just nu. den får duga tillsvidare, ska lägga in lite bilder i den och så hade jag tänkt. Orkar dock inte det nu.

FOTO

Hibiskusen blommade och var så fruktansvärt läcker så jag kunde inte låta bli att ta en bild :)

SYSSLAR & PYSSLAR

Började denna sjukligt slöa dag med att baka en kladdkaka då mormor skulle komma på besök. Trevligt.
Jaha och det är det som har skett idag. Rörde lite på mig. Inte helt redo för att ta tag i springandet igen då magen faktiskt fortfarande känns lite instabil.
Utöver detta så är det full rulle med mina burkar. Fick fler av mormor idag. Skulle egentligen behöva köpa mer pärlor, men det kostar ju en del så jag får helt enkelt använda mig av det jag har hemma. Jag ser fram emot julmarknaden den 29onde, hoppas verkligen att jag kan bli av med någon. Om inte annat har jag sjukt många bara. En del kanske passar som julklappar?

Äh jag vet inte,

JULIGA BURKAR

Detta är mina lite "juligare" burkar. Det är ju trots allt julmarknad jag ska stå på, hehe.
De blev som sagt ganska tajta men att bara ha en färg hela tiden är rätt tråkigt
så då tappar jag det lilla tålamod jag har. Men jag är nöjd ändå, tycker de blev söta :)

KÄMPAR PÅ

Jag har kvar mitt jobb. Yey!
Var dit och lämnade sjukintyget idag, och jag som för en gångs skull hade tänkt och ta hissen upp till kontoret för att jag inte orkade gå de fem trapporna (jobb ligger på 5e våningen) fick tji då hissen tydligen hade bestämt sig för att inte fungera.
När jag kom flåsandes upp för trappan och in genom dörren möttes jag av naken-Janne, ni vet han som alltid var naken i Farmen som gick på kanal 4 för ett par år sedan, dock är han inte naken när han jobbar, tack och lov för det!
Hur som helst undrade vart jag skulle, i mycket bestämd ton, ungefär som om jag skulle skolka från jobbet. Trevlig karl...
Whatever, Youness fick mitt sjukintyg och jag är välkommen på måndag kl 13.45 för att sälja el tandborstar.

Utöver min tripp in till stan så har jag gjort klart en stor burk, en frans senaps burk (ingen senap i lol), och nu håller jag på med ytterligare en burk, det ska bli två likadana.
Som utlovat kommer jag lägga upp bilder på min "konst" :)

SJUKINTYG

Fick nyss sms av min chef/coach om att jag behövde ett sjukintyg för att få komma tillbaka och jobba över huvudtaget. Spännande. 6 arbetsdagar har jag inte kunnat gå till jobb, pga det här jag har, men vem fasiken vill gå till jobbet och kräkas på varje rast? Inte jag.
Nu hoppas jag i alla fall att det gå över under helgen. Det positiva idag är att jag faktiskt har fått behålla maten (y)


Juste, jag har ett sjukintyg, vi ses på måndag Youness :)

Dagens arbete. Syns det att det sk

18725c0ba4eabecbcbc9a0faa39aaf39.png

Kolla varifrån!

Dagens arbete. Syns det att det ska föreställa julgranar? :)


FULLT UPP

Har varit uppe sen kl8 i morse då jag ringde till vårdcentralen. Ska dit vid 14.30 och ja det blir som det blir. Jag är i alla fall trött på att vara hemma hela dagarna utan att orka göra ett piss.
Utöver detta så har jag börjat med mina burkar, det är lite julkänsla på dom (julmarknad liksom) fast jag blev inte helt nöjd med den första då det blev lite för tajt. Det värsta är nog att jag har fått skavsår på lillfingret av dragandet i snöre. oNice.
Ni får se bilder senare idag :)

Förberedelser inför julmarknad. De

-7abfd85ebd4e34766dd795b22f4c9c3.png

Kolla varifrån!

Förberedelser inför julmarknad. Det kommer inte bara bli en marknad utan två. Den första är den 22november i abrahamsby :)


BLOGGDESIGN

Herrejösses. Jag började pyssla med designen, gick inge bra alls då allt började se förjävligt ut bokstavligt talat. Så jag slängde iväg ett mail till Tescho som har designat det jag har idag. Hoppas bara att hon förstod vad jag menade, annars får jag helt enkelt börja om HELT från början. Det har jag ingen större lust med...

DAG 5

Idag är femte dagen jag blir hemma från jobb. Den känns sådär. Jag mår verkligen inte bättre idag, snarare sämre. Men brukar man inte säga att det måste bli sämre för att kunna bli bättre? Jag hoppas det så jag i alla fall kan vara fräsch till helgen eller åtminstone till måndag.
Det jobbiga är att jag nu inte har tränat på nästan två veckor. Hatar det, vill verkligen ut och springa men det känns inte som någon höjdare att göra det med feber i kroppen. Hujedamig.
Mucho sant

OLDIES

På en fotolektion tidigt 2008, typ januari eller något. Vi lekte med en guldig reflexskärm ^^
Jag och Lillemor var riktigt puddingar ;) Hoho

FILMER

Det var dumt av mig att kolla in på cdon.se, det finns så många filmer jag vill ha (nej, jag tänker INTE ladda ner). Och utöver det är det en hel del serier (perfekt att önska sig i julklapp?). Visst har jag en jäkla massa pengar på kontot nu, okej jag överdriver, men kan icke slösa dom. Verkligen inte på filmer. Om inte.. Hm ska nog göra det trots allt - Änglar och Demoner SKA jag HA. Sådetså!
Såg den på bio med C i våras. Den är ju så kanon!

HEMBESÖK

Creepy, det kommer komma en läkare på hembesök för att lyssna på mina lungor. Detta för att det gör så jäkla ont när jag andas och med tanke på smittorisken (min magsjuka) så ska jag ju helst inte besöka ett sjukhus/vårdcentral. Det ska bli spännande och se vad denna doktor säger!
Måste dock ner till maxi och ta ut pengar, 280.- kostar det här kalaset.

Nej, det blev inga bullar...

TRYCK

Sitter just nu och försöker få tag på vårdcentralen. Fick tydligen fel nummer igår - det gick till barnavårdscentralen(?) Hm, känns lite skumt, varför i hela världen ska jag ringa dit...? Anledningen till att jag ska ringa är i alla fall den där magsjukan, som det antagligen är, inte vill ge med sig. Den har jag nu också ganska svårt att andas, när jag andas in så gör det liksom jätteont i lungorna. Det hugger och trycker. Ingen höjdare. Detta har det dessutom gjort sen igår mitt på dagen trodde att det skulle gå över - icke!

I övrigt idag då:
- Baka bullar med hasselnötsmassa
- Fixa designen på bloggen

Klar!

0-7959d51e7109356a7c42b7c9d2b02675.png

Kolla varifrån!

Klar!


Tydligen så var det någon som höll

-6a9c9859388b22ad46d9ee29863e794.png

Kolla varifrån!

Tydligen så var det någon som höll på att dö en långsam död, stackars. Hur som, note to self: dricka mindre cola kan vara bra...


Som balsam för min mage (y)

4a2138da73775504bc2af16fbe69ea93.png

Kolla varifrån!

Som balsam för min mage (y)


LÄTTROAD

Det är inte kul att sitta hemma och göra ingenting. Har visserligen lite efterstygn kvar på tavlan men det är sååå trååkigt! Men i alla fall, alldeles nyss när jag skulle skriva in min mail så i stället för HOTmail blev det HORmail, hahaha!
Ja jag tyckte det vara kul -.-

DÅLIGT!

Jahopp, det är nu 3e arbetsdagen jag blir hemma. Detta känns inte okej. Idag tänkte jag trots allt åka upp där och jobba minst första passet för att se om illamåendet gick över. Icke sa nicke. Min mage är helt enkelt inte okej, trots att jag mådde okej både igår och i lördags. Det är nu dags att ringa till vårdcentralen och höra. De kan visserligen inte konstatera så mycket förutom att jag antingen har fått en släng av vinterkräksjukan eller så är det bara en vanlig "hederlig" magsjuka, great...

DET SER MÖRKT UT

För det första måste jag bara på peka att det ser lite skabb ut med bara en massa mms-inlägg. Men då jag inte sitter vid datorn allt för ofta nu när jag har börjat jobbat så får det helt enkelt se ut som det gör (ska även fixa klart designen någon dag). Hur som helst...
Det blev inget Bosön för mig idag då jag för det första har vart sängliggandes två dagar i rad med en knölande mage, så även idag. vad jag än har så hade jag ingen lust att dra med mig det dit bort.
Detta förklara även varför jag kämpar med mitt broderi på en fredagkväll ;) haha. Jag tror att jag blir klar idag för övrigt, om inte annat imorgon.

Det börjar arta sig, inte mycket k

1366a289eed39c0fa14633ce64f914d1.png

Kolla varifrån!

Det börjar arta sig, inte mycket kvar nu :) och när detta är klart är det glasburkar för hela slanten!


Nytt.. Det går såhär när man är kr

0-3b8e513953bd06bf85dbf700263c7dba.png

Kolla varifrån!

Nytt.. Det går såhär när man är krasslig och har tråkigt. Dessutom så är jag så insnöad (det bokstavligen snöar ute) på vampyrer så det ska bli kul att se om filmen är bra! :)


JULMARKNAD

Nu är det spikat, den 29 november (första advent) så kommer jag tillsammans med mormors väninna Anki stå på Gamla Apotekets julmarknad i Upplands Väsby. Jag ska försöka sälja av en massa glasburkar och Anki har en massa andra prylar.
Det ska faktiskt bli kul, hoppas bara på hyfsat väder så att det kommer någorlunda många människor :)
Här utanför ska jag stå och försöka sälja mina pärbeklädda glasburkar.
En 20a styck typ :)

 


HOMEHOMEHOME

Ja, är som sagt hemma, för ovanlighetens skull haha. Mår som en skit, kan inte äta något för ja, det kommer tillbaka samma väg (gross jag vet) och det är andra dagen jag blir hemma från jobb.
Dock undrar jag vad de kommer säga eftersom jag sjukanmälde mig igår och gör jag det idag också så måste jag typ ett läkarintyg från första karensdagen.. Hm. Får väl höra när jag ringer sen, det är ju ändå bara 2 dagar! Jobbar igen först på måndag så då lärde detta ha gått över tycker jag..
Nu ska jag i alla fall rätta alla mormors bingolotter, woho. Om hon har vunnit en resa får jag den, så jag hoppas på en Thailandsresa ^^

Har jag någonsin sagt att jag är e

7e5470c4da42e2c4cb60cc3e9b6bdea0.png

Kolla varifrån!

Har jag någonsin sagt att jag är en jäkel på korsstygn? ^^


Kul på jobbet (y)

69f2e61bfde840a2a3556cf91679859d.png

Kolla varifrån!

Kul på jobbet (y)


Önskar att jag var hemma nu och in

60ca81ca84f7f575553f5466e919a37b.png

Kolla varifrån!

Önskar att jag var hemma nu och inte satt på tåget från sthlm. De kommer nämligen och hämtar mopeden idag, min pärla. Kommer ju inte klappa den hej då nu, det känns vemodigt! Man har liksom upplevt ganska så mycket med racer moppen <3


småbarnen har äntligen somnat och

0-1f7bed0feb3b6211715b9b82aa191be8.png

Kolla varifrån!

småbarnen har äntligen somnat och jag och emilia ska kolla skräck, blir kul att försöka sova sen ^^ godnatt på er!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu