Stormen Sandy

New York är riktigt illa drabbade och de säger att det kommer bli värre för oss ikväll.
Just nu regnar det bara en massa, blåser en del men det är inte jätteilla. Mycket blixt och dunder.
Inga lektioner har blivit inställda, vilket suger (har visserligen bara en lektion på tisdagar/torsdagar så det går ingen direkt nöd på mig). Hoppas dock att de kan vara inställda imorgon då jag har fyra lektioner, haha.

Comfy


engångskamera

Igår så spelade grabbarna kvartsfinal i NAC och vann med 4-0, det var en riktigt kul match att kolla på - de är riktigt bra!
I och med detta, och att det var lördag, så var det en del festligheter på gång. Vi hamnade i en källare hemma hos en vän och hade en riktigt händelserik kväll. Händelserik som i att det hände både bra och dåliga saker - som de flesta andra kvällar.

Jag hade en rätt okej kväll, det är inte allt för kul att vara barnvakt men i övrigt var det kul.

I don't want to get my hopes up so I'm not telling or talking about some things, not even with my best friends. I don't want anyone to ruine my fantasy and even my slightest string of hope

Lacrosse

Vet inte om jag har sagt det men jag ska prova att spela Lacrosse i vår. Deras "pre season" startar på måndag. Jag har aldrig spelat det förr, vi var ut och passade lite igår men det är allt. Det kommer bli sjukt spännande...
Klubba är obligatoriskt

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1213239/images/2012/pic_508c2b8de087c3374899ff65.jpg" class="image">


Det här med snö

Som jag har förstått det så snöar det hemma i Sverige, det snöar även i vissa delar av USA - men inte här. Det må vara svinkallt på kvällarna men just nu har vi 10grader varmt och sol, ingen jacka behövs. Hur gött som helst!

Skulle inte förvåna mig om det snöar nästa vecka men just nu är det riktigt nice höstväder ute.

Everyday I tumblr

Wedohaveunicornsinsweden.tumblr.com


Pink pony

Idag färgade jag mitt hår rosa, på riktigt. På kartongen stod det att det kommer att sitta i i 1-6 månader. Hurra

Mögel

Det bor spöken i tjejkorridoren på P2. Inatt när jag kom tillbaka till rummet och skulle borsta tänderna var det någon som duschade, vid 2-tiden, vilket är lite märkligt i sig. När min roomie kom tillbaka vid 03-tiden var det fortfaramde någon i duschen.
Imorse när någon av tjejerna skulle duscha var det fortfarande någon i duschen.
Det visade sig sen bara att någon hade vridit på duscharna på max och lämnat dem. Det var en smärre översvämining i dusch utrymmet. Och det har redan börjat titta fram mögel.
nog för att hela badrummet är skabbigt som satan men man behöver inte göra det värre! Kan garantera att jag inte duschar i våra duschar de närmaste dagarna, har ingen lust att dra ner mögel i mina lungor.

En ny vecka

Vi förlorade vår match igår vilket innebär att fotbollssäsongen nu är över. För mig slutade det med 5 mål och 2 assist och med tanke på bristen av kvalite som vi har hållit så är det rätt bra jobbat.

Så igår när vi kom till baka från Vermont så drog vi fram det tunga artelleriet! Kom inte i säng förren 04:30 och har idag hört både fantastiska historier om vad som hände igår och historier som inte är så fatastiska om vad som hände igår. 
Jag hade kul i alla fall! Min första utgång häri USA, kände mig lite malplacerad då jag inte känner alla upper-class men så bra men kul hade vi!
Idag har det varit återhämtning utan dess like, imorgon så är det dags för plugg igen.
Imorgon är det också dags att sluta ta någon skit. Allt här blir så påfrestande när man inte kan undvika människor.

Åter till VT

Strax efter klockan 07 imorse lämnade vår minibuss Thomas för att ta oss till Vermont. Idag spelar vi Lyndon om en plats i play offs. Vinner vi så måste vi åka tillbaka till Vermont och spela Castleton igen (som vi förövrigt torskade med 6-0 mot).
Jag är i alla fall sjukt pepp på att spela! Sitter i bussen med min portabla elektricitet mackapär och stöter på nig själv. Bara för att vara så fräsch till matchstart som möjligt


Morgondagen

Imorgon är det dags för en resa till Vermont igen, ingen i laget är väl peciellt exalterad över den långa bussresan som startar imorgon bitti kl 07.00.
Jag hoppas att jag kan vara med och spela imorgon, min högersida ömmar fortfarande, dock inte som den har gjort. Idag kunde jag både skratta och nysa utan några större konstigheter, det var inte förren Freese skulle vara lustig och skrämma mig och nöp mig i sidan som det högg till och gjorde ont.
Ska uppsöka vår Athletic Trainer ett bra tag innan dagens träning så får vi rådgöra och se hur det blir med morgondagens match. Jag vill spela och mina lagkamrater behöver mig (hur hemskt det än låter, haha).

Utöver resan till Vermont så har jag sjuhelvetes massa läxor att göra. Inget jag direkt ser fram emot att göra...

Inspark

Igår flyttade jag in i mitt nya rum med min nya rumskamrat, iom med att jag också bytte korridor har jag nu en hel hög med nya korridorare. Jag bor helt klart på den bästa våningen nu - P2 (också känd som festvåningen).
Så för att välkomna mig till den nya korridoren var vi till vår vän som inte bor på campus och umgicks lite.


Så ung

Igår fick jag en komplimang (?) om att jag ser otroligt ung ut utan smink. Vet iofs inte om jag ska tolka det som en komplimang men det är ju fint att ingen tror på att jag är 22, haha!

Jordbävning?

Det skakade till en aning i huset. Nu är hela mitt Twitter-flöde och min newsfeed på Facebook full av följande:


Ur funktion

Tanken med att jag skulle gå och lägga mig tidigt igår var att jag under helgen inte sovit många timmar. Jag gick till sängs vid 23-tiden men det slutade med att jag inte somnade fören vid 3-tiden. Det här skulle inte vara så illa om det inte vore för det faktum att jag skulle upp klockan 7 imorse.
Imorgon har jag inga lektioner alls och inte heller någon träning så jag ska verkligen passa på att ta en sovmorgon!

Guldklimpar

Även om det kan framstå som att det är lite motsträvigt i mellan åt så är det verkligen inte illa alls. Umgås med så sjuka, roliga, märkliga människor varje dag. Är så glad över att vara här!!


Trångsynt

En fantastisk helg! Mamma var här och det var så gött att ha henne här, tårar fälldes när hon lämnade parkeringen och började resan hem mot Sverige igen.

Sedan i torsdags har vi haft så sjukt kul, allt har vart så avslappnat och alla har verkligen tyckt om varandra i helgen. Inte så mycket drama som den träligt nog har vart de senaste två veckorna. Vi vann dessutom matchen i lördags vilket var en riktig lättnad - äntligen!

Tyvärr så slängdes min naivitet i ansiktet på mig ikväll. Helt oväntat och taget ur det blå vilket för mig är så puckat så det finns inte! Pojkar kommer förbli pojkar.
Som jag precis sa till min vän Taylor; I'm a catch so it's not my loss. Haha!

Nåja, den här helgen har haft en avsaknad av sömn så det är ta mig tusan dags att sova nu!


En del har det och andra har det inte

Men jag och Zach har det definitivt


Fredag

Hade en riktigt go' middag med morsan! Nu hänger jag med B, lyssnar på lite musik och mest bara chillar


Som sagt


Det tar sig


Hemlagat

Vi är ett par stycken som har spenderat natten hemma hos vår vän Lindsy. Vi har ätit hemlagad mat och myst allihopa framför ett par filmer. Film kollar vi ju på hemma i korridoren också men gött att komma iväg lite också.
Idag åker vi nog till Augusta för lite shopping.


Vinst

Vi vann vår första conference game idag på Green Mountain med 0-2, hur gött som helst!
Imorgon väntar Castleton och de är tydligen sjuuuuukt bra, så vi kommer högst troligt att få smisk. Men det är bara att hålla emot och spela vårt spel så gott det går.

I Vermont

Har just spenderat drygt 6h på en sketen buss med ett stort gäng fotbollsspelare. Båda lagen har två matcher i helgen och jag är sådär löjligt exalterad!

Vi är alltså i Vermont och på vägen hit såg det ut som om folk redan har börjat förbereda för jul - ljusslingor ÖVERALLT!!

Juste, min vän Taylor tvingade mig till att skapa ett konto på tumblr i förrgår, vill ni följa mig där så är adressen http://wedohaveunicornsinsweden.tumblr.com/

Sen icke att förglömma twitter; där kommer det något varje dag. Allt är dock på engelska då majoriteten av mina följare där är mina vänner här. Mitt namn på twitter är kajsakaufeldt

Staying in the light til its over

 

Små lätta moln

Det har varit några tuffa dagar och ett humör som har gått som en berg-och-dal-bana. Allt är dvs som det brukar, haha.
Hur som helst får det vara nog med det nu, det som skedde i förra veckan spelar ingen roll nu. Någon måtta får det vara!
Imorgon så vaknar jag med ett leende på läpparna.

Vi hade allt bra kul

Glädjen över att ha så goa vänner på det här stället gör dagarna så mycket lättare. Inte en dag går förbi utan skratt!

Torsdagens födelsedagsbarn Kade


Bästa

När man gör misstag man önskar man inte gjort - för det var jäkligt dumt, så är det jäkligt gött att ha en medbrottsling som sitter i samma båt.
Det bästa med att ha någon i samma båt är att vi verkligen förstår vad som pågår.

OBS inte gravid


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu