Dumma -->

Min högerpilstangent fungerar inte alls, mellanslaget fungerar dåligt. Ja, de här är de senaste bekymmerna jag har med min laptop. Inte nog med att den är från stenåldern och att vissa personer med en viss behörighet kan spegla den. Sjukt drygt. Var dock ett tag sedan jag ändå använde denna då den inte har kapacitet nog för att kunna installera HoMaM på den. 
I september kommer nya Heroes. Kajsa lycklig! (Har till och med förhandsbeställt spelet så atteh, så för den som vill ha kontakt med mig då är det bara att glömma det, haha)

Jobbar 8-17 hela veckan (soooovmorgon!!!!!), gött mos.
Ganska mycket aktiviteter denna veckan också. Ut imorgon. Träningsmatch på tisdag, vanlig träning på torsdag och så drar höstsäsongen igång igen på lördag då vi möter Håbo på konstgräset i Bålsta. Ska bli en intressant match.

Jag vill förövrigt ut på åkrarna och leka med min kamera. Måste hitta någon som vill leka med mig bara.


Motionerar upp för carloinabacken med morsan.

fxcam_1311967096 (MMS)

Motionerar upp för carloinabacken med morsan.


Koffeinstinn

Det har vart fler samtal idag än igår. Vilket är otroligt skönt! Det är roligare att jobba när det finns "riktigt" jobb att göra. Har till och med gjort de gula flikarna i mitt block = inget ogjort som ligger över helgen.
Har idag kommit fram till att om man ska dricka kaffe ur kaffemaskinen så är Street koffee att välja framför nybryggt kaffe. Japp, dagens insikt. Det är nämligen snäppet godare än äckligt! Och mycket riktigt, det har tagit mig 5 koppar (idag) för att komma fram till detta.

Hade tänkt uppsöka en frisersalong idag, men orkar inte. Ska hem och ta en powernap i stället. Så att jag orkar gå ut o käka med min mor så att säga, haha. Nej, det är mysigt med kvalitetstid med morsan.

Mer kaffe.

Tror jag äter kattmat...

fxcam_1311844927 (MMS)

Tror jag äter kattmat...


Pigment

Det var en hel del lugnt igår på jobbet, jag o min sommarjobbskollega var till ica och pantade burkar/läsk backar. Skramlade ihop en del slantar och köpte 2kg godis till vårt lilla kundtjänstrum.
Det har vart lika lugnt idag...

Satt ute nu på lunchen (fantastiskt väder) och var inte alls sugen på att gå in på kontoret igen. Röd med en gång blev jag också, det hade vart skönt om man kunde ha legat ute och blivit röd på mer ställen än bara på axlarna...


Sjukt gött med fotbollsträning igår! Påminn mig bara om att köpa allergitabletter, mina är slut. Gräs och jag kommer nämligen inte överrens. Alltså inte att röka gräs (kom igen!!) utan att kräla på gräsplanen. Det fungerar inte. Satballe vad det kliar. Luftvägarna slemmar igen. Inte gött.


Vi har fått nya träningsoveraller. Sjukt s...

fxcam_1311709126 (MMS)

Vi har fått nya träningsoveraller. Sjukt snygga! Kan dock inte göra så mycket initialer...


Börjar tidigt, för nästa gång ska jag fani...

fxcam_1311625140 (MMS)

Börjar tidigt, för nästa gång ska jag fanimig fixa det. Tredje gången gillt brukar man väl säga?


Morgondagen

Förra sommaren så bakade jag och min sommarjobbskollega kakor då det inte fanns något för oss att göra, imorgon ser det ut att bli likadant, minus bakandet då det inte finns någon ugn. Det som händer imorgon är alltså städning. Det är otroligt lugnt och vi är många som jobbar så därför ska vi putsa upp vårt fina gröna rum! 


Virrpanna

Jag ska inte jinxa lugnet men satan vad lugnt det är på jobbet idag, det går väl att roa sig ett tag men när det inte ringer så är det bara att bita tag i regelverket som är lite halvsömnigt.

Jag har slarvat bort min lilla kalender, har mer eller mindre hela mitt liv i den där rackarn. Har ingen aning om vart den är, vill envisas med att säga att jag har den hemma. Har kollat igenom samtliga väskor, kollat under alla kläder, under sängen osv men hittar den igenstans. Är i upplösningstillstånd, typ.

Såg ju Bad teacher igår, inte en höjdar film kanske är som de flesta andra amerikanska komedier. Jag älskar dock Jason Segel han är awesome! Spelade inte så stor roll att filmen inte var grym, sällskapet var det bättre, skrev exakt samma sak för en vecka sedan - man blir inte besviken! :)

Tänka sig

På riktigt, så handikappad dom jag kände mig igår kände jag mig knappt när jag hade handen i gips. Och då var jag handikappad på riktigt. Jag glömde alltså min mobil hemma igår när jag var hem o böt kläder innan jag skulle möta upp ett fint gäng vänner utanför Spegeln (bigrafen alltså).
Nej, det var inte kul. Till råge på allt så var jag redan frustrerad, en del människor borde veta sitt bäst före datum (ett citat som min moster sa att min kusins flickvän brukar använda sig av).
Just därför är jag glad att jag har de vänner jag har!!

Vi såg hur som helst Harry Potter igår och även om det var svårt att inte småfnittra åt Loppan som storbölade så grät jag också en skvätt. Den var bra, trist att det är slut det är nästan så jag tror att jag ska läsa samtliga böcker. Någon gång, om jag orkar.

Skall besöka bion ikväll igen, Bad Teacher, ska bli kul!

Upplösningen

Jag är hemskt ledsen Viktor, jag vet att jag igår sa att det skulle vara omöjligt för mig att hänga med på bio i dag och att vi faktiskt skulle kunna gå och se Harry Potter när du är tillbaka i stan. 
Jag ljög för dig, det svider, men jag har länsat min sparelefant på 10or och 5or och följer därför med och ser sista delen av Harry Potter idag.

Vi får helt enkelt biodejta något annat!


Egentligen får du skylla dig själv att du inte är i Uppsala ;)

Insikt

Det här är en sak som jag har reflekterat över ganska länge, inte länge som i ett sträck utan mer i ett par år. Detta är egentligen för att jaghar kommit på hur jag fungerar.
Det som jag tänker främst på är att jag är knäpp, dock är kanske det något vi kan vara överrens om, okej?
Ja. Så alltså. För ett gäng år sedan hände (eller inte hände, jag vet inte riktigt) en grej som liksom har förföljt mig sedan dess. Inte förföljt som i att "Shit, vafan" utan mer "Hände det eller inte?"

Vet inte riktigt hur jag ska förklara men kan säga att det känns som om jag får samma känsla tillbaka (kanske inte just vid denna tidpunkten då förutsättningarna ser annorluna ut sedan tidigare (på ett bra sätt bör tillläggas)), känslan av att vara försynt, lite blyg. Försynt som att i det var inte fel men det känns konstigt...
Det mest märkliga är att händelsen i fråga skedde verkligen för flera år sedan, kanske var det omedvetet eller så var det inte det.

Just detta är något som jag brottas med ett par gånger om året (inte mer än så alltså, inget som jag tänker på dagligen) utan mer när det blir påtagligt.

Till alla er snuskhummrar där ute: HEEEEEY! Vafan tror ni egentligen? Lägg ner!

Det jag då på ett sätt har kommit till insikt med mig själv då, på vilket sätt jag fungerar är alltså följande. Såg en tjej som tattuerat in det på insidan av sin överarm ochalltså inget som jag själv kommit på. Följande citat har heller inget med ovanstående text att göra, utan verkligen, verkligen, precis hur jag fungerar. 

Älskar du mig så lämnar jag dig.
Lämnar du mig så älskar jag dig.

Det är kanske ett inte så "hälsosamt" beteende men vad ska jag säga; jag vill ha det jag vet att jag inte kan få, och när jag fått det är det tveksamt om jag vill ha kvar det. Sorgligt men sant.

Nej, nu har jag delat med mig tillräckligt, ni får inte bli hur tillfredsställda som helst, det håller inte!

Mamma o kusinbarn ute o gungar!

fxcam_1311350643 (MMS)

Mamma o kusinbarn ute o gungar!


Ut på landet

Ska alldeles snart bege mig ut på ensligaste landet, eller okej nu ljög jag, ska till Långhundra.
Kusinvitamin vitamin fyller 25 så dit och gratulera honom.
Hurra, hurra, hurra!

December 2008, ett tag sen.

Dramaten

Vi var förtusan på teater igår! Inte vilket teater som helst utan på Kungliga Dramaten i Stockholm, ojoj!
Vi såg Doktor Glas som utgår från boken med samma namn. Krister Henriksson var den man som 1½ timme höll en monolog.
Jag tycker det var bra, jag har inte läst boken och det är verkligen inget jag skulle se om det inte vore för de kulturella vännerna jag nu har.
Bra platser, bra skådis, bra sällskap minus dock för träsmaken i ändan, haha!

Nej, jag röstar för mer teater! (Dessutom billigare än bio!)

Satballe

Jag har alltså vart på jobbet hela dagen idag, riktigt skönt att vara tillbaka, trots att jag kände att det fanns en viss risk för halvdag då handleden gör djävulskt ont.
Under dagen gick det bra allt medan jag hade något att göra.
Nu, när jag inte gör något alls gör det alltså förbannat ont, det värker och är stelt. Det här är väl kanske det jag får räkna med i alla fall den närmsta veckan för handen är inte läkt ännu!
Så ska ta det hyfsat lugnt för att undvika överansträngning och göra de övningar jag fick av sjukgymnasten så att musklerna kommer tillbaka!

Har förövrigt bestämt mig för att börja kolla på True Blood igen, börjar med säsong kväll typ nu. Detta då mitt Heroes of Might and Magic III kraschade för mig för typ 30min sen. Tror ni jag hade sparat? Nej, givetvis inte. Och då är det inte kul längre, haha.


Konsten att se uttråkad ut, haha
Bilden är dessutom gammal (hittade den i arkivet) så jag har inte en såndär hemsk utväxt nu :P

Känns skönt att vara tillbaka på jobbet. D...

fxcam_1311236348 (MMS)

Känns skönt att vara tillbaka på jobbet. Det jobbiga är dock att det känns att jag inte använt höger handen på en månad - stelt är det!


Teaterdags!

fxcam_1311180414 (MMS)

Teaterdags!


Intervallpass på Studenternas - check!

fxcam_1311155354 (MMS)

Intervallpass på Studenternas - check!


Den andra sidan av historien

Gårdagen spenderade jag alltså i en blå lastbil med trevligt sällskap.
Var lite skeptisk i söndagskväll när jag fick mess om att det var kl05 som gällde, det innebar för mig att jag var tvungen att åka hemifrån 04 (jäkla åkeri och hålla till i Bro, haha) så klockan ringde 03.30!!

Nåja upp kom jag i alla fall, fixade en bilfärd utan olyckor och körde inte vilse (vilket dessutom nästan är omöjligt).

Vem hade kunnat ana att det är så trevligt att åka med i lastbilen (jag hade det i alla fall bra, haha), tror själva upplevelsen förhöjdes då det var en pråm inblandad i bilden, att åka båt är alltid kul!
Sällskapet i fråga var heller ingen besvikelse men det visste jag från början!

En annan sak som är lite "lustig" är att jag aldrig tidigare har åkt lastbil (förutom när min morbror körde frontlastare för typ 100 år sedan) och har på senare tid jobbat på en tipp och tagit emot bilar, så det blev lite som att se det från andra hållet igår..


Blå var den!

Så nära men ändå så långt borta, får vara ...

fxcam_1310991177 (MMS)

Så nära men ändå så långt borta, får vara glad för det lilla - får ju åka båt! :D


Vår inte så oförfriskade helg i Stockholm

Mötte upp med två snyggingar i fredags på centralstationen i Sthlm, sjukt kul att träffa dem igen, för min del var det väl nästan 2-3 veckor sedan sist.
Det blev en sväng till glasbanken och ica innan vi entrade en jävligt fräsch lägenhet. Middag  och rödvin som var försvinnande gott. Ut skulle vi och det slutgiltiga beslutet blev Debaser Slussen. Där bli bjudna på öl av två tyskar varav den ena var 16 (!!!!!! wtf!!!). Vi såg ett trevligt band för att sen lalla hem.


Oh så chicka!

I lördags så var vi en tur till Hornstull och efter det en sväng inne på Beyond Retro, mycket intressant! Kaffe abstinensen mättades.
Mot middagstid så var vi många kockar i en och samma soppa vilket i slutändan blev en rysligt god vegitarisk lasange. Gott sällskap vilket i det stora hela gjorde att vi var nio stycken som vid 00-tiden entrade gatorna på Kungsholmen. Lemon var det ställe som vi vände oss till för att gå ut. Vi blev inte klvar länge men jag kan intyga såhär dagen efter att det var fler än jag som tyckte att det var ett trevligt ställe!

Bra helg, längtar tills alla är tillbaka i Uppsala och plugget är igång igen (kanske inte för min del) men för de andra hjärtegullen :)


Ganska ocharmig bild, oops.


Dom är ju för söta!

Bästa bilden tagen under kvällen, synd att den blev suddig..


Kramkalas i kön <3

Har haft en otroligt trevlig dag/kväll här...

fxcam_1310864236 (MMS)

Har haft en otroligt trevlig dag/kväll här i sthlm! Kvällen idag spenderade vi på lemon och jag vet att jag hade trevligt iallafall! Just i mmsandes skull känner jag mig som ett otroligt stolpskott, en del saker frågar man faktiskt om. Skämmes Kajsa, skämmes!


Ikväll gör vi Slussen osäkert!

fxcam_1310754944 (MMS)

Ikväll gör vi Slussen osäkert!


Så jäkla fint

Efter ett par veckor av utan överkonsumtion av kaffe och tjejtjatter har abstinensen blivit påtaglig. Om ett par timmar hoppas jag dock att abstinensen ska stillas något, även om inte alla är på plats så tror jag att det blir riktigt bra!
Idag är tanken att guida Maria i Stockholm, detta då stackaren inte har sett vad huvudstaden har att ge. Tråkigt bara med så sugit väder men det får gå bra ändå (hoppas jag).
Loppan fyllde år för någon vecka sedan så tanken är lite födelsedagsfirande imorgon, hurra!Ja, snygga är de minsann! 

JAA!

Vet ni vad jag gjorde igår kväll för första gången på drygt tre veckor? Jag klarade av att borsta tänderna med höger hand!! Det där låter jätteäckligt, jag har borstat tänderna två gånger dagligen sen jag bröt handleden men med vänster hand. Tro mig när jag skriver att borsta tänderna med fel hand är verkligen... bakvänt.

Det gör visserligen fortfarande ont, min tumme ser ut som om den ruttnar innifrån (den är blååå) och det kliar utav bara helskotta. 
Jag ser dock positivt på detta ändå för gipset åker av om exakt sex dagar!

Tänker för övrigt ta med mig träningskläderna och bege mig ner på Studenternas efter det att gipset har åkt av. Inte sprungit sen matchen då de sköt av handleden på mig...


Yäää!

Det värsta av allt är att det här inte är ...

fxcam_1310638305 (MMS)

Det värsta av allt är att det här inte är alla skor...


Beslutsångest

Idag har intagningsbeskeden kommit, jag står som 28e reserv till Mittuniversitetet (Sundsvall) och som 10e reserv till Malmö Högskola (326e reserv till Göteborg så det är bara att glömma, haha).
I måndags var jag ner till jobbet och sa att om det skulle vara möjligt så vill jag väldigt gärna vara kvar i höst.
Igår blev utslaget som så att jag nu vet att jag har möjlighet att kunna dra till USA och plugga, ekonomiskt sett alltså och den 8 september så är det något Kilroy tjosanhejsan i Sthlm så jag skata mig dit för att rådfråga och höra med dem.

Jag fick en lättsläng av ångest nu. Jag vet inte alls vad jag vill göra nu till hösten, det känns otroligt drygt att påbörja en utbildning här hemma om jag nu faktiskt har möjlighet att lämna landet om ett år. Jag tänker inte heller fjanta till det och läsa lösa kurser ett år till, det är kul men det känns som om det blir slöseri med studiemedel.

Vi får se. Kommer i alla fall se till att jag har en reservplan. Som sagt vill jag helst av allt jobba ett år och spara ihop ett gäng slantar.
Åååh denna ångest.


Laddar inför höstsäsongen med nya pjuck. M...

fxcam_1310564467 (MMS)

Laddar inför höstsäsongen med nya pjuck. Måste tejpa ihop de jag har så det är verkligen dags att preskibera dom!


Husmoder

Jag måste ju på något vänster få dagarna att gå så i förrgår gjorde jag ett gäng blåbärsmuffins och just nu är det drömmar på gång i ugnen. 
Ska även rensa och sortera bland mina pinaler. 

Fasiken vad kul det är att vara hemma..

15 min

Jag klev upp 05.45 imorse, jaag ljuger inte. Tog en promenad på 15 min (jag gick till jobbet dvs) satnnade ca 15 min (kopierade sjukskrivningspapprerna osv) snicksnackade lite och gick promenaden på 15 min hem igen.
Kom hem och sov till 12.30.

Okej, det är inte det enda som åstakommits idag, var iväg till Thun's med mamma också. Det inhandlades nya textilier till köket samt lite annat smått och gott. En rätt trevlig eftermiddag.

Jag är glad, om en vecka får jag ta bort gipset! Det är rätt ofräscht efter tre veckor, det luktar illa och det kliar så det ska bli galet skönt att plocka bort det (så jag kan klia ordentligt)!

På annan destination

Jag tror att jag börjar bli säker på vad jag vill göra med mitt liv. Egentligen avgörs det hela den 13 juli, då får vi se om jag har möjlighet att till nästa höst plugga mass communication/PR i Santa Monica och samtidigt ha möjlighet till att spela fotboll i ett college lag.
Japp, jag håller i alla fall mina tummar. För hellre att plugga i usa än i Göteborg, ni kan ju inte göra annat än att hålla med?

Jag vill ju komma iväg och som det ser ut nu har jag goda möjligheter till att faktiskt göra det!
Observera att inget är säkert, det hela vilar på utslaget som komma att bli den 13 juli!!!

Slöare än slöast

Jag bryr mig inte så mycket om att solen halvt om halvt skiner ute. Jag tänker vara placerad här, framför datorn, tills jag klarat mitt jävla spel. Så det så!

Meeeen om det skulle vara så att någon trevlig människa befinner sig i Uppsala och vill dricka kaffe eller alternativt äta glass så har jag återfått nät på min telefon och är hemskt nåbar!


Skall ta någon dag och försöka uppsöka en frisör, så jag kan bli blond igen..!

Linjer

Var i Norrtälje igår och var funktionär på Roslagsnatta. Iklädd en finfin gul väst stod jag på stan och såg min lärare jag hade under uppsatsperioden springa förbi och bli tvåa i loppet. Tycker att jag förtjänar högre betyg då jag lät bli att sätta krokben för honom, haha.
Nej men det var trevligt att träffa folk, sen att det var typ 100 år sedan jag var i Norrtälje är en annan femma.

Så vad gör jag? Inte ett piss. Klurigare än så är det inte. Ligger mest på balkongen och läser, rätt skönt då solen skiner. Har fruktansvärda bikinilinjer och vill inte veta hur det kommer se ut när gipset åker av...
Som det ser ut nu kommer det bli en lugn och stillsam helg hemma. Kan kanske vara skönt då jag har planer på att försöka ta mig till jobbet på måndag, får väl se hur handen mår först och främst men att tjjäna pengar är ju inte helt fel...

Linjer

Var i Norrtälje igår och var funktionär på Roslagsnatta. Iklädd en finfin gul väst stod jag på stan och såg min lärare jag hade under uppsatsperioden springa förbi och bli tvåa i loppet. Tycker att jag förtjänar högre betyg då jag lät bli att sätta krokben för honom, haha.
Nej men det var trevligt att träffa folk, sen att det var typ 100 år sedan jag var i Norrtälje är en annan femma.

Så vad gör jag? Inte ett piss. Klurigare än så är det inte. Ligger mest på balkongen och läser, rätt skönt då solen skiner. Har fruktansvärda bikinilinjer och vill inte veta hur det kommer se ut när gipset åker av...
Som det ser ut nu kommer det bli en lugn och stillsam helg hemma. Kan kanske vara skönt då jag har planer på att försöka ta mig till jobbet på måndag, får väl se hur handen mår först och främst men att tjjäna pengar är ju inte helt fel...

Är på ikea och fixar nytt köksbord. Obliga...

fxcam_1310041990 (MMS)

Är på ikea och fixar nytt köksbord. Obligatorisk fika paus!


Fröken Fräken säger godnatt!

c360_2011-07-06_ (MMS)

Fröken Fräken säger godnatt!


Desse har ny bil, hon har lite svårigheter...

fxcam_1309971406 (MMS)

Desse har ny bil, hon har lite svårigheter att få i backen.


Iväg

Ska snygga till mig lite nu innan jag ska bege mig mot centralstationen. Ska till Märsta och träffa Desse, var i mars jag senast såg henne, ett tag sedan så att säga... Det blir i alla fall dejt på Brödboden.

Tror inte det blir roligare än så idag, det är trots allt bättre än att vara hemma hela dagen.

Heroes

Det är märkligt vad man hittar tillbaka till gamla vanor när man inte har något att göra.
I september kommer 6an!


Projekt

En anleddning till att jagunder helgen tvärvägrade att käka några slags smärtstillande (citodon eller alvedon, inte roligare än så) är att jag blir så fruktansvärt seg i huvudet. Helt värdelöst då jag inte orkar ett jota, utan mest bara somnar överallt hela tiden.
Dessutom måste jag duscha men det är ett helt jävla projekt med plastpåsar och silvertejp. Lättare om man har hjälp vilket jag inte har.

Det känns skitfjantigt att vara sjukskriven pga en bruten handled. Jag kan visserligen inte använda höger tumme och pekfinger samt att det gör skitont. Men ändå! Kommer få krupp.

Du fångar mig på bild

Nyss hemkommen efter en fantastiskt trivsam helg i Solna, kan inte skryta med att jag själv vart speciellt produktiv. Den bedrift jag lyckats med är att inte gå vilse, det om något mina vänner, är bra för att vara jag!
För min del var det även en spännande utflykt till Trosa i fredags. Mitt ute i ingenstans. En erfarenhet rikare, haha.

Såg Transformers 3 i lördags. Den var cool. Jag vill också ha en ball bil! Det enda som var störande med den filmen var tjejen de hade tagit in istället för Megan Fox. Hon kunde vart snygg om hon inte hade världens typ fulaste läppar, de förstörde allt. Det som däremot var riktigt bra var att min drömkarl Patrik Dempsey spelade badguy, en liten kontrast mot McDreamy!
Ska nog bara för detta lägga mig och kolla på Grey's Anatomy.

Ska fixa en bild till Recentior HT11 då jag vart så snäll och ställt upp på en intervju. Så ska till nationen sen tillsammans med min mamma och se om vi kan få till något bra. Det hela hänger nog mest på om hon kan hantera kameran, haha!

Det är jag o hunden.

fxcam_1309613360 (MMS)

Det är jag o hunden.


Blommor i Trosa

fxcam_1309558337 (MMS)

Blommor i Trosa


Man gör vad man kan men trots det förstör ...

fxcam_1309542621 (MMS)

Man gör vad man kan men trots det förstör gipset det såkallade helhetsintrycket.. :p


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu