Halloween

Det är ju bara halloween en gång om året, och halloween är som alla kanske vet relativt stort här i USA. Detta betyder att det är fest hela helgen och jag kan gå omkring i min enhörningsdräkt hela dagen!
Måndagslyx
Bilder från matchen

som sagt, min vadderade arm var otroligt otymplig... 
Kung-Fu fighting 

Tillbaka

Jag bröt handleden jäkligt illa för två och en halv vecka sedan. I onsdags var jag klar att få träna igen och idag var första matchen tillbaka. Tro mig när jag säger att det var nervöst, det värsta som kan hända är att jag faller och bryter handleden igen, vilket jag inte vill göra då det troligen är det mest smärtsamma jag har gjort i hela mitt liv... 

Hur som helst. Det var en okej match, vi förlorade 1-3 mot det bästa laget i vår serie. Och min måltorka tog äntligen slut!! Är nu uppe i sex mål för säsongen, vilket är lika många som jag hade förra året... Imorgon är det dags igen, om vi inte vinner är risken stor att det är säsongens sista match. Vilket är väldigt tråkigt. Det betyder också att min tredje, och näst sista säsong här är över. Galet! 

Eftersom gipset inte får vara hårt måste man vaddera den, otympligt och irriterande, men jag får ju spela iaf!Freak show

Det är nu lite drygt 10 dagar sedan jag bröt handleden. 10 dagar som har varit miserabla, praktiskt taget hela armen har gjort ont och jag har sovit mer än vad jag har varit vaken. 

Idag hade jag dock återbesök hos min läkare, vi tog bort stygnen och tog nya röntgenbilder. Allt ser bra ut, och jag kan vara tillbaka på fotbollsplan på onsdag nästa vecka!! Enda som är att jag har två skruvar som sticker ut från handen som ska tas ut när gipset åker av. Jag lägger upp bilden men varnar den med känslig mage, jag spydde nästan när jag såg hur det såg ut i morse...

Röntgenbild från förra veckan!
Inte helt vackert....
Blev ett rosa gips då det matchar det jag ska ha på mig på halloween.. Prioriteringar ni vet..Så mycket kärlek

Har fått så mycket kärlek och omtänksamhet de senaste dagarna att jag blir alldeles rörd. Mina rumskompisar har varit fantastiska och har verkligen tagit hand om mitt handikappade jag. Så glad att jag har dom i mitt liv 💕

Detta var förövrigt vad jag fick Twittrat åt mig på tisdagskvällen: Mailman bor jag med (the love of my life), Jen är mitt hjärtegull, och Jo är bae (även lagkamrat). Dag 3

Är glad att jag har sjukt starka värktabletter, vet inte hur jag skulle ta mig igenom dygnet annars. 
Ikväll så spelar vi mot Farmington, jag sitter dock på sidan, vilket är det absolut värsta jag vet. Vi ligger just nu på delad 6e plats, en placering som ger oss en plats till slutspelet.. 

Jag ska träffa läkaren på torsdag och ta bort stygnen och så, hoppas på att han säger att jag kan spela efter det!! 

Mina tjockisfingrar, söta vaDag 2

Andra dagen efter operation. Tror jag var rätt väck från operationen igår natt då jag iaf fick sova genom hela natten, nu i natt vaknade jag ett antal gånger och var tvungen att gå upp och ta värktabletter. 

Så kan inte säga att jag är så kaxig idag, det gör så sjukt jävla ont! Helst av allt vill jag bara kapa av handleden, men antar att det skulle göra mer ont. 

Ett ofrivilligt äventyr

Igår åkte jag ambulans för första gången i mitt liv, och opererades för andra gången i mitt liv. 

Igår spelade vi borta mot Husson som håller till i Bangor, ca 1 timme norr om Waterville. Det var en riktig skitmatch och vi låg under med 2-0 i halvlek. När det är lite drygt 3 min kvar av matchen går jag in för en tackling, tjejen jag går mot sveper mina fötter under mig och jag drar på en riktig lufttur. 

Jag tar emot mig med vänster handen och hör hur handleden knakar till, när jag sedan landar och ser hur deformerad den är slog paniken till på riktigt. Jag hade definitivt brutit handleden. Hussons atlethic trainer ringde ambulans som kom ca 10min därefter. Jättetrevlig ambulans personal som 1) gav mig smärtstillande och 2) tog mig till Eastern Maine Medical Center. Vår assisterande Coach hängde med till akuten, huvudcoach kom tillsammans med Bronte efter att de hade spelat klart de sista 3min av matchen. När Bronte kom började jag böla igen, tacksam för att ha en sån underbar vän!

De tryckte i mig en massa droger för att ta bort smärtan, vilket var skönt för efter röntgen gjorde det fan så ont. 

Röntgen visade att ena benet i handleden var ur led medan det andra var redigt brutet. Först sa doktorn att dr bara skulle försöka dra tillbaka benen i rätt position, men då kom en ortoped specialiserad på idrottsskador och sa att se skulle operera och sätta in ett gäng skruvar för att stabilisera och rätta till handleden. 

Operationen tog inte mer än en timme och efter att jag var lite mindre groggy efteråt kunde vi åka hem igen. Mycket skit om amerikansk sjukvård, att det är dyrt osv, men jag kom in strax efter kl 19 och fick åka hem strax innan midnatt. All personal var hur trevliga som helst och jag kände mig otroligt omhändertagen under hela den tiden jag var inne. 

Att Bronte var med under hela besöket var det bästa, hon är ju trots allt min familj här, och när man inte kan ha mamma där får man ta det näst bästa. 

Ska på återbesök om 10 dagar, då får vi se hur det ser ut. Jag hoppas bara att jag kan vara med och spela de sista matcherna vi har kvar...

Just nu äter jag bara starka mediciner och är lite lätt borta i huvudet. Men det känns bra, handen gör ju inte ont iaf ^^

Lätt missbildad handled
Jag var hög som ett hus
Snygg som få innan operation 


Bra helg

Igår vann vi med 2-0 och firade med att dricka vin, massor med vin. Det var kul! Vi hade sjukt mycket folk över så huset ser ut som fan men enligt folk så hade alla kul igår så det är definitivt värt röran. Folk drog inte fören vid typ 3-4 tiden heller, så det var drag ett bra tag. 
Alla svenskar var ut igår, det var kul!

Onsdagens bildskörd

Den dagen då jag känner mig fotogenetisk på fotbollsplanen kommer vara en bra dag, tillsvidare så lever jag med fula grimaser och andra märkliga ansiktsuttryck:
Börjar ledsna

Jag har antagligen den värsta måltorkan i mitt liv, börjat bli tröttsamt. Igår torskade vi 1-0, skitmatch, tack och liv räknas den inte till vår conference. Men det gör matchen på lördag, då får det fanimig vara nog. Samt att jag och en kompis har slagit vad, inte en chans att han får vinna haha

PS, hur snygg är man inte på planen då..? 😂 Anonymt

För den som inte har märkt det så finns det galet mycket sociala medier idag, och mängder av olika varianter, vad det pratas om mest på skolan i dagsläget är en app som heter YikYak, den är plastbaserad och helt anonym. Med tanke på att den är anonym skrivs det en hel jäkla massa skit, både bra och dåligt. 
Igår var det rätt kul, jag strosade ju omkring med min onepiece hela dagen och fick väldigt mycket uppmärksamhet pga detta. Det kom lite spydig kritik (haters gonna hate) men jag fick också väldigt mycket uppskattning, de flesta älskade den, även personer jag aldrig har pratat med tidigare kom fram och sa hur ball de tyckte min vuxen overall var. Det som gjorde min dag var dock ett inlägg på YikYak, jag önskar bara att jag visste vem som skrev det

Det slutade med lite drygt 20 "ups", vilket är positivt! Så hade lite hybris igår kväll..När man inte kan ha byxor på

Då tager man vad man haver
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu