Springbreak

Förra året vid den här tiden så gjorde vi oss redo för att åka ner till Florida för en vecka. I år så blir vi kvar i huset, i Maine. Tanken var att vi skulle ner till Florida igen, men så blev det inte. Jöttetråkigt tycker jag då det skulle vara så galet gött att få komma iväg lite. 

Jag har dock blivit erbjuden att komma ner till connecticut och vara där några dagar, samt ta typ en dagstur till NYC. Jg vet inte om jag kommer nappa på erbjudandet då jag inte har riktig koll på hur jag ska komma ner dit. Ja, det går både tåg och bussar. Bussen tar ca12h, och med tåget måste man byta i Boston, vilket inte skulle förvåna mig om jag gick vilse, haha. 

Har ytterligare några dagar på mig att bestämma hur jag vill göra. Och min vän som bjöd ner mig vill väldigt gärna att jag kommer så.. Only time will tell! 

Vardagsbilder

Jag blev utmanad på instagram att lägga upp en bild per dag i fem dagar, det här är de bilderna jag la upp: 
Alltid klädd i leopardmönstrer

Vårt hus vi snart måste lämna
#selfie
Scorpion bowl, sjukt gott!
Sunday funday? Nope, inte för den här tjejen. Spenderar vanligen mina söndagar i bibblan på skolan. 


Oh well

Det är en hel del som pågår just nu. Vi håller på att hitta någonstans att bo nästa år, vilket går sådär. Ska kolla på lägenhet på torsdag, håll tummarna för att vi får den!
Har ett gäng bilder som jag har tänkt att publicera, men har varit alldeles för lat för att göra det, sorry. 
 
Spring season håller på att ta livet av mig, coach tycker att vi ska springa, lite för mycket. MEN, tro det eller ej, jag är förvånansvärt nog i ganska bra form. Vilket är skönt. Kommer vara redo for fotboll när jag kommer hem!

<3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu