Slut på år 2

Sista helgen innan sommarlovet börjar, det har vi "firat" med att gå ut och svänga våra lurviga. 
Påskdagen

Så idag är dagen i USA då man firar påsk. Fick en liten del av påskfirandet hemma igår. Det är en märklig känsla att inte få vara med familjen alls vid en högtid som denna. 
Hur som helst. Det är även 4/20, och jag måste erkänna att jag är förvånad att campus inte är alldeles disigt pga detta. Dvs, idag är en äkta pundar högtid. 

Varmt och skönt är det i alla fall, tråkigt nog öppnar bibblan snart och jag har en uppsats om Berlinmuren att skriva. The humane society

Vi har ett ställe utanför stan som tar hand om hemlösa katter och hundar. Ibland går vi dit för få lite fluffig kvalitetid. Idag var en sån dag. Flera av rummen de har katter i var stängda dock pga sjuka katter. Men De hade ett par guldklimpar tillgängliga i de rummen som var öppna.

Hon var hårig men väldigt mysig. 
Njöt som bara tusan i solen


Finaste katten på bygget!

Mina cat ladies <3


Det här med att flytta

Det är bara två veckor kvar tills vi måste vara ute ur vårat nuvarande hus vilket innebär att det definitivt är dags att börja flytta alla våra pinaler. Men det är så deprimerande att packa, i alla fall när vi har gjort så mycket och har så många minnen med det här huset. Även fast Macy är glad över att vi flyttar från det här huset som praktiskt taget håller på att falla ihop, så kommer jag sakna att bo här, och jag är ganska säker på att Mailman kommer göra det också. 

Hur som helst, vad jag ska börja med att packa ner är min fotovägg, vet inte om jag kommer ha plats att sätta upp dem i mitt nya rum, vilket är väldigt tråkigt. 
Photobomb

Det här händer dagligen 

Throw back Thursday

När den här intervjun spelades in hade jag varit i USA i tre veckor. Vi hade precis förlorat mot USM i förlängning 2-3, jag gjorde de två mål som tog oss till förlängningen. Vi kämpade ett bra tag med intervjun för jag och Tyler (som kör intervjun) kunde inte sluta fnittra. Det var kul, och jag hade inte ana vad som skulle komma härnäst. 
Nu, nästan två år senare, är bl.a.  min engelska betydligt bättre än vad den var då, tack och lov!


 

Vardagsnöje

Jag är glad över hur många människor jag kan glädja och underhålla dagligen med min cykel. 
Denna snapchat fick jag idag (Kaufeldt @ snapchat om någon vill lägga till mig och få ta del av vad vi gör dagligen här i Waterville) I'm famous

Kan vara den potentiellt fulaste bilden någonsin..


Full och fullare
Upp och ner

Igår var vi alltså till Sugarloaf för att åka lite skidor och lyssna massor på reggae. Jag har inte stått på ett par utförsskidor sen jag var typ 16, vilket är ett tag sen och det enda jag kunde tänka på var "tyngden på dalaskidan, älskling". De tog med mig upp till toppen, så jag är stolt över att jag tog mig ner, utan att bryta ett enda ben i kroppen!


Bilderna gör inte utsikten rättvisa, det var hur vackert som helst! 


800 grader

Inte riktigt 800grader varmt, men nästan! Idag har det varit 16c och nästan ingen vind alls, hur gött som helst! 
Imorgon har vi träning 07.00 och efter det åker jag och tjejerna till Sugarloaf (en skidbacke som ligger typ en timme bort) för att gå på reggae fest. Fett pepp!Veckan i bilder

Fick vardagsutmaningen igen på instagram, och fine, det är okej för mig att lägga ut random vardagsbilder men jag tycker synd om mina följare haha. 

Dag 1/5, var tvungen att köpa nya inneskor att spela fotboll i, gröna och tjusiga. 

Dag 2/5, en regnig dag i Waterville är en riktig slappedag. 
Dag 3/5, våren är äntligen här, snösmältning och iskaffe. Livet är bra gött ibland. 
Dag 4/5, vår fotbollsplan är äntligen fri från snö <3
Dag 5/5, min dysfunktionella familj och jag skrev på kontraktet för vårt nya hus. Inflyttning börjar nästa vecka! 
Dagens: min cykel är tillbaka efter en lång vinter i garaget! 


Lycka

Lycka är när konstgräset äntligen är fritt från snö, solen skiner, och det är tillräckligt varmt ute för att bara ha T-shirt på!
Could not see shit. Solen i ögonen och den reflekterades på planen. Myglet klart värt det! 


Operahuset

Igår hade vi fantastiskt väder, eller okej, vi har faktiskt haft fantastiskt väder nästan hela veckan, och det blir bättre denna veckan!
Hur som helst, igår var det soligt och varmt ute så jag och mina roomies bestämde oss för att ta en tur till Down town Waterville. Ingenting var egentligen öppet då det var söndag, men vi hittade äntligen operahuset, själva insidan var nästan identiskt med Dramaten. Riktigt tjusigt! 
Utöver det så umgicks vi bara och njöt av sista dagen av ledighet, i alla fall jag gjorde det. 
 
Operahuset/city hall
Gjorde ett försök till att locka håret med en plattång, gick sådär. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu