Bortglomd

Det ar inte sa att jag har glomt att skriva nagot, det ar bara som sa att jag ar alldeles for lat for att gora det. Dagarna rullar fram och just nu har vi lacrosse varje dag, det gar framat och jag borjar fa lite pli pa hur det fungerar men jag ar fortfarande inte bra, haha!

Allt ar bra, Kampar pa I skolan ,det ar en jakla massa att gora I nastan alla mina klasser, det ar intensivt att ta sex kurser pa en termin. Nasta vecka har jag tva prov och en uppsats inlamning, en uppsats som jag knappt har borjat pa... eehe. kanske ar dags att gora det.
Jag ska borja uppdatera mer fran mobile, lovar!

Last night


65


20 dollars in my pocket

 

Snabba ryck

Forsta vackan tillbaka I skolan och jag har redan haft mitt forsta matteprov. Jag som verkligen alskar matte ocksa. Det var inge vidare svart, tack och lov, och om jag far poang over 80% sa slipper jag gora ett midterm i samma kurs, och det vore verkligen guld.
Nu ar det web design som star pa tur, paminner valdigt mycket om samma jag gjorde pa gymnasiet men denna gangen pa en pc och inte pa en mac. Borde kunna klara detta ganska bra. Hoppas jag. Roligt med datasalar ar att de alltid luktar sa forbannat mycket svett..
Hatar amerikanska tangentbord, ingen tangent sitter pa ratt stalle och jag gor det lagom irriterande for er att lasa ocksa da jag saknar tre bokstaver. Sucks to be you ;)

Jag hatar mittensätet

9h senare och jag är tillbaka i USA. Sitter för tillfället på Boston Logan Airport och fördriver tid. Klockan är 19 lokaltid och mitt tåg till portland går kl23. Blaj säger jag bara, menmen, jag har en kopp kaffe, godis och ytterligare en bok. Den ena av två böcker har jag redan läst idag..


Som jag skrev

Det suger så sjukt mycket!


Not coming back

Det är lite tradigt att få reda på vilka som inte kommer tillbaka till skolan denna terminen, vet att åtminstone tre av mina väldigt nära vänner inte kommer tillbaka. Det lite grann som att ha blivit dumpad, som ett hål i magen som inte riktigt vill gå ihop sig igen.
Tråkigt som fan alltså men desto större glädje att desto fler är kvar på skolan, och det värmer mitt hjärta lite såhär i stressen.

Jag åker tillbaka till Waterville på tisdag, ser väldigt mycket fram emot att komma tillbaka, hem.

2013

Gott nytt år! Firade in det nya året med några av mina absolut finaste vänner

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1213239/images/2013/pic_50e3152c9606ee727fdd02c6.jpg" class="image">


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu