Nu startar det på riktigt

Idag har vi vår första conference match, dvs, vi behöver komma topp 6 i vår conference för att kunna kvalificera till slutspel. Vi sitter just nu i bussen upp till Lyndon State i Vermont. Det borde vara en bra match, och vi borde vinna. 

Var tvungen att köpa nya fotbollsskor (igen) i torsdags som är lite drygt två storlekar för stora. Anledningen till detta är överansträngningen i mina stortår.. De gör så ont och jag har så mycket tejp att de inte får plats i mina andra skor. Skit är det, men vad gör man inte.

Ett litet lag med stort hjärta <3
Nödköp, men snygga ändåLöjligt

Att det ska vara så svårt att stava rätt.. Dessutom så hade de fått vem som gjorde sadisterna fel, Bronte hade en assist till Cassies mål, och jag assisterade Brontes mål..

Men en vinst är en vinst! Seniors

Visst är vi söta?

Dagarna kommer och dagarna går

Med en lektion på tisdagar måste man roa sig med något:
Kul med klackar på när högerfoten är svullen fortfarande, haha. 
White girl moment. Starbucks på skolan är ohållbart i längden, men gott!
Heja Sverige!


För övrigt så har vi första matchen ikväll! Jag är så galet taggad! Skulle bli förvånad om vi inte vinner!


Vädret är ju inte att klaga på1a dagen av sista året

Hade två lektioner idag. Så sjukt ovärt att gå till skolan första lektionerna egentligen då alla lärare bara går igenom vad som kommer hända under terminen. Hur som helst. Var ju tvungen att ta en bild av klänningen mamma så fint nämnde att den såg ut som ett nattlinne. Helt utan skam tog jag bilden i en spegel på walmart med kaffet i högsta hugg. Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu