Snöstorm

Matchen igår var skit, även jag som inte är helt haj på reglerna i lacrosse vet att du inte får spela med en extra spelare på planen. Trots detta så gjorde domarna ingenting åt det...Men men, det är bara att bryta ihop och komma igen. två nya matcher i Massachusetts nu i helgen. Vet att jag måste komma ihåg att ta med mig mer kläder, frös mer eller mindre ihjäl igår vilket gav mig en finfin feber.

Just nu lever vi på hoppet att det blir snöstorm ikväll och att den fortsätter till imorgon så att lektionerna blir inställda. En av mina tre klasser är redan inställd. Men jag har så sjukt mycket läxor jag måste ta itu med innan helgen så extra ledig tid skulle inte göra mig det minsta.. Haha, men det är väl som det alltid är så kommer väl prokrastinera hela dagen.. Jag hatar mig själv i ett nötskal.

Sweden represent

Första matchen idag vs St. Joseph


Strandade

Tanken var att vi skulle tillbaka till skolan idag, men icke! Det snöar så illa, dels här i Massachusetts och ännu värre i Maine. Vägarna är inte att leka med och inte en kotte har vinterdäck på.
Så vi rör oss tillbaka till skolan imorgon i stället.


Kontorslandskap

Då jag ska på ett litet äventyr till Boston ikväll så fick jag följa med henne till hennes arbetsplats idag. Hon jobbar på en typ av call center. Stället ser precis ut som ett stereotypiskt kontorslandskap med gråa och tråkiga boxar. Inte konstigt att folk bli depressiva, arbetsmiljön är fruktansvärd.

Hur som helst. Jag ska alltså ta en buss in till Boston när Sarah har slutat jobba, det är ungefär en timmes resfärd till South Station där jag blir upplockad. Mitt sällskap föreslog att vi ska gå till en strippklubb ikväll, men jag vet inte det jag, haha. Glömde passet så förhoppningsvis släpper de in mig på mitt svenska körkort. Det brukar inte vara några problem.

En av anledningarna till att jag vill ta körkort här borta är för att slippa släpa med mig det där förbenade passet överallt. Jag vill ju liksom inte torska det. Har varit nära nog för det en gång under min vistelse här. En gång var en gång för mycket.

Livin' it up

College livet är bra hårt ibland. De där 5 liters boxarna är tunga!


Tisdag

Chillar järnet medan Sarah rensar ut sin garderob


Floating

Tisdag idag och andra dagen som Sarah låter mig roa mig själv (hon jobbar). Så idag har jg smetat på en sjuhelsikes massa smink, fixat naglarna och plattat håret. Mitt hår mår så sjukt dåligt sen i torsdags då frissan sönderblekte det så kände att lite mer påfrestning kan ju inte skada...
Jag har även kollat på två avsnitt av Grey's Anatomy. Inget skolarbete gjort ännu men ska ju ha något att göra imorgon också.
Sarah lämnade en påse ostbågar till mitt förfogande så just nu flyter jag omkring i hennes vattensäng, käkar ostbågar och lyssnar på musik.


UNICORN


Februarilov

Vi har vad vi i Sverige skulle kalla sportlov. En hel vecka av att göra ingenting, hur skönt som helst. Då skolan stänger följde jag med min vän Sarah till Massachusetts och ska spendera veckan här.
Igår var vi till en skejtramp och lyssnade på ett gäng band som spelade, och jisses vad med märkliga människor det rör sig här, haha!
Sarah har en vattensäng, lite av en ny upplevelse för mig, att flyta omkring varje gång jag själv, eller hon, rör på sig. Ganska bekvämt dock!

Scholar

Så, vi festar inte bara, som det kanske verkar, pluggar gör vi också. Mina prov som jag hade förra veckan gick sådär. I Management fick jag 72/100 (allvarliga åtgärder måste tas), fick 8.6/10 på min uppsats i Composition (Engelska) 2 och på mitt prov i PR fick jag 91/100. Kanske är tydligt vad jag tycker är kul? I min comp klass lär jag mig faktiskt saker, jag har aldrig skrivit på det sätt som vi lär oss nu. Och PR är del av min major och jag finner det intressant, och eftersom det är intressant är det också lättare att ta till sig. I skillnad mot Management, jag tycker att läraren har ett troligt konstigt upplägg; vi börjar första lektionen varje vecka med ett quiz och SEN går han igenom kapitlet vi just hade ett quiz på ist för att kanske ha kapitel genomgången och sen ge oss quizzet.

Jag måste maila läraren (har sagt det i tre veckor nu...) men jag verkar aldrig kunna ta tummen ur ändan. Blaah.

Helgen i bilder


This weekend

Stormen Nemo har de senaste dagarna gett oss drygt 60cm snö. Folk som inte hade stängt sina fönster hade snö i rummen, jag, som hade stängt mitt fönster hade snö i rummet ändå. Trots detta så har vi klätt upp oss och haft kul. Förutom igår då det var folk som saboterade mitt och Brontes rum, Macy och Kaseys rum samt några andra grabbars rum. Vi hade bara fått en soptunna tömd på vårt golv, men någon tömde en flaska gatorade i Kaseys säng. Not cool. Vi har ingen aning om vilka som gjorde detta eller okej, vi har våra aningar om vilka det kan ha varit. Vi låser i vanliga fall ALLTID dörren, dock inte under en och en halvtimme igår. Så vem som nu gjorde det hade "tur".


Pink ladies

Macy, Bronte, Kay, Mailman


Lördag

Jag kan ha de bästa vännerna här, alla värda sin vikt i guld och lite till


Fredag 1 februari

Det ar antligen fredag igen, skolveckan har gatt forbid sjukt langsamt, mestadels da jag i sjalva verket knappt kunnat komma ur sangen pa morgonen de senaste tva dagrana pga av att jag har strackt mina magmuskler riktigt illa.
Hur som helst ar det antligen fredag! Ska forsoka gora sa mycket laxor och sa som mojligt idag och imorgon, har en hel del att ta itu med...
Idag har jag en van som fyller 21, schyssta fyllesms i natt. Skont att ha nagon som underhaller en och aven om jag vet att han inte kommer att lasa detta sa - Happy 21st Brithday Stan!

Internationella fredagar

Varje fredag så bjuds de internationella stdenterna från Thomas coh Colby hem till en vänlig själ som bjuder på hemlagad mat. Det här är en chans att träffa fler människor som kanske har hemlängtan osv. Förra fredagen var första gången jag och mina svenska pojkar här gick till en sån här middag. Det var riktigt trevligt och gött med hemlagad mat, det är ju inte varje dag man får det så att säga.
Videon här under är om han som arrangerar det hela, Cito, och för mig gör han en ritigt välgärning. Nu har jag bara varit till en middag, men jag menar, de har den på fredagar och vi har ofta annat planerat för fredagkvällar.Och juste, jag är med på bild, haha

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu