Black Friday

Black Friday, eller svart fredag, vad man nu vill säga. Förra året upplevde jag inte riktigt det här fenomenet, men i år mina vänner, gjorde jag det. 
Vi hade alltså vår thanksgiving middag i torsdags och efter det tog vi alla en tupplur och en dusch för att förbereda oss för shopping. Kl 23:30 lämnade vi Waterville för att ta oss till Freeport Outlet - Portland, Maine Mall - Premium Outlet i New Hampshire (man betalar ingen skatt på varor i NH= allt blir mycket billigare "live free or die"). När vi nådde Portland och skulle göra ett besök på Victorias Secret var jag redo att ta livet av mig själv. SÅ.JÄVLA.MYCKET.FOLK!! Det var krig och kö överallt. Jag och Katie stod i kö i drygt en timme för att betala för lite underkläder. Var det värt det? Verkligen inte. 
När vi kom fram till NH så var klockan 04:20. Lite annorlunda upplevelse att shoppa vid den tiden på dygnet. Tack och lov var det inte så mycket folk ute längre. Hittade ett par sjuktnice Nike Air 1, för bara $23 (kostar normalt $140). Det visade sig sen när vi kom hem att jag hade fått med mig två par högerskor (returnerade dem på kvällen när vi åkte tillbaka till Freeport).. Hur som helst, pojkarna gick ham hos Ralph Lauren, Katie och jag köpte matchande skjorta och pullover hos Tommy Hilfiger (det är sånt som händer när du bor ihop) och vi var tillbaka i Waterville runt 10-tiden. 
Pga allt folk var det omöjligt att hitta något bland kedjorna, men de lite bättre märkena hade riktigt schyssta erbjudanden. 
Sen var det mysigt att strosa omkring bland allt julpynt!


Freeport

Premium Mall, New Hampshire Thanksgiving

Så, min andra thanksgiving någonsin firar vi i vårt hus, med folk som är kvar i stan, dvs 3 av våra andra internationella vänner. Jag gjorde smörgåstårtesnittar medan de andra tre tjejerna gjorde typisk amerikanskmat som börs ätas på denna dag. 
Kul att vi tog denna bilden efter vi har ätit, foodbaby deluxe Gipsad

Idag var jag alltså till ortopeden med mitt båtben. Det gick riktigt fort och smidigt! Det hela slutade med att jag nu får dras med en gipsad handled i 3 veckor innan det är dags för ett återbesök. 
Trängsel

4st i baksätet i en liten bil. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.
Fraktur

Det har nu gatt lite mer an tre veckor sedan jag foll I en fotbollsmatch och tog emot mig med vansterhanden. Var athletic trainer ar saker pa att jag har en fraktur i batbenet, det absolut minsta benet i hela kroppen. Det ar sjukt lojligt men gor ocksa lojligt ont. Vi har vantat i en vecka pa att lakaren ska hora av sig sa jag kan fa en tid att komma in och fa det rontgat...
For now, jag far lana Koonz handledsstod, hurra!

Nyklippt

Det var på tiden jag uppsökte en frisör då mitt barr var alldeles för slitet för min egen smak. Det kan ha varit den bästa klippupplevelsen någonsin! Först en liten axel/nack massage för avslappning och sen en skalpmassage när hon tvättade håret.
Håret är nu kort igen, men det ser så mycket mer hälsosamt ut, inga mer kluvna toppar!

 
 
 

Mer bilder

Jag fick ett gäng bilder från vår atlethic trainer idag, en har ni redan sett, här är resten, och helt ärligt det är omöjlig att vara fotogenisk på fotbollsplan! Haha. 

Whipped it

Jag är näst intill 100% säker på att jag missade den här bollen. Det här högst troligt en krossboll under en uppvärming, men rätt kul.

 

En liten resa

På fredag så kanske jag och tre vänner tar en liten road trip till New York, staten alltså, inte NYC, det är en viss skillnad. Hur som helst, varför ska vi göra detta? Jo, på lördag spelar våra pojkar första omgången i NCAA (nationals) och vi kände för att göra något. Hans bil vi ska ta är från Auburn NY så vi skulle bo hos honom fredag till lördag, åka ytterligare tre timmar norrut för att komma till St Lawrence där pojkarna spelar för att sedan spendera natten på grann colleget hos Koonz's kompis, och sen ta oss hem på söndag morgon, om vi inte åker vidare för att se ytterligare en match.
Det är en bit (ca 10h enkel resa) och vi kommer så långt norrut att vi nästan hamnar i Kanada. Men jag menar, varför inte åka för att stötta grabbarna? Ju längre de går i mästerskapet, desto bättre rykte får Thomas College, och vem vill inte uppnå det?

Hemlängtan

Det är inte ofta jag drabbas av hemlängtan, men nu har det varit jobbigt ett par dagar, vilket är helt oprovocerat då jag har så väldigt bra mest hela tiden. Jag är omringad av min extra "familj" och alla vänner som hör därtill men ändå händer det att det känns tomt ibland.

På den positiva sidan så kan jag säga att jag har fått tag på biljetter mellan Portland Jetport och Newark International så jag kan komma med flyget som tar mig hem för jul och nyår, gött som fän. Enda anledning som jag drog mig för att ens boka biljetten hem är den sjukt långa flygresan, det är så fruktansvärt tråkigt, haha. Men hem kommer jag, mellan den 15e december och den 2a januari ska jag försöka boa in mig i den nya lägenheten i Edsberg.

Cat lady

Idag var vi till the humane society, vilket är ett härbärge för hemlösa katter och hundar. Vi går dit ganska ofta för att få lite kvalitetstid med fluffiga vänner. 
Idag blev jag dock så allergisk att ett blodkärl i ögat sprack. Så himla typiskt. Mer typiskt är att jag troligen har brutit båtbenet, jättefånigt. 
Hur som helst, det är något speciellt med katter, jag är 100% säker på att de dras till mig för att jag är allergiskt..
Post season

Vi förlorade ganska brutalt i lördags så säsongen fick ett tvärt slut, tråkigt nog. Så tillbaka till vardagen och faktiskt ha ett liv, och ligga i fas med allt skolarbete, i bästa fall... FYI jag ligger bra till i alla mina klasser, så det har inte vart så illa!
Kodak moment

Igår (torsdag) så gick jag till skolan iklädd min enhörningsdräkt, det var ju trots allt Halloween. Hur som helst, vår skolmaskot stoppade mig på vägen för att ta ett kort.
En terrier och en enhörning

Halloween

Det har varit full fart i dagarna två nu, det lär fortsätta genom hela helgen men vi åker till New Hampshire om någon timme för att spela NAC kvartsfinal imorgon. 
Halloween har hur som helst hittills varit väldigt kul, vi har alla kommit överrens, för en gångs skull haha. Igår var vi i vårt hus och jag som nykter fick äran att kasta ut folk, det var kul. 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu