AVKLARAT

Beslutade mig för att skita i att ringa alla Coop/Willys/ICA och i stället besöka dem på onsdag då jag lyckats få en tid på folktandvården. Hon var förresten inte den trevligaste människan jag pratat med... 
Försöker nu få tag i någon på Flogsta Vårdcentral, men det verkar vara hur många som helst som ringer. 
Telefonkö suger! 

TELEFONTID


Hästen på bilden har inget med texten att göra...

Och så var det återigen måndag då. Jag har lite svårt att hålla koll på dagarna eftersom de flesta är de andra lika (okej just nu är det fotboll på tisdagar och torsdagar). Idag väntar i alla fall en lika tråkig dag som tidigare skulle jag tro.
Igår så ominstallerade jag mitt the Sims 2 med diverse expansionspaket så det är det jag vill spela hela dagen, men icke - jag ska ringa dessa ställen:
- Folktandvården
- Vårdcentralen
- Coop/Willys/ICA & möjligtvis IKEA

Detta kommer ta hur länge som helst, dessutom hatar jag att prata i telefon (y) Men ska man itta ett jobb så måste man anstränga sig, det kommer inte ramla ett från skyn... Tyvärr!

SOM EN LITEN PINGISBOLL UNDER HUDEN


Spana in vänsterfoten!

Igår var det så att ddet var match hemma på Stenevi mot serieledande (uppland div.3) Gimo. Alla i laget var råtaggade och ja, trots att vi torska med 0-2 var vi mycket nöjda med dagens spel!
Så nu till min stackars jättesvullna och blåa vänsterfot. 10 sekunder in i matchen går jag in och ska bryta en passning, PANG säger det och jag haltar ut från planen. Det gjorde inte så hemskt ont egentligen men vi lindade den hårt och efter ca 10 min så tejpade vi ihop den så jag kunde dra på mig fotbollsskorna igen.
Spelar hela andra halvlek, det smärtar en aning, men wtf lite smärta har väl ingen dött av? Dock så fick jag sota för det efter matchen. Att springa kostant i 45min på en stukad fot är inget jag rekomenderar. Foten är nu (dagen efter) svullen som satan, fotknölen är ca 3x så stor och lite lätt blå.

Har vart med om samma sak en gång tidigare, första matchen i Gothia '07 så stukade jag högerfoten. Svullnade upp till storleken av en tennisboll och jag gick på kryckor i en vecka (y)

TVÄTTSTUGEPANIK

Ska snart bege mig ner till tvättstugan. Jag hatar verkligen att tvätta, eller det var okej medan vi bodde ute i Skepptuna. Nu måste man liksom upp och ner för trapporna och dessutom delar man tvättstugan med resten av huset. Jag hatar det! Folk är riktiga skitgrisar och många gör inte rent efter sig. 
Jag som allergiker får riktiga allergichocker när nere p.g.a. damm från diverse husdjur osv. Värdelös. Men tvätta måste man ju...

KÄRLEK - NEEJ


Alldeles nyss på msn

Ja alltså, jag och denna killen dejtade väl i ca 1 månad eller något och ja, det funkade väl inte sådär jättebra. För det första är avståndet huuuuuge och sen är han verkligen inte min typ av person - lugn och säger inte så mycket. Jag pratar hur mycket som helst i stället. Och sen var det andra saker som inte fungerade... Om ni fattar..?
Ja, så försöker vara lite finkänslig nu, det är emot min natur. Men måste ju hantera pojkstackarn på ett bra sätt.

PÅ LANDET

Skepptunakyrka september 2008 (c) KAJSA KAUFELDT

Idag har det var en väldigt trist dag. Det har regnat hela dagen så eftersom jag har vart hos mormor (jag trivs bättre där än att vara ensam hemma hela dagarna) så har vi inte kunnat göra något.. Jag har visserligen massakerat en del björkar (träd) som finns på tomten samt ryckt lite tisstlar (ogräs) ur rödbets/morots/gurk/potatis landet. Ska tillbaka imorgon och hoppas på att det inte regnar lika mycket då så jag kan klippa den där förbenade gräsmattan.
Ja jag är mormors lilla piga, haha!

Funderar på om jag förresten inte ska lägga upp som en portfolio av mina fotografier här.
T.ex bilden ovan är ju ett av mina alster. Vad tycker ni? :)

MJAU

Bäste vän och jag i Gävle

Nej, jag tror att det är dags att dra igång denna jäkeln på riktigt nu va? Bloggpunktse är ändå en aning roligare än vad blogspot är. Eller vad tycker ni? 

Nordea suger

Det är inte okej att bara dra av en alldeles för mycket pengar på någons redan sargade konto. Ja att jag visste att de skulle dra 6kr (det gör de varje månad) men etthundrafemtio kronor!!!! Så tack vare nordea ligger jag nu minus (-) 125kr på kontot. Då blir de ju ännu rikare för nu måste jag betala skuldränta också. Jävlabankhelvete!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu