Så mycket att göra

Den här veckan har varit löjligt stressig. Har haft två uppsats deadlines, ett prov för en av mina online-kurser, samt de vanliga veckouppgifterna för samtliga kurser. Jag har varit relativt duktig på att planera min tid för att hinna få allt gjort i tid, men som sagt, allt är relativt haha. Just nu sitter jag och försöker få ihop 5-10 sidor för min philosophy-environmentalism kurs. Frågan som vi ska besvara är how is humanity dependent on natural ecosystems.. Alltså, utan våra ekosystem dör vi, rätt och slätt. Detta ska jag alltså besvara på 5-10 sidor. Det är svårt när frågan är så sjukt uppenbar, har just nu 3 sidor. Men! Får jag ihop 4 sidor är jag glad får då räknar jag med en referenssida som den femte! 
Ikväll bokar vi flygbiljetterna till Texas, hur taggad kan man bli?!

Såhär ungefärSnow for dayzzz

Alltså, nu får det vara nog! Det har kommit nästan 4dm snö sedan sent igår kväll. Det finns ingen plats att lägga snön längre för det är så sjuuuuukt mycket snö! Nej, jag är less less less, mars-lovet kan inte komma snart nog, så sjukt taggad på Austin, Texas, och slapp vid poolen!

Fettisdag

Med tanke på att det är fettisdagen idag, och jag kan inte minnas senast jag hade en semla, så bestämde jag mig för att göra mina egna.. En långdragen process med ett relativt lyckat resultat. Bronte åt en och sa att jag var housewife material, så helt fel var det inte. Nu ska jag bara lura bort de andra sju semlorna i kylen.. Haha

Jättekul

Sprang intervaller på vår ca120m långa inomhus löparbana, golvet är skit så kommer troligen ha ont överallt imorgon. Såhär road är jag nu:


Ännu roligare är att jag har lektion om en timme och kommer inte duscha innan, haha. Fräsch_tjej_90


En vanlig dag på gymet

Så jag har ett mål att köra minst 100 pass innan midsommar. Jag åkte på en finfin förkylning så var inte i skick att dra till gymmet på nästan två veckor, denna veckan har jag iaf hunnit med fem pass än så länge, igår spelade vi fotboll i nästan en timme. Med spela menar jag att Bronte, Mailman, och jag själv har varsin boll och bara dribblar/skjuter/jonglerar. Kul är det. Här om kvällen var vi på Planet Fitness (vilket är den stora gym-kedjan här i USA) så att alla våra vänner kunde gå. Alex tog en mycket smickrande bild på mig, stretchar man så stretchar man...Love life

Maine är bra härligt. Så länge man inte behöver vara utomhus, skolan ställdes in pga av snöstorm, 3e gången på en vecka. 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu