Ankomst

Igår så tog vi vårt pick och pack och började resan till Austin, Texas. Vi lämnade huset kl 06:30 för att sedan bila till tågstationen, ta en buss till Boston, flyg till Philadelphia för att avsluta med flyg till Austin. Önskar det hade varit lite ljusare när vi kom hit så vi kunde se omgivningen lite.. Men, idag så turistar vi i Austin, fett pepp!
landat i Austin 
The crew


Soligt värre

Vi har haft ett par riktigt härliga vår-dagar här i Maine, dessvärre har jag en förkylning från hell. Nyser, snorar, hostar och vätska i öronen (inte en öroninflammation dock så det känns bra). Vi flyger till Texas på måndag så jag hoppas att öronen inte gör ont då.. 

Om jag inte vore allergisk

Hade jag blivit med kanin idagPå fredagar dricker vi....

....ingenting! 
Har skrattat så mycket ikväll, med två vänner som inte har kommit helt överrens på sistone, så ikväll har varit bra för hjärtat. Skoj skoj.
Vi var och köpte glass. Det var gott.Vårkänslor

Äntligen börjar det kännas lite som vår här i Waterville, solen skiner fåglarna kvittrar och det är lerigt som fan. Jodå, vår i luften är det allt! Det bästa av allt är att det nu bara är två måndagar kvar tills vi drar till Texas på spring break, sjukt taggad på att få komma iväg lite! 

Bild från tidigare idag när vi var bakom skolan på vandringsledenLånghårig

Tror det är dags att uppsöka en frisör Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu