Glädjetårar

Jag har inte kollat min mail sedan i onsdags ungefär, detta då det har vart en massa röda dagar så ingen, rent logist, ha skickat något viktigt och officiellt. Se så fel jag hade.
I fredags hade det ramlat in två mail från USA, det ena innehöll mitt acceptance letter som gratulerade mig och jag har fått en plats till att få läsa the Bachelor of Science in Communications with a concentration in Public Relations and Marketing program.
Detta är fan helt sjukt. Jag blev lite överväldigad och grät en skvätt men det mesta beror på att det verkligen är på riktigt nu. Jag åker i höst. Jag bli borta i fyra år. Waterville, Maine, kommer vara mitt hem de nästkommande åren. Sinnesssjukt!

Jisses. Jag hade inte tänkt gå ner och köpa något onyttigt då jag har ätit så satans mycket nu i helgen, samt att det finns en massa gott hemma. Jag känner dock att jag har gjort mig välförtjänt av lite segerchips!

Kommentarer

Jenny

FAN VA UNDERBART!!!!

21:26:13 / 2012-04-08 - http://jbear83.blogspot.com

Jenny

FAN VA UNDERBART!!!!

21:27:21 / 2012-04-08 - http://jbear83.blogspot.com

Sussi - Fullt upp i mammalivet!

Shit vad sjukt! 4 år, det är ett tag! Har jag råd nån gång ska jag minsann komma och hälsa på :) Fy fasen vad skoj! Grattis!

10:54:09 / 2012-04-09 - http://sussey.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu