Vår inte så oförfriskade helg i Stockholm

Mötte upp med två snyggingar i fredags på centralstationen i Sthlm, sjukt kul att träffa dem igen, för min del var det väl nästan 2-3 veckor sedan sist.
Det blev en sväng till glasbanken och ica innan vi entrade en jävligt fräsch lägenhet. Middag  och rödvin som var försvinnande gott. Ut skulle vi och det slutgiltiga beslutet blev Debaser Slussen. Där bli bjudna på öl av två tyskar varav den ena var 16 (!!!!!! wtf!!!). Vi såg ett trevligt band för att sen lalla hem.


Oh så chicka!

I lördags så var vi en tur till Hornstull och efter det en sväng inne på Beyond Retro, mycket intressant! Kaffe abstinensen mättades.
Mot middagstid så var vi många kockar i en och samma soppa vilket i slutändan blev en rysligt god vegitarisk lasange. Gott sällskap vilket i det stora hela gjorde att vi var nio stycken som vid 00-tiden entrade gatorna på Kungsholmen. Lemon var det ställe som vi vände oss till för att gå ut. Vi blev inte klvar länge men jag kan intyga såhär dagen efter att det var fler än jag som tyckte att det var ett trevligt ställe!

Bra helg, längtar tills alla är tillbaka i Uppsala och plugget är igång igen (kanske inte för min del) men för de andra hjärtegullen :)


Ganska ocharmig bild, oops.


Dom är ju för söta!

Bästa bilden tagen under kvällen, synd att den blev suddig..


Kramkalas i kön <3

Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu