Ska sluta köra bil

Jag blir så less på mig själv. Skulle backa ut ur morbrors garage efter vi bytt ruta (åh så fint det blev) och tro fan inte att morbor lagt i ettan när han körde in bilen i garaget. Jag tänker inte på detta så bilen studsar in i bilen framför, repar den (faaaaaaaan) och min lyckta går sönder...
Känner att det får vara nog med dåliga grejer tillsammans med min bil nu.
Lycktan limmade han förresten ihop.

Som sagt, otroligt less på mig själv, kan ingen bara slå mig? Inte så hårt bara.

Plexiglas

Åkte med mamma vid 05 imorse till jobbet för att hämta min bil som stod i ena verkstaden där. Blev lite förkrossad över att se allt glassplitter som låg i hela bilen. Jävla skitungar!!!!!!!
Det enda som hade gått sönder i min volt var höger stänkskärm, det är bra lyckat tycker jag att det inte var något mer allvarligt.
Spenderade iallafall nästan 45min på att dammsuga bort allt glas samt att morbror och hans kollega satte in plexiglas i rutan. Tack snälla!
Beställde även en begagnad ruta som vi ska hämta och montera in senare idag.

Det var lite små creepy att köra hem, inte jättekul men det gick och hem kom jag.
Mår även ganska bra, lite skakig fortfarande, har inte riktigt nerver för sånt här.

Dagens kullerbytta

Är nyss hemkommen efter 4tim på akuten, och det är ingen som helst fara med mig kommer dock ha ont ett par dagar.

Ja, som ni kan se på bilden i inlägget nedanför gick det lite tokigt för mig tidigare idag, detta pga att det hadedrivit snö över vägen under dagenvilket gjort små drivor på vägen som var jäkligt hala. Jag körde alltså över en sådan driva, får sladd, kör nästan in i mötande bil, parerar, gör en volt i luften och landar på åkern. Fy fan säger jag bara, har nog aldrig vart så rädd. Är glad över att jag lyckades missa varenda stolpe som fanns i närheten.

Två bilar stannade och frågade hur det var med mig och jag fick även skjuts tillbaka till jobbet av den ena.
Fick hjälp att fixa bogsering och fick senare när jag satt på sjukan när de hämtademin bil att vänster bakruta var sönderslagen och att det var karvat i min stereo. Jävligt fittiga människor det finns alltså (ursäkta språket), okej om jag själv haft sönder min bil då det var jag som voltade men att någon annan har sönder den är inte riktigt okej.
Förutom rutan då så fungerade tydligen bilen fint, vilket är skönt.

Och som sagt, jag mår också bra efter omständigheterna, fortfarande skakis och ont i nacke/rygg men inget sådär jätteallvarligt!

Voltade lite med bilen. Inte det roligaste...

img052fghjk (MMS)

Voltade lite med bilen. Inte det roligaste jag har vart med om..


Vill ha mer sol!


Gamla nötter

Har inte mer än två timmar kvar på mitt arbetspass. Trots att det har vart ganska segt så har dagen gått förvånandsvärt fort, inget jag trodde klockan fem imorse när jag klev upp.
Min påse med nötter var för övrigt gammal, den gick ut i december. Menar nu en påse med jordnötter, casewnötter & russin, inget annat, haha.

Mår mycket bättre idag än igår, tror att det faktum att jag gick och la mig vid 18 igår kan ha med saken att göra, sömn är bra grejer.
Är lite ledsen över att missa fotbollsträningen.. Hade visserligen ändå inte kunnat vara med pga hostan men ändå.

Ska sluta svamla och sköta mitt jobb. Tjing!

Jobbar jättehårt, har läst två skvallertid...

fxcam_1296387573 (MMS)

Jobbar jättehårt, har läst två skvallertidningar och ätit en semla. Chaufförerna har även börjat tacka för sig..


Nu är det nog

Nej, du tänker jag ta en halvkarta ipren och bege mig i sängs på riktigt.
Skall upp 05.15 imorgon så hoppas att få sova tills dess.
Ja juste, anledningen till att det är en så tidig morgon imorgon är att jag 07.00 ska befinna mig i Bro för att jobba, roligt!

Sjuklig

Jag har "träningsvärk" i mina revben sen allt hostande igår vilket gör det till ett helvete att hosta idag. Tror helt ärligt att mina lungor nu är ihop kramade och det inte går att få in/ut mer luft i dem. Förutom hostan har jag även nästan 39 graders feber.
Ja, jag skriver detta för att ni ska tycka synd om mig!
Till råge på allt så hade min tv fortfarande inte kommit in på elgiganten, måste vänta till den 7 februari eller något sådant. Sug.

Nu tänker jag återvända till sängen och inte kliva upp mer idag!

Nu torskar jag Sussi-oskulden.

img051 (MMS)

Nu torskar jag Sussi-oskulden.


Ölbrillor

Damn u Dessie...




Har lite feber men skiter i det och åker och umgås med Maria och tar en tur förbi Norrlands. Sjuk kan jag vara imorgon!

Öppethus

Har snart hostat sönder mina lungor ordentligt, inte sådärj ättekul och jag vet inte alls vart hostan kom ifrån. Otroligt irriterande är den i alla fall.

Idag så var Maria och jag i slottsbacken och åkte pulka, hur kul som helst! Pulkaåkning är helt klart underskattat och borde göras oftare.
Förutom pulkaåkningen har det inte hänt så mycket idag, vi var hos Max och Maria visade honom hur tvättstugan fungerade, lite underhållande var det allt.
Är hemma nu för att senare åka in till stan och käka kinabuffé med Maria, nog för att vi åt thaibuffé igår, men nu ska jag förloramin sushi-oskuld, skall bli mycket spännande. Hoppas att det är gott..
Finns en möjlighet att vi även går på spexfest, vi får helt enkelt se hur kvällen slutar..

Märkte även att jag har gått med gylfen på byxorna öppen hela dagen, haha, underbart ju! 


Pulkaåkning i slottsbacken!

img047 (MMS)

Pulkaåkning i slottsbacken!


Luktar tigerbalsam idag, dumma hosta!

fxcam_1296211681 (MMS)

Luktar tigerbalsam idag, dumma hosta!


Sömntuta

Trots att jag var hemma igår och somnade i hyfsad tid så var jag helt död imorse, sov till och med i pausen under föreläsningen. Jag tror förra veckans sömnbrist börjar ta ut sin rätt nu.
Ska sitta och slumra lite i soffan nu på hist.inst. innan lunch. Hamnar nog även på carolina lite senare och finns väl en viss risk att somna där också. Bör kanske skirva också att jag SKA läsa lite lityteratur också. Har ju inte så mycket kvar nu och det skulle ju vara väldigt skönt att faktiskt bli klar.

Blir kanske middag på någon nation ikväll. Mysigt! :)

Juste!

Torsdag nästa vecka kl13.40, ajajaj!


Hemma

Efter en väldigt trevlig dag på hist.inst. med Loppan och Maria som senare blev en trevlig semmelfika på Café Linné och nu så har jag landat hemma. Kände att det skulle vara skönt att vara hemma i tid/ gå och lägga sig i någe sådär tid idag. Just nu känner jag att det hade kvittat för fasiken vad tråkigt det är att vara själv, visst att jag ibland kan finna nöjde med att prata med mig själv men inte idag.
Visserligen så kanske det kan vara bra att vara själv lite också? Träffar ändå de andra imorgon igen..

Idag "styrde" vi även upp en pubrunda med den nya klassen, nästa onsdag. Hoppas att det dyker upp ett par nya ansikten, det stod ju trots allt att det var obligatorisk närvaro också så!

Nä, ska ta tag i mig själv och kanske spela lite heroes, det varl änge sedan sist...

Vi äter semlor, mums!

img046 (MMS)

Vi äter semlor, mums!


Det blev väl inte riktigt som planerat ikv...

fxcam_1295999543 (MMS)

Det blev väl inte riktigt som planerat ikväll men hade otroligt trevligt ändå, måste erkänna att man ALLTID har kul med dessa människor! Är förövrigt nyss hemkommen och kan inte sluta lyssna på musik, det är föreläsning kl 8 imorgon så borde försöka sova.


En bra dag

Det har vart en bra dag idag. Jag och Maria gick en sväng på stan. Ska snart in till stan igen och ikväll är de snerkan som gäller! Ses där?


Oops...

img049 (MMS)

Oops...


2005

Hittade en film som är fixad 2005, Desse, Sara & Gabriella, vet ni vilken jag menar?
"Bortglömda minnen"



Det är ju trots allt måndag

Är lite lätt trött men när det erbjuds socialt umgänge säger jag verkligen inte nej. Har egentligen bara vart hem och äta för att snart dra in mot stan igen. Inte mig emot, jag gillar't liksom. 

Föreläsningen imorse var bra förövrigt, fick lite inspiration till uppsatsen. Och vad handlade föreläsningen om då om inte stalinism och fascism, haha. Fast - idé som idé, right?

Visste att jag hade jobbat mycket i decemb...

fxcam_1295877123 (MMS)

Visste att jag hade jobbat mycket i december, men såhär mycket, yey! Gjorde lite spontana kullerbyttor på golvet på carolina :D


Lättroad

Är hemma en snabbis för att dammsuga lägenheten. Dock så fastnar jag vid annat - vem är förvånad?
Just nu sitter jag och allmänt skrattar åt mig själv, som vanligt, men nu alltså åt bilder tagna i gymnasiet. Hittade även lite lustiga bilder på Sandra men vill inte utsätta mig för att få på nöten av henne ;)

Har aldrig sagt att jag kan stå på händer.


Skutt är däremot min grej!

Inte så fantastiskt

Förstår inte alls grejen med att inte kunna sova, jag har ändå hållit igång mer eller mindre hela veckan plus en svettig fotbollsträning idag samt att det i allmänhet inte har vart mycket sömn i veckan.
 Allt jag begär är att få sova, inte mer än så.
Har kollat på film (Up in the air) bara för att få tiden att gå och kanske då bli i alla fall lite sömnig, men nej, ingenting alls.
Har föreläsning 08.15 imorgon och det verkar som om jag blir så illa tvungen att hälla i mig en kanna kaffe innan den så att jag inte somnar, hej magsår.

Ni har inga bra tips på vad man kan göra för att somna både lättare och snabbare?


Inte en bild från igår direkt...


Som det kan gå

Jag hade verkligen tänkt vara hemma igår, dock var jag fruktansvärt uttråkad, så var ner till Maxi för att köpa godis och så ringer telefonen. Det där samtalet resulterade i att jag inte köpte något godis utan traskade hem för att byta om och ta mig in mot stan.
Hamnade på förfest hos Sofia som senare ledde till utgång på Saluhallen. Var väldigt otagg på utgång från början men det släppte ganska fort. Måste säga att det var trevligt att gå någon annanstans än till en nation, trots att det är typ 10000 gånger dyrare på en riktigt klubb.

Nu har jag ont i hela kroppen och är dödshungrig, det beror nog mer på fotbollsträningen än något annat, längtar lite till att få sova också.

Max skulle visa sin manlighet genom att bä...

img035ghj (MMS)

Max skulle visa sin manlighet genom att bänkpressa Sofia.


Från listan

Eftersom jag inte riktigt fattar hur man länkar spotify så får ni genom detta klipp lyssna på den låten som just nu sitter klistrad i mitt huvud. Jag är dock inte förvånad att det är Amy MacDonald som har fastnat, hon är grym!



Prioritera

Som ni säkert märkte var det ganska dött här igår, inte så konstigt då jag dels inte hade tillgång till dator. Eller förlåt där ljög jag, vi satt ju faktiskt på Carolina igår och det finns en hel del datorer där.

Hur som helst, i torsdags delade jag och Maria på två flaskor vin och satt ett tag på ÖGs tillsammans med Max & Joel, trevligt må jag säga.
Igår var det föreläsning kl8, kände att det bolmade rödvinsdoft från mig (hade inte vart hem och bytt kläder) och hade allmän rödvinsskalle som man ofta har dagen efter. Vi (Maria, Max, jag) satt sen fram till kvällen på Carolina.
Maria och jag lagade mat (mest Maria) i korridorsköket innan vi senare tog en blixt visit på BJ.
Träffade en gammal klasskompis från högstadiet på BJ, det var väldigt otippat men samtidigt kul!

Idag då? Jo jag vaknade nyss. Eller okej, jag var hemma vid 13-tiden ungefär, tog en dusch och tvärslocknade i sängen. Tycker jag har sovit mycket den här veckan, eller rätt många timmars sömn i natt i alla fall, är nog undermedvetet jättesliten.

Ngngång ska vara den första och det här är...

fxcam_1295562501 (MMS)

Ngngång ska vara den första och det här är min första på ÖG, jag & Maria har delat på drygt två vinflaskor och två pers har frågat om vi är på recce-pubrunda men tragiskt nog nej. vi hörs imorgon!


Spännande läsning, eller?

fxcam_1295524744 (MMS)

Spännande läsning, eller?


Jorå vi sliter på..

fxcam_1295522588 (MMS)

Jorå vi sliter på..


Spexigt

Denna dag har gått riktigt fort, en sväng på gymet, ner på stan (typ), carolina, norrlands. En utmärkt dag i mina ögon, ingen stress, ingen press precis som det ska vara. Imorgon 08.00 är första föreläsningen för historia b och vi är rörande överrens om det är en värdelös tid att ha förläsning på! Däremot är vi nog alla (okej vi som har läst a-kursen tillsammans) spända på vad för människor vi skall plugga med nu i vår.

Vad vi gjorde på Norrlands var förövrigt att vara med på nonsens onsdagsmöte. Mmm öl. Det är så att jag och Maria är rätt sugna på att ställa upp som sminköser på deras storspex.

Har förutom att ha småbörjat på plugget denna vecka även hittat världens bästa spellista på spotify. Har antaglige inte lyssnat igenom alla låtar ännu men har hittat massor med godbitar. Just nu har jag Escobar i huvudet och hoppas att även ni ska få det:

 


Underbar läsning...

fxcam_1295456001 (MMS)

Underbar läsning...


Today

Som jag skrev imorse var jag ivög och besiktigade min lilla skrutt och magiskt nog gick den igenom, hur skönt som helst, vilket då innebär att jag kan brumma omkring i ett år till utan problem (om bilfan inte går sönder igen).

Efter turen till Märsta var jag hem till mormor och som ni ser på inlägget under så åkte jag via den by där jag bodde i 18 år - Skepptuna. Inget hade förändrats..
Körde fast i en snödriva hemma hos mormor.

Sen till det bästa av allt - iväg och spela fotboll. Det kändes att det var längesen man var på en fotbollsplan och blev lite tilltuffsad. Att ligga på backen är min grej för er som inte visste det, det har visserligen lite att göra med att jag flyger som en vante om någon knuffar mig.



Mormors fina kisse Mini. Fick en smärre allergiskchock efter det här gosandet.


Bild från förra våren då jag skickar in 4-3 målet borta mot Östervåla/Harbo.
Var nog lerig i en vecka efter den matchen!


Tog en tur förbi Skepptuna, var länge seda...

skeppis (MMS)

Tog en tur förbi Skepptuna, var länge sedan sist. Juste bilen gick igenom!!!


Tredje gången gillt

Jag är lite besviken idag, hade ju verkligen planerat pilates-passet imorse men natten ville inte vara med mig. Först kunde jag verkligen inte somna, sen slumra jag till och vakna flera gånger och tillslut började jag må riktigt dåligt. När klockan ringde mådde jag fortfarande inte bra så tog en sovmorgon i stället. Buu!

Nu ska jag snart i alla fall börja bege mig mot Märsta för att besiktiga bilen. Ni kanske minns hur det gick sist? Vi får hoppas att jag åtminstone kommer till bilprovningen idag.
Tanken är även efteråt att jag ska ut till Gottröra och hälsa på mormor och senare ikväll iväg till Alsike konstgräsplan och spela lite fotboll. Det är nog det jag ser fram emot mest idag. Fotbollen alltså. 

Prince

Satt och kollade lite på idrottsgalan, som förövrigt att ganska kasst, men tro inte att jag missade när de visade klipp från fotbolls vm. Ohja han är het, mums!


 



Mersmak

Bokade in mig på pilates-passet kl07 imorgon. Med den träningsabstinens jag har haft nu i ett par veckor känns det fantastiskt att börja komma igång igen.
Det är dessutom fotboll imorgon, yey! Har saknat alla tjejer!

Skön måndag

Det har vart en alldles lagom dag idag. Kom till Carolina runt 10.30 imorse gick tirekt till campus1477 med Maria och fixade ett gymkort. Tillbaka till Carolina, läsa lite för att sedan fixa både bibliotekskort och passerkort och vidare till Norrlands för lite lunch. Åkte hem en vända för att hämta träningskläder. Tillbaka till Carolina, sitta där en timme, ta en kopp kaffe och traska till Blåsenhus och köra ett pass power yoga.

Jag som har kännt mig otroligt stel nu väldigt länge tyckte var väldigt skönt (men jobbigt) att sträcka ut alla muskler. Var även upp på gymet och körde en snabbis axlar/rygg. Skön känsla som infinner sig just nu.
Är dock en anings sällskapssjuk trots att jag har haft sällskap hela dagen. Men vad ska man göra?

And we're back!

img035 (MMS)

And we're back!


Where's my man?


Bilder från tentafesten





Har haft en alldeles förträfflig höst termin med Historia A, det trodde jag helt ärligt aldrig. Alla underbara, knäppa människor ni är awesome! Jag kommer sakna er allihopa som inte fortsätter med b-kursen!

Yesterday

Det var kul igår! Först en öl på Orvars sedan iväg på en otroligt rolig middag på Göteborgs och efter det vidare till Studentvägen. Galet vad folk hade satsat på sina utklädnader!
Jag vill minnas att det var kul men med tanke på att hela sängen snurrade när jag la mig ner i natt så kan man verkligen börja fundera om mitt minne verkligen är som det ska.
Tack ni alla fina som var med på ett eller annat sätt igår! :)

Realistisk bild, har alltid hår i hela ansiktet!

Lördagskvällen

Äntligen börjar jag närma mig klar, den där jäkla tånageln förstörde min tidsplanering en aning.

Hur som helst, det är lördag idag för er som missat det och det är även Jennys sista lördag i stan på ett tag då hon drar till Köpenhamn, därför kommer det vara middag serverad av tidigare nämd på Göteborgsnation. Innan jag sluter upp på den nationen ska jag möta upp mina andra fina vänner inne i stan då de ska äta middag på Uplands.
Eftersom jag lämnar de senast nämda gänget för middag på Gbg ska jag efter middagen möta upp dem igen. Vad som händer och hur kvällen får vi se, men lite löst spikat är en korridorsfest. Som sagt får vi se vad som händer.

Ha en fantastisk kväll folket, är ganska säker på att jag kommer ha det! :)  

Blodigt

Jag vet att ni inte vill veta, men min stortånagel existerar inte längre. Ganska äckligt.
Jag ser det dock från den ljusa sidan:  Tänkte måla naglarna eftersom nageln var blå och allmänt ful, men nu har jag inte längre någon nagel så behöver inte måla naglarna. Fiffigt va?!

Ska väl sätta igång med fotbollspelandet snart också så lär antagligen bli en och annan blåtå till kan jag tänka mig.

Vy Från Ett Luftslott

Har haft det väldigt bra sedan i torsdags, utöver att tentan gick åt pipsvängen.
Helt ärligt, jag ville gråta när jag såg vad det var för frågor.
Tentafesten däremot var toppen. Tycker i alla fall jag som med lite vin i högsta hugg var överallt hela tiden tror jag. Måste säga tack till Maria M som sa att jag var sötfull och inte dräggitfull, jag tror på dig och hoppas alla andra tyckte detsamma, haha.

Igår så kramade vi hejdå till Ottilia och Karl och det var först då man, i alla fall jag, på riktigt kände att a-kursen är slut. Så otroligt tråkigt! Trots det här avslutade vi med en väldigt samskig tapas-middag på (café) Eco, mycket njutbart.

Är även registerad till historia b nu, och på uppropet igår fick vi veta att vi ska läsa ihop med de som läser historikerprogrammet. Så vi är nästan 50st som läser nu, ska bli spännande att se vad de andra är för typer!

Tänkte lägga lite bilder från tentafesten men kom på att jag sitter vid fel datro så ni får de senare, annars kommer de som vanligt upp på facebook!

Det blev en fantastisk tapas-middag på Eco.

img033 (MMS)

Det blev en fantastisk tapas-middag på Eco.


Först drack vi lite rödvin sen hällde vi r...

img032 (MMS)

Först drack vi lite rödvin sen hällde vi rödvin i ljuset.


Vi strukturerar upp oss, eller vi försöker...

img031 (MMS)

Vi strukturerar upp oss, eller vi försöker i alla fall. Det är lite svårt att plugga dagen innan tenta...


upp&ner

Folk slänger mig över armen så jag hänger där upp&ner, det har skett två dagar i rad nu.
Pojkar alltså, jag förstår mig inte på dem.


Vi har Harry Potter bland oss!

img030 (MMS)

Vi har Harry Potter bland oss!


I love Shane Dawson

Old vid but I still love him.


Matt

Känner att det inte har vart så mycket uppåt här den senaste tiden, ledsen för det men det är mycket för att jag börjar känna av alla de timmars plugg som verkligen har lagts ner. Det är endast 2½ dag kvar innan den sista kraftmätningen är och jag kan inte längta mer än att få det överstökat.

Det som dock inte är så kul med att sista tentan är på torsdag är att många de fina människorna som jag har umgåtts med hela hösten sprids vind för våg nu när kursen är över, otroligt tråkigt! Några stannar i alla fall kvar i Uppsala för att läsa b-kursen, yey! :)

Nej, imorn kör vi igen!

Kafferast!

img028 (MMS)

Kafferast!


Sista rycket

Måndag idag vilket betyder att det inte är många dagar kvar till torsdag. Kommer gå med konstant ångest fram tills dess, inte vilken ångest som helst utan tentaångest.
Det är sista dagarna att försöka få något att fastna. Som vanligt tror jag även att jag underskattar mig själv och i själva verket faktiskt kan merän vad jag tror..
Hur som helst, efter tentan är det tentafest, det bästa av allt. Tråkigt nog är det sista tentan med historia a'arna..


Att ta tag

Den senaste veckan har jag nästan känt doften av gummi bara för att jag vill springa, jag vill springa mycket och jag vill springa fort. Dock har vi vinterns eviga problem - förkylningar förstört det mesta, denna hösten/vintern har dessutom vart värre än någonsin... Det går inte att få kontinuitet i träningen om man har avbrott för halsont varannan vecka.
Ni anar inte hur fantastiskt kul det skulle vara att snöra på sig spikskorna och bara köra så att mjölksyran sprutar ut genom öronen.

Ge mig träningsvärk och mjölksyra!

Dagens


Fina flickor


Ettan på gymnasiet, 2007


Min bil är hel och mår bättre än någonsin!

img026 (MMS)

Min bil är hel och mår bättre än någonsin!


And I never was smart with love


Snormaja

Hoppar tentaplugget idag då min morbror igår ringde och sa att han hade lagat min bil. Känner dock lite tentaångest men försöker ändå intala mig att det är nästan en hel vecka kvar tills tentan är så att missa en dag gör inte så mycket. 
Skall alltså till min morbror och hämta silverpilen.

Två av mina kusiner fyller år idag, Andreas (Skellefteå) som blir 21 & Patrik som blir 26, gratulationer till er båda! Skall över till den äldre av dem två senare idag, men får se om det bara blir dit och säga grattis. Är nämligen en aning förkyld (igen -.-) och vill inte smitta lilla Clinton..

Juste!! Kom in på Historia B, våren är räddad! :)

Japp, vi håller fortfarande flaggan högt!

fxcam_1294414242 (MMS)

Japp, vi håller fortfarande flaggan högt!


Syns kanske inte så mycket men rackarns va...

img025 (MMS)

Syns kanske inte så mycket men rackarns vad det snöar! Vi sliter på Engelska Parken idag igen förövrigt.


Indiens frigörelse & lite Japan

Jag kommer att dela säng med Craig i natt, känner att det kommer vara lite hårt och kantigt men någon gång måste man göra det.
Det blev nästan en heldag på Engelska Parken idag, jag gav upp vid 17-tiden, men vi var otroligt produktiva och gick igenom alla 45 kortfrågor från de gamla tentorna som finns till vårt förfogande. Vi fortsätter imorgon!


Och om någon undrar är Craig alltså en bok. En väldigt stor bok, det är inte en man vid namn Craig jag skall dela säng med, hualigen!

Igår ölade vi, nu pluggar vi!

img023 (MMS)

Igår ölade vi, nu pluggar vi!


Balla människor hänger på Palermo, eller ä...

img022 (MMS)

Balla människor hänger på Palermo, eller är det bongos? Ingen vet


Vi struntade i tentaplugget och gick och s...

img011 (MMS)

Vi struntade i tentaplugget och gick och såg Narnia i stället!


Tänkte köra en heldag idag!

fxcam_1294218829 (MMS)

Tänkte köra en heldag idag!


Konsten att se blåst ut


Ofrusen

Ni anar inte hur många lageer med kläder jag har på mig, eller ännu mindre hur mycket jag hade på mig när vi bogserade hem min bil till morbror. Kunde ju inte direkt ha någon värme på i bilen (eftersom den är trasig) så hade på mig följande:
Strumpbyxor, mjukisbyxor samt fodrade vindbyxor. Två stycken hoodies. Mina moonboots, en jättetäckjacka, mitt bäverpannpand (det håriga alltså), termovantar (ni vet såna man har om man åker typ pulka) samt att jag var inlindad i en filt.
Var förvånandsvärt lite frusen efter en timmes färd, haha.
Nu kokar jag dock då jag inte har orkat plocka av mig allt det överflödiga, förutom ytterplaggen.
Så nu är bilen i säkert förvar, skall bara få tag på reservdelen som behövs också så att morbror kan laga den..

Har ni haft några roliga bilproblem nångång?

Tror dessutom att min röst kommer tacka för sig inom en väldigt snar framtid...

Nyårsklänningen

Det var ett par stycken som var intresserade av vilken klänning som tillslut fick mitt hjärta att smälta. Det var en klänning från Only som jag beställde från Nelly.com. Jag var helt fantastiskt töntigt nöjd hela kvällen, vilket mitt sällskap fick höra, ett par gånger. Men den är sååå fiiiin!
Ser läskigt nöjd ut. Men jag var nyförälskad, i klänningen alltså..
(stal bilden av Jenny, hoppas det var okej!)

Mys hos Maria 2/1-2011

Det var söndagen efter nyår, alla var vi på något sätt lagom slitna. Maria var en fantastisk människa som bjöd på fantastisk mat. För sällskapet stod de "vanliga" kufarna + en flickvän. Det var en väldigt bra avslutning på vårt ofattbart korta lov.
Det är på riktigt aldrig en tråkig stund med dessa människor, man mår så bra hela tiden liksom!

MNB

Karl

Efterrätten var bröst-bakelser

Nyår på Uplands Nation 2010/11

Det var som så att vi var sex stycken ur historia kursen som hade bestämt oss för att gå på gasqe tillsammans på nyår. Vi hamnade på Uplands Nation och jag måste säga att för det vi betalade var det inte mycket vi fick för det, men middagen var i alla fall god.
Det var mest bara sällskap i goda vänners lag, vid 01-tiden så var det taxi ut på landet som gällde, vi gjorde senare ett försök med att försöka få en taxi in till stan igen, men det var omöjligt. Visserligen slutade inte kvällen då men det var ju tråkigt att inte vara med "till slutet" inne i stan.
Det här var nog faktiskt en av mina bättre nyår, inga intriger eller andra konstigheter utan bara otroligt roligt.
Hoppas ni andra som var med också tyckte att det var kul, ni är ju guld värda allihopa!






Små klickbara bilder!

Dagens ironi: bilen dör på motorvägen påvä...

img011 (MMS)

Dagens ironi: bilen dör på motorvägen påväg till bilprovningen.


Fint konstverk signerat Manne

img009 (MMS)

Fint konstverk signerat Manne


& så är vi igång igen

Efter en otroligt trevlig och väldigt god middag hos Maria igår som blev ett perfekt avslut på vårt väldigt korta jullov drar vi idag igång med en föreläsning kl10. Känner mig inte alls pepp på detta, kanske för att sista tentan är den 13e januari och jag har lite smått panikångest över detta. Känns inte som om tiden kommer räcka till riktigt för att verkligen kunna plugga skiten ur sig själv.
Men äh, det värsta som kan hända är en omtenta, inget jag strävar efter visserligen. Skitsamma, jag ska klara tentan!!!

Förutom föreläsningen idag så ska jag besiktiga bilen i Märsta, det blev ju inget sistjag skulle göra det då det visade sig att det var i Hässelby jag skulle göra det, lite långt samt stor risk att köra vilse så bokade om tiden. Skall bli otroligt spännande att se om den går igenom. Ni får gärna hålla era tummar!



Citat "Drick ur max du"

img008 (MMS)

Citat "Drick ur max du"


Hallihallå

Ni ska få en fin nyårs-resumé men inte nu och möjligtvis inte idag. Har lite saker till jag behöver göra och senare ska jag till Gottsunda på middag.
Kan i alla fall meddela att jag personligen tycker att det var ett väldigt bra nyår med trevliga människor! Jenny har redan lagt upp bilder på kalaset på facebook, mina är väldigt snarlika hennes men kommer nog lägga upp dem ändå. De är otroligt fina och man ser att det var dryck till maten om man så säger, undrar även vem som lånade min kamera för har öite bilder i den som jag inte kan stå för, haha.

God fortsättning på er!! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu