Matchpremiär

Idag så är fotbollslaget nere på USM och spelar en mindre turnering. Jag är olyckligtvis kvar hemma denna helgen på grund av en muskelbristing i baksida lår. Hur det än må låta så är den tyvärr så att en del tjejer i laget gör nästan vad som helst för att ha sin plats i start elvan och det här har resulterat i att jag står på sidlinjen. Frustrerad och arg. Men rehabiliterar så gott det går. Mitt knä är tillbaka som det ska se ut dock.
Vi har första hemmamatchen på fredag nästa vecka, hoppas att baksidan går ihop sig så jag kan spela!!


Sophomore

Idag började skolan. Andra året på min utbildning här på Thomas College. Sjukt pepp, fast egentligen inte.


Träningsmatch

I söndags drog försäsongen igång för oss här på Thomas. Vi startade med att spela 11vs11 90min, bara inom laget (vi är 24st!!). Det var en intensiv start, som inte blev lindrigare av att springa 2miles (3,6km) och en hel del andra löptester kl8 på måndagsmorgonen. Efter det morgonpasset följde två pass till. Det tredje och sista var åter igen 90min 11vs11. Igår var det dags igen, med ömma muskler tog vi oss igenom 3 pass igen.
Ikväll så ska vi till Biddeford och spela mot University of New England. Bara en träningsmatch men jag är sjukt pepp. Kommer troligen bara få spela en halvlek då mitt knä fortfarande är svullet och lite ömt. Behandlar med laser och massor med is. Vi får väl se när det närmar sig helt schysst. Hoppas det är lagom till vår första hemma match som är typ 30september (?!)


Tillbaka i staterna

I fredags så landade jag åter igen i Boston för att sedan ta mig upp till kära gamla Waterville. Vi bor ju som tidigare nämnt i ett hus nu. Sjukt nice. I veckan så ska vi möbelshoppa lite, bland annat en säng åt mig.

Blandade bilder från första helgen tillbaka.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu