On the go

Skall snart dra på mig skorna och bege mig mot Märsta. Idag är det så att Desse har en avskedsmiddag då hon inom väldigt snar framtid flyttar till Göteborg. Tycker givetvis att det är pyton, men samtidigt glad för henne och Daniels skull!
Vi får se hur det går ikväll, ingen alkohol i alla fall då jag åker hem inatt.


Världens bästa vän!

Inte min dag

Absolut ingenting har gått som jag velat idag, har heller ingen röst kvar så pratar jättemesigt.
Och det regnar.. Ska gömma mig under täcket nu tror jag!

Ny vecka

Till att börja med kan jag beskriva lördagskvällen/natten med ett ord - naket.

I övrigt var min helg ganska frustrerande, blev jäkligt butter när jag skulle sätta ihop min ikea garderob när jag upptäckte att min skärm till mobilen är kaputt. Skall leta upp en gammal telefon som fungerar och använda den. För när man inte ser hela sms är det lite surt...

Ute på stan

Är ute och vandrar lite på stan med sandra, roligt då det var grymt längesen vi sågs..

Bittert

Pratade just med Tele2 om en sluträkning på min telefon, så nästa månad blir det en extrem räkning, men det kan jag nog stå ut med.. Anledningen till varför jag gjorde detta är för att jag råkade sätta mig på min telefon igår så att skärmen klämdes och nu är det två svarta partier på just skärmen. Så jäkla klantigt gjort.
Är dock sugen på en ny telefon så detta kom ju väldigt lägligt, men jag tycker om min finafina telefon!


Give some love

Eftersom det mer eller mindre har vart en idiotvecka här på bygget så behöver vi påminna oss själva om hur kul det är att jobba här.

..Löning på fredag

Idag mår jag bra, riktigt bra faktiskt. Och att vakna så är ju inte helt!

Idag är det ju för det första frallfredag, halv dag på jobbet, och det är lönedag - hur great?! Så detta innebär då att vi skall till IKEA senare idag för att inhandla en ny garderob och diverse annat shit. Trängas med alla andra. 


På verandan

Sitter hemma hos mormor, har lite dåligt samvete över att inte ha vart här på hela sommaren.. Hur som haver, det blir lite fotboll ikväll, ska bli grymt kul! :)

En kaka

Loise och jag bakade lite idag igen. Dagen till ära blev det lite chokladrutor!

Långa dagar

Vi har ungefär kika mycket att göra som igår dvs ingenting. Så idag planerar vi på att göra en äppelpaj!

Brännan vi alla minns!


Semester tider

Hur vet man att min mamma har semester? - Jo, hon tar fram målarpenseln. Förra året blev vårt kök gult (sinnessjukt gult) och i år blir hennes rum turkost, därför målar hon övriga möbler som ska stå där inne i vitt... Detta innebär att jag får lida av både målarfärgsdoft och ett överbelarmat kök.

Nu får det vara nog

Måste göra något åt mitt sockerberoende och allt småätande. Inte direkt hälsosamt och jag mår inge vidare av det heller för den delen.
Så nu har alla koll på att det inte är något mer onyttigt för mig, på någon vecka eller något sånt i alla fall!

Topp


Just nu:

Och toppen på det här är att enda radiostationen jag får in idag är P1, det var till och med bättre när bandit fungerade!

Koffeinberoende

Sitter på HBT och pimplar kaffe och läser lite gamla skvallertidiningar bara för att få tiden att gå. Har suttit här sedan 9 i morse och ska sitta fram till kl 19 ikväll. Skönt att ha något att göra på en söndag då vädret är ganska kasst men det är lite tungt att veta att det inte blivit mer än en ledig dag denna veckan och det var igår.
Imorgon drar ju jobb veckan igång som vanligt.

Kan ju säga det att helt dött är det inte utan det rullar ca 15 bilar på anläggningen i Åkersberga (anledningen till att jag är här) så telefonen ringer med jämna mellanrum och en del chaufförer är riktigt trevliga och åtminstone lite pratglada, så alldeles helt sällskapssjuk känner jag mig inte, haha. ^^


Födelsesdagsfirande

Idag firar vi min lilla mamma för hon blir ett år äldre. Det har blivit lite (läs:mycket) bullar, kakor och tårta. Tror att jag rullar fram snart!

GRATTIS MAMMA!


Långtråkigt

Har lite smått tråkigt kan jag meddela. Har tagit emot två stycken växel samtal och typ 3 bilar (varav den ena hade flera burkar så fick åka ett par vändor), jag hade med mig en bok men den lessnade jag på. Så mitt enda sällskap just nu är radion och enda radiostationen jag lyckades få in var bandit. Och jag är inte alls på humör för att lyssna på bandit.

Det fina är ju att det nu inte är långt kvar till hemgång, yey!

Fredag, kväll

Jag fick en redig sovmorgon idag, börjar nämligen vid 12.30 (hoppas de har sparat frallor till mig!!) men då slutar jag däremot kl 18.30. Väldigt segt kommer det antagligen bli för tror inte det är så många bilar som kommer köra..
Jaja, får hitta på något att roa mig med. Tur att jag är lättroad så att det inte blir några större problem ^^

Inte en höjdar dag

Idag har det vart kaos, tröttsamt!
Men det bjöds på både smörgåstårta, glass och mumsmums. Så något var ju bra i alla fall!

Finskapinnar

Kakorna i skafferiet är slut, så då får man roa sig med annat tex rita på sig själv. Ser ungefär ut som ett barn som setat på dagis hela dagen ^^

Den nakna sanningen


Arbetskläder

Idag skänktes vi tröjor. Jag känner mig lite som ett tält, och detta trots att det är xs i min..

Kväll i kväll

Idag är första kvällen som jag ska vara "själv" på jobbet. Och eftersom jag inte har tillgång till t.ex internet på någon dator tar jag med mig en bok, bara för att ha något att göra liksom.

Tror vi hörs under dagen för nu ska jag trycka i mig lite frukost, tjing!

13 Juli 2007

Haha jag älskar bilddagboken!
Idag för exakt två år sen var vi tydligen hemma hos Pontus i Väsby och denna bilden togs
Gabriella & jag

Vanlig otur

I torsdags fick jag enorma ha begär efter ett par lila skor, beställde ett par lila skor. Fick hem min fina lila skor idag och, tro det eller ej, de var för små.

Nu är det även så att jag kanske inte har möjlighet att byta storlek så då har jag ett par lila skor som säger att de är 37½or men är i själva verket ett par 36or.. 
Varför är jag inte förvånad över att detta händer?

Hundbad

Igår kväll var vi till en hund vanlig strand. Dock är aron världens otuffaste hund så han stod och bara kollade på vattnet. Han ville dock följa med när jag började vada ut, men nä, det var bara framtassarna som blev blöta..

1000an också!

Tycker inte om att vara reserv!

Hundvakt

Nu ska vi vara hundvakt ett par dagar. En stor schäfer i vår lägenhet blir toppen + att min allergi mår bra..

STEKT!


Värmeslag

Mellan 11.30 och 14.30 har jag och desse legat och stekt nere vid midgårdsbadet. Inte måttligt vad varmt det var. En riktig kalldusch skulle sitta fint!

Gårdagens resultat

Det var ju så att det var Senior DM och sådär på Studenternas här i Uppsala igår. Sprang ett 200 meters lopp som verkligen inte var att leka med! Har ju mått illa de senaste dagarna på grund av antibiotikan, och igår fick jag insikt i varför doktorn rekommenderar att man inte ska anstränga sig så hårt när man äter skiten. Fysatan vad illa jag mådde i slutet av loppet och efter målgång, allt bara svartnade för att sedan bli så ljust att det verkligen stack i ögonen. Inte kul alls.

Därför tänker inte jag springa min 400ing idag, trist som fan, men jag vill inte bli dålig igen. Och framför allt vill jag inte bli jättebesviken. Sparar premiären till Västerås i stället!

Tiden på loppet blev förövrigt 28,9 s, skit!

På arlanda

Spanar på icke existerande flygplan.

Midgårdsbadet

Sitter med sandra, sara, desse och resten av märstas befolkning och lyssnar lite lätt på mora träsk (y)

Fredagsunderhållning


Den blev kass, jag vet, men ursäktar mig genom att tala om att
detta var det sista jag gjorde så hade inget tålamod kvar...

Sandra!

Tur längs minnenas kvarter:
Utdrag från en blogg långtlångt borta:


2006-10-24 08:38

Måste bara berätta att jag älskar Kajsa (: <3
Hon är en av dom 3 flickor som gör min skoldag !
Hon är en av dom som födde :
Radio Zäta
In Your´e Face
Och utan Kajsa med där, hade det inte gått.
Kajsa är helt enkelt nödvändig ! Hon är speciell min lilla älsking :)
Älskoooo<3<3
//Sandra xD


Det jag ville ha sagt är, jag saknar dig!

Uppladdning

Imorgon är det dags igen samt att det på söndag är säsongspremiär! Det jag givetvis menar är att det är dags att dra på sig tävlingsdräkten och ut på banan och springa. Helgens tävlingar går på Studenternas här i Uppsala och med tanke på värmen de har utlovat kommer vi stekas till döds där nere, haha. 
Jag springer 200m imorgon (lördag) och 400m på söndag.
Är väldigt nervös (spänd och lider redan av prestationsångest) inför 400meters loppet, framför allt nu när jag åter igen har går på antibiotika som gör att jag är skakig och illamående.

Återkommer med en update senare tjiiiing!

Mobilfritt

Jag glömde telefonen hemma imorse, och snacka om att gå runt hela dagen och känna sig naken, exposed! Hujeda mig, detta ska inte hända igen..

Återfall

Fasiken vad less jag blir. Sitter här med en tetra med tranbärsjuice för att ladda upp inför sjukhus besöket om 30 min.. Antar att det kommer bli ytterliggare en antibiotika kur, den förra hade jag ju för bara dryga månaden sen. Detta är vad man lätt kan kalla för tröttsamt.
Ännu mer tröttsamt var förut idag då jag försökte få en akuttid.
1. Ringde till Akis för att jag visste att det inte skulle finnas några tider på Flogsta. Blir hänvisad därifrån till min husläkare efter som "de inte tar in lättare urinvägsinfektioner". Nähä.
2. Ringde till Flogsta trots att jag visste att det inte skulle finnas tid, får höra (dels det vanliga: "Är du säker på att det är det?") att jag ska dricka mycket (helst tranbärsjuice) och höra av mig igen imorgon kl 07,30 om det har gått över...
3. Ringer Akis igen, rådfrågar, och får som svar att boka tid på akutläkarmottagningen.
Ringer 1177 för att boka en tid, det blir som såhär
- Eftersom jag jobbar i Bro kopplas jag till Sthlmsläns 1177. Får sitta lite i kö gör att sedan bli kopplad till växeln.
- Blir kopplad till Uppsalaläns 1177
- Får sitta i kö ett tag till för att sedan väldigt smidigt få en tid kl21,00 på Samariterhemmet.
Och tänk att den jag får prata med sist både är effektivast och trevligast.!

Fular

Jobbar kväll och har mer eller mindre inte ett piss att göra, så då är det min rätt att fula mig! Jag har visserligen en nödlösning med mig - suduko (y)

Inget konstverk

Det är överfullt, då måste man lösa det på något sätt!

Helgen

Till att börja med kan jag tala om att det var tokjobbigt att hoppa på tåget och åka hem igår. Att spendera helgen tillsammans med christopher var det bästa på länge! Solen sken på oss och det har resulterat i väldigt röda svidande axlar, men verkligen värt det, haha. Dock så börjar skolan igen den 31 augusti, det är väldigt långt dit - det suger... Men som sagt den som väntar på det bästa :)

Vid havet

Idag blev det en tur till havet. Hemskt mysigt måste jag medge! Dock var det förbannat varmt så vi båda ser mer eller mindre ut som kräftor, haha. Att det sen också var hyfsat varmt i vattnet gjorde det hela lite bättre :)

Snart framme

Nu är det faktiskt inte mer än 20 min kvar innan jag är framme. Kan meddela att resan har vart varm, stinkande och väldigt lång!

På resande fot

Det är ju som så att jag nu tar en helg i göteborg :) står därför och väntar på tåget inne på sthlmcentral, och trögfattade jag förstår inte alls grejen med två spår 12... Hur som helst blir det säkert jättebra..

Inget att göra

Just nu håller jag på att dö av tristess.. Måste. Göra. Något.
Hjälp, någon?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu