Det närmar sig

Har suttit hemma hela dagen, fruktansvärt tråkigt, men mår verkligen inte bra. Tror i det stora hela att det är stress, att jag känner press på att göra ett bra jobb när jag kommer att få ta mer ansvar snart på jobbet.

Hur som helst så vill jag att kroppen mår bättre imorgon och framför allt på fredag, då tar jag nämligen lite pick och pack och sticker till Göteborg för att vara där under helgen. Man kan ju inte må kasst i Göteborg, det känns nästan lite omöjligt ;)

I dagens paket


Eclipse var underbar


Att man precis som i boken skrattade och grät om varannat gjorde att den tredje filmen (precis som tredje boken) är den bästa! Att man också kände sig nyförälskad under filmen är bara mysigt, he.

Trots att jag vet att det är Edward som får henne är Jacob min favorit!

Värme

Vi sitter i 26 graders värme - inomhus! Det är galet varmt.. Illamåendet från igår håller sig kvar hoppas dock att det släpper till ikväll då det är twilight marathon i kista.

Och juste

Jag pekar på den stora bollen så att du ser hur stor den var (är, jag tror den lever fortfarande)!

Får krupp

Försöker ladda upp bilderna från Grönan på facebook, men det går inge bra, blir tokig och rycker lite i håret. Näe får helt enkelt göra ett nytt försök i morgon.. Eller nej då skall vi på trippelvisning av Twlight Saga så då hinner jag inte, hehe. Jaja.
Detta får mina kusiner (och ni andra) nöja er med tills vidare.
Jag, Ellinor, Linnéa och Emilia

Vilda musen


Påväg hem

Det har vart en kanondag på grönan, fint väder, lagom mycket folk och väldigt trevligt sällskap! Många skratt har det blivit och framför allt i barnkarusellerna, typ bläckfisken (haha emilia x)). Ni får både ta del av bilder och filmklipp.. Senare..

Dagens

Nu bär det av in mot den stora staden Stockholm för en kusindag på Gröna Lund.
Om det är någon som väntar på bilderna från midsommar så fixar jag dem ikväll om jag orkar...

Hej så länge!

Resultatet


Work in progress

Ja ni får göra era egna slutsatser på vad vi pysslar med.. :)

Midsommar

Sitter för tillfället hemma hos Desse. Har setat ute på henne balkong med henne och Sandra och druckit lite rosé med fanta, gottigottgott.
Fröken håller just på att fixa sig för senare aktiviteter, eller okej, vi skall upp till Jimmy (och Sara) och typ grilla osv, blir säkert trevligt!


Alkis varning på Desse ;)


Mitt hår är kooooort...

Svenska gubbar

Sitter på tåget påväg till märsta. Det stod en äldre kvinna och sålde jordgubbar i tunneln under stationen, lika passa på då det finns en viss risk att det är slut på jordgubbar i märsta ^^

Klippklipp

Igår betalade jag för att bli av med delar av håret på huvudet. Schwoop sa det och så var det 15cm kortare än innan. Det värsta av allt är att det inte är kort trots detta... Dock känns det väldigt naket.

Juni 2006

Hahaha, bilddagboken väcker minnen till liv x)

Mycket att göra

Helt fascinerad över en trollslända, han har valt en väldigt fin dag att leva på iaf ^^

Nomnom

Det börjar närma sig midsommar, då bjuds det på glass och jordgubbar :)

Stockholm Stadion

Laddar!

Stadion

Lite nervös, lite spänd och lite förväntansfull.

Värda att vänta på


Ser dock väldigt storfotad ut och mina fötter är faktiskt ganska små (de har krymt)

ÄNTLIGEN!

Jag har bara väntat ett drygt halvår på ett par skor från H&M och idag fick jag äntligen en avisering på att jag kan gå ner till ICA Väst och hämta ut dem efter kl 17. Så stay tuned på hur vida de har vart värda att vänta på eller ej!

Knutar

Jag har rejäl nackspärr, det är fruktansvärt.. Det var nog inte sådär jättenyttigt att glida omkring i leran igår.. Bilden tog förresten conny igår när jag petar in 4-3 målet ^^,

Söndag

Jag har på senaste känt att jag behöver aktivera mig så mycket så möjligt om dagarna för att få dem att gå, i alla fall någon helg till sen kanske det är okej att slappna av, jag vet inte riktigt.

Ni som har vart med ett tag kanske kommer ihåg msn konversationen mellan mig och Hampus som jag la upp? Hur som helst skulle vi har vår första årliga dejt idag (haha) men det är sista b-lags matchen för våren så åker med upp till världens ände (Östervåla) och är med på den i stället.

Ganska skönt att det inte kommer vara någon fotboll på en dryg månad, min rygg och speciellt mina axlar behöver vila lite från alla vurpor. Samt att det kan vara skönt att inte gå omkring totalt blå slagen jämt och ständigt, haha.

Avslut

Det blev en lite lätt grillavslutning uppe på furuvallen i lagga tillsammans med herrarna. Dock inga herrar på bilden, haha, mest bara morgondagens b-lag, minus en eller två pers typ ^^

Underbara Uppsala


Idag kom den


Och jag är glad glad glad!

Frallfredag

Det är en lugn fredag, dagens sämsta var att de kom för att förstöra ett par ton alkohol som de haffat i tullen på arlanda. Annars har det vart en bra dag hitintills, slutar visserligen halv tre så det kan fortfarande hända mycket!

Scary

En coach hos min gamla arbetsgivare ringde mitt i ruschen förut idag. Jobbig.
Men om det är så att någon saknar ett visst inlägg (eller flera) är det för att jag har tagit bort dem, hehe...

Inspärrade


Leker lite

Det är ungefär lika mycket (lite) trafik idag som igår, och något bör man väl roa sig med? ^^

Det blir nog bra

Idag har det varit ytterligare en sån där dag då det trots allt har vart kul att jobba. Dumförklarade mig själv mitt på dagen ungefär, lunchen spårade ur och nu bland det sista som hände blev jag erbjuden en väldigt spännande (icke jobb relaterad) aktivitet.

Jag tror det kommer bli en bra sommar på hbt!

Sena tider

Med tanke på dagens trafik här på hbt tror jag då inte det kommer bli en så händelsefull kväll. Jobbar till 18.30 idag och även på torsdag, har inte riktigt bestämt mig om jag tycker om att ha sovmorgon och jobba sent eller att börja tidigt och sluta tidigt...

Still going strong

Det kanske inte har framkommit här, men jag räknar ner och idag är det 19 dagar kvar då tills det är dags att bege mig till västkusten. Har förövrigt lite beslutsångest gällande färdmedel.
Men det är fortfarande en del dagar kvar innan sådant verkligen behöver spikas...

Hehe..

Äntligen

Kvällen är räddad, äntligen har de dragit igång säsong 3!

Gammalt avlopp

Det luktar vidrigt här idag. Har ingen direkt matlust, blä..

Som förväntat


Inte världens mest smickrande bild kanske ;p

Var ju som tidigare skrivit ner till Sollentunavallen idag för att ge mig på ett 200meters lopp. Eftersom jag var (är fortfarande) mördbultad sedan igår så tog det ett tag innan musklerna blev riktigt mjuka. Loppet kändes helt okej, men var inte trött eller hade någon mjölksyra alls när jag kom in i mål, så kunde med all säkerhet kunnat gett lite mer. Tiden är heller inget att hänga i julgranen, men jag har åtminstone något att utgå ifrån, det kan nämligen inte bli sämre!


Spänd av förväntan

Om någon timme bär det av till Sollentunavallen och SAYO för att springa 200m, jag börjar bli lite nervös nu men det ska inte vara några problem, det är ju bara att springa, så att säga. 
Jag vet även att jag egentligen inte ska ha några stora förväntningar och verkligen inte sätta så mycket press på mig själv (lider av prestationsångest nämligen) då jag är tänkt att vara i riktig tävlingsform i vinter
Trots detta måste jag ju ändå tro på mig själv, men att inte bli allt för besviken om det mot förmodan skulle gå dåligt.

Nu kör vi!

Ellinors studentmottagning




Förberedelser

Min kära kusin Ellinor tar studenten idag så håller på för fullt att fräscha upp mig efter dagens arbetspass. Det är det som är så skönt på jobbet bra duschar med bastu och om man så vill finns det ett gym också, hehe. Kanske skulle göra en Robert någon dag och fastna under skivstången ^^

Va, regnar det?

Regnet bara vräker ner och jag vill inte ens veta hur lerigt det är där uppe där de tippar all jord.. Bilden visar förövrigt en del av utsikten från vår lilla glasbur ^^

Nu är det på riktigt

Jag hämtade ut mitt körkort idag!

Äntligen på gång

Nu är det äntligen dags att börja förbereda sig för att ut och tävla igen, visserligen är det mesta bara för att komma ut och tävla och inte så mycket för resultatens skull. Det är alltså på söndag jag entrar sollentunavallen och går ut för att springa 200m. Det ska bli kul att få ta på sig tävlingslinnet för min egen skull. Det var alldeles för länge sedan sist!

Fruktansvärt vidrigt

Men det behövs nog för att sluta gäspa, är så överdrivet trött av någon ännu inte på kommen anledning...

Kvällspass

Min första kväll här på Hbt, det är väldigt lugnt om man jämför med på dagarna. Eller okej, dagarna kan vara kaotiska har vi märkt, framförallt idag.
Det är nämligen som så att det är massa jordbilar som går upp till ett ställe som internt kallas Hyllan. Och bara idag var det väl 122 last jord som skulle upp dit. Det blev lite kämpigt runt lunch då det var en lastbil som välte, på uppfarten till Hyllan, så ett tag hade vi 15 bilar i kö som skulle upp, men det var ju även bilar i kö som skulle ner! Det som gjorde detta ännu mer kaotiskt var att han som körde denna lasbil som välte är både döv & stum och har ganska svårt att göra sig förstådd som ni kanske förstår, perfekt kombo liksom...

Får väl se det som så att det i alla fall händer något på jobbet, det är inte helt dött så att säga.
Förutom just nu, hehe.

Förtvivlad

Skulle skriva på anställningsavtalet idag och blev lite halvt oroad, som det såg ut så kommer det var onödigt knapert i juli.. Förhoppningsvis så löser det sig, annars får jag helt enkelt gå i idé under en en månads tid ^^

Juste ja

Såhär glad var jag i fredags efter uppkörningen:
Bild av Sandra i, hm, ettan kan tänkas?!

Tråkmåns

Jag känner att mitt liv har vart hyfsat händelselöst de senaste dagarna. Eller okej, jag tog mitt körkort i fredags, men ni har ju blivit lidande. Ledsen för det!

Sen var det ju dessutom som så att någon (Christopher) åkte hem till Göteborg igår, vilket var väldigt tråkigt, eller nä, det sög. Så tillbringade ju tid med denna mannen då, och hur osocial som helst vill jag ju heller vara. Så alla kan skylla på honom ;)

Hur som helst så började andra veckan på Hbt idag, och det börjar kännas hyfsat bra, vilket är skönt..

Rundtur

Fick en rundtur på högbytorp, och jäklar vad stort detta stället är, jag driver inte! Ni vill inte ens veta hur mycket skit det finns, haha ^^

Inga konstigheter

Som vanligt efter en helg med fotboll så är man måttligt blåslagen, tror dessutom att jag fick en smärre hjärnskakning efter dagens match, haha. Juste bilden är på min fotled/vrist, den ser ut som fan ^^

Bolags vinst

Det vart men väldigt blöt och blixtrande start på dagens match. Det bästa av allt var att vi vann. B-laget på segertåg! 0-4 mot alunda/gimo blev slutresultatet idag :)

Stadsparken

Ligger i stadsparken och myser lite. Fullt med folk är det, alla hade typ samma tanke som oss.. Solen är påväg ner så det börjar ju bli en aning kyligt, så vi pyser väl om ett tag. Även fast det är väldigt mysigt på filten ^^

Sara 20 år


Jag klarade det!!!!

På riktigt, uppkörningen kan ha vart det värsta jag någonsin varit med om. Jag trodde verkligen att när vi åter igen rullade in på trafikverkets parkering att jag hade kuggat.
Hur nervös som helst och så kläcker han ur sig att jag om en vecka får lite instruktioner på posten angående att sitta med ena foten på kopplingen i korsningar. Jag fattade vekligen ingenting, vilket karln måste ha sett då han sa att jag hade klarat det.
All nervositet släppte och jag började gråta som en femårig flicka som tappat huvudet på sin barbiedocka. Det var verkligen länge sen jag grät så jag hulkade, haha.

Hur som helst då så kommer mitt körkort på posten om ca en vecka, och fasiken vad underbart det känns!!

Andra halvan

Nu håller alla sina tummar och tår för mig, okej?!

Halva avklarat

Jag klarade körkortsteorin idag, så jäkla skönt att ha det klart. Imorgon väntar uppkörningen (får väl sota för att jag har talat om det) men jag tror det kommer gå bra. Dock så har de Saabar på trafikverket, och jag har aldrig kört en Saab.
Hur som helst hoppas jag att alla som läser detta håller tummarna för mig imorgon! :)

Smärtsamt

Har varit på besök på Bro vårdcentral idag, råkade nämligen ut för en smärre urinvägsinfektion här på morgon kvisten. Så nu ska jag käka penicillin i 5 dagar framåt. Alltså, ni som aldrig har råkat ut för detta kan skatta er lyckliga, det gör så förbannat ont!!

Kabooom

Just nu är det fyra brandbilar och en polisbil som står utanför fönstret, på jobbet alltså.. Där det är rökutveckling / brinner finns det lagom mycket farligt avfall så i värsta fall skulle det kunna smälla ordentligt..

Taskig tajming

Det var ju tänkt att köra ett intervall pass på studenternas nu på kvällskvisten. Kommer med bussen och ser redan då att det är smock med folk hela fotbollsplanen. Det visade sig att det var Blodomloppet/Vårruset som var på ingång.
Dock hittade Christopher och jag en bra stor gräsplätt där vi sprang i stället.
Men ärligt, det brukar alltid vara fotbollsmatcher eller så man få anpassa sig till, aldrig massa 100 människor som är ute och motionerar, på samma gång!

Ord är överflödiga


Långsamt

Jag sitter just nu i Knivsta och väntar på tåget till Uppsala. Slutade tidigare då jag var tvungen att åka med morbror. Fick testa på att väga in lastbilarna idag, på alla avfallsstationer, det gick bra dock så går det inte sådär jättefort, men det blir väl en vane sak och blir lättare då man börjar känna igen bilarna.

Nattligt

En vecka - inte okej!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu