Oj då

Det går inte sådär jättebra för alla. Fyllecell väntar!

Firande

Vi har det bra :)

VALBORG

Just nu håller både jag och Desse på och förbereda oss på vad som komma skall. Det är forsränning kl 10 inne i stan, så vi åker om dryga halvtimmen. Vi har laddat med jordgubbar och mango. Samt även lite sötdricka.

Vi hoppas på ett bra valborg, ses på stan! :)


Avatar

Efter en lagom seg dag på jobbet (lyckades med bedriften att få det sämsta manuset tänkas kan) så är jag äntligen hemma, ätit lite och ska snart ta mig ut och springa. Blev lite jobbigt i morse så fick inte med mig träningskläder - annars skulle jag just nu befinna mig på Studenternas.
Hur som helst, äntligen hemma, det var dessutom kul att komma hem då jag hade fått ett paket. Sådant är alltid kul! Ännu roligare var att paketet innehöll filmen Avatar.
Såg den ju på bio, som de flesta andra, sällskapet där var ju Adam och han ville inte se den i 3D, en redig tråkmåns, haha. Så den chansen är förbi, fast det kanske är något jag kan lära mig leva med.

Det är i alla fall en okej film, fast, det skulle kanske vara kul att ha lite sällskap då man tittar på den, någon som anmäler sig frivilligt? ^^,


Näst sista dagen

Sitter just nu lite lagom jäst efter att ha käkat lunch. Det är ju även så att det är näst sista dagen på jobbet, superskönt. Ska hämta en kopp kaffe och sätta igång igen nu. Hörs!

Underbart

Det är sjukt varmt här i uppsala, helt underbart är vad det är. Hoppas värmen håller i sig till på fredag så att valborg blir njutbart!

3 dagar kvar

Jag vaknade med ett leende på läpparna idag, del för att solen skiner och sen det faktum att jag enbart har tre jobb pass på Provoice kvar. Det kommer visserligen bli jättetomt att lämna det stället, det kryllar ju av härliga personer där uppe! Dock känner jag att det halvåret som jag faktiskt har jobbat där har tärt lite på mig, det är ett påfrestande jobb.

Efter jobbet vid 19-tiden så blir det en tur ner till Studenternas, kommer köra mitt pass där då det är så fruktansvärt besvärligt att mäta upp sträckor på 300m ute på gång vägarna här hemma. Ska dessutom premiär använda mina nya skor, yey!

Sopor

Fysatan vad jag känner mig äcklig. Vi har vart på Brista återvinningscentral i Märsta och plockat sopor med fotbollslaget. Alltså, plockat sopor runt om och vägen upp till själva återvinningscentralen och inte i själva containrarna.
Rent blev det i alla fall och vi tjänade en hacka för besväret!

Nu blir det allt en dusch och sen rota fram en dålig film som går att somna till.

Puffpuff

Var ner på löplabbet och investerade i ett par nya skor, det sved lite på kontot, men var så illa tvungen att köpa nya. I eftermiddag ska vi plocka skräp på brista, det ska bli, eh, jättekul...

Slösöndag

Slöare människa får ni nog leta efter, på riktigt. Har glidit omkring i min sov utstyrsel hela dagen. Fast jag satt ute på balkongen ett tag så ute har jag i alla fall vart.
Har dessutom mannekängat lite, mamma håller ju på och syr ett stycke klänning som faktiskt börjar närma sig klar. Den är riktigt läcker också kan jag lova!

Ska dock ta mig i kragen och ta en dusch och sen kanske gå ner till maxi och eh, köpa lite godis. Grymt sötsugen och jag orkar inte ställa mig och baka..

Födelsedagar

Just nu känns det som om alla fyller år, i alla fall de som ingår i min kära släkt. Igår så fyllde min morbror Johnne 42 så då var vi dit och fikade. Idag fyller min kusins sambo Christin år, vi säger att det är 23 (27) hon fyller, och så fyller givetvis min kusin Ellinor 19 idag också.
Idag var det då alltså fika hemma hos Patrik och Christin, mucho trevligt och sedan på söndag nästa vecka är det fika hos Ellis. Vi får ju inte heller glömma bort att jag fyller 20 om exakt två veckor (!!).

Har lite små planer vad jag har tänkt, men är ändå osäker. Visst jag fyller 20 men jag känner inget större behov att planera en massa och fira med en massa pompa och ståt. Vi får helt enkelt se hur det blir :)

. . .


En start

Har nu påbörjat projektet med ett pennställ, kommer nog bli klart ganska fort. :) förresten så är det så att min lön inte kommer fören på måndag, vilket känns hur sämst som helst.. Jaja, får väl se det positivt då det inte är någon risk att spendera några pengar denna helgen ^^,

Dagens

Har ni saknat mina hästar? Det har jag! Och eftersom jag har lite roliga färgpennor så jag bestämde mig att göra en grön häst ^^, juste, vi har inte fått in vår lön på kontot, tydligen något problem med transaktionerna. Hoppas att det trillar in pengar senare idag hur som helst!

Beställning

Fick just en beställning av mamma, hon vill att jag ska göra en färgglad burk som hon kan ha som pennställ på jobbet. Kul att göra en burk som faktiskt kommer till användning, har nu på senaste bara gjort en massa på måfå som nu står och samlar damm.

Så nu väntar lite skavsår på fingrarna, blir fint de! :)
& om det är någon som vill ha en pärlbeklädd pärlburk är det bara att säga till så kan vi nog allt fixa en, eller kanske två!

Förbannade snöslask

Vi hade allt 'tur' med vädret igår när vi tränade, alltså att det bara regnade och inte snöade. Jag var hur som helst upp till engelska parken i morse för att se om det var möjligt att få tillbaka omtentan, vilket det inte var. Måste traska dit upp nästa vecka igen med andra ord, och tyvärr är det inte allt för kul att gå upp dit, framför allt var det inte de idag, smärre snöstorm...

Roligt

Jag hade lite sällskap på träningen idag, och det var inte Desse :)


Lagom fruktansvärd bild från Reccegasquen i februari,
och vem var mitt sällskap om inte Christopher? :)

Dåligt minne?

Komiskt att denna sitter på toan här, man undrar ju hur dåligt minne folk har på detta stället, haha. Godmorgon förresten! :)

Vovven

Nu då jag under halva maj inte kommer göra något annat än att träna (?) så har jag tänkt mig att jag allt ska ta mig en och annan tur hem till min kära mormor. Det går liksom inte att neka att vår/sommar på landet är bland det bästa som finns. Samt att det är rätt mysigt att kunna sitta ute och dricka kaffe och höra fåglarna kvittra ^^ Hoho. skämt-åsido
Såklart har jag ju lekkamrat(er) där ute också, bl.a. Aron <3


Bebbe :)

Hemgången

Det var en ganska ovärd dag på jobbet idag, först så får vi veta att det inte finns några adresser på det projektet vi ska sitta på, så vi blir flyttade till ett annat projekt där man har 50.-/h ist för 90.-/h. Det visar sig att vi får vänta ca 10 min mellan varje samtal även på detta projektet och när man väl kommer fram till någon så är det en telefonsvarare. Helt värdelös.

Det ser även ut som om vi kommer hoppa och hatta mellan tre olika projekt resten av veckan också, vilket suger rejält. Det är så jobbigt att inte sitta på samma hela tiden då man blandar ihop allt vad man ska säga..

Jaja, det är ändå bara 1½ vecka kvar på bygget för min del, så det är ju bara att jobba på...

Mellanmål

Kommer få en sockerkick nu så jag orkar till kl 19. Vi har förövrigt försökt sälja pocketböcker, och uppenbarligen är vi ganska kassa på det ^^

Bokat!

Ja ni mina kära vänner, nu har jag bokat en intensivkurs vecka 20-21 i Västerås vid Arostrafikskola! Fasiken vad skönt alltså, nu må jag ju antagligen inte få något körkort innan jag börjar på Ragn-Sells så kommer få lifta med mamma.
Men shit, nu är det verkligen på gång och jag blir ca 13000 fattigare. Great!

Oops

"Råkade" just beställa en finfin sommarklänning. Fast, för 57.- var det ganska värt det! ^^


Från Ellos :)

Skatt

Nu är jag både konfunderad och lite arg. Jag har inte fått min deklaration ännu, vilket är jättekonstigt då typ alla har fått den, så jag gick in och skaffade mig en e-legitimation för att kunna logga in på skatteverkets hemsida för att där kanske kunna se hur min deklaration såg ut.
Ickesanicke, det gick inte att kolla där heller eftersom jag inte hade någon förtryckt deklaration.
Saken är ju den att jag jobbade på ICA i december 2008 = lön i januari och sen jobbade jag lite extra hos Petra på Medori i somras samt att jag började på Provoice i oktober, så jobbat har jag ju gjort. Har även skattat på den (hemskt lilla) inkomsten jag hade förra året. Så jag ska allt ha lite cash tillbaka!

Nej ni, det blir till att ringa skatteverket imorgon!

Inte bra

Jag har en redigt dålig dag idag, började med att försova mig (jag börjar kl 13, hur lyckas man med det liksom?) Och sen är det bara en allmänt dålig dag. Det är en dag som jag faktiskt får vara negativ, så det så! Ska växla tillbaka lite pengar innan jag åker hem också, då kanske jag blir lite gladare, vi hoppas på det :)

Nytt

Ja eftersom vår teve brann igår, var inte hemma så jag slapp ju drabbas av panik, så var mamma idag och köpte en ny. Och som ni kanske ser är den nya lite större än den gamla ^^

Första gången

Har precis curlat för första gången i mitt liv, samma gällde resten av fotbollslaget, haha. Kul var det hur som helst! Nu ska vi tillbaka till knivsta och käka så är det även en a-lags match som väntar.

Kvällning

Nyss hemkommen från Lidingö, var där och tränade. Komiskt att vi bara var 2 aktiva nu på kvällen, ganska skönt också måste jag säga då träningen gick otroligt fort!
Nu blir det så att jag får nya träningsprogram till nästa vecka (?) eller något sånt - gympass 3 gånger i veckan = Kajsa kommer att bli biff, haha.

Imorgon bär det av till Alsike för lite fotboll. Eller okej, det blir fotboll hela helgen, woho. Det är nämligen träningsläger, mycket trevligt. Sen vet jag inte heller om det blir så mycket fotboll för mig nu i vår, känner att jag verkligen vill ta tag ordentlig i mitt springande, och dessutom blev det EXTREMT mycket fotboll förra året, och man måste ju kompensera lite ^^

Skrivs imorgon, trevlig fredag kväll på er!

Fiasko

Än en gång är jag säker på att jag har misslyckats. Detta trots att det kändes mycket bättre den här gången än sist, jag tror visserligen inte att det inte blir så mycket poäng att jag klarar godkänt, tråkigt nog. Hade totalt missat att läsa något om aristoteles moral filosofi, ganska fail. Nu ska jag i alla fall cykla hem och äta lite lunch :)

Nu ni!

Snart ska jag plocka fram min cykel för att sedan trampa iväg mot dagens prov. Jag har ju som tidigare skrivit min omtenta idag. Känner att jag har pluggat på ganska bra denna gången.. Är det för övrigt någon som vet om man får ett till försök på sig om man kuggar på denna också?

Anteckningar

Sitter och läser igenom alla anteckningar från föreläsningarna. Tror inte mycket av den är väsentliga, det var dem ju inte förra gången. Detta blir min sista kraftansträngning till att försöka få in något under pannbenet. Alla håller tummarna för mig imorgon, okej?! Avslutar med lite klokhet från försokraten Parmendies - 'Det icke varande, är inte' Tack och godnatt!

Skeptisk

I mitt studerande var jag tvungen att uppsöka världens bästa google bara för att jag inte orkar leta fakta i mina feta böcker. Då ramlade jag (medvetet) över Augustinus (354-430 e.Kr), klok karl. Dock så är detta lite skrattretande, men han tyckte ju att Gud var en reko kille så jag är över detta inte förvånad.
Jag citerar:
"
  • Vi kan vara säkra på att vi har ett visst sinnesintryck. Denna kunskap är oberoende av om sinnesintrycket motsvarar en företeelse i den yttre verkligheten eller om den är en illusion.
  • Vi kan, om vi är skeptiker, i varje fall vara säkra på att vi tvivlar.
  • Vi kan vara säkra på att vi existerar; vi skulle inte kunna tvivla om vi inte funnits till.
  • Vi kan också ha säker kunskap om matematiska sanningar.

All sanning som Gud uppenbarat är nödvändigt sann – Gud skulle knappast missta sig – borde alla sanningar som vi anser vara nödvändigt sanna härstamma från Gud. Om man accepterar de fyra punkterna ovan, menar Augustinus att vi kan vara säkra på Guds existens. "


Råplugg

Sitter just nu (okej, inte precis nu) och verkligen försöker få in Aristoteles naturfilosofi i huvudet, dock är jag både trög och dum så det är en aningens problematiskt. Tror i alla fall att jag kanske kan lyckas få mer än 9½ poäng i morgon! Tänkte även cykla bort till Gimogatan där tentan är, det tar typ 15 min, för att rensa huvudet ordentligt innan, på köpet blir det lite vardagsmotion och det gillar vi ju.

Nej dags att tag i antiken igen, måste ju hinna med att gå igenom universitetens uppkomst osv vidare också!


Platon och Aristoteles - två stendöda gamla gubbar!

Godnatt

Nu är det dags att släcka lampan och sluta ögonen. Det blev en snabb visit på götebors då det var måttligt lite folk. Vi gick då i stället till ica och köpte lite chips i stället, haha. Så det blev en 'tidig' kväll helt enkelt, väldigt skönt då det är jobba som gäller. Nej ni, godnatt med er mina kära :)

Tagga

Jobbar hårt, eller okej har sålt en stackars försäkring. En är dock bättre än ingen ^^, Jag är även lämnat in min avskedsansökan idag så nu jobbar jag sista passet här den 29 april. Så desse - valborg är räddat ;)

God morgon

Solen skiner och frukosten är klar. Idag blir det jobb mellan 9 och 17, ikväll är det spring break på göteborgs - ses där? :)

Snygging

Vem har sagt att man ska vara snygg när man tränar / efter träning?


Foto by Carlos

Vad man borde

Äntligen är dagen över, eller nej kanske inte riktigt ännu, måste få i mig lite mat SEN är jag nöjd. Känns som om jag har vart uppe hur länge som helst, fast har hällt i mig två energidrycker (sjukt onyttigt) men det var behövligt, så har en del överskottsenergi. Eller nä.

HUR SOM HELST! Jag borde sätta mig och plugga efter maten, har ju omtentan på fredag, fick ledigt från jobbet - woho, och det skulle ju vara skönt att klara den. Eller åtminstone få mer är 9½ poäng, haha.

Detta blev hemskt osammanhängande, ber om ursäkt för det, skyller på tröttheten. Vi hörs imorgon i stället!


Desirée fångade mig på bild, samt min oordning jag hade nere i Italien ^^

Mobilt

Då det verkar som om det inte längre fungerar att mobilblogga via mms så får vi köra på detta. Idag var en ganska epic dag då det var folk här från usa som skulle lyssna på lite samtal hos oss, det roliga här är ju att ingen av dem kan någon svenska, haha. Men dom kan tydligen kunder, då kvittar det om det är på svenska eller engelska ^^ Jaja, hörs väl när jag kommer hem :)

Hurtigt

God morgon!
Börjar känna mig ganska pigg nu måste jag säga, har vart uppe sen kl 7 i morse då det var tvättstugan som gällde. Sa ju ifrån mig tiden i lördags och när klockan ringde i morse kändes det som en dum idé.
Hur som helst har jag sista tvätten i torktumlaren just nu, så det har inte tagit mer än två timmar, vilket är skönt.

Så fort jag har plockat klart där nere så är det ut i det fina morgon vädret och köra ett tempo pass! Jobbar mellan 13 och 19 idag så hinner nog ta en power nap innan jag sticker iväg dit också, hoho :)

Dags att traska ner!

LS8

Woho, en av 100 slumpvist utvalda till att testa på LS8. Hur coolt? Haha.
Nja ganska fail egentligen då detta "erbjudande" kom via... hm, nä ni får allt inte veta vilken hemsida för det är så grymt pinsamt. 
Men det är en sida som har mitt favorit online spel som är otroligt beroendeframkallande! ^^

Hicka

Varför får man hicka? Varför ger sig aldrig hickan? Har någon något dunder tips mot hickningar?

Avklarat

Det var bara ett fyra timmars pass på jobbet idag, vilket var underbart skönt. Jag förstår inte riktigt grejen med att måndagar verkligen är värsta dagen att jobba, jobbar ju inte många timmar alls. Stört är det.! Hur som helst gick det piss, "som tur var" var det inte bara för mig det gick dåligt.

En annan sak, när hade skatteverket tänkt att jag skulle få min deklaration?! Det skulle faktiskt vara rätt skönt att få veta hur många (få) kronor det kommer komma lite extra. Detta med tanke på att jag inte kommer jobba
något i maj.


Bara för att få in en bild, valborg, Uppsala, 2009

Halfway

När vi var i Italien så hade vi en radio/tv kanal på för att ha lite sällskap. Det fanns ju inte så mycket annat att kolla på i alla fall då allt var på Italienska.
Hur som helst är detta en låt som verkligen satte sig på huvudet, den spelades en del...



Black Eyed Peas - Meet me Halfway

Strålande

Har nyss vart ut och sprungit mitt backpass, en lite jobbig sak var att det var lite is kvar i backen och att det var hundbajs överallt. Som Italien ungefär minus isen, haha.
Nu väntar frukost och sen bär det av till jobbet. Känner mig för tillfället lite "ringrostig", det känns att man tappar lite när man inte ringer varje dag, sen vet jag inte heller om det är en ny kampanj eller något.
Vi får helt enkelt se hur det blir när jag kommer dit!

Jag måste även ta tag i lite pluggande då jag har min omtenta på fredag, fysatan. Det skulle ju vara skönt att få godkänt, men ja, frågan är om jag är kapabel till att få det...

Filmtittandes

Fick något av ett ryck tidigare idag, eller okej, jag har haft ett sug efter att se Hitta Nemo i ca två veckor nu, och äntligen fick jag tag på den. Hur great? Sen så blev det en lite utveckling av barnfilmer, har även sett Svanprinssesan, de som är lika gamla (unga) som mig borde veta vilken film det är, och till ikväll har jag plockat fram Toy Story. Woho, härlig söndag!
Har även lite glass i frysen, mums!


Nya pjucks

I fredags när vi åkte hem från Arlanda svängde vi in på Stadium då mamma skulle ha nya skor, detta resulterade att även jag kom hem med nya skor, hehe. Det var även så att jag valde bort Conversen för ett par från Adidas, kände lite som "orka ha lika skor som alla andra". De blåa tygskorna kom "på köpet".


Röda manchester från Adidas och ett par tygskor från Lacoste.




Jag älskar dom!

Shopping i Rom

I onsdags tog hela gänget en tur in till Rom. Vi lyckades får kanon väder just den dagen också vilket var great. Det var väl i första hand tänkt att det skulle bli en del shopping, dock kände jag egentligen inget behov att köpa något med kom hem med två föremål som jag verkligen fastnade för:


Världens härligaste mys/pyjamas byxor. Köpta på kedjan Yamamay. Dom var ganska dyra för att vara just mysbyxor men de gick inte att motstå, 24,90 euro gick de loss på. Sen kolla färgen på dem, knallrosa! :)

Hittade även något som jag har tänkt köpa länge, nya lurar till min iPod. Det blev inget velande om jag verkligen skulle köpa dem eller inte, frågan var vilken färg det skulle vara på dem. Och surprice, det blev rosa ;)





Vad tycker ni, var det värt det? ^^,

Bilder från Italien


Här finns hela albumet

Urval (klickbara)


Ingen ork

Har sovit tills nu, skulle egentligen ha tvättstugan kl 12. Detta var något som jag verkligen inte orkar så flyttade tiden till tisdag morgon i stället. Kommer antagligen vara lika trött då, men jag börjar kl 13 så hinner kanske vila lite innan jag sticker iväg ^^,

Nej ni, nu blir det frukost - Grovt bröd med ost och kaviar!

Fredagsmys

Jag är slut så jag vet inte vad, sov i soffan någon timme och nu blir det lite fredagsmys med mamma. Glass med varma hallon, mums!

Tror även att jag kommer slumra sött i soffan lite senare igen. Sov ju typ inget på planet, dumma kattpissmannen, hans fel..

Slitet

Såhär ser man för övrigt ut efter en vecka i Italien när man precis har avklarat det sista träningspasset för just den veckan, alltså vi såg ut som såhär igår ^^


Hemma

Nyss hemkommen från Arlanda. Det var en lite jobbig flygresa hem, satt bredvid en karl som luktade kattpiss och en framför satt och vände sig om och glodde var 10e minut, flygresan varade i 3 timmar så lite irriterande var det ju...

I övrigt har det var en härlig vecka, dock var vi nog nästan alla rörande överrens om att det kunde ha vart lite bättre väder, det var inte heller fullt lika varmt som det var förra året. Trots detta har man fått lite färg (fräknar) :)

Lägger upp några bilder här senare, har vart upp och sprungit sen kl 04.00 i morse, är lite seg. Bilder kommer troligtvis även dyka upp på facebook!

With love from Rom

0-31f5e51e28461e0cc85ed1f8007b773a.png

Kolla varifrån!

 

With love from Rom

 


Man tager vad man haver, och vi ha

0799a2abf7a71a47542984a2c053e9d0.png

Kolla varifrån!

 

Man tager vad man haver, och vi har inget kylskåp så vad gör man då liksom?
Imorgon åker vi in till Rom! :D

 


Det var ett blött pass i skogen id

106e25c34786cd2bd5ed2cc35cf3ef20.png

Kolla varifrån!

 

Det var ett blött pass i skogen idag. Fasiken vad det regnade, håret är en enda stor tova. Senare idag är det ett pass på stranden!

 


Oväntat varmt idag, missade att an

2517ee6474c6a7fc10c05c7df8aaf24f.png

Kolla varifrån!

 

Oväntat varmt idag, missade att använda solskydd. Dumt då det har resulterat i att jag har bränt mig - efter första dagen!

 


Bye bye

Detta blir det sista inlägget på en vecka (inget internet), vi hörs väl förhoppningsvis när jag kommer hem igen! :)

VIVA ITALIA

Jag och fröken Desiree, tack och lov är hon med även i år!

Inte roligt

Min mobil uppkoppling fungerar fortfarande inte (damn tele2), annars är det faktiskt så att jag hade tänkt att slänga in ett mms eller något i veckan från Italien. Men det är svårt när man inte har någon kontakt med nätet så att säga, Detta känns jättetråkigt, det är ju ganska svårt att skicka ett vykort till bloggen. Tyvärr!

Årets första

Cykeltur är avklarad. Hade ett paket att hämta ut nere på ICA Väst, så bestämde mig för att ta cykeln i stället för typ bussen. Mycket mer klimatsmart, hoho.
Det var hur som helst ganska jobbigt, det går liksom uppför mer eller mindre hela vägen hem... Men det var skönt att komma ut en solig dag som denna!

Gårdagens april skämt satt kvar på porten. Undrar vem det är som var lustig.


Värme

Det är verkligen vår i Italien. Detta ska bli så underbart skönt. Om ett dygn sitter vi på planet!


Packning

En sak som jag verkligen ogillar att göra är att packa. Jag är redan nu överdrivet säker på att jag kommer på något som jag har glömt imorgon när vi står på Arlanda och ska checka in bagaget. Trots att jag har den känslan så har jag till och med låtit mamma gå över min packlista för att se om det är något uppenbart jag har glömt.

Imorgon kl 21 går planet!

Personligen tycker jag att jag har packat packningen väldigt bra.
Det väger dessutom bara 16 kg ;)

Upp och Ner

Tvättstugan suger, har hållit igång sen kl 12 idag, är fortfarande inte klar. Ska ner och dra igång den sista turen på torktumlaren nu. Ska även vika och sortera vittvätten. Så är väl helt klar om ca 1 timme. Yey..!

Mardröm

Upptäckte alldeles nyss att vi har bara 4 kanaler på teven - 1an, 2an, 4an och kunskapskanalen. Detta är det sämsta aprilskämt jag ha vart med om. Någonsin!

Skärtorsdag

Är det idag det ska komma påskkärringar och knacka på dörren? Tror visserligen inte det kommer så mycket ungar hit eftersom det inte bor några i porten. Skönt ^^

Jaja, imorgon åker vi ju till Italien (!!!!!!) så idag är det tvättstugan som gäller. Hatar att vara i tvättstugan får alltid allergiska reaktioner där nere då folk har så fruktansvärt svårt att hålla det rent. Något som är ännu värre idag är det faktum att vi inte har tvättat på över tre veckor så det är mer eller mindre ett bokstavligt talat berg av kläder som skall tvättas. Usch.

Sen väntar jag på mina skor också, hade velat ha med mig dem till Italien, men de levereras v.20... Tröttsamt


Från HM, såg att de var slutsålda i alla storlekar förutom typ stl 40

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu