SÄLLSKAPSSJUK

Som sagt är ensam hemma. Kvällen kommer (ska ta en powenap så jag är vaken längre än till 21) att spenderas i soffan med en bra film, chips och cola. Länge sen jag käkade chirre ^^
Var ut och sprang för ett tag sen, det var olidligt jobbigt. Men det är gjort. Duktigt!
Vad ska ni göra en tisdag som denna?

ILLUSTRATION

Det var en dag då jag hade tråkigt.
Jag vet att den inte är så läcker, jag har inte riktigt tålamodet att sitta och illustrera timme efter timme. Men jag tycker det är kul. Men som sagt tålamodet tryter liksom. Haha
Det föreställer hur som helst jag och min bästa vän. Avtecknat från en bild som är tagen i Kungsan 2007 :)

NY DAG, NYA MÖJLIGHETER

Ensam hemma i 24h
Hade tänkt överraska mamma med att städa lägenheten (Det ser ut som en svinstia mer eller mindre) men så behövdes det en ny dammsugarpåse i dammsugaren och alla dammsugarpåsarna var slut. Så det sket sig. Yeah. Istället då? Nä ingenting, ska snart ut och springa. Hittar inte cykelpumpen så måste springa dagens pass ute på spåret i stället för inne på Studenternas. Blir nog inte riktigt samma effekt, eller distans heller för den delen.
Ikväll kommer jag festa till det, hoho. Jag tror jag kommer göra det iaf, finns en viss risk att jag kommer somna vid 21-tiden... Sova middag någon? :)


Det känns som om det var JÄTTElänge sen (juni '09)

EN TUFF RELATION

Idag fyller min pappa 50 år, hemskt mycket grattis!
Pratade med honom nyss och det är som alltid, lagom trögt att få ett flytande samtal. Jag tror aldrig vi har haft det, ett bra samtal alltså... Det är nämligen så att min pappa bor i Skellefteå, han har gjort det hela mitt liv. Senast jag träffade honom var för snart 4 år sen - på min farfars begravning.
Jag brukade träffa min pappa minst 2 gånger om året när jag var mindre, men det blev färre och färre gånger ju äldre jag blev. Senast jag ens hörde från honom var på min födelsedag i maj då han skickade ett kort. På min student hörde jag inte av honom alls.
Han har egentligen aldrig riktigt känts som min pappa då vi aldrig riktigt haft en bra relation, jag har trivts mer i sällskap av min farmor/farfar och min faster med familj. Jag vet inte varför, men så har det alltid vart..
Nu var det länge sen jag pratade med någon av dem, kanske ska ta en kraftansträngning, det lät ju ändå som om min farmor var förlovad.

BLODIGT VÄRRE


Nu är jag klar med första säsongen av True Blood. Helt underbar serie, jag älskar den!
Tänkte att jag skulle se de första avsnitten av säsong 2 på canal+, kan ju se dem när som helst (y). För er som inte har möjlighet till det, eller kanske vill se ALLA avsnitten på internet checka in den här sidan, den är kanon!
Dock så har jag lite svårt för hon som spelar Sookie, hennes kroppsspråk är hemskt. Men det är bara min åsikt...

BOOBIES

Herrejösses, körde bänkpress igår (senast var väl vinter/ vår nånting) och träningsvärken i bröstmusklerna idag är oliiiidliga! Det värsta är väl att jag hade väldigt lätta vikter på...

LEDSEN I ÖGAT

Omgomgomg
Jag mår bra trots omständigheterna. Fortfarande grymt besviken på en sak, men det gå nog över. Jag har ju i alla fall lite cola att dricka. Allt känns sååå mycket bättre med cola :)
Ja juste ja, min överläpp liknar lite en ankas och min näsa, ja, den är lite knölig.. Hoho

HYVLAD I HALSEN

Leverfläck från Google
Jag var nyss nere på vårdcentralen för att prata om min superkliande leverfläck (en liten j'vel) som satt på halsen. Doktorn tyckte att den satt på ett sånt jobbigt ställe och att den kliade så mycket så hon bestämde sig för att den kunde hon ju ta bort med en gång! Så swoopswoopswoop så var den borta och det tog väl kanske 5 min? Jättefort och alldeles smärtfritt, kändes inte ett dugg.
Så nu är jag en leverfläck fattigare och glad för det! :)

PLÖTSLIGT PETAD

Vad f'n hände här? Helt plötsligt, lagom till sista matchen. Och ändå säger du så sent som i tisdags "Det är därför du platsar i a-laget", men nehä.
Jag ska också sluta träna - det verkar ju som om man får spela mer då!

STÖRTDYKNING

Idag var det sista "bolags"matchen (reservlaget i Långhundra) och för motståndet stod Rimbo/Riala. Det var en kul match då vi fick upp ett bra passningsspel (händer inte så ofta) och vi (Martina) gjorde en massa mål. Jag bidrog också med assist, och ett mål :) Resultatet blev 5-2, inte illa pinkat huh? ;)
Jag är en såndär som ofta faller och gör illa mig - så även idag. Först skulle jag brösta ner en utspark som ländade på min haka så det kändes som hela vänstersida av käken svullnade upp, sen gjorde jag även en störtdykning med huvudet först, det resulterade i en straff (för oss).
Härligt jobbat av samtliga brudar!
Nu är det bara en a-lags match kvar, på lördag borta mot Fanna (Enköping). Heja oss!


Bild från förra året...

CUTIEPIE

Nej okej, Aron är ingen rabiesdrabbad hund. Han är faktiskt rätt söt.
Fast bara han är på det humöret, annars är han en plåga som alltid ska ha uppmäsksamhet och klampa en på hälarna. Att dela soffa med honom är ett he'vete då han är så fruktansvärt stor!

RABIES SMITTAD HUND

Aron (c) Kajsa Kaufeldt
Jag var hemma hos min mormor igår (för ovanlighetens skull). Jag brukar alltid ha en kamera i väskan, men sällan använda den. Igår gjorde jag det och det resultera i lite bilder på hundkraken Aron. Just här lyckades jag fånga ett ögonblick då det ser ut som om han har rabies. Saliv överallt och jättetänder. Läckert!

KRÄKATHON

Ja, att få kräkas skulle kännas ljuvligt just nu. Har sovit mer eller mindre hela dagen - har bara ätit två stycken mackor till frukost. Så att kräkas skulle verkligen ine hjälpa det minsta då jag har ätit så lite.. Herremindjeshus vad ni inte bryr er.
Hur som helst blir det bara en promenad för mig idag, måste ju röra lite på mig trots allt, hade velat åka till Långhundra och sparkat lite boll med de andra brudarna, men kommer inte klara det. Tråkigt! Det blir i alla fall match på lördag och söndag (?) :)


Jag kan inte få den här jäkla låten ur huvudet, tur att den inte är dålig!

NATTI

Nu säger jag godnatt, har suttit och poppat en massa musik här alldeles för mig själv :)
Och nej, jag slår vad om att ni inte kan få nog av mig, så därför får ni en till bild ^^
Vinter/vår '09, jag saknar håret som det såg ut då!

SNYGGVE

Ibland blir det bara för mycket Kajsa.
Egentligen ska jag inte leka med kameran, då det oftast bara blir hemska bilder på mig själv, haha.
Tagna någongång i våras tror jag (klickbara om det intresserar)

KAKMONSTER

Jag var i bakar tagen igår så jag gjorde lite drömmar.
Dock så blev dom inte sådär jättebra.. Bättre lycka nästa gång, eller vad är det man säger?

FYRA ÅR SEN

Idag är det på dagen fyra år sen min morfar dog. Kan ibland översköljas av känslan att jag saknar honom så fruktansvärt mycket att det gör ont i magen. Han betydde så oerhört mycket!
Han och mormor var/är de personer som alltid ställde upp då det behövdes, vilket har vart ganska mycket under mina 19 levnadsår. Jag tror man kan se mormor/morfar som ett komplent till min pappa som jag aldrig riktigt haft bra kontakt med (tråkigt, jag vet). Nu är det bara mormor kvar, hoppas att hon finns kvar länge till dessutom skulle nog bryta ner mig totalt om hon försvann!
Frans Ludvig Sune
361213 - 050914
Världens bästa morfar!

NYA FÖTTER SÖKES!

"...vi hade svårt att få till något anfallsspel, dock hann Kajsa återigen med
att springa ifrån backlinjen i en kontring, men skottet gick över!"
Ja, det senariot kändes som det hände alldeles för många gångerr igår på u-lags matchen borta mot Frösunda SK. ALLA skott jag försökte mig på gick överallt förutom in i mål! Pinsamt! Jag måste lära mig att ta det lugnt för när jag kommer loss sådär så är det, tro det eller ej, inte många som hänger med. Och därför vet jag inte alls varför jag stressar iväg ett halvdåligt skott som ändå går utanför i stället för att ta det lugnt, komma lite närmre och lägga en bresida på sidan om målvakten..
Skärpning!

Gothia '07
Jag satt på bänken tillsammans med min krycka hela mästerskapet (y)

REST IN PEACE

Nu är det dags att kasta mina älskade skor som jag gick i hela hösten/vintern/våren. Dom är fruktansvärt snygga (iallafall när de var nya) och helt gudomligt sköna! Nu är dom bara jättetrasiga, har mist sin spänst och dom är sjukt slitna så till och med den svarta färgen har släppt.
Det är med sorg i hjärtat jag kastar dom.
Har dock köpt nya stövlar (passade på medan jag hade pengar) och jag hoppas de kommer skänka mig samma glädje som dessa har! Hehe.
Jag saknar dom redan.

DREAMS ABOUT CLOTHES

Bland det jag önskar mig mest just nu är nog byxorna av polyretan/polyester från Acne. Såg dem i nyaste nummret av Glamour (Nr 10 2009 sid 87) Så jääävla snygga!

VÅLDSAMHETERNA FORTSÄTTER

Efter att ha spenderat tisdagsnatten i lugnet hemma hos mormor på landet återkom jag till Stenhagen vid 20-tiden igår. Läskit trött så vid 22 bestämde jag mig för traska i säng. Precis när jag ska ställa min klocka så att jag ska komma upp i tid upptäcker jag att en pikebuss är parkerad utanför, samt att det är poliser med sköldar.. Happ tänkte jag, det har inte blivit lugnt än...
Något som jag sen såg var totalt svartklädda poliser (?) som smög runt huset med ficklampor. Herrejösses. Strax efter jag sett dem sr jag poliserna plocka en grapp och sätta honom i polispiken. Då kände jag att jag kunde gå och lägga mig i lugn och ro...
När ska detta sluta?

MÄNNISKOR ÄR IDIOTER

Jag blir på riktigt riktigt jäkla förbannad. Igår vid 21-tiden så började det tjuta utanför och och strax efter hörs en smäll. Grattis nån jävla snorunge har tänt på en bil... Igen... Brandkåren kommer och det är lugnt i ca 30min innan de tänder på en bil till! Vafan. Den här gången kommer polisen också för dom börjar kasta sten (antagligen samma paptetiska människor som tände på bilen). Vad är folks problem?
Det här var 3e & 4e gången på två veckor som polis + brandkår kommer och står precis nedanför mitt hus. Innan igår så var det i lördags natt och innan det var det söndags förra veckan då det också var en bil som någon hade tänt på.
Det värsta nu är väl att även dessa idioter, precis som de i Göteborg, har fått uppmärksamhet i media. Grattis till dom. Fyfan alltså, det kan ju i alla fall inte vara andra människor än såna med för mycket fritid!
Tröttsamt!

KANONERS - TIPS

Superduper hemsida där du kan se filmer & serier helt gratis (en del saker är det rätt kass kvallé på men ha överseende)
KLICKA HÄR!

CRAVINGS

Önskar nu att jag hade en ekonomi som tillät att kosta på sig dessa ljuvliga för 999:-
Annars, är det någon som vill skänka mig ett par av dessa eller möjligtvis ge mig ett jobb?

KÄR&GALEN?

Jag och min vän Sandra var ju ut i fredags (vi kommer nu ha v.i.p pass i ett år framöver på Kung Carl i Märsta (y)), det var hemskt kul då det ar länge sedan vi sågs. Sen en sak som också är kul med att gå till KC är att man mer eller mindre känner alla människor där (eller vet vilka det är åtminstånde), så sprang på en hel del folk som det är alltid är kul att träffa!
Hursomhelst så dansade vi och hade väldigt kul då det kommer upp ett gammalt... ragg? Ja vi får kalla han det. Han ville iallafall gå ut och prata lite. Bör tilläggas att han hade fått i sig en öl för mycket! Vi står där ute och pratar och han säger att jag är tjejen i hans drömmar - att jag är perfekt på alla vis, snyggaste bruden på hela stället osvosv. Saken med, öh detta gamla ragg, är det är 2 år sen vi träffades och umgicks "på riktigt", han har flickvän, han är gammal (28), och en väldigt sorglig person.
Det är påriktigt skrattretande hur han beter sig. Han behöver växa upp, han är ju fan snart 30!
Jaja, lessnade på han i alla fall så gick tillbaka och dansade med Sandra innan vi bestämde oss för att åka hem. Eller ja, de skjutsade mig hem till min kusin där jag nu trots allt skulle spendera natten.
Förutom att soffan var lite kort, det var hur varmt som helst och jag vaknade med ont i nacken var det trevligt, tror varken Robert eller Mattias la så stor vikt vid att jag sov där faktiskt.

Mattias och jag är inte släkt, men Robert är vå gemensamma kusin.
Här står vi fulla och glada utanför Blå Wingen oktober 2008.

RÖJIG UTEKVÄLL?

Du och jag ikväll? Vi vet hur man gör, och vi gör det bra!
Det hela hänger nu mer eller mindre på Sandras vän C och om jag antingen kan få skjuts hem av mami eller om jag måste ringa kusin och fråga om jag kan sova hemma hos han.
Mmm, sova hemma hos två grabbar, ljuvligt... Heh,
Hoppas mamma kan komma och hämta mig...

VAD HÄNDE HÄR?!

Jag lyssnar på en speciell sorts musik (inte speciell som i att ingen någonsin har hört talas om skiten tidigare), utan mer i speciell att inte lyssna på annan typ av musik. Favorit musiken är The Killers (lovelovelove), Coldplay, Mando Diao, Lily Allen & såklart Itchy Daze.
Nu dessa dagar då jag sitter hemma hela dagarna så har jag haft på ZTV i bakrunden då jag suttit vid datorn och jag har fått en crush i Little Boots - Remedy. Absolut ingenting jag skulle få för mig att ladda ner, men wtf, skiten är ju hur bra som helst!
Lyssna själva!
Nej, jag har inget emot ny musik, lyssnar mycket på radio och tycker mycket om att lyssna på varierad musik, fast i min ipod så är det de ovanstående banden som regerar...
Och Britney Spears också, men schh det är inget vi behöver diskutera högt ;)

NAGELLACK MED BANANSMAK

Har vart hos tandläkaren idag, 2 gånger! Och klockan var inte ens 10 innan jag kom hem.
Anledningen till att jag var tdär två gånger var först att jag skulle undersökas (två hål som måste lagas, slipa ner min visdomstand och tandsten (yey)), och efter undersökningen frågade hon om jag kunde komma tillbaka efter ca 45min så kunde vi skrapa tandstenen. Kanon tänkte jag!
Dock så var det väldigt obehagligt att skrapa, det ilade som fan. När det väl var klart så kladdade hon med något som när hon strök på det smakade nagellack och nu såhär efter smakar det banan. Skitäckligt!
Ska tillbaka till tandläkaren (hon jag ska till heter precis som mig - Kajsa alltså ^^) den 16oktober eller något sånt för att laga hålen. Great!

BLEKFIS

Jag är i grund och botten rödhårig = jag har fräknar över mer eller mindre hela kroppen och jag har fruktansvärt svårt att bli brun, blir liksom mer.. röd!
Förra sommaren blev jag extremt röd, detta efter att först ha tränat i ca 2½ timme på bana (det ångar även underifrån på dessa) mitt på dagen och sen så åkte jag tillsammans med mamma till badstranden för att det var verkligen äckligt varmt ute.
Resultatet på denna dag ser ni på bilden.
Det syns nog även tydligt att jag bara tränade i sportbh och korta shorts...

ARBETSFÖRMEDLINGEN

Nej, jag förstår inte grejjen med det. Dessutom har jag nu sovit mig igenom två "föreläsningar", jag tror inte det är det som är poängen, eller?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu