PRICK

Jag insåg nu när jag såg bilden jag mmsade in att jag likväl kunde ha blottat mig, bikinin var inte riktigt på plats, haha. Galet skönt ute i alla fall, blåsigt som fan men varmt.
Hoppas på att få typ en timme på balkongen imorgon också!


Hur som helst har jag sommarlev en hel vecka, galet skönt. Veckan är dock fullspäckad. Ikväll träning och ansluta till caféfesten. Imorgon ska vi väl fixa käk till historiker festen som hålls imorgon kväll. PÅ torsdag hoppas jag på att få hänga lite med Sandra innan matchen som är på eftermiddagen. På fredag är det "hejdå" till Sebbe som drar till Santa Barbara i höst.
På lördag är på förmiddagen u-lagsmatch. Kvällen ska spenderas i en öl-bar på norrlands nation (samma bar som Maria, hurra). Det är 04 släpp så det kan bli lite slitigt.
Söndag - LEDIG
Vi avslutar min "lediga" vecka med match på måndag för att sen börja jobba på tisdag.

På balkongen!

fxcam_1306844606 (MMS)

På balkongen!


Haha, ni måste erkänna att den passar en t...

fxcam_1306737543 (MMS)

Haha, ni måste erkänna att den passar en tönt som jag ^_^


Slutet är nära

Vi går den här veckan in på slutspurten, på onsdag är de sista uppsatsventileringarna och efter det så är det slut. Vi har då avverkat Historia B.
Att plugget är slut gör mig inte så mycket, ganska skönt. Det som gör mig något är att det försvinner en massa underbara människor från Uppsala, bl.a. vår favorit ålänning Sofia.
Igår var vi ett gäng som hängde för att tillsammans inta alkoholhaltiga drycker den sista helgen för nu som fröken befinner sig i Uppsala. 

Det var hemskttrevligt. Kan MYCKET väl ha berott på sällskapet, som vaanligt skulle jag vilja säga. Framåt 12 så hamnade vi på Orvars för mer föträring. Göttvare!

En positiv grej är att vi (jag, Loppan o Maria) den 17 juni kommer att ta ett stycke båt och hänga en helg på Åland. Hurra!Underbaringar. Loppan, Maria, Otte.
Max med ryggen emot och Johan in på ett hörn.
PUSS

D-Bag

Kan inte släppa att jag tycker att Shane Dawson är awesome!Min razz har hittat hem igen, hurra! Nu dr...

fxcam_1306609563 (MMS)

Min razz har hittat hem igen, hurra! Nu dricker vi upp den..!


Gårdagens oväntade

Det började med en redig torsk igår på matchen, 6-2. En redigt pinsam första halvlek men vi gjorde en mycket bättre andra halvlek (1-1). Efter matchen i omklädningsrummet fick vi ett chockerande besked.

Det jag känner är att vad som än händer så vill jag fortsätta spela fotboll. Helst med det gänget jag spelar med, kanske inte i division 3, utan kanske i fyran där vi har chans att vinna/ spela oavgjort. Det är trots allt inte kul att förlora jämt. Jag hoppas att fler är med på att det roligaste är trots allt att spela fotboll, det vill säga, att folk inte försvinner. Det skulle vara så grymt trist.
Jag vill inte spela med något annat gäng, inga är lika bra som Lagga/Långhundra!

Gröna blåmärken

Gillar att blåmärken blir gul/gröna innan de försvinner. Ser lite väl illa ut, i alla fall nu när de sitter så typiskt uppenbart till. Jaja, blir säkert nya imorgon. Då ska vi kötta borta mot Östervåla (Hurra för att vara mitt ute i ingenstans en fredagkväll) och det skulle vara hemskt trevligt med åtminstone ett poäng...

Kände mig även smått objektifierad som ett par ben när jag åkte hem från träningen, jag tackar för den, haha.

Förutom match imorgon så ska jag opponera på en uppsats, jäkla typiskt att jag fick en bra uppsats som det inte finns sådär supermycket att kommentera på. Förutom att det är bra då givetvis. Jag hoppas även att jag får en tid hos vårdcentralen, har en del saker i min arm som behöver bytas ut...

Läser uppsatser med söta flickor vid ån, h...

fxcam_1306411942 (MMS)

Läser uppsatser med söta flickor vid ån, har även sällskap av pippifåglar!


Blev idag invald till NoNSEns styrelse som...

fxcam_1306358517 (MMS)

Blev idag invald till NoNSEns styrelse som BarbarMat. Ni anar nog inte hur jäkla grymt det känns. Längtar till hösten!


Dagsreferat

Dagen började ovanligt tidigt imorse, klev upp 06.30, detta för att jag skulle infinna mig kl 08 på Kvarnbolund. Det vill säga "första dagen" på jobbet.
Jag anländer till ett kaos. Kaoset beror på att de ska slå ut en vägg för att vi allihopa ska få plats (jag och en till tjej som också är ny ska ju ha varsitt skrivbord) så det var hyfsat oorganiserat.
Jag var egentligen inte där för att jobba, utan mer där för att se hur de arbetar. Och om det var mycket förra året när jag började på Högbytorp är det inget emot vad det är nu. Jisses.

TACK&LOV är det faktiskt min mor som har varit med och utvecklat programmet de arbetar med så jag ska få testa test-versionen här hemma (NEJ, fick inte jobbet via morsan, ansökte och gick på intervju som på en helt vanlig arbetsplats).

Den 7e juni är hur som helst den första riktiga dagen för mig. Då ska mitt egna skrivbord och min egna dator ha kommit på plats. Yey!

Årets första

Glömde att meddela att det gick bra på u-lags matchen igår, vinst med 2-0. Både jag och Amanda fick revanch på söndagens missar då vi båda gjorde ett varsitt mål. Härliga tider. Årets första serievinst. Känns otroligt bra!

Alltså, va fan. Vad är grejen med människo...

fxcam_1306230276 (MMS)

Alltså, va fan. Vad är grejen med människor och djur? Två gånger i samma tidning...


Alltså, va fan..

fxcam_1306230218 (MMS)

Alltså, va fan..


En fantastisk helg

Efter en trevlig kväll i fredags åkte jag hemskt tidigt på morgonen från solna till Uppsala för att infinna mig på Norrlands nation kl10.
Vårbal vankades och vi skulle duka upp allting. 290 sittande var det sagt. Så det bars stolar och det bars bord. Millimeter justering på glas och bestick.
När varmrätten vankades serverade vi de 288 (ja, uppenbarligen var det två som föll bort) på ca 20min. Duktig serveringspersonal! Inga större olyckor hände (ingen hällde t.ex. rödvins på någons klänning/frack).

Kl 01 fick vi äntligen svida om och bege oss ner i teatern för vår sexa. Fantastiskt trevligt med god mat, alkohol och en massa sång!
Vid 05.30 tyckte vi att det var dags att bege oss ut i morgonsolen. Vi var några tappra som begav oss till Göteborgs, där de tyvärr hade stängt  igen. Träffade i alla fall ett par glade göteborgare och vi gjorde de sällskap upp på taket.
Klockan 07 tog jag bussen hem.

Vid 13 var det bara att kliva upp igen då vi skulle iväg och fira "lill"kusinen som blev 15 (idag den 23 visserligen) och äta lite tårta. För mig blev det en snabb visit då det 15.45 var samling till gårdagens fotbollsmatch. Inte nådigt trött i kroppen. Fotboll blev det dock. Jag drog ett skott på insidan av stolpen, blöh. Vi torskade med 0-4.

Fredag bra, lördag bra, söndag halvbra (hade vart bättre om vi vunnit matchen)

Helt plötszlig (eller efter typ 4h i norrl...

fxcam_1306037970 (MMS)

Helt plötszlig (eller efter typ 4h i norrlands teater) så hamnade vi på göteborgsnations tak. Fint såhär 06.27!


Sletet

Är väl kanske inte den som tar hand om min utrustning på bästa sätt. Har dock både tvättat och fettat in den nu på förmiddagen. Får ta hand om det man har så att säga.


Före...

Efter!

Minafina. Hoppas på att kunna dundra in ett mål på söndag!

Bli ren för att bli smutsig

Fasiken vad ont i kroppen jag har. Önskar det hade vart träningsvärk. Ska nog börja träna upp lite muskler så att det inte gör såhär ont att åka i backen.
Har precis slängt in balklänningen i tvättmaskien, den är lite skitig sedan sist (Gillet) och för sakens skull kan det vara trevligt om den är ren innan den ska skitas ner igen. Jag hade egentligen tänkt införskaffa en ny balklänning då jag har haft min på tre baler redan. Så blev inte fallet då det kom annat ivägen.
Hoppas klänningen hinner torka innan jag pyser hemifrån bara...

Nu väntas kaffe och en vända med dammsugaren (humpf.) för att sen åka mot Carolina Rediviva och läsa lite uppsatser med en söt fröken (kanske fler) Maria.

Tugga grus

Vi var alltså 21 pers på träningen idag. Galet med människor helt enkelt. Galet kul. Vi spelade tvåmål på elvamannaplanen, hur länge sedan var det vi kunde göra något sånt egentligen?
Precis som i tisdags fick jag tugga grus och för första gången på länge var det inte pga av en Karlsson.

Match på söndag, glad över att den är på eftermiddagen, typ 17-tiden, detta med tanke på att det är vårbal på lördag (ska jobba servering och sen gå på släppet). Woha.

Lovefilm.se via Buzzador

Jag har genom Buzzador fått testa på en fri månad hos Lovefilm.se och hyra ett tre stycken filmer. De filmer jag valde att få hyra var en dokumentär om kapitalismen av Michael Moore, Cornelis och The social Network. 
Lovefilm var otroligt snabba med leverans (det vill säga att de skickade filmerna så fort de fanns tillgängliga) och de levereras i ett smidigt kuvert så man kan skicka tillbaka filmerna lika smidigt. Portofritt dessutom!

För den som vill har Lovefilm många olika prispaket för den som på ett smidigt sätt vill få hem grymma filmer till en njutbar hemmakväll. Besök hemsidan med en gång vettja!! 
Jag kommer definitivt fortsätta hyrafilmer via lovefilm.se

Jag blev medlem på Buzzador för en tidsedan och genom dem fått testa på nya produkter och sedan "buzzat" om dem. Det vill säga att som tack för hjälpen med att ha testat produkterna så recenserar man dem. hur enkelt som helst! Det bästa är att det är gratis!
Bli medlem här Buzzador.com

Uppsats inlämningen

Vi lämnade in våra uppsatser igår, tror alla var lättade att det äntligen är över. Eller okej, vi har opponeringarna kvar. Men lättade över att slippa skriva mer eller ha allmän ångest (det är svårt att ändra något nu så att säga).
Inlämningen firade vi med att hängai Johans korridor, trevligt som alltid och det var kul att vi blev så pass många som vi blev.
Vinet flödade och de flesta var glada i hågen.
Vid 23-tiden så begav vi oss mot Göteborgs (jäkla trögt att promota nationen då alla på något vänster de flesta är emot min kära nation), men nog fasiken var vi ett bra gäng som klevin i festsalen. Vilket drag sen då, det var en hel del människor och grym musik.
Folk må droppat av under tiden (Maria bl.a. det suger att sista bussen går så tidigt på vardagar) vi som var kvar stannade till 01 för att sen bege oss till Max för varsin hamburgare. Gött vare.

En kväll som gårdagen gör mig lite sentimental. Vi är verkligen inne på upploppsrakan av denna terminen = folk åker hem för sommaren / flyttar från Uppsala. Grymt trist.
Bäst att se till att njuta ordentligt av de sista veckorna med några av de bästa människor jag träffat!

Maria, snygg som vanligt!

@ Göteborgs

Världens bästa Sofia och Viktor (trots att han bet mig tidigare på kvällen...) @ Gbgs

Hejohå!

fxcam_1305732036 (MMS)

Hejohå!


Times och inte Garamond

Har precis printat ut 16 kopior av min uppsats (inte speciellt ekonomiskt kan jag lova) och såg när jag stod där vid skrivaren två saker som blivit alldeles tokigt. Dels har en underrubrik hamnat på fel sida (fan) och dels har min sista källa skrivits i times och inte garamond och dessutom hade jag inte heller lagt in det med dubbelt radavstånd.
Ja, detta kommer jag gå o störa mig på huuuur läääänge sooom heeeelst. Jäkla skit.

Nu ska jag gå och häfta ihop mina 16 kopior. Hejpa.

Skottland 2011

Den 8e maj var vi fyra brudar påväg mot Edinburgh. En resa som i alla fall jag sett framemot ganska länge.
Var löjligt exalterad över att få flyga flygplan (♥) och att få komma från Sverige en liten stund. Var lycklig som ett barn när vi landade och ännu lyckligare när vi kom fram till stan. Vilka byggnader, helt galet.
Det var hostel som gällde, så vi begav oss dit vi skulle spendera våra (få) nätter. På vägen dit hade vi även mött upp med Loppans vän Sofia som bor i Edinburgh.

Efter inchekning så vandrade vi till Lidl o investerade i lite alkoholhaltiga drycker och gick o satte oss i en park. Kunde lite låta bli så sprang o sparkade lite boll med ett gäng killar, blev nog dumförklarad när jag inte förstod alls vad de sa, haha.

Avslut på dagen gjorde vi på en pub, där tog jag mig en födelsedagsdrink, det var trots allt min 21 års dag!!

Skulle kunna säga att resterande dagar liknade varandra:
Frukost i park - Starbucks - Shopping - Kultur - Starbucks - Shopping - Pub - Sova.
Sista kvällen var awesome. Tror jag i alla fall. Den avslutades med pizza, det var bra.

Vi for hem igen på eftermiddagen den 11e.

Blev en aning kär i slottet, rätt maffigt!


Snygga tjejer sista kvällen!

Bära eller brista

Vad jag gjort idag: Skrivit en längre inledning, fixat sidnumrering (okej, det var Viktor som gjorde det åt mig), rättat det som Ottilia tyckte såg konstigt ut, gjort det sista på min källförteckning, tagit med ett till exempel i min sammanfattning, skrivit två meningar och tagit bort fotnoterna i min slutsats.

UPPSATSEN ÄR KLAR!!!!!!

Bästa boken idag, 1943 års sexualundervisn...

fxcam_1305628578 (MMS)

Bästa boken idag, 1943 års sexualundervisning.


Skadad

Jag får den verkligen ur mitt huvud. Galet jobbigt med tanke på att jag borde fokusera på det sista på min uppsats..En vit ryss

Jag överlevde uppenbarligen Skottland. Jag får se om jag överlevde Bandit Boat (23h kryssning) imorgon, är ganska så död just nu. Delade hytt med tre snarkande karlar, ljuvligt var det.

Tillbaka i Uppsala efter 9 timmar på resan...

img069 (MMS)

Tillbaka i Uppsala efter 9 timmar på resande fot. Är kär i Edinburgh!


Solen skiner i Edinburgh!

fxcam_1304880042 (MMS)

Solen skiner i Edinburgh!


Ingen vanlig dag

...för det är Kajsas födelsedag!!

Ja grattis till mig på min födelsedag, hela tjugoen barrar, inte illa pinkat måste jag säga.
Hade en riktigt rolig kväll igår med spexarna, de är ju för goa alltså. Fick ett Eriksaward för "årets hetaste piga", med tanke på den konkurrensen som jag hade är det en stor seger för mig, haha!

Om ett par timmar sitter vi på planet sitter vi på planet påväg till Edinburgh, satan vad det ska bli kul att få komma iväg.

Grönt

Fotograferingen med Sara gick bra och var roooooolig. Fasiken vad snygg tidningen blir (med tanke på att vi pryder framsidan så är det kanske inte så konstigt...)!
Var och kalasade i Knivsta då mitt kusinbarn fyllde ett år i veckan. Världens sötaste unge, utan tvekan!

Håller på med förberedelser (dvs, snygga till mig) för kvällens event. Skall bli kul! Eric Awards på Norrlands. Är dock lite rädd att jag ser ut som jag har fått stryk, haha.
IMORGON FYLLER JAG ÅR!!!!


Nog.

Det har vart en bra dag idag (var helt ärligt länge sedan jag hade en rutten dag), har skrivit ihop 8½ sida på min uppsats, har det vill säga det som går fortast att göra kvar, åt lunch med två snyggingar och avslutade med att sitta och knåpa ihop Halta med Sara. Den är visserligen inte helt och fullt klar ännu men fasiken vad snygg den är, så grymt tråkigt att den inte går ut i tryck bara...

Imorgon börjar dagen kl 07 då det är tvättstuga och mer uppsats som gäller. Kl 10 ska jag träffa Sara så vi kan fixa framsida/baksida, kl 14 så ska jag på kalas och fira mitt kusinbarn som fyllde ett år den fjärde för att sen avsluta dagen med spexare och Eric awards.
Tack och Godnatt!

Talking animal

Haha söt!Fina kaffemuggar på Blåsenhus!

fxcam_1304679230 (MMS)

Fina kaffemuggar på Blåsenhus!


Sen morgonstund

Återigen tog jag mig en lite för lång sovmorgon. Jag är helt otrolig, jag vet att jag inte har så många dagar till där jag kan skriva min uppsats mennog fasiken gör jag annat när jag kan skriva. Ska dock bara dricka upp mitt kaffe och sen bege mig mot Carolina Rediviva. Den som är sugen kan ju få komma upp dit och dricka kaffe med mig!

Nej för hellskotta, måste skriva. Gaah.
Jag tror att det är stressen över uppsatsen som gör mig alldles loj och omotiverad. Reagerar på stress på det viset, gör ingenting.
Nu ljög jag, jag har skrivit sju sidor på min uppsats så helt blaj är det verkligen inte. Planen är väl kanske att skriva tre sidor till idag. Ja, tre sidor till kan jag faktiskt fixa.
Ska träffa Sara kl15!

Så mycket rosa

Ja, som ni kanske såg på mmset jag skickade för dryga timmen sen har jag alltså vart och sprungit på leksaksaffären. Det var mycket spännande kan jag meddela och kan inflika att Barbiedockorna fortfarande är lika orealistiska.
Det jag gjorde bland alla leksaker tänker jag inte skriva än. Hehehehehe.
Nej men det är till mig och Sara iallafall, så mycket kan jag avslöja!

Det gick förövrigt rätt bra på Kvarnbolund, jisses vad nervös jag var. Nu är det bara vänta och se!

I leksaksaffären..

fxcam_1304599022 (MMS)

I leksaksaffären..


Badring

Skall snart samtala med min handledare, ska bli hemskt spännande att höra vad han säger om min frågeställning osv.
Ska sedan sitta och skriva lite på uppsatsen, äta lunch och kl13 ska jag infinna mig borta på Kvarnbolund, jag är sjukt nervös men det går säkert bra. Hoppas jag, haha.
Efter mötet därborta så ska jag ut till ÖB och inföskaffa migg fönödenheter till min och Saras fotografering på lördag. Fysatan vad tidningen kommer bli snygg och vad ledsen jag är att den inte kommer ut i papperstryck utan bara kommer läggas upp som en pdf fil.

Givetvis blir det lite fotboll ikväll också!

Allt känns bara allmänt kaos.

fxcam_1304499712 (MMS)

Allt känns bara allmänt kaos.


Tröttmössa

Förstår inte varför det ska vara så galet segt att gå upp på morgon, idag kan jag förstå att jag är seg har nämligen inte druckit något kaffe. Anlände för ca 20 min sedan till carolina och jag vet verkligen inte hur det ska gå att komma igång, mina ögon går i kors.

Jag har planerat in en heldag idag, måste få gjort något åtminstone skriva klart vad tidningarna har skrivit. Det ska väl inte ta en sån helvetes lång tid.
Imorgon ska jag träffa min handledare vid 9.00 och sedan vid 13.00 så ska jag infinna mig på Kvarnbolund. Mötet på det sist nämnda stället ska bli högst intressant!


Duktig tjej

Har kommit igång med skrivandet på riktigt på min uppsats. Vet inte hur det kommer sluta men nog tusan har jag börjat skriva. Heja mig!!


Vällagrat

Upptäckte att jag hade bilder från den 26 mars liggandes på kameran. Jag undrar varför jag inte har tömt den (antagligen "tidsbrist"). Nu har jag iallafall gjort det, alla bilder ligger på facebook.
Alla bilder finns givetvis inte, alla är inte publiceringsmaterial..

Tappad

Jag börjar märka av att jag är hungrig. Har vart på Carolina sen ca 9 imorse och, tro det eller ej, skrivit ganska mycket. Har även börjat läsa igenom alla tidningsurklipp som jag plockade fram förra veckan. Som jag ser det har jag mer eller mindre bara denna vecka på mig att skriva uppsatsen då vi är i Edinburgh halva nästa vecka + att jag åker på kryssning 13-14 (uppsatsen ska vara inne den 18e).

Nej, har tappat koncentrationen ganska duktigt och skulle behöva äta något och fortsätta sen. Jag skulle också behöva träffa min handledare så att jag kan få lite pejling på hur jag kan fortsätta. Det känns otroligt motsträvigt just nu...

Aouch

Seriepremiären idag var verkligen ingen höjdare. Bortamatch mot RIK-MIK på konstgräs i Rosersberg som slutade med en vinst för hemmalaget, 4-0. 
Det som däremot var rätt bra var att det stod 0-0 i halvlek vilket i sin tur visar att vi faktiskt kan stå emot. Själva moralen och framåtandan försvann redan efter mål nummer ett. Trots detta hade vi ett par få målchanser. Det är bara att bryta ihop och komma igen, match mot Håbo på söndag.

Har förövrigt fina dobbmärken på knät, så fantastiskt att vara blåslagen nu när man kan börja gå barbent, fotboll <3

Valborg

Ytterligare en valborg avklarad, förutom det där kringdragandet som vi höll på med igår så var det en riktigt rolig dag.
Från 10 till ca 18 (eller ngt sådant, hade ingen direkt tidsuppfattning) så var vi i Ekonomikumparken som resten av Uppsala, det var trångt, det var stökigt, det var kul! Tacka vet jag att vi satt med ålänningar som utmärkte sig med en åländskflagga, det hade aldrig gått att hitta tillbaka till filten om man gick därifrån annars.

Framåt kvällningen så drev vi mest omrking, vilket var lagom segt, avslut på Terrassen där jag träffade på en trevligt full kusin.

Dagens stora minus var i alla fall att det var galet kallt ute, vinterjacka hade vart en bra grej.


Jag har bilder på kameran, men hittar inte sladden till den, så ni får se de senare när jag har hittat sladden!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu